ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ευχαριστω πολυ φιλε αορατε θα τους παω και τους τρεις σε οποια θελουν θα γραψω και πως περασαν
Παρά κάτι...
[/quote
Καλησπερα ξερουμε ποιες κοπελες ειναι τωρα τωρα το απογευμα κολωνου 15 και κολωνου 11 ισογειο και υπογειο?
BOSCO,αυτή είναι η αναφορά του streetwalker για την Λαρίσα.
Η οποία Λαρίσα (πρώην Μίκη/Μάγια) είναι καινούρια κοπέλα και δεν έχει καμμία σχέση με την παλαιά Λαρίσα από Φωκαίας 27.
Και μια πουτανα φεραμε και αρχηδια λόγου κάναμε ,γιατί αργεί να γυρίσει τόσο η Εστέλ; Πάει για παντρεια;Ναι,ως τις 8 το βράδυ θα είναι εκεί - δεν ξέρω αν θα συνεχίσει και μετά.
Επειδή σε κόβω βυζολάγνο μη φανταστείς κάνα μεγάλο μέγεθος σε στυλ Εστέλ ή Μισέλ,έτσι;
γιαυτο εχει γεμισει σπυρακια η βρωμαΕπιρρεπής...η Κατια σκάει γλωσσοφιλα σε πακια...
Το γνωρίζω και το έχω δει με τα μάτια μου... Για το "σκυλί" ανέβηκα να δω μήπως... ;)Επιρρεπής...η Κατια σκάει γλωσσοφιλα σε πακια...
Δεν την εκθείαζες κάποια εποχή,ή σε μπερδεύω με άλλον συναγωνιστή;γιαυτο εχει γεμισει σπυρακια η βρωμα
οπως τα λες ειναι αλλα μιλαμε για καποια εποχη που δεν ηταν γεματη σπυρακια κιολαςΔεν την εκθείαζες κάποια εποχή,ή σε μπερδεύω με άλλον συναγωνιστή;
Το πρόγραμμα της Εβελίνας είναι τριπλή παραλλαγή σε μεταβλητό σύστημα...
Ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Αν είσαι καθαρός, σού κάνει ακάποτο τσιμπούκι.
Αν είσαι μορφονιός, σού κάνει 69.
Αν είσαι μπεσαλής, σού δίνει γλωσσόφιλα.
Αν δε τη φωτογραφήσεις στο κόκκινο δωμάτιο (όχι γιατί το άλλο το πράσινο δεν είναι καλό, απλά μωρέ είναι λιγότερο βαρύ και χαλαρωτικό...) κρεμιέται και τη γαμάς ακόμη και στον πολυέλαιο-και στο καπάκι σε κάνει και Πορνορεπόρτερ.....
Στην αρχή στο Κολωνού 30 που την είχα δει,είχα κι εγώ ενθουσιαστεί!Αποδείχτηκε στη συνέχεια όμως ότι έκανε... επιθετική πολιτική για να τσιμπήσει πελατάκια,και στην πορεία κάποιους τους μούτζωσε!Ένας απ'αυτούς ήμουνα κι εγώ,και με πολύ προκλητικό τρόπο και για ανεξήγητο λόγο...οπως τα λες ειναι αλλα μιλαμε για καποια εποχη που δεν ηταν γεματη σπυρακια κιολας
και συ την ξερεις!!
Κατάλαβα ότι είναι απαραίτητο να ετοιμάσω ένα risk management plan, να έχω μαζί την coolpix και να ζητήσω το κόκκινο δωμάτιο χε χε χε!
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ρίχνοντας γλυκές ματιές. Στη συνέχεια, να δώσω απαλά φιλάκια στην κοιλίτσα, κατεβαίνοντας αργά και τρυφερά. Αν τσινίσει, έχω έτοιμο plan b: το εικοσάρικό μου πίσω και όπου φύγει... φύγει!
Τα λεφτα του πισω με τετοια γυναικα και τετοιες υπηρεσιες? Θα πηδηχτω απτο παραθυροΆσε, το έχουν δοκιμάσει και άλλοι.
Αν δεν το έχει ανακοινώσει στο σαλόνι (που ΔΕΝ) και σου έχει ήδη κάνει πίπα, να δω πως θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω . . . . . .
Πάμε σε plan c
........Σαν να περιγράφεις γνωστό μέλος...