Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (14 μέλη και 190 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
δεν το εχω ξαναδει αυτο, πανω απο 10 ατομα αναμονη να γαμησουν στο κολ 15 δεξι την μαρια με το κωλι και την αδυνατη ξανθια πιτσιρικα αννα αν θυμαμαι καλα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Dude σε ειδα εσυ ησουν με το κινητο που εβγαζες φωτογραφιες στην φωκαιας πρωινη βαρδια εγω πηγα και γαμησα την καμελια  πολυ γαματο γαμησι μετα εφυγα για μεταξουργειο και γαμησα την αννα το πιπινακι απο κολωνου 11 μετα μαυρα εσωρουχα του ειχε πολυ καλη συμπεριφορα προς εμενα εκατσε και πολυ ωρα στο δωματιο

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κατάλαβες Μπέβερλυ, ίσα που γλίτωσες εσύ το γαμήσι!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα πάμε πάλι επανάληψη της ενημέρωσης που έγραψα πιο πριν από την βαρδια που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς πήγα να συμπλήρωσω και την εσβησα καταλάθος

Φωκαιας25β Λουίζα το μελαχρινο αδύνατο πιπινι με Ωραία βυζια και σωματακι
Φωκαιας24 Γκαμπυ νεαρή με κοντό καστανό μαλλί καλό σωμα
Φωκαιας27Α υπογειοΠάολα νεαρή Μελαχρινή νταρντανα πληθωρική κοπέλα ιδιαίτερα ορεξατη στο σαλονι
Φωκαίας 27Β Σοφυ μιλφ κοντοπουτανο καστανό μαλλί μικρό στήθος Ρουμουνα όπως την ανέφερε ή πολύ καλή ευγενική κυρια, επάνω Άννα Κου ή γνωστή
Φυλης59 Ρεγγίνα ξανθιά μιλφ ωραία φάτσα σώμα έτσι και έτσι όχι κακό έχει εμφανείς ατέλειες,Τζούλια ψηλή καστανό μαλλί κωλαρα είχε ύφος ντίβας όμως και Αλίσια ή οποία ήταν δωμάτιο
Φυλης86 Μόνικα νεαρή Μελαχρινή αδύνατη κοπέλα που δούλευε και παλιότερα στο μαγαζι αυτό
Φυλης134 Κατερίνα πιπινι νεαρό με ωραιοτατο καλιγραμμο σώμα και πρόσωπο μακρι καστανό μαλλί πολύ αξιόλογη παρουσία
Περγαμου1 Κασσάνδρα νεαρή Μελαχρινή χοντρουλα κοντη με πρησμένη κοιλιά από την cola όπως μου είχε πει πριν κάνα μήνα και βαλε πολύ ευχάριστη στο σαλόνι κάνει ελεύθερο στοματικό

Αυτά τα ολίγα λοιπόν από την βαρδια που τρέχει σε φυλής Φωκαίας καλό ξημέρωμα και πάλι σε ολους

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Dude σε ειδα εσυ ησουν με το κινητο που εβγαζες φωτογραφιες στην φωκαιας πρωινη βαρδια εγω πηγα και γαμησα την καμελια  πολυ γαματο γαμησι μετα εφυγα για μεταξουργειο και γαμησα την αννα το πιπινακι απο κολωνου 11 μετα μαυρα εσωρουχα του ειχε πολυ καλη συμπεριφορα προς εμενα εκατσε και πολυ ωρα στο δωματιο
ΓΙΩΡΓΟ,μου φαίνεται πως μόνο την πάρτη σου κοιτάζεις!Με τα ξαδέρφια τι έγινε,πού τους πήγες τελικά;Ακόμα περιμένουμε ραπόρτο...  :coffee:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Live tora - tora live rakopotiro...  :orchestra:

▪Φυλής 86 όροφος:
Η Μισέλ ή στουντιακή Σάντρα όμορφο αδύνατο μελανούρικο με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα...

▪Φυλής 86 ισόγειο:
Η Μάγια η κοντή μελαχροινοπιπίνα με το απίθανο κωλί...

Φυλής 67:
Η Μελίνα η ξανθιά ωραία μιλφάρα με τις βυζάρες με προκλητικά  μαύρα εσώρουχα...
Αναλόγως ίσως να συνεχίσει στο παρόν κατάστημα.
Η Χριστίνα η Καζακστανή έφυγε για διακοπές!

▪Φυλής 84 α και β και Φυλής 69 όροφος:κλειστά.

▪Φυλής 69 ισόγειο:
Η Εύα,πλατινέ ζουμερή πιτσιρίκα με θηλυκό πρόσωπο και με κυτταριδοκωλάρα.

▪Φυλής 71 όροφος:
Η ξανθιά ζουμερή Τζουλιάννα με προκλητικό μαύρο στρινγκάκι!

▪Φυλής 71 ισόγειο:
Η Μαίρη η μελαχροινή μουνάρα με τα ωραία λάτιν πιασίματα...
Με πορτοκαλί εσώρουχο-κορμάκι!

▪Φυλής 65 ισόγειο:
Η Ντιάνα η μουναρομουνάρα με τον απίθανο κώλο...

▪Φυλής 65 όροφος:
Η Εμμανουέλα κλασσικά ολόγυμνη - όχι για να προκαλέσει αλλά για να προλαβαίνει τα συνεχόμενα δωμάτια!

▪Φυλής 61:
Η Νίκη η κοντή μελαχροινή σγουρομάλλα με το συμπαθητικό πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.
Μαζί της η Μόνικα.
Ψηλή,μελαχροινή,ωραία νταρντανοπιτσιρίκα.
Είναι η Μόνικα από Βέργας 2 και Εξηκίου 18γ.

▪Φυλής 59:
Η Τζούλια η μελαχροινή κορμάρα με το μουνί φόρα παρτίδα!
Μαζί της η Ρεγγίνα η ξανθιά μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο και την προκλητικά ζουμερή κωλάρα.
Απόψε (και ύστερα από καιρό) ανακοινώθηκε και πρωκτικό.

Φυλής 66δ:
Η Ελένη η καστανή αδύνατη μετριόφατσα με τον κώλο στο πρόγραμμά της.

▪Φυλής 56:
Η Πατρίτσια η ξανθιά μουναροπιπίνα με απαίσιο λαχανί εσώρουχο-κορμάκι.

▪Φυλής 54:
Η Ορόρα το μαυρισμένο βυζοτουμπανιάρικο πιπίνι ευγενέστατη,χαμογελαστή,ευδιάθετη.

▪Φυλής 54α:
Η Ναταλί η ξανθιά ζουμερούλα με τις γεμάτες βυζάρες - με ωραίο πολύχρωμο μαγιουδάκι!
Την ειδα χτες την πατριτσια πριν περασο στη ζουζη στο αγκυρας,,,και στο προσοπο ηταν τρομερα πρησμενη λες και εχασε την γοητεια της μου φανηκε πολυ περιεργο...Συμφωνο το λαχανι κορμακι που φορουσε ηταν απαισιο.. :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Την ειδα χτες την πατριτσια πριν περασο στη ζουζη στο αγκυρας,,,και στο προσοπο ηταν τρομερα πρησμενη λες και εχασε την γοητεια της μου φανηκε πολυ περιεργο...Συμφωνο το λαχανι κορμακι που φορουσε ηταν απαισιο.. :rockon:

FORMET,συμφωνώ μαζί σου και για το πρόσωπό της...

Αλήθεια, ήταν περίεργα πρησμένο... :S

Αλλά τί βλέπω εδώ;;;  :o

Σούζυ;;;  :sunglasses: Νέο αίσθημα;;;  :zfuck: :pipa1:

Για λέγε, για λέγε.... :orchestra:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τωρα...φωκαιας 24 επιστροφη της βιολετας για οσους τη ψαχνουνε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ξεχαστηκα και ξεχασα να πω οτι ο ξαδερφος μου εκανε το πρωτο του γαμησι πηγε στο φυλης 54 στην ΟΡΟΡΑ περασε πολυ ωραια θα ξαναπαει σιγουρα μου ειπε

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Τωρα...φωκαιας 24 επιστροφη της βιολετας για οσους τη ψαχνουνε.
Καλημέρα Κλεόβουλε είσαι Λεβεντιά μας έφτιαξες την μέρα πολύ καλή ή πληροφορία σου αυτή ή είδηση θα χαροποιησει πολλούς καθώς ή Βιολέτα είναι πολύ καλη και τίμια στις υπηρεσίες της

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα Κλεόβουλε είσαι Λεβεντιά μας έφτιαξες την μέρα πολύ καλή ή πληροφορία σου αυτή ή είδηση θα χαροποιησει πολλούς καθώς ή Βιολέτα είναι πολύ καλη και τίμια στις υπηρεσίες της

Τελικά είσαι ρομαντικός φίλε Αόρατε!  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Τελικά είσαι ρομαντικός φίλε Αόρατε!  :hi:
Ενίοτε φιλε όχι συχνά βλέπεις ή Βιολέτα είναι πιο αληθινή σε σχέση με τις συναδέλφους της στα μαγαζιά αυτά χωρίς να θέλω να τις μείωσω ή να τις ακυρωσω.Επίσης και ή μελαμψη Βουλγαρα ή Χριστίνα έιναι καλό κορίτσι  

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενίοτε φιλε όχι συχνά βλέπεις ή Βιολέτα είναι πιο αληθινή σε σχέση με τις συναδέλφους της στα μαγαζιά αυτά χωρίς να θέλω να τις μείωση ή να τις ακυρωσω.Επίσης και ή μελαμψη Βουλγαρα ή Χριστίνα έιναι καλό κορίτσι  

Έχεις απόλυτο δίκιο και χρησιμοποίησες την σωστή λέξη: Αληθινή!

Και για την Χριστίνα συμφωνώ και πιστεύω πως κάποια στιγμή που την είχες βάλει στον πάγο, καλό της έκανες...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Όπως θα θυμάσαι και εσυ για μια περίοδο ή Χριστίνα είχε εξελιχθεί σαν μια από τις μεγαλύτερες γυρολόγους και άλλαζε συνέχεια μαγαζιά οπότε αυτό είχε σαν συνέπεια μια αστάθεια στην απόδοση της τώρα που σταθεροποιήθηκε Φωκαίας πιστεύω πως έχει ανέβει και είναι πιο καλή ή ψυχολογία της

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
...και να συμπληρώσω σχετικά,πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχική διάθεση των κορασίδων,και κατ'επέκταση στην απόδοσή τους,παίζει η εκάστοτε υπηρεσία,για ευνόητους λόγους!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...και να συμπληρώσω σχετικά,πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχική διάθεση των κορασίδων,και κατ'επέκταση στην απόδοσή τους,παίζει η εκάστοτε υπηρεσία,για ευνόητους λόγους!
μην ξεχνάτε και τους εγκεφαλικά ανάπηρους που κάνουν μειωτικά σχόλια στις κορασίδες  στο σαλόνι  :vomit:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom