Ναι,πολύ κούραση να σηκωθούν...ενώ μιλάνε με τους γκόμενους στο κινητό....Επιδη πηγαινω τσαρκα και γω πολυ συχνα ρωταω την τσατσα ποια κοπελα δουλευει μου λεει και αν την ξερω φευγω χωρις να την δω. δε χρειαζεται να τις κουραζουμε τσαμπα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Επιδη πηγαινω τσαρκα και γω πολυ συχνα ρωταω την τσατσα ποια κοπελα δουλευει μου λεει και αν την ξερω φευγω χωρις να την δω. δε χρειαζεται να τις κουραζουμε τσαμπα.....
θα διαφωνήσω. Μπορεί να την ξέρεις και να μην έχεις περάσει και να την δεις με ένα συγκεκριμένο ντύσιμο ή χτένισμα κλπ και να ψηθείς να περάσεις. και πραγματικά δουλειά τους είναι, δύο βήματα είναι θα τους πέσει ο κώλος;
Επισκέπτης
ενταξει σαυτο εχει δικιο.... απλα σωστο ειναι να μην κουραζουμε και τις κοπελες χωρις λογο δηλαδη εαν ξερεις οτι δεν υπαρχει περιπτοση να περασεις στο δωματιο καλυτερα να φυγεις αμεσως χωρις να τη δεις
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
ενταξει σαυτο εχει δικιο.... απλα σωστο ειναι να μην κουραζουμε και τις κοπελες χωρις λογο δηλαδη εαν ξερεις οτι δεν υπαρχει περιπτοση να περασεις στο δωματιο καλυτερα να φυγεις αμεσως χωρις να τη δεις
αν όμως θες να ενημερώσεις δεν πρέπει να την δεις για να βεβαιωθείς ότι όντως είναι εκεί ή θα εμπιστευτείς ότι σου πει η τσατσά;
και μπορεί εσύ να μην περάσεις δωμάτιο αλλά με την ενημέρωση που κάνεις να πάνε άλλοι που ψάχνουν την συγκεκριμένη κοπέλα κλπ κλπ
τες πα σόρρυ για το off topic.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Ύστερα από κριτικές συναγωνιστών, που αναφέρουν την επιστροφή της Εύας στο Ευν. 5, πήγα και εγώ να της ευχηθώ : "Καλό Φθινόπωρο".
Δυστυχώς έλειπε! Αλλά το θέμα είναι : ποιά ήταν στην θέση της ? ? ?
Η Άννα το μαιμουδάκι από το Κολ. 11. ! ! !
Και μάλιστα , έχει το θράσος να χρεώνει 20 ευρώ το υπεραπλό της πρόγραμμα και 40 με μασάζ ! ! ! !
Είμαστε σοβαροί ? Τι ιεροσυλία είναι αυτή ? ? ?
Δεν έχουν ιερό και όσιο μερικές.
Πετάχτηκα μέχρι το Κων 166, μπας και γίνει κανά θαύμα, αλλά ήταν η Νικόλ, η μουνάρα παγοκολόνα.
Αφού κατάφερα να συμμαζέψω τα κομμάτια μου, πήγα ώς το Μαρ. 59, όπου πέτυχα το καυλιάρικο Βικάκι.
Δυστυχώς για εκείνη (ευτυχώς για εμένα) πλήρωσε την νύφη για την απουσία της τσιμπουκομάνας Εύας . . . & το θράσος της Μεταξουργιότησας να περάσει το κατώφλι του ιερού ακά-τσιμπουκο-ναού ! ! !
Και μάλιστα , έχει το θράσος να χρεώνει 20 ευρώ το υπεραπλό της πρόγραμμα και 40 με μασάζ ! ! ! !
Πετάχτηκα μέχρι το Κων 166, μπας και γίνει κανά θαύμα, αλλά ήταν η Νικόλ, η μουνάρα παγοκολόνα.
Αφού κατάφερα να συμμαζέψω τα κομμάτια μου, πήγα ώς το Μαρ. 59, όπου πέτυχα το καυλιάρικο Βικάκι.
Δυστυχώς για εκείνη (ευτυχώς για εμένα) πλήρωσε την νύφη για την απουσία της τσιμπουκομάνας Εύας . . . & το θράσος της Μεταξουργιότησας να περάσει το κατώφλι του ιερού ακά-τσιμπουκο-ναού ! ! !
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στη Φυλης ολοι σχολιαζαν τα σαπια της δοντια!Ρε σεις αυτό το μωράκι σας θυμίζει ότι μου θυμίζει εμένα
ή κάνουν πουλάκια τα ματάκια μου :
Δείτε την τελευταία φώτο της μπεμπας και πείτε
μου σε πμ αν σας θυμίζει κάποια γνωστή μας.
Μετα ομορφυνε πολυ και εγινε αρκετα εμφανισιμη πουτανα!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοεμφανιστει στη Φυλης ολοι σχολιαζαν τα σαπια της δοντια!
Μετα ομορφυνε πολυ και εγινε αρκετα εμφανισιμη πουτανα!
Κανόνισε τώρα να μάς πεις ότι έβαλε το χέρι του ο Καρατζαφέρης...
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Κανόνισε τώρα να μάς πεις ότι έβαλε το χέρι του ο Καρατζαφέρης...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ύστερα από κριτικές συναγωνιστών, που αναφέρουν την επιστροφή της Εύας στο Ευν. 5, πήγα και εγώ να της ευχηθώ : "Καλό Φθινόπωρο".
Η Αννούλα το τελευταίο διάστημα (και) στο Μεταξουργείο τον είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ φτάνοντας στο σημείο να λέει (ακόμη και στο αφεντικό του μαγαζιού ) ποιος και τί και πώς επιτρέπεται να μπαίνει.
Όταν λοιπόν την πέταξαν έξω με τις κλωτσιές, πήγε στο Φυλής 71 όροφος-όπου και πρόκοψε...
Ξαναγύρισε λοιπόν στα παλιά παρακαλώντας να ξαναδουλέψει στο ίδιο μαγαζί, στο 10άρικο.
Επειδή όμως της ξαναέκλεισαν στα μούτρα πόρτες και παράθυρα, πήγε τώρα στο Ευνειδών...
Αν παρακαλέσει λοιπόν και τρίτη φορά ίσως την δεχτούν πίσω...
Ο καθένας λοιπόν όπως στρώνει, έτσι κοιμάται οπότε...ας πρόσεχε....
Καλά τα είχα γράψει και για αυτό,το αλβανιάρικο παλιόσκυλο....Η Αννούλα το τελευταίο διάστημα (και) στο Μεταξουργείο τον είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ φτάνοντας στο σημείο να λέει (ακόμη και στο αφεντικό του μαγαζιού ) ποιος και τί και πώς επιτρέπεται να μπαίνει.
Συμφωνώ το μαϊμουδάκι μαλακίζεται...
Και εγώ δεν πέρασα καλά την Παρασκευή...απλά ψυγείο και αυτή μέχρι νεοτέρας...
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.731
- Πόντοι
- 14.615
Είναι τυπική, διεκπεραιωτική, προβλέψιμη.Λέει τίποτα η μιλφάρα στα ενδότερα ? ? ?
Ωστόσο αυτές είναι υποκειμενικές διαπιστώσεις, από κάποιον που την έχει καταγαμήσει καμιά 10ριά φορές...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
καταθεση με υψηλο ρισκοΛέει τίποτα η μιλφάρα στα ενδότερα ? ? ?
Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
FYI, επέστρεψε η βασίλισσα Αλιόνα στο κλασσικό της διδύμου σήμερα, σούπερ μαυρισμένη ;)
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
αααχχχ...FYI, επέστρεψε η βασίλισσα Αλιόνα στο κλασσικό της διδύμου σήμερα, σούπερ μαυρισμένη ;)
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.731
- Πόντοι
- 14.615
Αυτή προσφέρει και υπερκαραφουλ με επιλέον ρεγάλο 10 ευρώ....
Μαγνησιας11 Αλινα Μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί που δούλευε πρόσφατα Ιουλιανου71, Διδυμου 27 αν δεν κάνω λάθος λέει πως είναι Ρουμάνα αλλά μάλλον είναι Αλβανιδα
...
Δε φοβάται όμως, γιατί τα σκουλαρίκια της είναι ορθόδοξοι σταυροί
Καλημέρα συναγωνιστές αυτή την ώρα live πέρασμα από φυλής σε μερικά μαγαζιά
Φωκαιας19 Αννα Μαρία ξανθιά πολύ όμορφη κοπέλα ιδιαίτερα ευδιαθετη στο σαλόνι φυσικό βυζακια μικρό
Φυλης71Β Μόνικα μελαμψη μαύρο μαλλί ως τους ώμους ωραίο σώμα και φάτσα πολύ καλή δεν την είχα ξαναδεί
Φυλης86Α Αλινα με φουλ πρόγραμμα πολύ καλή σώμα με πιασιματα ωραίο χαμόγελο αξιολογοτατη εδώ να πω ότι στο σαλόνι υπήρχαν κάνα πενταρι Αφγανοί μελαμψοι ήσυχοι σχεδόν κοιμισμενοι
Φυλης61 Νίκη Μίκυ ή κλασική κοντη με το σγουρό μαλλί και Τζούλια ή όμορφη με τα ξυνισμενα πάντα μουτρα
Φυλης65Β Βανέσσα αδύνατη ομορφουλα ξανθιά πολύ γλυκιά κοπελίτσα που δουλεύει και Φ.59
Αυτά τα ολίγα ενώ κατά μήκος της Χευδεν και σε όλη την πλατεία κοιμούνται καταγής πολλοί Άνθρωποι δραματικές εικόνες...Τελικά ή τρίτη βαρδια είναι πολύ καλή στη φυλής σήμερα είδα καλες παρουσιες καλό ξημέρωμα σε ολους
Φωκαιας19 Αννα Μαρία ξανθιά πολύ όμορφη κοπέλα ιδιαίτερα ευδιαθετη στο σαλόνι φυσικό βυζακια μικρό
Φυλης71Β Μόνικα μελαμψη μαύρο μαλλί ως τους ώμους ωραίο σώμα και φάτσα πολύ καλή δεν την είχα ξαναδεί
Φυλης86Α Αλινα με φουλ πρόγραμμα πολύ καλή σώμα με πιασιματα ωραίο χαμόγελο αξιολογοτατη εδώ να πω ότι στο σαλόνι υπήρχαν κάνα πενταρι Αφγανοί μελαμψοι ήσυχοι σχεδόν κοιμισμενοι
Φυλης61 Νίκη Μίκυ ή κλασική κοντη με το σγουρό μαλλί και Τζούλια ή όμορφη με τα ξυνισμενα πάντα μουτρα
Φυλης65Β Βανέσσα αδύνατη ομορφουλα ξανθιά πολύ γλυκιά κοπελίτσα που δουλεύει και Φ.59
Αυτά τα ολίγα ενώ κατά μήκος της Χευδεν και σε όλη την πλατεία κοιμούνται καταγής πολλοί Άνθρωποι δραματικές εικόνες...Τελικά ή τρίτη βαρδια είναι πολύ καλή στη φυλής σήμερα είδα καλες παρουσιες καλό ξημέρωμα σε ολους
Χριστός και Παναγιά...FYI, επέστρεψε η βασίλισσα Αλιόνα στο κλασσικό της διδύμου σήμερα, σούπερ μαυρισμένη ;)
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.572
- Πόντοι
- 266
έγω πριν απολίγο γύρισα απο μετάξι οπου πήρα το στυλιάρι Μέγγυ απο το κολωνου 32 με μέτριες εντυπώσεις!όμως παρα πολλοι αφγανοι πακιστανοί και γύφτοι δεν ξ΄ρω τι έγινε...μιλάμε για δεκάδες....Καλημέρα συναγωνιστές αυτή την ώρα live πέρασμα από φυλής σε μερικά μαγαζιά
Φυληε65Β Βανέσσα αδύνατη ομορφουλα ξανθιά πολύ γλυκιά κοπελίτσα που δουλεύει και Φ.59
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις