mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Γιατραρα μου πιστευω οτι πρεπει να μπεις με το κοριτσι, να της κανεις ενα ιατρικο γλειφομουνι.
Θα το εχει τεραστια αναγκη
ιατρικη συνουσια θα ηταν η ποιο πρεπον εκφραση !
Γιατραρα μου πιστευω οτι πρεπει να μπεις με το κοριτσι, να της κανεις ενα ιατρικο γλειφομουνι.
Προτάσεις για αντικαταστατρια Καμέλιας ?Η Αθηνά θα είναι αύριο στην θέση της (φωκαιας ) και η Καμελια αρχές Οκτωβρίου
ποιο είναι το ιατρικό γλειφομούνι ?Γιατραρα μου πιστευω οτι πρεπει να μπεις με το κοριτσι, να της κανεις ενα ιατρικο γλειφομουνι.
Γιατραρα μου φαινεται τη ζηταει ο οργανισμος σου την τραμπουκα τελικα...
ποιο είναι το ιατρικό γλειφομούνι ?
Το μυστικο οπλο της γιατραρας που σαγηνευει τις κορασιδες
........λαθος ερμηνεια .... το γραφω παραπανω το ολο πακετο ειναι το μυστικο της επιτυχιας !!!
η λεγομενη ιατρικη συνουσια !!!
Το Ιάσονος 31 το νέο θα παραμείνει κλειστό για λίγες ημέρες λόγω εργασιών ανακαίνισης,και οι κοπέλες για το διάστημα αυτό δουλεύουν στο Κεραμεικού 13 πάνω.Πριν από λίγο τίμησα την Ελένη Πετράκη,και λύθηκε μια παρεξήγηση που είχε προκληθεί με υπαιτιότητα της υπηρεσίας της...
Αυτό που έγραψα είναι κατά δήλωση της Πετράκη.Φαντάζομαι ότι θα φροντίσουν για καλύτερα κλινοστρώματα,και το βασικότερο,τη γ@μ@νη την ηχομόνωση,να μην ακούς τον άλλο που κλάνει στο σαλόνι...ανακαινιση κιολας ? αφου καινουριο είναι.
Μάλλον δεν ολοκλήρωσαν ούτε την βαρδια τους και αποχώρησαν μαζί με την τσατσά λίγο μετά της 13.00 ίσως δεν το εχουνΕπισκευτηκα σημερα 1η βαρδια το Διδυμου 20 να δω τις "υποτιθεμενες" βραζιλιανες. Η μια πολυ αδυνατη με ωραιο μικρο στηθακι, παραπατουσε πανω στα πορνοτακουνα κ πηγε να πεσει κιολας. Αχρωμη εμφανιση κορασιδας τελειως δεν με επεισε να δοκιμασω.
Η αλλη κοπελα η Μαγια, (για την προηγουμενη δεν συγκρατησα ονομα), ομορφο τσουπωτο κοριτσακι, με ωραιο γεματο κωλαρακι. Χαμογελαστο κ προσχαρο με επεισε να περασω.
Λοιπον μπαινει στο δωματιο κ εκει αρχιζουν τα δυσκολα... Δεν μιλαει ουτε ελληνικα ουτε αγγλικα. Συννενοηση λοιπον μπουζουκι. Δεν κανει 69 ενω ανακοινωθηκε στο σαλονι. Πιπα τελειως ατεχνη κ με δοντι κ στο σεξ καμια συμμετοχη με προσπαθειες αποφυγης των διησδυσεων. Τελειως απειρο το κοριτσι κ καμια διαθεση για παιχνιδι...
Οποτε αποχωρησα ευγενικα απραγος. Ενα μπραβο στην υπηρεσια η οποια μολις της ειπα για την κοπελα εσπευσε κ μου επεστρεψε τα χρηματα κ μου ζητησε κ συγνωμη....
Ισως για πιο πιτσιρικαδες να ενδυκνειται περισσοτερο... αν κ δεν νομιζω.
Η Ανδριάνα Κ.30 πάνω 1ος όροφος έλειπε...
Υδραυλικό σύστημα...σε 3 μέρες πάλι.
Κάτι παίζει...Σαν πολλές βλάβες στα υδραυλικά συστήματα εμφανίζει τελευταία η Αντριάννα..
Σαν πολλές βλάβες στα υδραυλικά συστήματα εμφανίζει τελευταία η Αντριάννα..