Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (2 μέλη και 162 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ωραια τα αλληλοσυχαρίκια σας(πάλι) :orchestra:.

Καμιά απάντηση επί της ουσίας θα δωσετε στο μπορδελιάρικο λαο;να ξανακάνω μια ερώτηση.πού είναι η μαρία με τα βυζιά από φωκαίας 17 ;
warnmute.gif

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μετα την υπερενημερωση του φιλου φανουρη  :kneel: :kneel: :kneel:

ειμαι μεταξυ

Φυλης & πιπινου για γκαμπριελα , φωκαιας 9 συλβια και φυλης 109 οροφος τζουλια ...
ολες διαβασα δινουν κωλο , ξερουμε ηλιακα τι παιζει με τα κοριτσια για να παω καρφι ;;
δεν βλεπω κριτικη για καμια απο τις 3 και λεω να δοκιμασω τη τυχη μου

προσφατα δοκιμασα βεργας 2 τη μονικα σε φουλ προγραμμα που προσφερει
αλλα δεν θα ξαναπαρω , δεν μ'αρεσε , δεν στηνοταν καλα

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ποια Γιαννα ειναι αυτη κ.Φανουρη?
Της Μαραθωνος 59 η της Φυλης 54?
Της Φυλής 54, αλλά και Διδύμου 7 αριστερά, Φυλής 66 δεξιά — με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλό πρόσωπο, πλούσιο στήθος, αψηλούτσικη με ωραίο κορμί κι ένα ταττού στην ωμοπλάτη. Σε απλό πρόγραμμα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Πριν λίγα λεπτά πέρασμα από τα παρακάτω μαγαζιά

Λιοσιων79β Μαρία ξανθιά από Διδυμου20 σώμα με πιασιματα τίποτα το ιδιαίτερο
Βεργας6 υπερυψωμένο Θεία Όλγα γνωστή σε όλους το υπεργκιλφ
Αλκαμενους113 Ειρήνη ένας Ντολμάς με κοντό ξανθό μαλλί τι το ανοιγουν το ρημαδι ηθελα να ξερα μέτρια εντελώς παρουσία
Ρεμουνδου21Α οροφος Αλινα που δούλευε μέχρι πριν λίγες μέρες Ιουλιανου71, Διδυμου 27 μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μέτρια φάτσα κάνει ελεύθερο στοματικό,και Νταϊάνα πιο νέα καστανοκοκκινο μακρι μαλλί σώμα καλουτσικο σαφώς καλιτερη από την Αλινα
Αγίου Πετρου7 κλειστό

Αυτά τα ολίγα για την ώρα καλή συνέχεια να εχετε

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μας καυλωσες μεσημεριατικα μυστη  :wanker:
Και εψαχνα εναν ρομαντικο κρεμπιε  :wanker:
Παω να δοκιμασω :rockon: :rockon: :rockon:

φανταζομαι διαλογο γνωριμιας στην αρχη μεσα στο δωματιο ......

μωρο μου ειμαι ο κομπρας ο εξτρας .... ελα να σου κανω ενα κρεμπιε ... τοση ωρα γνωριζομαστε .... τι τα θελουμε τα λαστιχα ....

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μετα την υπερενημερωση του φιλου φανουρη  :kneel: :kneel: :kneel:

ειμαι μεταξυ

Φυλης & πιπινου για γκαμπριελα , φωκαιας 9 συλβια και φυλης 109 οροφος τζουλια ...
ολες διαβασα δινουν κωλο , ξερουμε ηλιακα τι παιζει με τα κοριτσια για να παω καρφι ;;
δεν βλεπω κριτικη για καμια απο τις 3 και λεω να δοκιμασω τη τυχη μου
Για την Συλβια εχω γραψει κριτικη οταν δουλευε Φυλης 74.Μετριες εντυπωσεις!
Για την Τζουλια επισης εχω γραψει κριτικη οταν δουλευε Φωκαιας 19.Ηταν αρκετα καλη!
Την Γκαμπριελα δεν την εχω παρει.Δεν ξερω αν εχει δουλεψει καπου αλλου.Εγω παντως δεν την εχω ξαναδει σε αλλο μπουρδελο.Εμφανισιακα ειναι καλο μουνι :wanker: και ειναι πιο ωραια απο τις αλλες δυο που εχεις βαλει στο ματι! Αν την εχει παρει καποιος ας ενημερωσει! :hi:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τιμήθηκε πριν μισή ώρα η Μαρίνα από τροφωνίου 11 όροφο με αρκετά καλές εντυπώσεις ... 3η βάρδια μεταμεσονύχτια  :hi:

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Με 15 μέρες οικογενειακές διακοπές έχω πάθει τρελό σύνδρομο στέρησης, πείτε μου αν γύρισε ή Τζώρτζια στο Διδύμου 7Β, το δεξιά ????

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πριν λίγο

Φωκ27 Γκαμπριέλα ζάλιζε @@ να περάσει κοινό

Φωκ27ισόγειο μπαζοειδές με άγρια φάτσα

Φωκ27υπόγα νταρντανοειδής καραφουλ Πάολα

Φωκ25ισόγειο Το μοναδικό όμορφο πιπινάκι, δεν ξέρω τι αποδόσεις πιάνει εντός, αλλά είχε κάτι όμορφο, Λουίζα, με ακά κλαρίνο

Φωκ24 Βιολέτα,όσο έλειψε μπάζωσε για τα καλά

Φωκ17α ένα μελαχροινό μπαζάκι

Φωκ17α Ελένη, μελαχροινή

το Φωκ72 μέχρι το γωνιακό μπάζα

Φωκ74 αριστερα καράμπαζο κ στο δεξιά με την τσατσα μπουλντογκ, εμφανίστηκε άλλο πιπίνι με μεγάλα βυζιά

Φυλής 65 κάτω νταρντανοειδές μπάζο που άρχισε να μου λέει το πρόγραμμα λες κ εκφωνούσε ποίημα στο σχολείο...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω τιμησα αποψε την φωτεινη ρεμουνδου 21 πανω ... δουλευε μαζι με μια αλλη παρεα ... μιλφακι ξανθο λεπτο .... δεν ξετρελαθηκα .... ειχε βαλει κρεμα .... περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο μοριο ... αλλα καλα προκαταρκτικα .... ισως μια αλλη φορα καποτε να βγει καλυτερα !

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!  :hi:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πριν λίγα λεπτά πέρασμα από τα παρακάτω μαγαζιά

Λιοσιων79β Μαρία ξανθιά από Διδυμου20 σώμα με πιασιματα τίποτα το ιδιαίτερο
Βεργας6 υπερυψωμένο Θεία Όλγα γνωστή σε όλους το υπεργκιλφ
Αλκαμενους113 Ειρήνη ένας Ντολμάς με κοντό ξανθό μαλλί τι το ανοιγουν το ρημαδι ηθελα να ξερα μέτρια εντελώς παρουσία
Ρεμουνδου21Α οροφος Αλινα που δούλευε μέχρι πριν λίγες μέρες Ιουλιανου71, Διδυμου 27 μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μέτρια φάτσα κάνει ελεύθερο στοματικό,και Νταϊάνα πιο νέα καστανοκοκκινο μακρι μαλλί σώμα καλουτσικο σαφώς καλιτερη από την Αλινα
---
Αυτά τα ολίγα για την ώρα καλή συνέχεια να εχετε
Ειναι απίστευτης  εμφάνισης ο γκιλφ ντολμας,,, Χμμ-Αφ΄ενος ο εξωθεσμικος μύστης φιλος, που  με πήγε προχτες μια βολτα, αφ ετερου ο  μεγας Dude   που με διεφώτισε - και κατάλαβα οτι > Ιουλ 71,  Διδ 27  ειναι  η ίδια επιχείρηση  (και Αγκ 12  και Αλκαμενους 113 συνεργαζόμενα ~?) - αλλά αυτο  στο Διδ 27 ειναι απιστευτο- Δυο   φθαρμενα γκιλφ και ενας άθλιος χώρος   χειρότερος απο Μετάξι-  στον οποιον ζητουν  20ε και 30 ε  το πρωκτικο (α λα Ρεμουνδου)- Το θεμα είναι οτι αυτο  το αχουρι  …δρακουλοσπιτο  απέχει σε ολα ετη φωτος   απο τα  ανακαινισμενα  πχ Ρεμουνδου 21  κατω, Βεργας 6κατω,  Παρασίου 36 - / και ζητάνε  την ίδια τιμή και ακομα περισσότερα …Εγραψα και μία σχετικη κριτικη,,, :)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Τώρα το πρωί Αχιλλέως και Μαραθώνος ένα πετίτ ξανθό ουκρανεζάκι με σγουρό μαλλί και τατού στο στήθος. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 18β το δίδυμο bukkake Καρολίνα και Αννούλα. Κοσμοσυρροή.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ΟΚ !  Συζητήσαμε με τον Dude  μεσω pm το εξής : Eνώ η ροη  των αριθμών εν  σειρά απο πανω θα ήταν  Διδ 8 … >. Διδ 16  (Συλβια) / Αχαρνών /  Διδ 18α - το υπογειο-bukkake , 18β η Κατερινα,  20 η Ιωάννα κλπ/ Το site, νομιζω  απο παντα, είχε/ εχει  στην οικεια σελίδα το υπογειο  ως 18β . Αυτο  είχε/ εχει φέρει ενα μπέρδεμα στις ημερήσιες ενημερώσεις, του dude κλπ… Αν θέλετε  ,πείτε μία γνωμη . Νομιζω οτι  είναι χρήσιμη  η  ..observation

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
... Το site, νομιζω  απο παντα, είχε/ εχει  στην οικεια σελίδα το υπογειο  ως 18β . Αυτο  είχε/ εχει φέρει ενα μπέρδεμα στις ημερήσιες ενημερώσεις, του dude κλπ… Αν θέλετε  ,πείτε μία γνωμη . Νομιζω οτι  είναι χρήσιμη  η   ..observation

Ακριβέστατη,ορθότατη και χρησιμότατη η επισήμανσή σου observer!  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom