You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ντουντ ξερεις που βρισκεται η εμανουελλα η βυζαρου-ξεματιαστρα??
Το έχει σταματήσει το σπορ (προσωρινά τουλάχιστον) για συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Άσε, το έχουν δοκιμάσει και άλλοι.
Αν δεν το έχει ανακοινώσει στο σαλόνι (που ΔΕΝ) και σου έχει ήδη κάνει πίπα, να δω πως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω . . . . . .
Πάμε σε plan c
Και επί τη ευκαιρία, η Ιωάννα η φόλα (από Φυλής 69 όροφος) δούλευε χθες νύχτα στο Μεταξουργείο, στο Ιάσωνος 31 νέο -όπως με ενημέρωσε (και κατόπιν την τσεκάραμε μαζί) ο John Fystikis.
Επίσης χθες νύχτα στο Ιάσωνος 36 ήταν η Σακίρα η τουμπανιασμένη μαυρούλα ενώ το απόγευμα στο ίδιο (ανακαινισμένο πλέον) κοτέτσι ήταν η παλαιά Λαβίνια/νυν Μπιάνκα, η γνωστή ξανθιά Ρουμανοπιτσιρίκα-αν έκανα κάτι λάθος ας με διορθώσει ο σύντροφος Fystikis.
Όσο για την τρίτη εκ της Αγίας πορνοΤριάδας (Λαβίνια, Αντελίνα, Λαρίσα),την Αντελίνα που δούλευε προχθές το πρωί στο Μαγνησίας 1, χθες νύχτα ήταν στο Λιοσίων 79 ισόγειο.
Στο Λιοσίων 79 ισόγειο, τα τελευταία απογεύματα δουλεύει το Άγιο πορνοΠνεύμα (ως συνέχεια της Αγίας πορνοΤριάδας...) η ξανθιά Αλεξάνδρα/Αλίσια/Σακίρα.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Ένας από τους θεσμικούς, ήταν και η αφεντιά μου!Συνάντηση με θεσμικούς στο blue moon,ακολούθησε βόλτα στη νυχτερινή βάρδια,μπήκα στο Φωκαίας 17 πάνω για την Ελένη την Αιγύπτια.Χωρίς να κάνει κάτι λάθος,δεν "φτιάχτηκα" αρκετά,και άφησα ημιτελή την κατάθεση για να την ολοκληρώσω στους οικείους χώρους του Μεταξιού.
Στο Ιάσονος 19 πάνω ήταν η ξανθιά αδύνατη Νατάσσα,που τη βρίσκουμε και στο Καλλέργη 33.
Στο Ιάσονος 10 πάνω ήταν η γνωστή Κατερίνα/Κάτια,η σχετικά ψηλή Μολδαβή με τις αντικρουόμενες απόψεις για την απόδοσή της,και στο κάτω βρήκα την Αλίνα,το όμορφο άβυζο πιπινάκι,της ίδιας πορνοσειράς με την Άλλα,που μας άφησε για άλλα!Μια τυπική Μεταξουργιώτικη κατάθεση...
Με καλή παρέα, λοιπόν, είδαμε σε συγκεκριμένα σπίτια κατά τη χθεσινή 3η βάρδυα λίγο μετά τις 00:00.
Φυλής 71 ισόγειο: Η Μαίρη, μελαχρινή εμφανίσιμη κοπέλα με συνατό σημείο την περιφέρειά της.
Φυλής 71 όροφος: Όπως μας ενημέρωσε ο Fystikis, βρισκόταν το μελαχρινό πιπίνι Μόνικα.
Φυλής 65 ισόγειο: Εδώ μάλλον τα μπέρδεψεαν, με αποτέλεσμα αντί να μπορούμε να επιλέξουμε την προκλητικά όμορφη και εμφανίσιμη υπηρεσία, μας εμφανίστηκε μια μπαμπάτσικη (ευδιάθετη ωστόσο) κοπέλα χωρίς να μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση...
Φυλής 71: Ηαεράτη (πλέον) και με πολύ ελκυσικό look Νάντια με το ωραίο σώμα! Μου προκαλεί θετική εντύπωση η αλλαγή (προς το καλύτερο) της συμπεριφοράς της!
Φωκαίας 17 όροφος: Όπως προανέφερε ο φίλτατος Επιρρεπής, βρισκόταν η πολύ όμορφη, αλλά κάπως βαριεστημένη (γιατί κοπέλα μου έτσι;), Ελένη. Πολύ αξιόλογη παρουσία, πιστεύω, για τα δεδομένα της περιοχής.
Φωκαίας 27 υπόγειο: Η γνωστή σε πολλούς Σιμόνα με φουλ πρόγραμμα, αν θυμάμαι καλά.
Φωκαίας 24: Ένα milf εν ονόματι Ρομπέρτα από τη Δανία(!) - λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα - με ελεύθερο στοματικό κατά τον συμπαθή τσάτσο.
Φυλής 59 ισόγειο: Η ξανθιά όμορφη Ρεγγίνα με την κωλάρα της! Εκείνη την ώρα αποχωρούσε και η μελαχρινή Τζούλια, η οποία και με τα κανονικά της ρούχα δείχνει όμορφη κοπέλα.
Φυλής 66 (δεξιά): Μαντέψτε.... Σωστά: η Άννα - Ιλόνα, η ξανθιά καλλονή με τις αξιόλογες υπηρεσίες. Να τα λέμε αυτά παιδιά!
Φυλής 56: Η Ναταλύ, ξανθιά γλυκιά κοπέλα, γνωστή στον όμιλο, η οποία βρισκόταν αρκετή ώρα μέσα στο δωμάτιο προφανώς μέχρι να ικανοποιηθεί πλήρως ο πελάτης! Μπράβο της!
Φυλής 54 (ισόγειο): Το ζουζουνοβυζοτουμπανάκι που ακούει στο όνομα Αουρόρα! Με αέρα αυτοπεποίθησης, μόλις είχε βγει από δωμάτιο!
Τα Φυλής 84άρια και 86άρια ήταν κλειστά, όπως επίσης κλειστά ήταν και τα περισσότερα (αν όχι όλα) επί της Διδύμου.
Σε γενικές γραμμές, μπορώ να πω ότι η κίνηση - για τα δεδομένα της εποχής πάντα - κινούνταν σε καλούτσικα επίπεδα, χωρίς ψστόσο να δημιουργείται και το αδιαχώρητο...
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Χθεσινή 3η βάρδια στο Μεταξουργείο σε όσα θυμάμαι.
Ιάσωνος 46Β : Το γιουβαρλάκι Αντρεα, η τσατσά σόλαρε ακατάπαυστα μέχρι να βγει η χοντρούλα με τα βυζιά και τα λίπη στη φόρα.
Η αλήθεια είναι πως είχε κάτσει ώρα στο δωμάτιο και επειδή ήταν το μόνο ανοιχτό σε αυτό το κομμάτι του πεζόδρομου είχε μαζευτεί πολύς κόσμος που έφυγε μαζικά απογοητευμένος.
Ιάσωνος 37Β : Μια ξανθιά με συμπαθητική χαμογελαστή φάτσα και καλό σωματάκι.
Εκεί έχω να περάσω πολλά χρόνια γιατί μυρίζει φόλα απ'έξω ακόμα.
Λεωνίδου 28 (αριστερά-όροφος) : Μια αδιάφορη ξανθιά στρουμπουλούλα, σε απλό πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια άδεια.
Ιάσωνος 20Α: Το Κορινάκι σε απλό πρόγραμμα. Από τις πιο καβλιδερές παρουσίες. 2/3 δωμάτια πληρότητα.
Κολωνού 11Α (αριστερά - όροφος) : Η γυφτομιλφ Μαρίνα που μυρίζει τσιγαρίλα από την Αχιλλέως. Ύψος 1.50 με 20ποντα τακούνια και πεσμένα νερουλά βυζιά. Απλό στο 10άρικο.
Κολωνού 30Α : Ενδιαφέρον κομμάτι που ακούει στο όνομα Ηλέκτρα. Ξανθιά με ωραίο σώμα. 10ευρόπουλα απλό. Στα υπόψιν.
Κολωνού 48 : Το καλοδιατηρημένο ξανθό μιλφ Βαλέρια και η χοντροαδιάφορη Φωτεινή. Απλό και οι 2. Στα 10.
Καλλέργη 33 : Μια μικρή με περίεργη φάτσα. Το ένα μάτι πρέπει να βλέπει και πίσω της. Ελαφρά καμπουριαστή.
Έχει περάσει και από το Κολωνού 47 το κάτω και παλαιότερα έδινε και κώλο. Τώρα δεν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο πάντως.
Μ. Αλεξάνδρου 15 : Το γκίλφ Ναταλί με πρόστυχο μαύρο ολόσωμο.
Μ. Αλεξάνδρου 17 : Μια σαβούρα ελληνίδα μάλλον. Είναι η πρώτη φορά που το μπουρδέλο αυτό δεν βρώμαγε από τα σκαλιά !!!
Φάτσα ταλαιπωρημένη που δίνει την εντύπωση πρώην χρήστιας. Κοιλιακή χώρα φουσκωμένη. Ή είναι στο 5ο μήνα ή είχε πιεί περισσότερες μπύρες και από μένα. Ευγενική πάντως.
Μ Αλεξάνδρου 22Α : Τσατσά αιωνόβια με όρεξη για κουβέντα. Βγήκε ένα ατσούμπαλο άλογο με ψιλοκαθυστερημένη φάτσα, μαλλιά ως τους ώμους και βυζιά ανεκτά που δεν ταιριάζουν στο όλο σύνολο. 10 ευρώ.
Λεωνίδου 6 : Το μελαχρινό πόκεμον με τα σχιστά μάτια που έχει αναφερθεί πως είναι φόλα. Η Αλίνα απούσα. Θα σφάζει κανά κοκόρι πάλι.
Στα Κολοκυνθούς δεν πέρασα αν και είδα αναμμένα μόνο τα 63άρια. Λογικά αριστερά ο Αλβανός με βυζιά - Μπόνα ή το Αεροδρόμιο Γκαλίνα και δεξιά η γυφτο Μιρέλλα.
[size=14pt]ΑΜΠΕΛΑΛΕ [/size]: ένα καβλάκι με όνομα Χριστίνα, κοντό μαλλί (όχι αγορέ), μικρό βυζί, μικροκαμωμένη σκουρόχρωμη που ξεκίνησε από τα 46άρια και για λίγο πήγε Κολωνού 11 την έχει δει κανένας? Έπαιζε αρχές Ιουλίου και μετά εξαφανίστηκε.
//Ρισπεκτ θενξ κτλ στους dude,billy,επιρρεπή,αόρατο,φυστίκη κτλ κτλ
Ιάσωνος 46Β : Το γιουβαρλάκι Αντρεα, η τσατσά σόλαρε ακατάπαυστα μέχρι να βγει η χοντρούλα με τα βυζιά και τα λίπη στη φόρα.
Η αλήθεια είναι πως είχε κάτσει ώρα στο δωμάτιο και επειδή ήταν το μόνο ανοιχτό σε αυτό το κομμάτι του πεζόδρομου είχε μαζευτεί πολύς κόσμος που έφυγε μαζικά απογοητευμένος.
Ιάσωνος 37Β : Μια ξανθιά με συμπαθητική χαμογελαστή φάτσα και καλό σωματάκι.
Εκεί έχω να περάσω πολλά χρόνια γιατί μυρίζει φόλα απ'έξω ακόμα.
Λεωνίδου 28 (αριστερά-όροφος) : Μια αδιάφορη ξανθιά στρουμπουλούλα, σε απλό πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια άδεια.
Ιάσωνος 20Α: Το Κορινάκι σε απλό πρόγραμμα. Από τις πιο καβλιδερές παρουσίες. 2/3 δωμάτια πληρότητα.
Κολωνού 11Α (αριστερά - όροφος) : Η γυφτομιλφ Μαρίνα που μυρίζει τσιγαρίλα από την Αχιλλέως. Ύψος 1.50 με 20ποντα τακούνια και πεσμένα νερουλά βυζιά. Απλό στο 10άρικο.
Κολωνού 30Α : Ενδιαφέρον κομμάτι που ακούει στο όνομα Ηλέκτρα. Ξανθιά με ωραίο σώμα. 10ευρόπουλα απλό. Στα υπόψιν.
Κολωνού 48 : Το καλοδιατηρημένο ξανθό μιλφ Βαλέρια και η χοντροαδιάφορη Φωτεινή. Απλό και οι 2. Στα 10.
Καλλέργη 33 : Μια μικρή με περίεργη φάτσα. Το ένα μάτι πρέπει να βλέπει και πίσω της. Ελαφρά καμπουριαστή.
Έχει περάσει και από το Κολωνού 47 το κάτω και παλαιότερα έδινε και κώλο. Τώρα δεν ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο πάντως.
Μ. Αλεξάνδρου 15 : Το γκίλφ Ναταλί με πρόστυχο μαύρο ολόσωμο.
Μ. Αλεξάνδρου 17 : Μια σαβούρα ελληνίδα μάλλον. Είναι η πρώτη φορά που το μπουρδέλο αυτό δεν βρώμαγε από τα σκαλιά !!!
Φάτσα ταλαιπωρημένη που δίνει την εντύπωση πρώην χρήστιας. Κοιλιακή χώρα φουσκωμένη. Ή είναι στο 5ο μήνα ή είχε πιεί περισσότερες μπύρες και από μένα. Ευγενική πάντως.
Μ Αλεξάνδρου 22Α : Τσατσά αιωνόβια με όρεξη για κουβέντα. Βγήκε ένα ατσούμπαλο άλογο με ψιλοκαθυστερημένη φάτσα, μαλλιά ως τους ώμους και βυζιά ανεκτά που δεν ταιριάζουν στο όλο σύνολο. 10 ευρώ.
Λεωνίδου 6 : Το μελαχρινό πόκεμον με τα σχιστά μάτια που έχει αναφερθεί πως είναι φόλα. Η Αλίνα απούσα. Θα σφάζει κανά κοκόρι πάλι.
Στα Κολοκυνθούς δεν πέρασα αν και είδα αναμμένα μόνο τα 63άρια. Λογικά αριστερά ο Αλβανός με βυζιά - Μπόνα ή το Αεροδρόμιο Γκαλίνα και δεξιά η γυφτο Μιρέλλα.
[size=14pt]ΑΜΠΕΛΑΛΕ [/size]: ένα καβλάκι με όνομα Χριστίνα, κοντό μαλλί (όχι αγορέ), μικρό βυζί, μικροκαμωμένη σκουρόχρωμη που ξεκίνησε από τα 46άρια και για λίγο πήγε Κολωνού 11 την έχει δει κανένας? Έπαιζε αρχές Ιουλίου και μετά εξαφανίστηκε.
//Ρισπεκτ θενξ κτλ στους dude,billy,επιρρεπή,αόρατο,φυστίκη κτλ κτλ
Φωκαιας 17 οροφος απογευματινη βαρδια
η τσατσα παρουσιασε τη Λωρη ... πολυ ομορφο προσωπο, νεα σε ηλικια, νορμαλ κορμι 1η μερα στη δουλεια ειπε η κυρια του οικου ..
περασα , το απολυτο GFE ...Οσοι ψαχνουν μια ερωτικη συνευρεση με αγκαλιες-γλωσσοφιλα χαδια και δεν ειναι αγαρμποι ας το δουνε. αξια συνευρεση για 20ευρω (απλο προγραμμα κανει αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα πει οχι σε 69 κτλ αν και δεν δοκιμασα) . δεν συστηνεται σε λατρεις του PSE. Στα 4 εφαγε μερικες σφαλιαριτσες στα κωλομαγουλα ΠΛΑΤΣ ! χωρις προβλημα
η τσατσα παρουσιασε τη Λωρη ... πολυ ομορφο προσωπο, νεα σε ηλικια, νορμαλ κορμι 1η μερα στη δουλεια ειπε η κυρια του οικου ..
περασα , το απολυτο GFE ...Οσοι ψαχνουν μια ερωτικη συνευρεση με αγκαλιες-γλωσσοφιλα χαδια και δεν ειναι αγαρμποι ας το δουνε. αξια συνευρεση για 20ευρω (απλο προγραμμα κανει αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα πει οχι σε 69 κτλ αν και δεν δοκιμασα) . δεν συστηνεται σε λατρεις του PSE. Στα 4 εφαγε μερικες σφαλιαριτσες στα κωλομαγουλα ΠΛΑΤΣ ! χωρις προβλημα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
........
........ Επίσκεψη στίς 19/8 .... Τό μαξιλαρι στά κωλομάγουλα .. τά πόδια σέ όριζόντιο σπαγγάτο
.... ή θρίξ ζητούσε έθελούσια έξοδο με άποδέκτη τό στόμα μου.....
... σε χύνω ρε καριόλη... ρούφατα όλα ρέ πούστη...χύνω ρε καργιόληηηηηη γιά πάρτη σου... κατάπιετα ρε πούστη...κ.τ.λ. κ.τ.λ...
........ Επίσκεψη στίς 19/8 .... Τό μαξιλαρι στά κωλομάγουλα .. τά πόδια σέ όριζόντιο σπαγγάτο
... σε χύνω ρε καριόλη... ρούφατα όλα ρέ πούστη...χύνω ρε καργιόληηηηηη γιά πάρτη σου... κατάπιετα ρε πούστη...κ.τ.λ. κ.τ.λ...
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
για αυτο σε λατρευω... γιατι εισαι αντισυμβατικος..............
CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
Επισκεψη στο Διδυμου 18 υπογειο,οπου συναντησα την Καρολινα,το κοριτσι πολυ δυνατο και πολυ φιλοτιμο.Ψηλη,γλυκια,ευγενικη και σεξουαλικα εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.
Κατοπιν περασμα απο το Ρεμουνδου 21 πανω οπου ειχαμε νεα αφιξη.Προκειται για το πιπινοειδες Νταιανα,μελαχρινο με ωραιες βυζαρες και ομορφα ματια,και φουλ προγραμμα.Θα δουλευει καθε πρωι απο οτι μου ειπαν.
Επισης συμφωνα με το ρεπορταζ η Ιζαμπελα απο Αλκιβιαδου 16 α επιστρεφει στο ποστο της απο Δευτερα
Κατοπιν περασμα απο το Ρεμουνδου 21 πανω οπου ειχαμε νεα αφιξη.Προκειται για το πιπινοειδες Νταιανα,μελαχρινο με ωραιες βυζαρες και ομορφα ματια,και φουλ προγραμμα.Θα δουλευει καθε πρωι απο οτι μου ειπαν.
Επισης συμφωνα με το ρεπορταζ η Ιζαμπελα απο Αλκιβιαδου 16 α επιστρεφει στο ποστο της απο Δευτερα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Επισκεψη στο Διδυμου 18 υπογειο,οπου συναντησα την Καρολινα,το κοριτσι πολυ δυνατο και πολυ φιλοτιμο.Ψηλη,γλυκια,ευγενικη και σεξουαλικα εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.
Κατοπιν περασμα απο το Ρεμουνδου 21 πανω οπου ειχαμε νεα αφιξη.Προκειται για το πιπινοειδες Νταιανα,μελαχρινο με ωραιες βυζαρες και ομορφα ματια.Θα δουλευει καθε πρωι απο οτι μου ειπαν.
Ungle. Chris!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
......... λατρεμένε chris... τί κι άν τό έκανε ψέματα....για αυτο σε λατρευω... γιατι εισαι αντισυμβατικος......
γιά τις γυναίκες ζούμε... καί γιά τήν ουτοπία !!
Panas1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 14
- Πόντοι
- 11
η μελαχρινή Τάνια απο Μαραθώνος 59 (το μεσαίο) με τα ωραία βυζιά, πιτσιρίκα, στυλιάρι, τι λέει ρε παιδιά?
την είδα χθες και μου έκανε στενό μαρκάρισμα...βγήκε ημίγυμη μέχρι την μεταλλική σκάλα για να με χαιρετήσει!
βγάζει μια κάβλα αλλά επειδή είναι πιτσιρίκα φοβάμαι μην φάω καμιά φόλα.
την είδα χθες και μου έκανε στενό μαρκάρισμα...βγήκε ημίγυμη μέχρι την μεταλλική σκάλα για να με χαιρετήσει!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Η μία (και μοναδική) κριτική που έχει (και μάλιστα όταν ήταν πολύ καινούρια στη δουλειά οπότε ίσως να έχει και κάποιο ελαφρυντικο...) είναι αποθαρρυντική...
dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
εγω πηγαινω συχνα για να τσεκαρω αν εχει γυρισει η χριστινα και βλεποντας αυτην κανω αναστροφη...παντα φωναζει ελα δω που πας εσυ..απαντωντας της,τωρα που σε ειδα σπιτι μουΣτην αρχή στο Κολωνού 30 που την είχα δει,είχα κι εγώ ενθουσιαστεί!Αποδείχτηκε στη συνέχεια όμως ότι έκανε... επιθετική πολιτική για να τσιμπήσει πελατάκια,και στην πορεία κάποιους τους μούτζωσε!Ένας απ'αυτούς ήμουνα κι εγώ,και με πολύ προκλητικό τρόπο και για ανεξήγητο λόγο...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Την απαξιώνεις τελείως τύπε μου!εγω πηγαινω συχνα για να τσεκαρω αν εχει γυρισει η χριστινα και βλεποντας αυτην κανω αναστροφη...παντα φωναζει ελα δω που πας εσυ..απαντωντας της,τωρα που σε ειδα σπιτι μου
kareklokentauros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Επίσης χθες νύχτα στο Ιάσωνος 36 ήταν η Σακίρα η τουμπανιασμένη μαυρούλα ενώ το απόγευμα στο ίδιο (ανακαινισμένο πλέον) κοτέτσι ήταν η παλαιά Λαβίνια/νυν Μπιάνκα, η γνωστή ξανθιά Ρουμανοπιτσιρίκα-αν έκανα κάτι λάθος ας με διορθώσει ο σύντροφος Fystikis.
Όσο για την τρίτη εκ της Αγίας πορνοΤριάδας (Λαβίνια, Αντελίνα, Λαρίσα),την Αντελίνα που δούλευε προχθές το πρωί στο Μαγνησίας 1, χθες νύχτα ήταν στο Λιοσίων 79 ισόγειο.
Μα καλα, και να θελει καποιος να μπει με καποια απο αυτες, δε μπορει να τη βρει πουθενα! ουτε σταθερα μαγαζια, ουτε σταθερες βαρδιες. Οτι να'ναι. Τουλαχιστον η 3η της 3αδας, εχει εντοπιστει πουθενα;
Καλησπέρα φιλέ αν δε θες να φας φολα ή να πληρωσεις κάτι 20€ ενώ μπορείς να βρεις με10€ πολύ καλιτερες περιπτώσεις απλά κάνε μια βόλτα στο υπόλοιπο μεταξι,η επιλογή είναι δική σου πρέπει κάποια στιγμή να επικρατήσει ή λογική έναντι της κοροιδιας στο μετάξι όλα τα μαγαζιά έχουν 10€ τα περισσότερα και15€ κάποια λιγα αυτα εκει στη Μαραθωνος προσφέρουν κάτι μέτριο έναντι των υπόλοιπων στην διπλάσια τιμή τα συμπεράσματα δικά σαςη μελαχρινή Τάνια απο Μαραθώνος 59 (το μεσαίο) με τα ωραία βυζιά, πιτσιρίκα, στυλιάρι, τι λέει ρε παιδιά?
Panas1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 14
- Πόντοι
- 11
Η μία (και μοναδική) κριτική που έχει (και μάλιστα όταν ήταν πολύ καινούρια στη δουλειά οπότε ίσως να έχει και κάποιο ελαφρυντικο...) είναι αποθαρρυντική...
Καλησπέρα φιλέ αν δε θες να φας φολα ή να πληρωσεις κάτι 20€ ενώ μπορείς να βρεις με10€ πολύ καλιτερες περιπτώσεις απλά κάνε μια βόλτα στο υπόλοιπο μεταξι από ή επιλογή είναι δική σου πρέπει κάποια στιγμή να επικρατήσει ή λογική έναντι της κοροιδιας στο μετάξι όλα τα μαγαζιά έχουν 10€ τα περισσότερα και15€ κάποια λιγα αυτα εκει στη Μαραθωνος προσφέρουν κάτι μέτριο έναντι των υπόλοιπων στην διπλάσια τιμή τα συμπεράσματα δικά σας
Ευχαριστώ συναγωνιστές!
Ορίστε κι από εμένα ένα τροχοβανάκι με κοινωνικό μήνυμα που πέτυχα σήμερα Φυλής και Δεριγνύ γωνία!
Το τέλειο εργαλείο για κάθε Έλληνα πορνοτουρίστα που σέβεται τον εαυτό του!
Εντλώς αντικειμενικά,η επαγγελματική της συμπεριφορά στο σαλόνι εξαγριώνει πολλούς συναγωνιστές,παλιούς και νέους! ;) Βγάζει η... πουτάνα όμως μια αλητεία στο στυλ που με καυλώνει... Υπομονή,θα εμφανιστεί σύντομα σύμφωνα με έγκυρες (της υπηρεσίας της) πληροφορίες!εγω πηγαινω συχνα για να τσεκαρω αν εχει γυρισει η χριστινα και βλεποντας αυτην κανω αναστροφη...παντα φωναζει ελα δω που πας εσυ..απαντωντας της,τωρα που σε ειδα σπιτι μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις