Καταρχάς να σε συγχαρώ για την ακόρεστη υπερσεξουαλικότητά σου!Αλλά τόσες φορές που μας έχεις ενημερώσει,δεν έχεις κάνει κι ένα συγκριτικό... test drive για τις επιδόσεις των κορασίδων!γαμησα σημερα στην μεσημεριαννη βαρδια μεταξουργειο πηγα κολωνου 30 οροφω ηταν η αντριαννα μονη της γαμησα περασα πολυ ωραια στο κολωνου 30 δ την μονικα ηταν καλη εμπειρια την γαμησα για πρωτη φορα γαμησα στο κολωνου 27 ισογειο την μπελα με την οποια περασα καλα και πηγα μια βολτα κολωνου 11 στο ανακινισμενο ελειπε η αννα το πιπινακι και ηταν μια αλλη κοπελλα η οποια μου επισε την παρλα αλλα δεν μου αρεσε ωστε να την γαμησω μου ηταν αδιαφορη και δεν συγκρατησα ονομα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
η μπελλα απο κολωνου 27 εχει μικρα βυζακια και ωραιο κωλαρακι για πισωκολητο για το 10 ευρω ειναι καλη ειχαμε χημεια και γελουσε διοτι τις ελεγα διαφορα η μονικα απο κολωνου 30 δ ηταν μια κοπελα που δεν σε ενοχλουσε δεν εκανε ερωτησεις και αλλα λογω οτι ελληνικα δεν πρεπει να ηξερε την γαμησα πισωκολητα ηταν μια τιμια κοπελα στο γαμησι δεν εκλεβε και για την ανδριαννα απο τον ορωφο δεν μπορω να πω κατι διοτι ξερετε οτι εχει καλες υπηρεσιες και πολυ καυλα για γαμησι
Εσύ λες αυτόν,που τονε στραπονάρουνε...δεν πιστευω να εννοεις τον συναγωνιστη με τα ωραια review απο το φ.104 ;
Αυτός είναι ο τσα2,του τσαρδιού!
Εχθές βράδυ ήταν και ξυρισμένος κόντρα,έκοψε και το μουσάκι...
γλωσσοφιλα,πεσανε με ανδριανα?γαμησα σημερα στην μεσημεριαννη βαρδια μεταξουργειο πηγα κολωνου 30 οροφω ηταν η αντριαννα μονη της γαμησα περασα πολυ ωραια στο κολωνου 30 δ την μονικα ηταν καλη εμπειρια την γαμησα για πρωτη φορα γαμησα στο κολωνου 27 ισογειο την μπελα με την οποια περασα καλα και πηγα μια βολτα κολωνου 11 στο ανακινισμενο ελειπε η αννα το πιπινακι και ηταν μια αλλη κοπελλα η οποια μου επισε την παρλα αλλα δεν μου αρεσε ωστε να την γαμησω μου ηταν αδιαφορη και δεν συγκρατησα ονομα
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μπιλλυ μου φαίνεται ότι υποσυνείδητα ζηλευεις
το Ανδριαννακι σου... χεχεχε
Υ.Γ. βέβαια όλοι μας ζηλεύουμε τις κορασιδες που
μας αρεζουν πολύ... χεχεχε
Υ.Γ. -2- Και για όσα όμορφα κορίτσια ζηλευουν εμένα
να στείλω ένα μήνυμα: κορίτσια αφήστε τις
ζηλιες κι ελάτε να οργανωθουμε να κάνουμε
καμμια παρτουζα. Έτσι κι αλλιώς μέχρι 3
είναι δεσμός.
είναι δεσμός.
Επέστρεψε κάνα στανταράκι σου...;Μπιλλυ μου φαίνεται ότι υποσυνείδητα ζηλευεις
είναι δεσμός.
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επέστρεψε κάνα στανταράκι σου...;
Δεν μπορώ να μιλήσω στον αέρα... χεχεχε
διαβάζουν οι τσουρκες κι αντί να γαμησω
θα μου κάνουν ανάκριση... αχαχαχαχα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
biIIy 13 μην ανησυχεις δεν καναμε γλωσσοφιλα διοτι εγω ηθελα να την γαμω μονο εκεινη μου εκανε κολπακια και μου ειπε οτι της ελειψα
biIIy 13 μην ανησυχεις δεν καναμε γλωσσοφιλα διοτι εγω ηθελα να την γαμω μονο εκεινη μου εκανε κολπακια και μου ειπε οτι της ελειψα
Ελήφθη OVER...Δεν μπορώ να μιλήσω στον αέρα... χεχεχε
διαβάζουν οι τσουρκες κι αντί να γαμησω
θα μου κάνουν ανάκριση... αχαχαχαχα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
με δυο πορνες γνωστες ριχνω γλωσσοφιλα αλλα δεν μπορω να πω και χουφτωματα και φιλαω τα βυζια τους και περναω ωραια μαζι τους
Γάσπαρη και εδώ πρωτοπόρος είσαι πολύ μπροστά απ'ολους,να ξέρεις σε παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχηbiIIy 13 μην ανησυχεις δεν καναμε γλωσσοφιλα διοτι εγω ηθελα να την γαμω μονο εκεινη μου εκανε κολπακια και μου ειπε οτι της ελειψα
Κατά τα άλλα στην απογευματινή μιλφοαναζητηση στο Εξηκιου18 σκάλες με Led kοκκινες λάμπες επέστρεψε η Άννα ξανθιά κοντουλα ή Μαρίνα στο Αχαρνων85 επιστρέφει αύριο
Διδυμου8οροφος δουλεύει τώρα ή Κριστυ μιλφ ΡωσσοΟυκρανη
Αγκυρας12Α Λάνα και Ελένη γλυκυτατες Γεματουλες Ρωσσιδες η Μαρία που δούλευε παλιά Αλκαμενους113, Διδυμου16 θα είναι εκεί αύριο πρωινη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
ευχαριστω φιλε αορατε για τα καλα σου λογια και εσενα σε διαβαζω διοτι κανεις καλες ενημερωσεις
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
πριν απο λιγο η νατασσα η μολδαβη απο ιασ 19 οροφος και η τσατσα της χειροποδαρα μεσα σε περιπολικό...
Πολύ περίεργη σύμπτωση κάθε φορά που γίνεται έφοδος της υπηρεσίας στο Ιάσωνος 19 να είναι παρών ο xxx....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.714
- Πόντοι
- 41.129
Πολύ περίεργη σύμπτωση κάθε φορά που γίνεται έφοδος της υπηρεσίας στο Ιάσωνος 19 να είναι παρών ο xxx....
τυχαιο...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.605
- Πόντοι
- 42.697
Αργά χθες τη νύχτα ύστερα από μικρή βόλτα κατεγράφησαν τα κάτωθι...
Απέναντι, στο Φωκαίας 24, αυτός ο τσάτσος μού θυμήζει έναν μουσάτο ηθοποιό που έπαιζε σε βιντεοταινίες -έκανε τον καθηγητή σε σχολείο αλλά πως τον λένε ρε γαμώτο;;;
αυτός?
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 408
- Πόντοι
- 26
Σημερινή επίσκεψη κατά τις 3 το μεσημέρι στην μελαχροινή (με λευκή επιδερμίδα) νταρντανο-βυζαρού Ουκρανέζα Λίλυ στο Φωκαίας 9 (το μεσαίο). Η τσα2 τόνισε πριν μπω στο δωμάτιο οτι ΔΕΝ κάνει ελεύθερο στοματικό, ούτε δίνει γλωσσόφιλα. Σε ερώτηση μου για χύσιμο στα βυζιά της, ρώτησε την Λίλυ και εκείνη δέχτηκε. Τα βυζιά της είναι κατά την γνώμη μου 3,5άρια, φυσικά, ελαφρώς κρεμασμένα (saggy), με ωραία μεγάλη σκουρόχρωμη θηλή. Η πίπα της είναι μέτρια προς καλή. Δέχεται γλύψιμο και δείχνει το απολαμβάνει (πρέπει να έχυσε 2 φορές). Τα βογγητά της είναι αληθινά, και όχι ψεύτικα "Fuck me hard baby". Αφήνει δαχτύλιασμα στο μουνί της, ενώ ο κόλπος της είναι αρκετά βαθύς και υγραίνεται αρκετά.
Της ζήτησα να ανέβει από πάνω, όπου απολάμβανα τις παλόμενες βυζάρες της, μιά πιπιλώντας τις ρώγες της που έιχαν καυλώσει, μιά χουφτώνοντας τα. Οι στοίχοι του μακαρίτη Γ.Αθανασιάδη-Νόβα μου ήρθαν στο μυαλό την ώρα που έχυνα, ενώ με έιχε αγκαλιάσει και τα βυζιά της ήταν μέσα στο στόμα μου¨
"Κι ήταν τα στήθια της
άσπρα σαν τα γάλατα,
και δείχνοντας τα μου λεγε
γαργάλατα-γαργάλατα"
Της ζήτησα να ανέβει από πάνω, όπου απολάμβανα τις παλόμενες βυζάρες της, μιά πιπιλώντας τις ρώγες της που έιχαν καυλώσει, μιά χουφτώνοντας τα. Οι στοίχοι του μακαρίτη Γ.Αθανασιάδη-Νόβα μου ήρθαν στο μυαλό την ώρα που έχυνα, ενώ με έιχε αγκαλιάσει και τα βυζιά της ήταν μέσα στο στόμα μου¨
"Κι ήταν τα στήθια της
άσπρα σαν τα γάλατα,
και δείχνοντας τα μου λεγε
γαργάλατα-γαργάλατα"
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.740
- Πόντοι
- 7.885
με δυο πορνες γνωστες ριχνω γλωσσοφιλα αλλα δεν μπορω να πω και χουφτωματα και φιλαω τα βυζια τους και περναω ωραια μαζι τους
Γάσπαρη τίποτα πιο ρομαντικό δεν κάνεις με τις γνωστές σου πόρνες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
οχι φιλε δεν κανω παρανομα εξτραδακια κανω μεχρι εκει που πρεπει
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
αυτός?
===
Ο Νότης Πιτσιλος- ήταν γνωστός βεβαίως και στην Σολωνος - περι την Νομικη ως φωτογραφος - στα late 1970's
===
Ο Νότης Πιτσιλος- ήταν γνωστός βεβαίως και στην Σολωνος - περι την Νομικη ως φωτογραφος - στα late 1970's
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις