Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (21 μέλη και 295 επισκέπτες)

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Καλό μήνα, αγαπητοί φίλοι. Στην απογευματινή βάρδια, πήρα τη Γιάννα, στο Φυλής 200. Το πρόγραμμα ήταν απλό με 69. Όμορφη, πεντακάθαρη, αισθησιακή γυναίκα με πλούσια στήθη και καμπύλες. Η συμμετοχή της ήταν αξιοσημείωτη και έδειξε να διασκεδάζει ιδιαίτερα την περιποίηση που της πρόσφερα με τη γλώσσα μου.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλο μηνα και απο μενα !!!

εδοκιμασθη η κλαουντια στο ρεμουνδου 21 ισογειο !!!

ξανθια με βυζαρες ωραιο σωμα !!!

με φουλ προγραμμα !

δωματιο ωραιο με ντουζιερα , πετσετουλα σφραγισμενη , αφρολουτρο και ζεστο νερο !!!

επισης προ ημερων εδοκιμασθηκαν και η λαουρα και η υβοννη στον ιδιο οικο !!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καναμε την πρωτη συνουσια για το φθινοπωρο με την προαναφερθεισα !!!

TRR

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
30
Πόντοι
0
εκλπηξηη!!! επειτα απο 1 χρονο βρηκα μια κοπελα στο μεταξουργειο οπου πληρει και τις 2 προυποθεσεις για να περασω καλα!!! και χημεια και εμφανιση(βαση το δικο μου γουστο παντα)

επειτα απο 1 χρονο οπου εχει φυγει η καρλα (ναι αυτο ειναι το γουστο μου :P ) οπου ειχαμε απιστευτη χημεια και περναγα θαυμασια σε καθε επισκεψη μαζι της εντελως τυχαια βρηκα στα ιδια χναρια παρομοια κοπελα...γιατι δυστυχως κακα τα ψεματα δεν αρκει να εχεις μοναχα χημεια με μια κοπελα η απλα να σου αρεσει! οταν βρισκεις και τα 2 περνας απλα τελεια!!

το μονο κακο που με ανησυχει ειναι οτι την πετυχα σε διαστειμα οπου οι περισσοτερες κοπελες ειναι αναλωσιμες λογω διακοπωv και δεν ειναι στασιμες στα ποστα :( μονο σε ενα ατομο θα αποκαλυψω ποια ειναι btw :P το οποιο εμπιστευομαι απολυτα :cheesy:
Καλημερα αν εννοεις την Καρλα απο ρεμουνδου δουλευει ξανα εκει τα βραδια

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..Υπάρχει κι εκεί Κάρλα..όχι η επονομαζόμενη καύλα..Καλημέρα κύριοι..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Καλημέρα.........

Επερχόμενη έντός τής ήμέρας Κριτική...... :hi: :hi:

Προσπάθησα νά συγκρατηθώ .........Η εκσπερμάτωση ήλθε μαζί μέ τόν μεγαλύτερο όμόκεντρο κύκλο....

Ή όπερα έσβηνε με ταχύτατους ρυθμούς στά αύτιά μου καί βρέθηκα χαμένος μέσα στήν άγκαλιά της.......

........ Πεντακάθαρη, εύγενική, άκραία ύπομονετική καθώς ήσχολήθη μαζί μου περισσότερον τού 20λέπτου χωρίς νά έκφράσει τό παραμικρόν παράπονο...... άλλά καί έγώ κύριος όπως πάντα ...... ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΣ !!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Δοκιμαστηκε η Πωλινα στο Φωκαιας 17 πανω... δουλευει κ στο κατω... πολυ καλη τεχνικη στο κλαρινο, με περιποιηση ολης της περιοχης κ καλα στησιματα στο σεξ κ με καλη συμμετοχη γενικοτερα. Παρολα τα κιλακια της, ηταν ευελικτη κ καβλιαρα. Για μια φορα τουλαχιστον ενδυκνειται... επισης φοβερες βυζαρες για τουςβυζολαγνους...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Επισης θετικες εντυπωσεις εχω κ απο την συνεδρια με την Αλινα Ιασωνος 19 κατω 3η βαρδια...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Αν μπορει καποιος συναγωνιστης να με διαφωτισει για την Μελισσα στο Κολωνου 32 ισογειο γωνιακο 3 βαρδια κ Χριστινα επισης Κολωνου 32 οροφος onlygreekαδικο, για το τι λενε στα ιδιαιτερα, θα το εκτιμουσα. Ευχαριστω...

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Πέρασμα εχθές από Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 48, η Πατρίτσια με αδύνατη μεσούλα και τεράστια κωλάρα
που όμως, όπως φαίνεται καβλώνει τον κόσμο, αφού έμπαινε από δωμά-
τιο σε δωμάτιο.
Είναι το κορίτσι που έχει περάσει από Φυλής 40, Αλκιβιάδου και αν
δεν κάνω λάθος από Βέργας. παλιότερα έδινε κώλο και έκανε και α-
κάποτο στοματικό, όχι τελειωτικό.
Θα ήθελα να τον παίξω στα κωλομέρια της, αλλά ήμουν πολύ βιαστικός
και η Πατρίτσια είχε μεγάλη ζήτηση. Επιφυλάσομαι.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
ΟΚ !  Συζητήσαμε με τον Dude  μεσω pm το εξής : Eνώ η ροη  των αριθμών εν  σειρά απο πανω θα ήταν  Διδ 8 … >. Διδ 16  (Συλβια) / Αχαρνών /  Διδ 18α - το υπογειο-bukkake , 18β η Κατερινα,  20 η Ιωάννα κλπ/ Το site, νομιζω  απο παντα, είχε/ εχει  στην οικεια σελίδα το υπογειο  ως 18β . Αυτο  είχε/ εχει φέρει ενα μπέρδεμα στις ημερήσιες ενημερώσεις, του dude κλπ… Αν θέλετε  ,πείτε μία γνωμη . Νομιζω οτι  είναι χρήσιμη  η   ..observation

Δεν είναι θέμα σειράς. Υπάρχει η αρίθμηση, 16,18,20,22.
Τώρα αν κάποιος κάνει την υπόγεια αποθήκη μπουρδέλο, παίρνει
το 18Β για να ξεχωρίζει από το άλλο, αλλιώς θα έπρεπε να αλ-
λάξει η αρίθμηση σε όλο τον δρόμο.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Μετα την υπερενημερωση του φιλου φανουρη  :kneel: :kneel: :kneel:

ειμαι μεταξυ

Φυλης & πιπινου για γκαμπριελα , φωκαιας 9 συλβια και φυλης 109 οροφος τζουλια ...
ολες διαβασα δινουν κωλο , ξερουμε ηλιακα τι παιζει με τα κοριτσια για να παω καρφι ;;
δεν βλεπω κριτικη για καμια απο τις 3 και λεω να δοκιμασω τη τυχη μου

προσφατα δοκιμασα βεργας 2 τη μονικα σε φουλ προγραμμα που προσφερει
αλλα δεν θα ξαναπαρω , δεν μ'αρεσε , δεν στηνοταν καλα

Αν η Τζούλια είναι αυτή από Αλκιβιάδου 16Β είναι φόλα.
Πάνω στο τσιμπούκι με ρωτάει "θέλεις κώλο;" και απα-
ντάω "ναι", μου κούνησε το δάχτυλό της δεξιά αριστερά
"όχι" δηλαδή και όταν ρώτησα γιατί μου είπε ότι το ε-
ργαλείο μου ήταν μεγάλο.
Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει η Τζούλια στο Φυλής 71
το πάνω, που το χωνεύει όλο στην κωλάρα της.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας και Διδύμου...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Καμέλια...
Η γνωστή μελαχροινή κοπέλα με το υπερφούλ πρόγραμμα-με ωραίο μαύρο στρινγκάκι σήμερα!
Σήμερα και αύριο είναι οι τελευταίες ημέρες που δουλεύει πριν φύγει για την πατρίδα της οπότε...
σπεύσατε!

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σιμόνα η μελαχροινή πιτσιρίκα...
Όμορφο Ρουμανοπροσωπάκι και ωραίο κορμί-αν και με μικρό στήθος...

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Πάολα...
Η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με τα ωραία σκιστά μάτια...
Κάνει τα νάζια και τα νιαουρίσματά της στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο έπεφτε άγριο σφυροκόπημα επί σχεδόν ένα τέταρτο!

▪Φωκαίας 24:
Η Άννυ η πορνοστάρ η πλατινέ πιτσιρίκα-γυμνόστηθη στο σαλόνι και με ωραίο πολύχρωμο εσώρουχο...
Με συνεχόμενα δωμάτια παρακαλώ!

▪Φωκαίας 25β:
Η Άννα η Πολωνέζα με το αδύνατο καλό κορμί...
Έχει ωραίο κώλο-με μικροσκοπικό μαύρο στρινγκάκι σήμερα!

▪Φωκαίας 19:
Η Πωλίνα...
Μελαχροινή,ψηλή,ψιλονταρντάνα...
Με το όμορφο προσωπάκι της και τα ωραία ανοικτόχρωμα μάτια της -και με ροζ εσώρουχα.
Με φουλ πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 17β:
Η Μικαέλα...
Πιο θηλυκή σήμερα με κάτι περίεργα,πιο πρόστυχα εσώρουχα που φορούσε-σε σχέση με τις άλλες ημέρες...
Με συμπαθητικό πρόσωπο και με καλό σωματάκι,όχι εντελώς στεγνό.

▪Φωκαίας 17α:
Η Πωλίνα η μελαχροινή νταρντανοκοπέλα με μπουτάρες,κωλάρες,βυζάρες-πλούσια τα ελέη του Θεού,τουλάχιστον τρώγεται και στο πρόσωπο.

Το Φωκαίας 25α είναι κλειστό.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στη Διδύμου...

▪Διδύμου 7α και β:κλειστά-πού πήγαν ρε παιδιά τα μοντέλα;;;

▪Διδύμου 8α:
Η Κρίστυ,η θηλυκότατη ξανθιά μιλφ...
Ωραία γυναίκα,ζουμερή κορμάρα!
Σήμερα φορούσε κάτι περίεργα προκλητικά (δήθεν αθώα...) εσώρουχα ασορτί με τις άσπρες γόβες της...
Καύλα η μιλφονύφη!

▪Διδύμου 16:
Η Αναστασία η ξανθιά βυζαρού είναι προκλητική έτσι όπως κοιτάει στο σαλόνι σαν χαμηλοβλεπούσα αλλά...

▪Διδύμου 18α:
Η Άννα η γνωστή χοντρούλα με το ωραίο πρόσωπο,τυλιγμένη σε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό...
Και η πανύψηλη ξανθιά Καρολίνα και αυτή με μαύρο δικτυωτό...
Εξακολουθεί να βγαίνει αμήχανη(σχεδόν τρομαγμένη) στο σαλόνι...

▪Διδύμου 18β:
Κλασσικά η Κατερίνα η Σέρβα.

▪Διδύμου 20:
Η Ιωάννα η καστανή πιτσιρίκα για όσους τους αρέσουν οι γεματούλες δεν είναι καθόλου άσχημη...
Με γλυκό προσωπάκι και με ωραίες βυζάρες που τις έχει ξέμπαρκες!
Φορούσε ένα μαύρο δαντελωτό εσώρουχο!

▪Διδύμου 22:
Η Εβελίνα έμπαινε στο μαγαζί για να πιάσει δουλειά.

Διδυμου 27:
Η Αλίνα η μελαχροινή μιλφ με το γεμάτο στήθος.
Μαζί της η Βίκυ,η γνωστή ξανθιά μιλφ με το κοντό μαλλί και το αδύνατο κορμί η οποία πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Στη Διδύμου
▪Διδύμου 18α:
Και η πανύψηλη ξανθιά Καρολίνα και αυτή με μαύρο δικτυωτό...
Εξακολουθεί να βγαίνει αμήχανη(σχεδόν τρομαγμένη) στο σαλόνι

Πιστεύω ότ ή κοπέλα στο δωμάτιο θα θέλει καθοδήγηση καθώς δεν νομίζω ότι παίρνει πρωτοβουλίες δηλαδή θέλω να πω πως οι προσδοκίες δεν μπορούν να είναι υψηλές αφού ή κοπέλα είναι άπειρη και σίγουρη ή όλη φάση για αυτή δεν είναι ανώδυνη.Η αφιξη της όμως έφερε μια πραγματική ανέλπιστη ανανέωση καθώς είναι ξεχωριστή η εμφάνιση και εντυπωσιακή παρουσία της μια δοκιμή μαζί της πιστεύω  θα με οδηγήσει σε πιο στάνταρ συμπεράσματα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στη Διδύμου...

▪Διδύμου 7α και β:κλειστά-πού πήγαν ρε παιδιά τα μοντέλα;;
Ωραίος. Πιστεύω πρέπει να μετονομάσουμε κάποια οδό στην Αθήνα...σε "Οδό Ντουντοκαστελομπέβερλυς",προς τιμήν σου... :kneel: :kneel: :kneel:
Και φυσικά βράβευση με multipass-χρυσό κλειδί της πόλης,από Καμίνη.... :hi:

giphy.gif

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πηγα για τσαρκα και εγω για το πρωτο γαμησι σεπτεμβριου ειδα φωκαιας 27 στο υπογειο την παολα μετα πηγα φωκαιας 27 ισογειο ειδα σιμονα μετα πηγα στο φωκαιας 27 στον ορωφο γαμησα καμελια πολυ καυλα το  μωρο μου ειπε οτι φευγει για διακοπες μετα πηγα και στο φωκαιας 24 ειδα την σννυ πορνοσταρ και το δευτερο γαμηση το εκανα φωκαιας 25 β στην αννα την πολωνεζα μου αρεσε πολυ το στριγκακι που φορουσε περασα πολυ ωραια την γαμησα για πρωτη φορα μετα πηγα και ειδα στο διδυμου 18 α την καρολινα για επομενη φορα σιγουρα θα την γαμησω οπως και την αννυ πορνοσταρ θελω να γαμησω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πηγα για τσαρκα και εγω για το πρωτο γαμησι σεπτεμβριου ειδα φωκαιας 27 στο υπογειο την παολα μετα πηγα φωκαιας 27 ισογειο ειδα σιμονα μετα πηγα στο φωκαιας 27 στον ορωφο γαμησα καμελια πολυ καυλα το  μωρο μου ειπε οτι φευγει για διακοπες μετα πηγα και στο φωκαιας 24 ειδα την σννυ πορνοσταρ και το δευτερο γαμηση το εκανα φωκαιας 25 β στην αννα την πολωνεζα μου αρεσε πολυ το στριγκακι που φορουσε περασα πολυ ωραια την γαμησα για πρωτη φορα μετα πηγα και ειδα στο διδυμου 18 α την καρολινα για επομενη φορα σιγουρα θα την γαμησω οπως και την αννυ πορνοσταρ θελω να γαμησω
κατσε γιατι μπερδευτήκαμε,ποσες φορες γαμησες και σε ποση ωρα το ενα γαμησι απο το επομενο  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom