Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (7 μέλη και 115 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Πρωινη....

Φωκαίας 24 απέναντι...η επιστροφή της βιολέτας...ήταν σήμερα πιο όμορφη από όλες τις άλλες φορές....ζουμερή κοπέλα με καλή διάθεση στο σαλόνι....σε ελέυθερο στοματικό τελειωτικό,,δε θυμάμαι εάν ανακοινώθηκε κώλος...πάντως είναι πολύ φιλότιμο κορίτσι μέσα.....από οτι έχω καταλάβει έχει πολλούς φαν...μαζί της ο θρυλικός κύριος,κύριος άρης..που είναι μεγάλη μορφή....έχει αρχείο λέει με ολονών μας τις πούτσες....ξέρει πόσο την έχει ο καθένας μας...

Διδύμου 22 ήταν η εβελίνα στο δωμάτιο...δε περίμενα και έφυγα....το προγραμμά της είνα λίγο αλλοπρόσαλο όσο αφορά το ελεύθερο στοματικό...μάλλον επιλέγει....

Βέργας 3 αριστερά η έλλη μιλφάρα πρόστυχο πρόσωπο σε φούλ πρόγραμμα....λέγεται ότι είναι πολύ καλή μέσα...δεν την έχω δοκιμάσει...
Βέργας επανω...η σακίρα-αλίσια-αλεξανδρα....ξανθό στυλιάρι μύριζε πολύ ωραία καθώς μου επιτέθηκε και δε με άφηνε να φύγω λέγοντας πόσο καλή είνα στο δωμάτιο...δεν είνα του γούστου μου τόσο αδύνατες....γλυκια κοπέλα σε ελεύθερο στοματικό....έχει εργαστεί και μαραθώνος αλλά και φωκαίας......
Μερικά σχόλια για τα παραπάνω που είδα κι εγώ:
α)Η Βιολέτα θα δυσκολευτεί να προσελκύσει νέους πελάτες!Δεύτερη φορά έιναι που τη βλέπω,δεν έχω περάσει μαζί της,αλλά μου φάνηκε ζουμερή πέραν του δέοντος...
β)Όντως η Εβελίνα είναι ωραίο μωρό!
γ)Πράγματι η Έλλη έχει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές νεότερες,στα υπ'όψιν.
δ)Μου την... έπεσε κι εμένα η κορασίδα με τα πολλά ονόματα,με επιθετικό χούφτωμα μπρος και πίσω,λέγοντάς μου πόσο καύλωσε πιάνοντας τον σφιχτό μου κώλο...  :jerking: :jerking:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
    Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ

Σα θα πεθάνω θαφτε με
σ’ ένα παλιό μπουρδέλο,
Φυλής,Φωκαίας ή αλλού
Αυτό μονάχα θέλω

Ν’ ακούω πουλάκια το πρωί
Και ναρχεται  η δροσούλα
Από την πίσω την αυλή
΄πο καποια νερατζούλα

Μετά να σφουγγαρίζουνε
Καλα – καλά τον ταφο μου,
Και απάνω πάντα νάχουνε
Λουλουδικά στο βαζο μου

Ν ακούω τακούνια  νάρχωνται
Αρώματα γυναίκας
Να νοιώθω από πάνω μου
Μαλλια,κορμιά  και μάτια

Από κοπέλλες όμορφες
Ψυχούλες και ωραίες,
Που θα  τις εχω πάντοτε
Αιώνιες παρέες

Θ ακουω τους μπουρδελιάρηδες
Να μπαινουν και να βγαινουν,
Και να περνάνε όμορφα,
Όπως εκεινοι ξέρουν

Θ’ ακουω τσατσας κουτσομπολιό
Μικρές κακίες και γκρίνιες,
Μικρά  - μεγάλα μυστικά
Ανθρώπων ιστορίες

Ετσι κι εγώ  θα αισθανομαι
Μεσα εκει θαμμένος
Οτ’ ειμαι ακόμα ζωντανος
Και όχι πεθαμένος

Αυτή ειν  η διαθηκη μου,
Κι επιθυμώ απ’ ολους
Να γίνη σε όλα σεβαστή
Αγγέλους και διαβόλους.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Από τη μικρή βόλτα στα κεντρικά και στη Λιοσίων,να συμπληρώσω μερικά:
Στο στουντέλο της Λιοσίων 73 ήταν η φρεσκομπανιαρισμένη Λάουρα,όχι η ''φραουλίτσα''.Καλλίγραμμη,ελαφρώς σχιστομάτικη,όμορφη κοπέλα,λίγο έλλειψε να το βγάλω το 20ευρω από την τσέπη... Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα στα 20€,ποδολαγνεία στα 30€,και για τους... μερακλήδες,αυταρχικό στα 40€!(Πρέπει να την είχα δει πέρυσι το καλοκαίρι στα Φυλής 134,δίδυμο με τη ''φραουλίτσα'' που είχα πάρει).
Στο Έλλης 3,αφού η... στραβοχυμένη τσατσά μού παρουσίασε μια γεμάτη μελαχροινή με λίγο κρεμασμένα βυζιά,πλην όμως συμπαθητική και χαμογελαστή κοπέλα,με τα πάντα πλην πρωκτικού,και την ευχαρίστησα με νεύμα του κεφαλιού,γυρίζοντας στο κουζινάκι μού την... είπε!Μου φαίνεται ότι η πολλή ευγένεια βλάπτει σοβαρά την υγεία,και την επόμενη θα πέσουν μάπες και πουστριλίκια >:(!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Στο στουντέλο της Λιοσίων 73 ήταν η φρεσκομπανιαρισμένη Λάουρα,όχι η ''φραουλίτσα''.Καλλίγραμμη,ελαφρώς σχιστομάτικη,όμορφη κοπέλα,λίγο έλλειψε να το βγάλω το 20ευρω από την τσέπη... Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα στα 20€,ποδολαγνεία στα 30€,και για τους... μερακλήδες,αυταρχικό στα 40€!(Πρέπει να την είχα δει πέρυσι το καλοκαίρι στα Φυλής 134,δίδυμο με τη ''φραουλίτσα'' που είχα πάρει).
Στο Έλλης 3,αφού η... στραβοχυμένη τσατσά μού παρουσίασε μια γεμάτη μελαχροινή με λίγο κρεμασμένα βυζιά,πλην όμως συμπαθητική και χαμογελαστή κοπέλα,με τα πάντα πλην πρωκτικού,και την ευχαρίστησα με νεύμα του κεφαλιού,γυρίζοντας στο κουζινάκι μού την... είπε!Μου φαίνεται ότι η πολλή ευγένεια βλάπτει σοβαρά την υγεία,και την επόμενη θα πέσουν μάπες και πουστριλίκια >:(!

ναι είναι οι γνωστές φίλες και παντός καιρού μαζί κορασίδες, κυρίως στο Φ109 όροφο ... η φράουλα ακόμα διακοπές κάνει  :think:, εντελώς μέτρια, όταν την είχα τιμήσει στο 109Α, η Λάουρα που είδατε είναι μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, έδινε και κώλο στη Φυλής στα κεντρικά όταν εργαζόταν, δεν την έχω τιμήσει καθώς για απλό στο 20αρικο με τέτοια κοπέλα είναι πολλά, αν έδινε και κώλο στο Λ73 θα την δοκίμαζα για να μου φύγει η περιέργεια  :hi:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Συμφωνώ...αυτή η τσατσά το έχει παρακάνει.....έτσι δε βοηθάει την εκάστοτε κοπέλα.....Πέρασα...είδα τη κοπέλα είπα ευχαριστώ...με κοιτάει....η τσατσά και μου λέει ...στω...στωωωστωωωω...ειρωνικότατα.....μπορεί να είναι εκεί χρόνια η συγκεκριμένη να βγάζει μεροκάματο...αλλά.....αν διαβάζει το αφεντικό της.....ας της γίνει μια σύσταση...δεν είμαστε ζώα....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε ξεφτίλες την λιώσατε την Ανδριάνα.
Άστα διάλα... :vomit:

Κ.30 είναι η μπαζο-Νατάσα...
Ιάσωνος 37 κάτω
Ψηλέγκω Καρίνα...εγαμεύθΗ... :kissass2:

Η κρεβατάρα.... :2funny:

NnpEblf.jpg

Ωπ....να'σου ο Karampinas...
Φωτογραφία μετά... :wanker:

:hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:

b8D16pg.jpg

Ιάσωνος 10 πάνω
Νίκη  λευκόσαρκη μπαζοειδής  :vomit:

Και ένα τρελό στυλιάρι που είδα.... :wanker:

fZE5cjk.jpg

Κολωνού 15 δεξιά η Χριστίνα γυφτόπουλο που είχα πάρει πριν λίγο καιρό στο υπόγειο του 27...
Επηδήχθη πάραυτα... :s&m_3:

Της θύμισα ότι μου είχε πει για άλλα προγράμματα...
Η απάντηση ήταν ότι κάνει ακά τσιμπούκια και πρωΧτικόν...με 50€ μέσα στο δωμάτιο...
Προνομιακή τιμή... :gay:
Μαλάκες ακόμα γελάω... :2funny:
Τιμωρήθηκε με 15 λεπτά συνεχούς γαμησιού... :rockon:

Καλό δωμάτιο,με κλιματισμό... :hi:

msKO1vX.jpg

Αυτό δεν ξέρω τι είναι...  :2funny: :gay:

Aal73yh.jpg

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πέρασα από Φωκαίας 24. Ήταν η Βιολέτα. Ζουμερή, χαμογελαστή, όμορφο πρόσωπο.

Με το που την είδα, επειδή μου φάνηκε πολύ πολύ γλυκό το πρόσωπό της, χαμογέλασα αυθόρμητα και παρατεταμένα, ψιλο-κόλλησα. Με πλησίασε, χαμογελώντας και αυτή, έκατσε δίπλα μου και γύρισε προς τον τσάτσο και του είπε χαμογελαστά "smile", δείχνοντας εμένα.

Μπήκα στο δωμάτιο. Γλωσσόφιλα δεν έδινε, φάνηκε να μην θέλει και φιλιά στο πρόσωπο γενικά.
Ήταν όμως ευχάριστη παρουσία, δεν ήταν μουτρωμένη, δεν φάνηκε να σπάζεται με κάτι, όμως δεν έφτασε τις προσδοκίες που μου δημιούργησε στο σαλόνι.

Μάλλον θα ξαναπεράσω καθώς, όσο πιο πολύ σε μαθαίνει η κοπέλα, τόσο πιο πολύ χαλαρώνει (εκτός από κάτι γατόνια που σε πιάνουν με την πρώτη αλλά αυτές είναι σπάνιες).

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μπράβο Κλεόβουλε πολύ ωραία ενημέρωση όσο για την υπηρεσία στο Αλκαμενους117 την Μελαχρινή αδύνατη που σε σχέση με το σάπιο σαρκιο Νίκη ξανθιά γκιλφ χαλιά αν δυνατόν να δουλεύει ακόμα την θεωρώ γαμευσιμη όντως είναι εριστική δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μάλιστα πρόσφατα που μιλήσαμε λίγο παραπάνω στο σαλόνι του μαγαζιού και τη ρωτησα γιατι επεχείρησε αναδίπλωση και καλμαρε προσπάθησε να είναι ευγενικη μακάρι να αλλάξει και να βάλει μυαλό παλιά πριν χρόνια δούλευε στο μαγαζι Αγαθουπολεως θυμαμαι.Καλά για την άλλη στο Ελλης3 που αναφέρει ο Επιρρεπής τραυλίζει από τη σούρα του ποτού μόνο την ηλικία της μπορεί να σεβαστεί κανεις

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Φυλής και λίγο από Μεταξουργείο...[/size]

'Οσα ήταν ανοιχτά

10:54-13:12

Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Ναταλί˙ μία νταρντανοειδής νεαρή, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.
Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο): Μία νόστιμη, τσουπωτή ξανθούλα, σε ΦΟΥΛ.
Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Ντενίσα. Σε ΦΟΥΛ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.

DSC091691.jpg

Ιουλιανού 71: Η Μολδαβή μιλφ Αλίνα, απ' το αδελφό Διδυμου 27, με ίσιο κοντό μαύρο μαλλί, ασχημούτσικο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, κοιλίτσα — όχι χοντρή. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.

DSC091741.jpg

Διδύμου 16: Η μιλφ Ιρένα, με ξανθό κοντό μαλλί, στρογγυλό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, χοντρούλα. Σε απλό.
Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η Κατερίνα η "Σέρβα". Σε ΚΑΡΑΦΟΥΛ.
Διδύμου 20: Μία με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, τσουπωτή. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
Διδύμου 22: Κλασικά η Εβελίνα με τα τατουάζ της. Σε απλό.
Διδυμου 27: Η Ρωσίδα μιλφ Βίκυ, με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με καμπύλες. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69.
'Ελλης 3: Η μελαχρινή, χοντρή, βυζαρού Ανδριάνα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΦΙΛΙΑ, ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, 69.
Σημείωση: Η Τζοάνα γύρισε στη Γερμανία.
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Ρωσίδα Νατάσα, με σγουρό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος με προπετείς θηλές, σώμα με καμπύλες. Σ' 69.
Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): H μιλφ Βερόνικα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος, έτσι κι έτσι κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69
Φυλής 40: Κλασικά η νεαρή Ρουμάνα Μόνικα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΟ, 69 — δεν ανακοινώθηκε αυταρχικό όπως την προηγούμενη φορά.
Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο): Η Ξένια, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένη. Σε απλό.
Φυλής 54 δεξιά (όροφος): Κλασικά η αψηλή, ξανθιά Ντενίσα. Σε απλό.
Φυλής 56: Η Νάντια, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, καλούτσικο προσωπάκι, μικρομεσαίο στήθος, στρογγυλή κωλάρα και καμπυλώδη μπούτια. Σε απλό.
Φυλής 66 αριστερά: Η Πατρίτσια, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλογραμμένο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο αδύνατο σωματάκι. Σε απλό.
Φυλής 66 δεξιά: Κλασικά η όμορφη και έκφυλη μελαχρινή 'Αντζελα. ΚΩΛΟΣ και 69.
Φυλής 72: Η Ειρήνη, από Φ104 και Φωκαίας 17 ισόγειο.
Φωκαίας 9 δεξιά: Η όμορφη, μικρόστηθη, νεαρή ξανθιά Βίκυ. ΚΩΛΟΣ και 69.
Φωκαίας 9 αριστερά: Κλασικά η βυζαρού νταρντάνα Λίλλυ. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ, 69, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Φωκαίας 7: Η αθιγγανοειδής Μαρία˙ μια κοντόχοντρη νεαρή, με ξανθωπό μαλλί, άσχημο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος με πλατιά περιθηλαία άλω. Σε απλό.
Φυλής 74 αριστερά: Κλασικά η Αννούλα. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 59 ισόγειο: Η Ρεγγίνα, σε ΦΟΥΛ.
Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο): Η ξανθωπή Λάουρα —σώμα με καμπύλες—, απ' το παραδιπλανό ισόγειο (το 86), το Φωκαίας 25 όροφο, Λιοσίων 73Α.
Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η νεαρή Ρωσίδα Αντελίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, σχιστά μάτια, μικρομεσαίο στήθος, τσουπωτή. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στήθος και κοιλιά, 69.
Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η Μάγια. Σε 69.
Φυλής 65 δεξιά (ισόγειο): Η κατάξανθη ψηλόλιγνη Αντζελίνα. Σε απλό.
Φυλής 65 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Νατάσα, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος με προπετείς θηλές, αδύνατο καλοφτιαγμένο σωματάκι. Σε 69.
Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Η Μαίρη —τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη—, με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλούτσικο πρόσωπο, ωραίο καμπυλωτό σώμα, μέτριο ανάστημα.

DSC091711.jpg

Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Κλασικά η Τζουλιάννα. ΦΟΥΛ.

DSC091721.jpg

Αγκύρας 12 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Σταθερές οι δύο ξανθιές χοντρές: Λάνα και 'Ελενα. Σε «τούρμπο τσιμπούκι».
Αγκύρας 1: Κλασικά η Μαριάννα. Στα 30 ευρώ.
Αχαρνών 85: Η Φωτεινή˙ μία σιτεμένη νταρντανο-Ρωσίδα με άσχημο πρόσωπο, σκούρο μαλλί πιασμένο πίσω, μεγάλο στήθος. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, 69.
Φωκαίας 24: Η Βιολέτα˙ μια νεαρή με καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μέτριο γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. ΦΟΥΛ.
Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η νταρντάνα Πάολα. Σε ΦΟΥΛ.
Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σιμόνα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλό φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοδεμένο κορμί, αψηλή πάνω στα πορνοτάκουνα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο σώμα, 69.
Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Η Μολδαβή Καμέλια. Σε ΚΑΡΑΦΟΥΛ.
Φωκαίας 19: Η Μολδαβή Πωλίνα, με σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, σώμα με καμπύλες. Σε ΦΟΥΛ.
Φυλής 99 (με το ρόπτρο): Δεν μπήκα.
Μαγνησίας 11: Κλασικά η Βουλγάρα Μπάρμπαρα — από Ιάσονος 37 ισόγειο.
Μαγνησίας 1: Η Μικαέλα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Σε ΦΟΥΛ.
Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Κατερίνα με τις βυζάρες και το κοντό ξανθό μαλλί. Απλό.
Καλύμνου 36: Κλασικά η νταρντάνα Ναταλί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
Πιπίνου 54: Η ξανθιά, γλυκιά, τσουπωτή, pre-op τρανσέξουαλ Μαρίνα. Στα 25 ευρώ.
Φυλής 200: Σταθερή κι εδώ η Τάνια. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.

DSC091621.jpg

Πιπίνου και Φυλής (δίπλα απ' το μανάβικο): Η νεαρή Γκαμπριέλα, με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, ομορφοσχηματισμένο αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Φυλής 136: Η Τσέχα Ντάρια, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα και μία διάστιξη στον αριστερό δελτοειδή. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Τζούλια, με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, χαμηλό ανάστημα. ΦΟΥΛ (ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα).
Ακομινάτου 2 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο):

DSC092361.jpg

Η Μολδαβή Μαρία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, σώμα με πιασίματα, χαμηλό ανάστημα. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

DSC09239.jpg

DSC09242.jpg

DSC09246.jpg

Δεληγιώργη 30: Κλασικά η Λόλα. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Δεληγιώργη 39: Η Λίλλυ —από Κολωνού 30 ισόγειο—, με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος με δύο διαστίξεις στο μέρος της καρδιάς, τσουπωτό κορμάκι. Σε ισπανική.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Η «Ελληνίδα — από Ιωάννινα» Ζωή˙ μία ξανθιά μιλφ, με το μαλλί της μέχρι την πλάτη, ασχημούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Σημείωση: Η Χριστίνα (η φιλάκια-εδώ-εδώ-εδώ) είναι στην πατρίδα της.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η Αλβανίδα 'Αντζελα — από Κολωνού 11, 15. Σ' 69.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή Χριστίνα, με καστανόμαυρο μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.

[size=16pt]Είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ, είσαι παμμέγιστος.[/size]
189 μπουρδέλα report, συν οι πληρωμές, αγόρι μου εσένα έπρεπε να φωνάξει ο Τσίπρας να μας βγάλεις απ' τα μνημόνια. Αυτοί που έχει στη δούλεψη του μαλακίζονται.

ΕΥΓΕ, και πάλι ΕΥΓΕ!!!
Προσκυνώ!
Χε χε χε, σ' ευχαριστώ. Στην εβδομαδιαία ενημέρωση, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ φίλε mariath.

:hi:
Ωραία φωτό!

Φίλτατε!

Οντως- Μέγιστος  !..
[...]
Θενξ!

..κ.Φανούρη,εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι

:tooth:

Φανουρη !!!  :kneel:
Τ Ι Τ Α Ν Ο Μ Ε Γ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ!!!!
:hi:

Να δωθεί αδεια λειτουργίας καναλιού χωρίς κόστος στον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ  Φανούρης Τζούρας.
Ή εστω 2ωρη εκπομπή σε κανάλι εθνικής εμβέλειας .
Αγαπητέ με τέτοια ενημέρωση μκυ θύμησες την περίοδο 1979-1982 που όποιος ήθελε να γαμήσει απο το σχολείο ερχόταν να με ρωτήσει .
Ηξερα τα πάντα ΤΟΤΕ .  Κάθε 3 μέρες σάρωνα τους δρόμους  και άπαξ εβδομαδιαίως Συγγρου , Σόλωνος , Σωκράτους να δούμε κι εκεί τι έπαιζ.

Τά σέβη μου
Πρύτανης
Φίλε Πρύτανη, χαίρομαι που η ενημέρωσή μου στάθηκε η αιτία να θυμηθείς ευχάριστες στιγμές απ' τα παλιά.

Τελεια και παυλα Φανουρη εισαι ΚΑΥΛΑ  :wanker: :wanker: :wanker:   :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:2funny:
Να 'σαι καλά!

Άοκνος κωπηλάτης στη θάλασσα της ηδονής των 10-20 ευρώ...
Ωραίο!...

Επίσης μέσα στη βδομάδα πληρώθηκαν...

Η νεαρή Ρουμάνα 'Ελενα —από Ιάσονος 36—, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο προσωπάκι, μικρομεσαίο στήθος, χαμηλό ανάστημα, γεμάτο κορμάκι. Σ' εξήντα εννιά.

DSC09179.jpg

DSC09176.jpg

DSC09184.jpg

Η Λώρη —από Ακομινάτου 2 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο)—, μία εικοσιεξάχρονη Ρουμάνα με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, μέτριο ανάστημα. Σε 69.

DSC09190.jpg

DSC09185.jpg

DSC09194.jpg

Η Μόνικα —από Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), αλλά κυρίως Ιάσονος 20Β—, μία χαμηλού αναστήματος Ρουμάνα με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλούτσικο κορμάκι. Σε απλό.

DSC09206.jpg

DSC09214.jpg

Η Μαρία —από Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιά)—, μία 29άχρονη Ρουμάνα με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. Σ' εξήντα εννιά.

DSC09222.jpg

DSC09218.jpg

DSC09226.jpg

DSC09233.jpg

Η θέα προς Αγησιλάου

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καταθεση στην Ευα,Περγαμου 27 ισογειο μετα την ωραια ενημερωση προ ολιγου του φιλτατου Κλεοβουλου.Η αλλη κοπελα ηταν ηδη σε δωματιο,ευτυχως δε την ειδα γιατι δε μπορω να τη βλεπω την Αντριανα και λογω περουκας.Απ οτι καταλαβα φουλ δουλεια το μαγαζι επειδη το καλαθι αχρηστων ηταν γεματο.Ο φωτισμος ελειπης,Καθως πλενομουν παρατηρησα προφυλακτικα στο πατωμα.Λογικο αφου τοσο για την Ευα οσο και για την Αντριανα το τελειωτικο ειναι σπεσιαλιτε τους.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
:thumbsup:
Μπράβο Κλεόβουλε πολύ ωραία ενημέρωση όσο για την υπηρεσία στο Αλκαμενους117 την Μελαχρινή αδύνατη που σε σχέση με το σάπιο σαρκιο Νίκη ξανθιά γκιλφ χαλιά αν δυνατόν να δουλεύει ακόμα την θεωρώ γαμευσιμη όντως είναι εριστική δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μάλιστα πρόσφατα που μιλήσαμε λίγο παραπάνω στο σαλόνι του μαγαζιού και τη ρωτησα γιατι επεχείρησε αναδίπλωση και καλμαρε προσπάθησε να είναι ευγενικη μακάρι να αλλάξει και να βάλει μυαλό παλιά πριν χρόνια δούλευε στο μαγαζι Αγαθουπολεως θυμαμαι.Καλά για την άλλη στο Ελλης3 που αναφέρει ο Επιρρεπής τραυλίζει από τη σούρα του ποτού μόνο την ηλικία της μπορεί να σεβαστεί κανεις
:

:thumbsup:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ντουντ κ φανουρης για μενα δεν ειναι ανθρωποι.ειναι σουπερ ηρωες!!με τις καπες τους γυρνανε στα τσαρδια μερα νυχτα,δερνουν αγαπουληδες με ανθοδεσμες,συμορφωνουν φολες κορασιδες κ μας προστατευουν απο τους πιρφορους καθε λογης!!επλιζω να με παρουν για βοηθο καποια στιγμη...συγκινηθηκα διαολε!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ντουντ κ φανουρης για μενα δεν ειναι ανθρωποι.ειναι σουπερ ηρωες!!με τις καπες τους γυρνανε στα τσαρδια μερα νυχτα,δερνουν αγαπουληδες με ανθοδεσμες,συμορφωνουν φολες κορασιδες κ μας προστατευουν απο τους πιρφορους καθε λογης!!επλιζω να με παρουν για βοηθο καποια στιγμη...συγκινηθηκα διαολε!!
ισχυει...εδώ και φωτο του ντουντ εν δρασει...ληψη από λυκαβηττο

biglebowski_112pyxurz.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Πολλά μπράβο σε όλα τα παδια που ενημερώνουν!!!!
Ομοβροντια. ενημερώσεων σήμερα!!!

Ειδική μνεία στον Κλεόβουλος που μου αρέσει τόσο ο τρόπος γραφής του όσο και οι περιγραφές του.

Καλό σκ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε τον τσατσο με το πουκαμισο, γραβατα και κομπολοι που σου λεει η ιδια ειναι με τις προαλλες και περνα στο δωματιο και την εχεις δει στη φυλλης τον ξερεται?
σας λειι και σας τα ιδια ειναι για τραμπουκισμα ο τυπος παντως  :knuppel:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Κατέβηκα στο Μετάξι με διάθεση για long time συνεύρεση με τη Νατάσα στο Κολωνού 30 στον όροφο,ξεμουνιάστηκε κι αυτή και το κλείσανε...
Κατέβηκα στο Ιάσωνος 31 το νέο για την Ελένη Πετράκη,είχε σχολάσει,και η ευγενική υπηρεσία δεν με πίεσε να περάσω με τη νέα κοπέλα του οίκου,ωραίο κανονικό κορμί,στητά βυζάκια,πεταχτό ζουμερό κωλαράκι,όνομα δεν άκουσα.
Στο Ιάσωνος 2 κάτω η Σάρα (η Μάρα και το κακό συναπάντημα!),πάνω η Εύα με φουλ,μ'έπιασε το ψυχοπονιάρικο και πέρασα,αν και την προηγούμενη φορά με είχε τσαντίσει η στάση της,αλλά από χαμηλής νοημοσύνης κοπέλα,μην περιμένουμε και πολλά...
Ανέβαιναν για τη νυχτερινή βάρδια στο Ιάσωνος 10 πάνω και κάτω η Κάτια και η μελανουροπιτσιρίκα Αλίνα,αμφότερες με καυλωτικά σορτσάκια! :wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom