Kavlokalikantzaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2007
- Like
- 769
- Πόντοι
- 81
Παιδιά η Κυψέλη φαίνεται να σβήστηκε άδοξα από το χάρτη...Λέλας και όλη η Δροσοπούλου κλειστά, αμπαρωμένα κι εγκατελειμένα. Ξενέρωσα ρε πούστη μου.
Παιδιά η Κυψέλη φαίνεται να σβήστηκε άδοξα από το χάρτη...Λέλας και όλη η Δροσοπούλου κλειστά, αμπαρωμένα κι εγκατελειμένα. Ξενέρωσα ρε πούστη μου.
περιμενουμε να γυρισει η Ντιανα απο την επαρχια μπας και ξανανοιξει το Δροσοπουλου 97
κριμα γιατι ηταν καλη πιατσα εκει, 3 στουντιο Δροσοπουλου 95,97, Λ. Καραγιαννη 35 και 2 σπιτακια Θασου και Δροσοπουλου 98 και κλεισανε ολα
ζερο ακομη να με κανεις τιμημενο οπως εταξες ...
...
αναμενω !!!!
σημερα ετιμηθη η πωλινα στην καλυμνου με αριστες εντυπωσεις !!!
περιμενουμε να γυρισει η Ντιανα απο την επαρχια μπας και ξανανοιξει το Δροσοπουλου 97
κριμα γιατι ηταν καλη πιατσα εκει, 3 στουντιο Δροσοπουλου 95,97, Λ. Καραγιαννη 35 και 2 σπιτακια Θασου και Δροσοπουλου 98 και κλεισανε ολα
Κοιταξε Τροφωνιου 11 στον οροφο στην απογευματινη αλλαγηΗ αννα μαρια απο φωκαιας 19 δουλευει μονο βραδινες? εχουμε καμια ενημερωση?
Σωστος!Καλά είναι να λέμε/λέτε ποια δουλεύει που και πότε αλλά ακόμη καλύτερο θα είναι όσοι ρωτούν (και αν θέλουν βέβαια) να μάς λένε μετά και το πως πέρασαν. ;)
Η αννα μαρια απο φωκαιας 19 δουλευει μονο βραδινες? εχουμε καμια ενημερωση?
Δουλευε σημερα 2η βαρδια στην Διδυμου 7β...Παιδιά η Ναταλί, η κουκλίτσα που δούλευε στο Φ54 και Φ56, ξανθούλα ελαφρώς γεματούλα ξέρουμε πότε γυρνάει ή αν βρίσκεται σε άλλο μπουρδέλο;
Σωστος!
Υπαρχουν αρκετες ιεροδουλες που ενω δουλευουν π.χ. 1 μηνα και δεν υπαρχει ουτε μια μικρη μνεια για το ποσο καλες/κακες ειναι στο δωματιο!
Δεν ειναι τοσο δυσκολο να γραψετε μια γραμμουλα για τις επιδοσεις της εκαστοτε ιεροδουλης Ποσο μαλλον οταν ειναι καινουργια και δεν ξερουμε αν ειναι φολαρα/αστερι!
Οχι ρε πουστη μου και γυρναγα 3 μερες ολο το Μεταξι να την βρω αλλα πηρα τα αρχιδια μου
Την ειχα αναγκη για λιγο ακα κωλο
Τώρα λάιβ
Κ.15 δεξιά Άννα στυλιαρι
Αριστερά Μαρία με το πεταχτό κωλί
Τηνεγάμησα πολύ ωραία με υπεραπλό πρόγραμμα
Πωλινα = εγγυηση!