Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (16 μέλη και 190 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επιδη πηγαινω τσαρκα και γω πολυ συχνα ρωταω την τσατσα ποια κοπελα δουλευει μου λεει και αν την ξερω φευγω χωρις να την δω. δε χρειαζεται να τις κουραζουμε τσαμπα.....
Ναι,πολύ κούραση να σηκωθούν...ενώ μιλάνε με τους γκόμενους στο κινητό.... :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Επιδη πηγαινω τσαρκα και γω πολυ συχνα ρωταω την τσατσα ποια κοπελα δουλευει μου λεει και αν την ξερω φευγω χωρις να την δω. δε χρειαζεται να τις κουραζουμε τσαμπα.....

θα διαφωνήσω. Μπορεί να την ξέρεις και να μην έχεις περάσει και να την δεις με ένα συγκεκριμένο ντύσιμο ή χτένισμα κλπ και να ψηθείς να περάσεις. και πραγματικά δουλειά τους είναι, δύο βήματα είναι θα τους πέσει ο κώλος;

Επισκέπτης
ενταξει σαυτο εχει δικιο.... απλα σωστο ειναι να μην κουραζουμε και τις κοπελες χωρις λογο δηλαδη εαν ξερεις οτι δεν υπαρχει περιπτοση να περασεις στο δωματιο καλυτερα να φυγεις αμεσως χωρις να τη δεις

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ενταξει σαυτο εχει δικιο.... απλα σωστο ειναι να μην κουραζουμε και τις κοπελες χωρις λογο δηλαδη εαν ξερεις οτι δεν υπαρχει περιπτοση να περασεις στο δωματιο καλυτερα να φυγεις αμεσως χωρις να τη δεις

αν όμως θες να ενημερώσεις δεν πρέπει να την δεις για να βεβαιωθείς ότι όντως είναι εκεί ή θα εμπιστευτείς ότι σου πει η τσατσά;

και μπορεί εσύ να μην περάσεις δωμάτιο αλλά με την ενημέρωση που κάνεις να πάνε άλλοι που ψάχνουν την συγκεκριμένη κοπέλα κλπ κλπ

τες πα σόρρυ για το off topic.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ύστερα από κριτικές συναγωνιστών, που αναφέρουν την επιστροφή της Εύας στο Ευν. 5, πήγα και εγώ να της ευχηθώ : "Καλό Φθινόπωρο".  :knockinb:

Δυστυχώς έλειπε! Αλλά το θέμα είναι : ποιά ήταν στην θέση της ? ? ?    :headbang:

Η Άννα το μαιμουδάκι από το Κολ. 11. ! ! !  :headbang:
Και μάλιστα , έχει το θράσος να χρεώνει 20 ευρώ το υπεραπλό της πρόγραμμα και 40 με μασάζ ! ! ! !  :jerking:
Είμαστε σοβαροί ? Τι ιεροσυλία είναι αυτή ? ? ?
Δεν έχουν ιερό και όσιο μερικές.  :tickedoff:

Πετάχτηκα μέχρι το Κων 166, μπας και γίνει κανά θαύμα, αλλά ήταν η Νικόλ, η μουνάρα παγοκολόνα.  :birdman:

Αφού κατάφερα να συμμαζέψω τα κομμάτια μου, πήγα ώς το Μαρ. 59, όπου πέτυχα το καυλιάρικο Βικάκι.  :fuck1:
Δυστυχώς για εκείνη (ευτυχώς για εμένα) πλήρωσε την νύφη για την απουσία της τσιμπουκομάνας Εύας . . . & το θράσος της Μεταξουργιότησας να περάσει το κατώφλι του ιερού ακά-τσιμπουκο-ναού ! ! !

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ρε σεις αυτό το μωράκι σας θυμίζει ότι μου θυμίζει εμένα
ή κάνουν πουλάκια τα ματάκια μου :

Δείτε την τελευταία φώτο της μπεμπας και πείτε
μου σε πμ αν σας θυμίζει κάποια γνωστή μας.
Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στη Φυλης ολοι σχολιαζαν τα σαπια της δοντια! :rockon:
Μετα ομορφυνε πολυ και εγινε  αρκετα εμφανισιμη πουτανα! :cum:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στη Φυλης ολοι σχολιαζαν τα σαπια της δοντια! :rockon:
Μετα ομορφυνε πολυ και εγινε  αρκετα εμφανισιμη πουτανα! :cum:

Κανόνισε τώρα να μάς πεις ότι έβαλε το χέρι του ο Καρατζαφέρης...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ύστερα από κριτικές συναγωνιστών, που αναφέρουν την επιστροφή της Εύας στο Ευν. 5, πήγα και εγώ να της ευχηθώ : "Καλό Φθινόπωρο".  :knockinb:

Δυστυχώς έλειπε! Αλλά το θέμα είναι : ποιά ήταν στην θέση της ? ? ?    :headbang:

Η Άννα το μαιμουδάκι από το Κολ. 11. ! ! !  :headbang:
Και μάλιστα , έχει το θράσος να χρεώνει 20 ευρώ το υπεραπλό της πρόγραμμα και 40 με μασάζ ! ! ! !  :jerking:
Είμαστε σοβαροί ? Τι ιεροσυλία είναι αυτή ? ? ?
Δεν έχουν ιερό και όσιο μερικές.  :tickedoff:

Η Αννούλα το τελευταίο διάστημα (και) στο Μεταξουργείο τον είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ φτάνοντας στο σημείο να λέει (ακόμη και στο αφεντικό του μαγαζιού ) ποιος και τί και πώς επιτρέπεται να μπαίνει.

Όταν λοιπόν την πέταξαν έξω με τις κλωτσιές, πήγε στο Φυλής 71 όροφος-όπου και πρόκοψε...

Ξαναγύρισε λοιπόν στα παλιά παρακαλώντας να ξαναδουλέψει στο ίδιο μαγαζί, στο 10άρικο.

Επειδή όμως της ξαναέκλεισαν στα μούτρα πόρτες και παράθυρα, πήγε τώρα στο Ευνειδών...

Αν παρακαλέσει λοιπόν και τρίτη φορά ίσως την δεχτούν πίσω...

Ο καθένας λοιπόν όπως στρώνει, έτσι κοιμάται οπότε...ας πρόσεχε....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η Αννούλα το τελευταίο διάστημα (και) στο Μεταξουργείο τον είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ φτάνοντας στο σημείο να λέει (ακόμη και στο αφεντικό του μαγαζιού ) ποιος και τί και πώς επιτρέπεται να μπαίνει.
Καλά τα είχα γράψει και για αυτό,το αλβανιάρικο παλιόσκυλο.... :)

Συμφωνώ το μαϊμουδάκι μαλακίζεται... :hi:
Και εγώ δεν πέρασα καλά την Παρασκευή...απλά ψυγείο και αυτή μέχρι νεοτέρας...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.731
Πόντοι
14.615
Λέει τίποτα η μιλφάρα στα ενδότερα ? ? ?
Είναι τυπική, διεκπεραιωτική, προβλέψιμη.
Ωστόσο αυτές είναι υποκειμενικές διαπιστώσεις, από κάποιον που την έχει καταγαμήσει καμιά 10ριά φορές...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.731
Πόντοι
14.615
...
Μαγνησιας11 Αλινα Μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί που δούλευε πρόσφατα Ιουλιανου71, Διδυμου 27 αν δεν κάνω λάθος λέει πως είναι Ρουμάνα αλλά μάλλον είναι Αλβανιδα
...
Αυτή προσφέρει και υπερκαραφουλ με επιλέον ρεγάλο 10 ευρώ.
Δε φοβάται όμως, γιατί τα σκουλαρίκια της είναι ορθόδοξοι σταυροί  :priest:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα συναγωνιστές αυτή την ώρα live πέρασμα από φυλής σε μερικά μαγαζιά

Φωκαιας19 Αννα Μαρία ξανθιά πολύ όμορφη κοπέλα ιδιαίτερα ευδιαθετη στο σαλόνι φυσικό βυζακια μικρό
Φυλης71Β Μόνικα μελαμψη  μαύρο μαλλί ως τους ώμους ωραίο σώμα και φάτσα πολύ καλή δεν την είχα ξαναδεί
Φυλης86Α Αλινα με φουλ πρόγραμμα πολύ καλή σώμα με πιασιματα ωραίο χαμόγελο αξιολογοτατη εδώ να πω ότι στο σαλόνι υπήρχαν κάνα πενταρι Αφγανοί μελαμψοι ήσυχοι σχεδόν κοιμισμενοι
Φυλης61 Νίκη Μίκυ ή κλασική κοντη με το σγουρό μαλλί και Τζούλια ή όμορφη με τα ξυνισμενα πάντα μουτρα
Φυλης65Β Βανέσσα αδύνατη ομορφουλα ξανθιά πολύ γλυκιά κοπελίτσα που δουλεύει και Φ.59

Αυτά τα ολίγα ενώ κατά μήκος της Χευδεν και σε όλη την πλατεία κοιμούνται καταγής πολλοί Άνθρωποι δραματικές εικόνες...Τελικά ή τρίτη βαρδια είναι πολύ καλή στη φυλής σήμερα είδα καλες παρουσιες καλό ξημέρωμα σε ολους

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
FYI, επέστρεψε η βασίλισσα Αλιόνα στο κλασσικό της διδύμου σήμερα, σούπερ μαυρισμένη ;)
Χριστός και Παναγιά... :priest:
URL]]

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Καλημέρα συναγωνιστές αυτή την ώρα live πέρασμα από φυλής σε μερικά μαγαζιά

Φωκαιας19 Αννα Μαρία ξανθιά πολύ όμορφη κοπέλα ιδιαίτερα ευδιαθετη στο σαλόνι φυσικό βυζακια μικρό
Φυλης71Β Μόνικα μελαμψη  μαύρο μαλλί ως τους ώμους ωραίο σώμα και φάτσα πολύ καλή δεν την είχα ξαναδεί
Φυλης86Α Αλινα με φουλ πρόγραμμα πολύ καλή σώμα με πιασιματα ωραίο χαμόγελο αξιολογοτατη εδώ να πω ότι στο σαλόνι υπήρχαν κάνα πενταρι Αφγανοί μελαμψοι ήσυχοι σχεδόν κοιμισμενοι
Φυλης61 Νίκη Μίκυ ή κλασική κοντη με το σγουρό μαλλί και Τζούλια ή όμορφη με τα ξυνισμενα πάντα μουτρα
Φυληε65Β Βανέσσα αδύνατη ομορφουλα ξανθιά πολύ γλυκιά κοπελίτσα που δουλεύει και Φ.59

Αυτά τα ολίγα ενώ κατά μήκος της Χευδεν και σε όλη την πλατεία κοιμούνται καταγής πολλοί Άνθρωποι δραματικές εικόνες...Τελικά ή τρίτη βαρδια είναι πολύ καλή στη φυλής σήμερα είδα καλες παρουσιες καλό ξημέρωμα σε ολους
έγω πριν απολίγο γύρισα απο μετάξι οπου πήρα το στυλιάρι Μέγγυ απο το κολωνου 32 με μέτριες εντυπώσεις!όμως παρα πολλοι αφγανοι πακιστανοί και γύφτοι δεν ξ΄ρω τι έγινε...μιλάμε για δεκάδες....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom