Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 207 άτομα (20 μέλη και 187 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Για εμένα, αυτή η αλυσίδα έχει φάει τεράστιο άκυρο και θα συνεχίσει, από τη στιγμή που με υπεραπλό πρόγραμμα - της συμφοράς - ζητάνε και 20 ευρώ. Αφού βρίσκουν κορόϊδα, καλά κάνουν και συνεχίζουν...  :jerking:

από αυτή την αλυσίδα δεν έχω πάρει την Ορόρα και την Ναταλι ... έχω να πω πως μόνο η Ρενάτα και η Αννα Ιλονα  αξίζουν .... 20 ευρώ απλό πρόγραμμα είναι πολλά και μόνο αν είσαι τυχερός μπορεί να κάτσει μέσα κάτι έξτρα free

BlackMarketeras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα παλικάρια :hi:
Πριν κανα χρόνο που είχα κατέβει αθηνα(από θεσσαλονικη) είχα πετύχει μια κοπέλα στο πανιωνίου 47(ονόματι αλεξανδρα)
κατεβαίνω πάλι την ερχόμενη εβδομάδα στην αθηνα και θέλω να την τιμήσω
ξέρετε αν δουλεύει ακόμα εκεί η έχει αλλάξει ίδρυμα?? :helpplea:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Πανεμορφη η Τανια Γιατραρα μου, απ τα καλυτερα μουνια της πιατσας! :wanker:
2 φορες περασα, την 1η ηταν αρκετα καλη με γλωσσοφιλιδια, βογγητα, πολυ μουνοζουμο κλπ κλπ, :wanker:  αλλα την 2η ειχε νευρακια και δεν τα πηγαμε καλα. :-
Οποτε μαλλον ειναι με τα φεγγαρια της...

ναι και εγω αυτο διαπιστωσα οτι μπορει να ειναι μεταβαλομενη η επιδοση της ... !!!! αλλα αξιζει την δοκιμη !!!

Νομίζω η γιατράρα μας,πρέπει να κάνει μια δοκιμή με την κορασίδα... :kneel: :kneel: :kneel:
:hi:

ωωω ευχαριστω για την παροτρυνση !!!!

μεγιστε μπιλ σημερα εχει τσαρκα μετα συνουσιας ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ασχετο οι αλλες με τα 30αρια που ζηταγαν προχθες και παραπροχθες στην φυλης τι απεγιναν ? χθες δεν δουλεψαν .... λες να καναν αρπαχτη και ξεκινησαν διακοπες ?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
από αυτή την αλυσίδα δεν έχω πάρει την Ορόρα και την Ναταλι ... έχω να πω πως μόνο η Ρενάτα και η Αννα Ιλονα  αξίζουν .... 20 ευρώ απλό πρόγραμμα είναι πολλά και μόνο αν είσαι τυχερός μπορεί να κάτσει μέσα κάτι έξτρα free

Λαγνοσιντάκια,για το σιντί με το οποίο πήγες θα μάς πεις, θα εξακολουθήσεις να κάνεις την βανακόπαπια ή θα τα βγάλω εγώ όλα στη φόρα;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
:o  :o :o :o

Έλα μωρή Αλινάρα!!!  :orchestra:

για ποια αλινα μιλαμε ρε παιδια αυτη με τα ωραια καπουλια που δουλευε φυλης 86 με την μαγια στη συνεχεια σε στουντιο και προς το τελος στο 67.αν προκειται για αυτην τοτε ειναι μεγαλο το πληγμα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
για ποια αλινα μιλαμε ρε παιδια αυτη με τα ωραια καπουλια που δουλευε φυλης 86 με την μαγια στη συνεχεια σε στουντιο και προς το τελος στο 67.αν προκειται για αυτην τοτε ειναι μεγαλο το πληγμα
οχι,εσυ λες τον αλιγατορα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Όχι πορνε μου,  για την Αλινα την φοιτητριουλα από τα
μοντελαδικα λεμε, που πήγε για 'μεταπτυχιακό' στο UK...χεχεχε

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Όχι πορνε μου,  για την Αλινα την φοιτητριουλα από τα
μοντελαδικα λεμε, που πήγε για 'μεταπτυχιακό' στο UK...χεχεχε

Η Αλινούλα που ήταν (γλυκιά ) φοιτητριούλα, που η Ντενισούλα έλεγε ότι πήγε για γάμο και τελικά....  :happy:

...Πήγε για κωλογαμήσα-δίχως γιώτα.... :sunglasses:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Η Αλινούλα που ήταν (γλυκιά ) φοιτητριούλα, που η Ντενισούλα έλεγε ότι πήγε για γάμο και τελικά....  :happy:

...Πήγε για κωλογαμήσα-δίχως γιώτα.... :sunglasses:

Πορνε μου,  μια φορά στο 54α που την παρτουζονα
μαζί με τη βαλερια, την πιστονιαζα στα 4 και
έβλεπα ότι η ροδελιτσα ήταν αρκετά ανοιχτή,
ίσως το μωράκι είχε ξεκινήσει προετοιμασία για
το 'μεταπτυχιακό' της από τότε,...χεχεχε

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πορνε μου,  μια φορά στο 54α που την παρτουζονα
μαζί με τη βαλερια, την πιστονιαζα στα 4 και
έβλεπα ότι η ροδελιτσα ήταν αρκετά ανοιχτή,
ίσως το μωράκι είχε ξεκινήσει προετοιμασία για
το 'μεταπτυχιακό' της από τότε,...χεχεχε

:2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Προχθές,στο Φ.56 πήγα με μία από τις 2,(κάνουν και παρτούζα),Μελίνα κατά δήλωσή της,Σλοβάκα,ψιλοάπειρη,μόλις 4 εβδομάδες στην Ελλάδα,μιλάει λίγα αγγλικά.Πίπα με δόντι και άτεχνη,αλλά δεν με πείραξε,με κέρδισε το μόνιμο γέλιο της και η διάθεσή της να ικανοποιήσει τον πελάτη.Σαν ''εξτραδάκι'',για πάρτη της βέβαια,αφού ολοκλήρωσα,κατάλαβα ότι ήθελε κι άλλο,και με παρότρυνε με το βλέμμα της για γλειφομούνι,στο οποίο και ανταποκρίθηκα φυσικά... (Αντίστοιχες κριτικές των ιερόδουλων για τους πελάτες τους υπάρχουν άραγε;,όχι μόνο για το κουτσομπολιό,αλλά και για τη βελτίωσή μας!)
Χθες,με την Άννα-Ιλόνα,η πλήρης απογοήτευση!Έχω πάει μαζί της 4-5 φορές,με συνεχώς μειούμενη ικανοποίηση!Δίστασα,αλλά αποφάσισα να θυσιάσω τα 20€,σαν τελευταία ευκαιρία μήπως την πετύχω σε ''φεγγάρι'',αλλά δεν... Ψυχρή συμπεριφορά,βλέμμα απαξιοβαρεμάρας από το σαλονάρισμα,απόμακρη στο δωμάτιο,με στάση που δεν σ'αφήνει να παίξεις μαζί της,με λίγα λόγια τυπική ξεπέτα!Κρίμα,γιατί είναι κορμάρα και κουκλάρα!Κατά την άποψή μου,συστήνεται για μοντελογαμιάδες και μόνο!
Μάλλον για αυτήν μιλάμε,αν και δεν ξαναπέρασα από εκεί λόγω εσωτερικής... πορνομετανάστευσης.Την αναζήτησα κάμποσον καιρόν αργότερα,αλλά δεν την ξαναβρήκα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Και μια και πιάσαμε τις Αλίνες, η Αλίνα το ψηλό Ρουμανομουνέτο με τα απίθανα καπούλια  :s&m_1: επέστρεψε και δουλεύει τώρα στο Φυλής 67:sunglasses:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.089
Πόντοι
1.960
Πανεμορφη η Τανια Γιατραρα μου, απ τα καλυτερα μουνια της πιατσας! :wanker:
2 φορες περασα, την 1η ηταν αρκετα καλη με γλωσσοφιλιδια, βογγητα, πολυ μουνοζουμο κλπ κλπ, :wanker:  αλλα την 2η ειχε νευρακια και δεν τα πηγαμε καλα. :-
Οποτε μαλλον ειναι με τα φεγγαρια της...
Αυτην την Τανια απο μαραθωνος 59 εννοειτε ρε παιδια?

Συνημμένα

• tania 001.JPG
    tania 001.JPG
    291,4 KB · Εμφανίσεις: 59
  • tania 004.JPG
    tania 004.JPG
    227,3 KB · Εμφανίσεις: 52

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
Η Αθηνά θα είναι αύριο στην θέση της  (φωκαιας ) και η Καμελια αρχές Οκτωβρίου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom