Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (34 μέλη και 298 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.950
Πόντοι
10.686
γαμησα σημερα στην μεσημεριαννη βαρδια μεταξουργειο πηγα κολωνου 30 οροφω ηταν η αντριαννα μονη της γαμησα περασα πολυ ωραια  στο κολωνου 30 δ την μονικα ηταν καλη εμπειρια την γαμησα για πρωτη φορα γαμησα στο κολωνου 27 ισογειο την μπελα με την οποια περασα  καλα και πηγα μια βολτα κολωνου 11 στο ανακινισμενο ελειπε η αννα το πιπινακι και ηταν μια αλλη κοπελλα η οποια μου επισε την παρλα αλλα δεν μου αρεσε ωστε να την γαμησω μου ηταν αδιαφορη και δεν συγκρατησα ονομα
Καταρχάς να σε συγχαρώ για την ακόρεστη υπερσεξουαλικότητά σου!Αλλά τόσες φορές που μας έχεις ενημερώσει,δεν έχεις κάνει κι ένα συγκριτικό... test drive για τις επιδόσεις των κορασίδων!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
η μπελλα απο κολωνου 27 εχει μικρα βυζακια και ωραιο κωλαρακι για πισωκολητο για το 10 ευρω ειναι καλη ειχαμε χημεια και γελουσε διοτι τις ελεγα διαφορα η μονικα απο κολωνου 30 δ ηταν μια κοπελα που δεν σε ενοχλουσε δεν εκανε ερωτησεις και αλλα λογω οτι ελληνικα δεν πρεπει να ηξερε την γαμησα πισωκολητα ηταν μια τιμια κοπελα στο γαμησι δεν εκλεβε και για την ανδριαννα απο τον ορωφο δεν μπορω να πω κατι διοτι ξερετε οτι εχει καλες υπηρεσιες και πολυ καυλα για γαμησι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν πιστευω να εννοεις τον συναγωνιστη με τα ωραια review απο το φ.104 ;
Εσύ λες αυτόν,που τονε στραπονάρουνε... :hi:
Αυτός είναι ο τσα2,του τσαρδιού!
Εχθές βράδυ ήταν και ξυρισμένος κόντρα,έκοψε και το μουσάκι...

γαμησα σημερα στην μεσημεριαννη βαρδια μεταξουργειο πηγα κολωνου 30 οροφω ηταν η αντριαννα μονη της γαμησα περασα πολυ ωραια  στο κολωνου 30 δ την μονικα ηταν καλη εμπειρια την γαμησα για πρωτη φορα γαμησα στο κολωνου 27 ισογειο την μπελα με την οποια περασα  καλα και πηγα μια βολτα κολωνου 11 στο ανακινισμενο ελειπε η αννα το πιπινακι και ηταν μια αλλη κοπελλα η οποια μου επισε την παρλα αλλα δεν μου αρεσε ωστε να την γαμησω μου ηταν αδιαφορη και δεν συγκρατησα ονομα
γλωσσοφιλα,πεσανε με ανδριανα?  :hi:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπιλλυ μου φαίνεται ότι υποσυνείδητα ζηλευεις
το Ανδριαννακι σου... χεχεχε

Υ.Γ. βέβαια όλοι μας ζηλεύουμε τις κορασιδες που
    μας αρεζουν πολύ... χεχεχε

Υ.Γ. -2- Και για όσα όμορφα κορίτσια ζηλευουν εμένα
        να στείλω ένα μήνυμα: κορίτσια αφήστε τις
        ζηλιες κι ελάτε να οργανωθουμε να κάνουμε
        καμμια παρτουζα. Έτσι κι αλλιώς μέχρι 3
        είναι δεσμός.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπιλλυ μου φαίνεται ότι υποσυνείδητα ζηλευεις
το Ανδριαννακι σου... χεχεχε

Υ.Γ. βέβαια όλοι μας ζηλεύουμε τις κορασιδες που
    μας αρεζουν πολύ... χεχεχε

Υ.Γ. -2- Και για όσα όμορφα κορίτσια ζηλευουν εμένα
         να στείλω ένα μήνυμα: κορίτσια αφήστε τις
         ζηλιες κι ελάτε να οργανωθουμε να κάνουμε
         καμμια παρτουζα. Έτσι κι αλλιώς μέχρι 3
         είναι δεσμός.
Επέστρεψε κάνα στανταράκι σου...;  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
biIIy 13 μην ανησυχεις δεν καναμε γλωσσοφιλα διοτι εγω ηθελα να την γαμω μονο εκεινη μου εκανε κολπακια και μου ειπε οτι της ελειψα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
biIIy 13 μην ανησυχεις δεν καναμε γλωσσοφιλα διοτι εγω ηθελα να την γαμω μονο εκεινη μου εκανε κολπακια και μου ειπε οτι της ελειψα
:hi:

Δεν μπορώ να μιλήσω στον αέρα... χεχεχε

διαβάζουν οι τσουρκες κι αντί να γαμησω
θα μου κάνουν ανάκριση... αχαχαχαχα
Ελήφθη OVER...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κι εμένα ότι τους ελειψα μου λένε,
αλλά στην ουσία εννοούν ότι τους έλειψε
η ατακτη γλώσσα μου... χεχεχε

και το έχω ακούσει και από Γιάννα,
και από Αντριαννα αλλά και από (δεν θα
πήγαινε το μυαλό σας) Ξένια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
με δυο πορνες γνωστες ριχνω γλωσσοφιλα αλλα δεν μπορω να πω και χουφτωματα και φιλαω τα βυζια τους και περναω ωραια μαζι τους

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Γάσπαρη και εδώ πρωτοπόρος είσαι πολύ μπροστά απ'ολους,να ξέρεις σε παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχη
Κατά τα άλλα στην απογευματινή μιλφοαναζητηση  στο Εξηκιου18 σκάλες με Led kοκκινες λάμπες επέστρεψε η Άννα ξανθιά κοντουλα ή Μαρίνα στο Αχαρνων85 επιστρέφει αύριο
Διδυμου8οροφος δουλεύει τώρα ή Κριστυ μιλφ ΡωσσοΟυκρανη
Αγκυρας12Α Λάνα και Ελένη γλυκυτατες Γεματουλες Ρωσσιδες η Μαρία που δούλευε παλιά Αλκαμενους113, Διδυμου16 θα είναι εκεί αύριο πρωινη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.714
Πόντοι
41.129
πριν απο λιγο η νατασσα η μολδαβη απο ιασ 19 οροφος και η τσατσα της χειροποδαρα μεσα σε περιπολικό...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
ευχαριστω φιλε αορατε για τα καλα σου λογια και εσενα σε διαβαζω διοτι κανεις καλες ενημερωσεις

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πριν απο λιγο η νατασσα η μολδαβη απο ιασ 19 οροφος και η τσατσα της χειροποδαρα μεσα σε περιπολικό...

Πολύ περίεργη σύμπτωση κάθε φορά που γίνεται έφοδος της υπηρεσίας  :police: στο Ιάσωνος 19 να είναι παρών ο xxx....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
Αργά χθες τη νύχτα ύστερα από μικρή βόλτα κατεγράφησαν τα κάτωθι...  :woldman:

Απέναντι, στο Φωκαίας 24, αυτός ο τσάτσος μού θυμήζει έναν μουσάτο ηθοποιό που έπαιζε σε βιντεοταινίες -έκανε τον καθηγητή σε σχολείο αλλά πως τον λένε ρε γαμώτο;;;  :think:

αυτός?
URL]]

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Σημερινή επίσκεψη κατά τις 3 το μεσημέρι στην μελαχροινή (με λευκή επιδερμίδα) νταρντανο-βυζαρού Ουκρανέζα Λίλυ στο Φωκαίας 9 (το μεσαίο). Η τσα2 τόνισε πριν μπω στο δωμάτιο οτι ΔΕΝ κάνει ελεύθερο στοματικό, ούτε δίνει γλωσσόφιλα. Σε ερώτηση μου για χύσιμο στα βυζιά της, ρώτησε την Λίλυ και εκείνη δέχτηκε. Τα βυζιά της είναι κατά την γνώμη μου 3,5άρια, φυσικά, ελαφρώς κρεμασμένα (saggy), με ωραία μεγάλη σκουρόχρωμη θηλή. Η πίπα της είναι μέτρια προς καλή. Δέχεται γλύψιμο και δείχνει το απολαμβάνει (πρέπει να έχυσε 2 φορές). Τα βογγητά της είναι αληθινά, και όχι ψεύτικα "Fuck me hard baby". Αφήνει δαχτύλιασμα στο μουνί της, ενώ ο κόλπος της είναι αρκετά βαθύς και υγραίνεται αρκετά.
Της ζήτησα να ανέβει από πάνω, όπου απολάμβανα τις παλόμενες βυζάρες της, μιά πιπιλώντας τις ρώγες της που έιχαν καυλώσει, μιά χουφτώνοντας τα. Οι στοίχοι του μακαρίτη Γ.Αθανασιάδη-Νόβα μου ήρθαν στο μυαλό την ώρα που έχυνα, ενώ με έιχε αγκαλιάσει και τα βυζιά της ήταν μέσα στο στόμα μου¨

"Κι ήταν τα στήθια της
άσπρα σαν τα γάλατα,
και δείχνοντας τα μου λεγε
γαργάλατα-γαργάλατα"

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
οχι φιλε δεν κανω παρανομα εξτραδακια κανω μεχρι εκει που πρεπει 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
αυτός?
===
Ο  Νότης  Πιτσιλος- ήταν γνωστός  βεβαίως και στην Σολωνος -  περι την Νομικη ως φωτογραφος - στα  late 1970's

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom