You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
Dude σε ειδα εσυ ησουν με το κινητο που εβγαζες φωτογραφιες στην φωκαιας πρωινη βαρδια εγω πηγα και γαμησα την καμελια πολυ γαματο γαμησι μετα εφυγα για μεταξουργειο και γαμησα την αννα το πιπινακι απο κολωνου 11 μετα μαυρα εσωρουχα του ειχε πολυ καλη συμπεριφορα προς εμενα εκατσε και πολυ ωρα στο δωματιο
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Κατάλαβες Μπέβερλυ, ίσα που γλίτωσες εσύ το γαμήσι!
Καλημέρα πάμε πάλι επανάληψη της ενημέρωσης που έγραψα πιο πριν από την βαρδια που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς πήγα να συμπλήρωσω και την εσβησα καταλάθος
Φωκαιας25β Λουίζα το μελαχρινο αδύνατο πιπινι με Ωραία βυζια και σωματακι
Φωκαιας24 Γκαμπυ νεαρή με κοντό καστανό μαλλί καλό σωμα
Φωκαιας27Α υπογειοΠάολα νεαρή Μελαχρινή νταρντανα πληθωρική κοπέλα ιδιαίτερα ορεξατη στο σαλονι
Φωκαίας 27Β Σοφυ μιλφ κοντοπουτανο καστανό μαλλί μικρό στήθος Ρουμουνα όπως την ανέφερε ή πολύ καλή ευγενική κυρια, επάνω Άννα Κου ή γνωστή
Φυλης59 Ρεγγίνα ξανθιά μιλφ ωραία φάτσα σώμα έτσι και έτσι όχι κακό έχει εμφανείς ατέλειες,Τζούλια ψηλή καστανό μαλλί κωλαρα είχε ύφος ντίβας όμως και Αλίσια ή οποία ήταν δωμάτιο
Φυλης86 Μόνικα νεαρή Μελαχρινή αδύνατη κοπέλα που δούλευε και παλιότερα στο μαγαζι αυτό
Φυλης134 Κατερίνα πιπινι νεαρό με ωραιοτατο καλιγραμμο σώμα και πρόσωπο μακρι καστανό μαλλί πολύ αξιόλογη παρουσία
Περγαμου1 Κασσάνδρα νεαρή Μελαχρινή χοντρουλα κοντη με πρησμένη κοιλιά από την cola όπως μου είχε πει πριν κάνα μήνα και βαλε πολύ ευχάριστη στο σαλόνι κάνει ελεύθερο στοματικό
Αυτά τα ολίγα λοιπόν από την βαρδια που τρέχει σε φυλής Φωκαίας καλό ξημέρωμα και πάλι σε ολους
Φωκαιας25β Λουίζα το μελαχρινο αδύνατο πιπινι με Ωραία βυζια και σωματακι
Φωκαιας24 Γκαμπυ νεαρή με κοντό καστανό μαλλί καλό σωμα
Φωκαιας27Α υπογειοΠάολα νεαρή Μελαχρινή νταρντανα πληθωρική κοπέλα ιδιαίτερα ορεξατη στο σαλονι
Φωκαίας 27Β Σοφυ μιλφ κοντοπουτανο καστανό μαλλί μικρό στήθος Ρουμουνα όπως την ανέφερε ή πολύ καλή ευγενική κυρια, επάνω Άννα Κου ή γνωστή
Φυλης59 Ρεγγίνα ξανθιά μιλφ ωραία φάτσα σώμα έτσι και έτσι όχι κακό έχει εμφανείς ατέλειες,Τζούλια ψηλή καστανό μαλλί κωλαρα είχε ύφος ντίβας όμως και Αλίσια ή οποία ήταν δωμάτιο
Φυλης86 Μόνικα νεαρή Μελαχρινή αδύνατη κοπέλα που δούλευε και παλιότερα στο μαγαζι αυτό
Φυλης134 Κατερίνα πιπινι νεαρό με ωραιοτατο καλιγραμμο σώμα και πρόσωπο μακρι καστανό μαλλί πολύ αξιόλογη παρουσία
Περγαμου1 Κασσάνδρα νεαρή Μελαχρινή χοντρουλα κοντη με πρησμένη κοιλιά από την cola όπως μου είχε πει πριν κάνα μήνα και βαλε πολύ ευχάριστη στο σαλόνι κάνει ελεύθερο στοματικό
Αυτά τα ολίγα λοιπόν από την βαρδια που τρέχει σε φυλής Φωκαίας καλό ξημέρωμα και πάλι σε ολους
ΓΙΩΡΓΟ,μου φαίνεται πως μόνο την πάρτη σου κοιτάζεις!Με τα ξαδέρφια τι έγινε,πού τους πήγες τελικά;Ακόμα περιμένουμε ραπόρτο...Dude σε ειδα εσυ ησουν με το κινητο που εβγαζες φωτογραφιες στην φωκαιας πρωινη βαρδια εγω πηγα και γαμησα την καμελια πολυ γαματο γαμησι μετα εφυγα για μεταξουργειο και γαμησα την αννα το πιπινακι απο κολωνου 11 μετα μαυρα εσωρουχα του ειχε πολυ καλη συμπεριφορα προς εμενα εκατσε και πολυ ωρα στο δωματιο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Την ειδα χτες την πατριτσια πριν περασο στη ζουζη στο αγκυρας,,,και στο προσοπο ηταν τρομερα πρησμενη λες και εχασε την γοητεια της μου φανηκε πολυ περιεργο...Συμφωνο το λαχανι κορμακι που φορουσε ηταν απαισιο..Live tora - tora live rakopotiro...
▪Φυλής 86 όροφος:
Η Μισέλ ή στουντιακή Σάντρα όμορφο αδύνατο μελανούρικο με μαύρα ζαρτιεροειδή εσώρουχα...
▪Φυλής 86 ισόγειο:
Η Μάγια η κοντή μελαχροινοπιπίνα με το απίθανο κωλί...
▪Φυλής 67:
Η Μελίνα η ξανθιά ωραία μιλφάρα με τις βυζάρες με προκλητικά μαύρα εσώρουχα...
Αναλόγως ίσως να συνεχίσει στο παρόν κατάστημα.
Η Χριστίνα η Καζακστανή έφυγε για διακοπές!
▪Φυλής 84 α και β και Φυλής 69 όροφος:κλειστά.
▪Φυλής 69 ισόγειο:
Η Εύα,πλατινέ ζουμερή πιτσιρίκα με θηλυκό πρόσωπο και με κυτταριδοκωλάρα.
▪Φυλής 71 όροφος:
Η ξανθιά ζουμερή Τζουλιάννα με προκλητικό μαύρο στρινγκάκι!
▪Φυλής 71 ισόγειο:
Η Μαίρη η μελαχροινή μουνάρα με τα ωραία λάτιν πιασίματα...
Με πορτοκαλί εσώρουχο-κορμάκι!
▪Φυλής 65 ισόγειο:
Η Ντιάνα η μουναρομουνάρα με τον απίθανο κώλο...
▪Φυλής 65 όροφος:
Η Εμμανουέλα κλασσικά ολόγυμνη - όχι για να προκαλέσει αλλά για να προλαβαίνει τα συνεχόμενα δωμάτια!
▪Φυλής 61:
Η Νίκη η κοντή μελαχροινή σγουρομάλλα με το συμπαθητικό πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί.
Μαζί της η Μόνικα.
Ψηλή,μελαχροινή,ωραία νταρντανοπιτσιρίκα.
Είναι η Μόνικα από Βέργας 2 και Εξηκίου 18γ.
▪Φυλής 59:
Η Τζούλια η μελαχροινή κορμάρα με το μουνί φόρα παρτίδα!
Μαζί της η Ρεγγίνα η ξανθιά μιλφ με το θηλυκό πρόσωπο και την προκλητικά ζουμερή κωλάρα.
Απόψε (και ύστερα από καιρό) ανακοινώθηκε και πρωκτικό.
▪Φυλής 66δ:
Η Ελένη η καστανή αδύνατη μετριόφατσα με τον κώλο στο πρόγραμμά της.
▪Φυλής 56:
Η Πατρίτσια η ξανθιά μουναροπιπίνα με απαίσιο λαχανί εσώρουχο-κορμάκι.
▪Φυλής 54:
Η Ορόρα το μαυρισμένο βυζοτουμπανιάρικο πιπίνι ευγενέστατη,χαμογελαστή,ευδιάθετη.
▪Φυλής 54α:
Η Ναταλί η ξανθιά ζουμερούλα με τις γεμάτες βυζάρες - με ωραίο πολύχρωμο μαγιουδάκι!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Κατάλαβες Μπέβερλυ, ίσα που γλίτωσες εσύ το γαμήσι!
Την επόμενη φορά δεν το κόβω να βγαίνω σώος... :S
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Την ειδα χτες την πατριτσια πριν περασο στη ζουζη στο αγκυρας,,,και στο προσοπο ηταν τρομερα πρησμενη λες και εχασε την γοητεια της μου φανηκε πολυ περιεργο...Συμφωνο το λαχανι κορμακι που φορουσε ηταν απαισιο..
FORMET,συμφωνώ μαζί σου και για το πρόσωπό της...
Αλήθεια, ήταν περίεργα πρησμένο... :S
Αλλά τί βλέπω εδώ;;; :o
Σούζυ;;; Νέο αίσθημα;;;
Για λέγε, για λέγε....
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Τωρα...φωκαιας 24 επιστροφη της βιολετας για οσους τη ψαχνουνε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ξεχαστηκα και ξεχασα να πω οτι ο ξαδερφος μου εκανε το πρωτο του γαμησι πηγε στο φυλης 54 στην ΟΡΟΡΑ περασε πολυ ωραια θα ξαναπαει σιγουρα μου ειπε
Πολυ ωραια στην φολα Ορόρα? ημαρτονξεχαστηκα και ξεχασα να πω οτι ο ξαδερφος μου εκανε το πρωτο του γαμησι πηγε στο φυλης 54 στην ΟΡΟΡΑ περασε πολυ ωραια θα ξαναπαει σιγουρα μου ειπε
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τωρα...φωκαιας 24 επιστροφη της βιολετας για οσους τη ψαχνουνε.
Καλημέρα Κλεόβουλε είσαι Λεβεντιά μας έφτιαξες την μέρα πολύ καλή ή πληροφορία σου αυτή ή είδηση θα χαροποιησει πολλούς καθώς ή Βιολέτα είναι πολύ καλη και τίμια στις υπηρεσίες τηςΤωρα...φωκαιας 24 επιστροφη της βιολετας για οσους τη ψαχνουνε.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα Κλεόβουλε είσαι Λεβεντιά μας έφτιαξες την μέρα πολύ καλή ή πληροφορία σου αυτή ή είδηση θα χαροποιησει πολλούς καθώς ή Βιολέτα είναι πολύ καλη και τίμια στις υπηρεσίες της
Τελικά είσαι ρομαντικός φίλε Αόρατε!
Οι πιτσιρικάδες δεν θέλουν κάτι άλλο,άμα δούνε και πιάσουν τέτοιες βυζάρες,χύνουν πριν καν τον βάλουν μέσα!Πολυ ωραια στην φολα Ορόρα? ημαρτον
Ενίοτε φιλε όχι συχνά βλέπεις ή Βιολέτα είναι πιο αληθινή σε σχέση με τις συναδέλφους της στα μαγαζιά αυτά χωρίς να θέλω να τις μείωσω ή να τις ακυρωσω.Επίσης και ή μελαμψη Βουλγαρα ή Χριστίνα έιναι καλό κορίτσιΤελικά είσαι ρομαντικός φίλε Αόρατε!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενίοτε φιλε όχι συχνά βλέπεις ή Βιολέτα είναι πιο αληθινή σε σχέση με τις συναδέλφους της στα μαγαζιά αυτά χωρίς να θέλω να τις μείωση ή να τις ακυρωσω.Επίσης και ή μελαμψη Βουλγαρα ή Χριστίνα έιναι καλό κορίτσι
Έχεις απόλυτο δίκιο και χρησιμοποίησες την σωστή λέξη: Αληθινή!
Και για την Χριστίνα συμφωνώ και πιστεύω πως κάποια στιγμή που την είχες βάλει στον πάγο, καλό της έκανες...
Όπως θα θυμάσαι και εσυ για μια περίοδο ή Χριστίνα είχε εξελιχθεί σαν μια από τις μεγαλύτερες γυρολόγους και άλλαζε συνέχεια μαγαζιά οπότε αυτό είχε σαν συνέπεια μια αστάθεια στην απόδοση της τώρα που σταθεροποιήθηκε Φωκαίας πιστεύω πως έχει ανέβει και είναι πιο καλή ή ψυχολογία της
μην ξεχνάτε και τους εγκεφαλικά ανάπηρους που κάνουν μειωτικά σχόλια στις κορασίδες στο σαλόνι...και να συμπληρώσω σχετικά,πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχική διάθεση των κορασίδων,και κατ'επέκταση στην απόδοσή τους,παίζει η εκάστοτε υπηρεσία,για ευνόητους λόγους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις