Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
43 ή 47?Παιδακια ξερετε που μπορω να βρω την Γκαλινα απο Κολωνου 43 ;;;
43 ή 47?Παιδακια ξερετε που μπορω να βρω την Γκαλινα απο Κολωνου 43 ;;;
Επίσης, τις δύο προηγούμενες Τέταρτες πήγα Διδύμου 7β, και τις δύο φορές γύρω στις 11:00 το βράδυ, στην γνωστή Τζώρτζια, με εξαιρετικές εντυπώσεις στο 69.
Την σύστηνω ανεπιφύλακτα. Έως τις 13/08 μου είπε ότι θα είναι κ μετά ότι θα πάει διακοπές για τρεις εβδομάδες. Όσοι πιστοί ....
Η Βίκη είναι εξαιρετική, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Το Χριστινάκι θα δουλεύει μέχρι και τις 22 του μήνα,στάνταρ απόγευμα και κάποιες φορές και πρωινά από τις 12:00.Το μεσομακροπρόθεσμο μέλλον της δε,προδιαγράφεται ελπιδοφόρο...Φυλής σήμερα στις 05:00 :
Φ.67 ισόγειο: κλειστό (θα τεζαρε ή Χριστίνα Κ.)
Τι θελει να πει ο ποιητης? Την χανουμε τυπε μου??Το Χριστινάκι θα δουλεύει μέχρι και τις 22 του μήνα,στάνταρ απόγευμα και κάποιες φορές και πρωινά από τις 12:00.Το μεσομακροπρόθεσμο μέλλον της δε,προδιαγράφεται ελπιδοφόρο...
Κάτι χάνουμε,κάτι κερδίζουμε...Τι θελει να πει ο ποιητης? Την χανουμε τυπε μου??
Tρίτη βράδυ ήταν εκεί..Καλησπέρα.Στο Ρεμούνδου ξέρει κανένας αν συνεχίζει η Κάρλα και σε ποία βάρδια?
Συμπληρωματικό:στο Λεωνίδου 6 ανέβηκα για μια Αλίνα που είχε προτείνει ο @aoratos19,ήταν μια συμπαθητικούλα αδυνατούλα,κοντούλα και σχιστομάτα,την έχω δει και σε άλλα μαγαζιά.Μικρή βόλτα στο Μετάξι μετά τις 11μ.μ.
Η Μαρία η φόλα....Συμπληρωματικό:στο Λεωνίδου 6 ανέβηκα για μια Αλίνα που είχε προτείνει ο @aoratos19,ήταν μια συμπαθητικούλα αδυνατούλα,κοντούλα και σχιστομάτα,την έχω δει και σε άλλα μαγαζιά.
Καλημέρα πρόκειται για άλλη κοπέλα όπως διορθώνει παραπανω ο billy και σωστά γράφει ευτυχώς που δεν πέρασες γιατί όλοι λένε πως είναι φολα ή Αλινα Ρωσσιδα είναι πολύ καλή ίσως απουσιάζει σε διακοπές.Συμπληρωματικό:στο Λεωνίδου 6 ανέβηκα για μια Αλίνα που είχε προτείνει ο @aoratos19,ήταν μια συμπαθητικούλα αδυνατούλα,κοντούλα και σχιστομάτα,την έχω δει και σε άλλα μαγαζιά.