Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (27 μέλη και 214 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θεα η πωλινα :cum:
κ παντα γεματο το σαλονι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν βάζει μυαλό αυτή η τσατσα με τίποτα μιλάμε για την Μελαχρινή με το καλό αδύνατο σωματακι γυαλιά μυωπίας και σπαστό μαλλί συνεχίζει να είναι κακοπροαίρετη τελευταία φορά που πηγα εκει και την είχα ρωτησει γιατί είναι έτσι επεχείρησε αναδίπλωση αλλά είναι σαν τον Λύκο τρίχωμα αλλάζει γούνα δεν αλλάζει. Μια διευκρίνηση Dude ή Μαρία που δούλευε είναι ή γνωστή που δουλεύει και Άγκυρας?Ωραία ενημερωση

:hi:

Έχεις απόλυτο δίκιο για την ΕΑΜοΒουλγάρα τσατσά.  >:(

Ναι Αόρατε,για αυτήν την Μαρία πρόκειται!  ;)

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Πέρασμα από φωκαιας πουθενά το κορίτσι

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Από Dude007

Στο Καλύμνου 36,η ξανθιά Ναταλί την είχε ψιλοπέσει για έναν υπνάκο...
Βγήκε νυσταγμένη με το λευκό μπουρνούζι της.
Μπήκε στο καμαράκι της υπηρεσίας.
"Θα βγεις;" την ρώτησε.
"Μπα,βγες μόνη σου,έχω το φαί στη φωτιά..."της απάντησε η (ορεξάτη) υπηρεσία...

2funny 2funny 2funny

όπως πάντα θεός της ενημέρωσης !! Kneel Kneel

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Πολύ μικρή βόλτα στο Μεταξουργείο.
Στο Ιάσονος 1 γωνία μπήκα για τη Μαρίνα,δεν τη βρήκα,η γεματούλα Βαλέρια σε δωμάτιο.
Στο Ιάσονος 2 κάτω μπήκα για την ξανθιά ζουμερή milf Μαρία,από την οποία έμεινα ευχαριστημένος μία φορά μαζί της,σύμφωνα με την υπηρεσία κάνει έκτακτες εμφανίσεις,δούλευε η Αλεξάνδρα η πρώην υπηρεσία,πάλι σε δωμάτιο ήταν,μάλλον βρήκε αυτό που της ταιριάζει!
Στο Κολωνού 23 η ξανθιά Αντελίνα,περίμενε ότι θα μπω,έφαγα κι ένα ελαφρύ καραμούζιασμα...
Στο Κολωνού 27β μια μελαμψή τσιγγανοειδής αδύνατη,Μαρία άκουσα.
Κατέληξα στό Κολωνού 48,βρήκα τη milf Άντζελα ανανεωμένη από διακοπές,πέρασα ''με κλειστά τα μάτια'',τι να πεις για τον επαγγελματισμό και τις υπηρεσίες αυτής της γυναίκας...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Nαι- η  μελαχροινη Μαρία της Αλκαμενους 113 είναι η Ιδια του  Αγκυρας 12- και τώρα διαβάζω ως Μαίρη  (στο 117 ?} -ΟΚ Μπερδεύει το ότι τώρα εμφανίζεται με .. στρογγυλό - καρε μαλλι ' 60'ς . :cheesy: :o Εμενα  μου φανηκε και  για περουκα.. Επαναλαμβάνω.. μην  θεωρείτε οτι εχει βυζαρες.  Ειναι μετρια,  νερουλα και πεσμένα-δηλ-Ειναι απατηλό το wonderbra .. :) Α propos  Βουλγάρα  τσατσα …  σε  σημερινη  ερωτηση εξωθεσμικου φιλου περι Ολγας- του απήντησε  οτι δεν ξέρει ,  το πότε θα γυρισει η Ολγα .. :)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Οχι μονον  μετριότης,  αλλά ,  οπως ανέφερα  και στον Dude   >>  ο ΕΑΜοβουλγαρισμός ήτο  προφανης ήδη απο το Αλκ 113 απο καιρό = ως  εκ τουτου , ο ορος αυτος των κ.  συναγωνιστών  ειναι ακριβέστατος   / και η μετακινησις  στο 117   ...αναμενομενη !  :)  ;)

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
Φ59 σήμερα ήταν δύο κοπέλες μια ρεγγινα με κωλαρα και ένας μουναρος αλισια! Ξέρουμε τπτ για την αλισια?
και εγω το ψαχνω το θεμα,δεν ξερω αν δουλευε αλλου παλιοτερα αλλα στο Φ59 δεν εχει κριτικες..

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά στο 20ευρω καμιά έμπειρη, αλλα οχι πολύ μεγάλη σε ηλικία, με πιασίματα που θα βρω;

Απαντήστε :P

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Παιδιά στο 20ευρω καμιά έμπειρη, αλλα οχι πολύ μεγάλη σε ηλικία, με πιασίματα που θα βρω;

Απαντήστε :P
τι εννοείς ρε φιλαράκι έμπειρη??ψάχνεις για να γαμήσεις ή για ιδιαίτερα? :2funny: :2funny: :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα μια διευκρίνηση να κάνω από την μετάμεσονύκτια βόλτα που έκανα χτες στο φυλης86Α ή Αλινα που είδα νεαρή σώμα με πιασιματα καστανό μαλλί δεν έχει καμία σχέση με την Αλινα που δούλευε με την Μάγια στοΦ86Β προς αποφυγή σύγχυσης και κατά την προσωπική μου γνώμη πολύ καλιτερη Αυτή που είδα χτες

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα μια διευκρίνηση να κάνω από την μετάμεσονύκτια βόλτα που έκανα χτες στο φυλης86Α ή Αλινα που είδα νεαρή σώμα με πιασιματα καστανό μαλλί δεν έχει καμία σχέση με την Αλινα που δούλευε με την Μάγια στοΦ86Β προς αποφυγή σύγχυσης και κατά την προσωπική μου γνώμη πολύ καλιτερη Αυτή που είδα χτες

Η συγκεκριμένη Αλίνα που αναφέρεις όντως είναι γλυκιά κοπέλα-αν και ζουμερή.

Απ'ότι έχω καταλάβει Αόρατε σού αρέσουν οι ζουμερούλες!  :erection:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ναι σε αυτό το στυλακι όπως η συγκεκριμενη ή όπως η Βιολέτα από Φωκαίας μου αρέσουν αν και τη Βιολέτα δεν την Βλέπω ορεξατη όπως πριν επιστρέψει.Γενικά χτες ήταν ευχάριστη η βόλτα στα λίγα μαγαζιά που πήγα καθώς όλες οι κοπέλες που μιλήσαμε λίγο στο σαλόνι ήταν ευδιαθετες και όμορφες και ή Άννα Μαρία φωκαιας19 και ή Αλινα και Μόνικα Φ71 οροφος χωρίς υπερβολικες χειρονομίες και Μαλακιές όπως αυτή ή γυφτισσα Μαντά Πιπινου65 και φυλης74 παλιότερα

panas82

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2014
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα φιλοι μετα από μια περιοδο αποχης μου μολις επεστρεψα από τσαρκα μεταξΙ και λιγο φυλης στο μεταξι ιασ43 μια χοντρη με φουλ :vomit: :vomit: και άλλες δυο κοπελες με απλο προγραμμα η μια πρεπει να ηταν η Χριστινα η τσιγγανα που δουλευε το 12 εκει σε φουλ απέναντι στο ισογειο σε απλο μια ευσωμη αδιαφορη κοπελα.Ιασ 44 και στο αρστερο και στο δεξι ειχε δυο πολύ ωραια κορμια σε απλο αλλα μου μυριζε φολα και δεν τιμησα καποια στο 37 πανω κλασσικα η Ροζαλια σε φουλ στη Κωλονου στο 23 κατω ηταν η Ναταλυ η οποια διαφημιζε τελειωτικο στο στομα σε δυο πακιστανους :vomit: ενώ στο πανω ειδα ένα ωραιο ξανθο κορμι σε απλο απέναντι στις Κατερινας μια ζουμερη πιτσιρικα που μπηκε στα υποψιν αν καποιος εχει δοκιμασει ας μου πει στο υπογειο 32 μια κατασπρη πιτσιρικα ενώ στο 48 ηταν η Αδριαννα.Στη φυλης διδυμου 18 υπογειο ηταν η Καρολινα που εμενα μου φανηκε πολύ αχαρη ενώ διπλα η Αλινα δεν ειχε ερθει ακομα τελικα κατεληξα στη Πωλινα την οποια δεν ειχα τιμησει ποτε γιατι βαριομε να περιμενω.Τελικα αν και περιμενα 30 λεπτα γιατι ειχε δυο πελατες πριν από εμενα περασα υπεροχα αφου εκατσα μιση ωρα στο δωματιο οπου φχαριστηθηκα σεξ η συγκεκριμενη οντως είναι φοβερη επαγγελματιας και σιγουρα θα ξαναπαω.Το ξενερωμα παντως το εφαγα στο γυρισμο αφου περασα από πλατεια βικτωριας οπου η κατρουλιλα βρωμάει από αποσταση ενώ ολη η περιοχη ηταν γεματη Αφγανους πρεπει να ημουν από τος ελαχιστους Ελληνες που περναγαν από εκει πεζοι.Αυτη η εικονα του κεντρου ηταν μαυρο χαλι και φοβαμαι τι θα γινει με τοσους ανθρωπους στο δρομο αν επαναστατησουν όπως τα νησια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom