Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (18 μέλη και 303 επισκέπτες)

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Φυλής σήμερα στις 05:00 :

Φ65β ισόγειο: Ντιάνα,ψηλή,καστανοξανθη, ωραίο σώμα κ κωλος, βυζι καλό που κοιτάει τον ουρανό.
(έφυγε ή Αντζελίνα. ? )

Φ.86 όροφος: Αλεξάνδρα, ψηλή,λεπτή,μελαχρινή,νόστιμη,με λίγες ραγαδες στην κοιλιά, έδειχνε γλυκειά.

Φ.86 ισόγειο: ή γνωστή Μάγια,μελαχρινή με βυζαρες κ το σκληρό πρόσωπο.

Φ.84 όροφος: κλειστό

Φ.67 ισόγειο: κλειστό (θα τεζαρε ή Χριστίνα Κ.)

Φ.69 όροφος: κλειστό.

Επίσης, τις δύο προηγούμενες Τέταρτες πήγα Διδύμου 7β, και τις δύο φορές γύρω στις 11:00 το βράδυ, στην γνωστή Τζώρτζια, με εξαιρετικές εντυπώσεις στο 69.
Την σύστηνω ανεπιφύλακτα. Έως τις 13/08 μου είπε ότι θα είναι κ μετά ότι θα πάει διακοπές για τρεις εβδομάδες. Όσοι πιστοί ....

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Επίσης, τις δύο προηγούμενες Τέταρτες πήγα Διδύμου 7β, και τις δύο φορές γύρω στις 11:00 το βράδυ, στην γνωστή Τζώρτζια, με εξαιρετικές εντυπώσεις στο 69.
Την σύστηνω ανεπιφύλακτα. Έως τις 13/08 μου είπε ότι θα είναι κ μετά ότι θα πάει διακοπές για τρεις εβδομάδες. Όσοι πιστοί ....

Πάντως πρίν απο λίγο το εν λόγω πορνείο ήταν κλειστό.

Απο την σύντομη μου βόλτα πριν από λίγο, "λόκαρα" σε δύο:

Φ59 μια ξάνθια μουνάρα ΜΙΛΦ, Ρεγγίνα άκουσα την λένε
και
Μαραθώνος 59Α ενα ΜΙΛΦοστύλιαρο καινούργιο, άβυζο, με σπαστό προς το κόκκινο μαλλι και σπορ κωλαράκι φέτες, που το λένε Βίκυ.
έχει κανείς άποψη για τις υπηρεσίες αυτών των κοριτσιών?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η Βίκη είναι εξαιρετική, προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Η Βίκη είναι εξαιρετική, προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Το πορνοένστικτο μου αυτό μου είπε κι εμένα...Έβγαλε κάτι ανώμαλο στο σαλόνι.

Btw δεν λέω για την Βίκυ το πρώην στουντιοκόριτσο που είναι στο Μαραθώνος 59 στα ρεπό της Μαρσέλας

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Φυλής σήμερα στις 05:00 :

Φ.67 ισόγειο: κλειστό (θα τεζαρε ή Χριστίνα Κ.)
Το Χριστινάκι θα δουλεύει μέχρι και τις 22 του μήνα,στάνταρ απόγευμα και κάποιες φορές και πρωινά από τις 12:00.Το μεσομακροπρόθεσμο μέλλον της δε,προδιαγράφεται ελπιδοφόρο...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το Χριστινάκι θα δουλεύει μέχρι και τις 22 του μήνα,στάνταρ απόγευμα και κάποιες φορές και πρωινά από τις 12:00.Το μεσομακροπρόθεσμο μέλλον της δε,προδιαγράφεται ελπιδοφόρο...
Τι θελει να πει ο ποιητης? Την χανουμε τυπε μου??

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Γεια σας αυτή την ώρα live σύντομη περιστροφή στη Λιοσίων

Λιοσιων79Β Γκαμπριέλα νεαρή χοντρουλα όχι πολύ ομως συμπαθητική φάτσα κωλος με κυτταριτιδα γενικά μέτρια παρουσία υπηρεσία ήταν ή συμπαθητική ευγενική κύρια με τα γυαλακια αρκετά καλόστεκουμενη
Λιοσιων73Α δύο καινούργιες κοπέλες Α) Λάουρα Μελαχρινή με μαύρο μαλλί ως τους ώμους κανονικό σωμα σχετικά καλό αρκετά αμήχανη στο σαλόνι και μια Μάγια μαύρο μακρι μαλλί πιο καλό σώμα φάτσα πολύ περιεργη άσχημη θα έλεγα το πρόγραμμα άρχιζε απι20€ και έφτανε ως60
Λιοσιων76 Κλασσικά ή Βουλγαρα Μελαχρινή μιλφ Μελίνα και ή άλλη Μελαχρινή ελαφρώς πιο αδύνατη που της μοιάζει αρκετά
Τροφωνιου11 οροφος Μαρίνα ξανθιά κοπέλα με ωραίο στήθος και σωματακι την έχω ξαναδεί στάνταρ αλλά δεν Θυμάμαι που δηλαδή δεν προκειμένου για καινούργια ή πιο αξιόλογη που είδα για την ώρα

Αυτά τα ολιγα και από την Λιοσίων ,τα μαγαζιά της Χωματιανού κλειστα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Μικρή βόλτα στο Μετάξι μετά τις 11μ.μ.
Ξεκίνησα μήπως έβρισκα την milf Κατερίνα στο Κολωνού 30 ισόγειο,το βρήκα κλειστό,το είδα ανοιχτό μετά το τέλος της βόλτας.
Στο Κολωνού 23 ήταν η Τζανίνα,καλό κορμί,αλλά δεν ρίσκαρα.
Στο Ιάσωνος 19 πάνω ανέβηκα μήπως έβρισκα την Ροντίκα ή την μελαχροινή Αλίνα,ήταν η ξανθιά αδύνατη με τα αραιά δόντια Νατάσσα.
Στο Ιάσονος 20 δεξιά μπήκα μήπως έβρισκα την Κορίνα,ήταν η Φωτεινή-Λουμινίτσα.
Στο Λεωνίδου 28 πάνω άκουσα για φουλ,ήμουν προετοιμασμένος τι να δω,και όντως βγήκε ένας κοντόχοντρος όγκος.
Τελικά μπήκα για κατάθεση στο Ιάσονος 31 το νέο,ήταν η μελαχροινή στυλιαροπιπίνα Αλεξία,και η Αγάπη-Άναμπελ-Ίζαμπελ,ανάλογα πως τη βαφτίζει κάθε υπηρεσία.Πέρασα με την Αλεξία,αιφνιδιάστηκε γιατί με ξέρει για πελάτη τής Πετράκη.Δεν είναι κακή,αλλά δεν με πείθει να ξαναπεράσω μαζί της.
Καλή μεθαυριανή,και προσοχή στα πιώματα και στην οδήγηση σε άδειους δρόμους!

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Σε ευχαριστώ αδελφέ να σαι καλά

VinDiesel

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
3η ΒΑΡΔΙΑ
Αχχιλέως 48Β: Βαλέρια πιπίνι, ξανθό barbie
Μαραθώνος 59Α: Τάνια πιπίνι, καστανό 2,5 βυζί
Μαραθώνος 59: Βίκυ 32 χρονών καστανόξανθο, σχεδόν καθόλου βυζί με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα,

**Για όσους ξέρουν την [glow=red,2,300]Ντιανα[/glow] από Μαραθώνος 59 έχει πάει στη χώρα της και θα γυρίσει σε 2 μήνες.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..Στοχευμένη βραδυνή επίσκεψη στο Φ59 για Τζούλια,παρακάμπτοντας τα γνωστά μου στανταράκια..Τζούλια λοιπόν..βγήκε στο σαλόνι μαζί με μια ξανθιά μικροκαμωμένη γκομενίτσα ονόματι Βανέσσα και μια μεγαλύτερη ξανθιά ψιλοενδιαφέρουσα ονόματι Ρεγγίνα..η Τζούλια ψηλή με μακρύ μαύρο μαλλί,2-3 τατού εκ των οποίων ένα στόλιζε το αριστερό της κωλομάγουλο,σώμα συμμετρικό,ωραία μέση και πόδια,2άρι βυζόμπαλο με ωραίες μεγάλες και καυλιάρες ρώγες..2-3 φιλάκια σε λαιμό-στήθος και πέρασε κατευθείαν στο τσιμπουκακι το οποίο ήταν τσιμπουκάκι..πολύ χέρι και απλά το έβαζε και το έβγαζε στο στόμα της..σταμάτησε μόνη της και στήθηκε στα τέσσερα..εκπληκτικό στήσιμο εκμεταλλευόμενη την κορμάρα της στο έπακρο..συμμετοχή μικρή και ντεκαυλέ..όταν τελείωσα με ρωτάει ''εντάξει?'', οκ της απαντώ και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα συννεφάκι κι αυτή στην πόρτα..''γειά σου μωρό μου''..Δε γουστάρω να κάνω υποδείξεις στην εκδιδόμενη,θέλοντας να δω μέσα από της υπηρεσίες της τη διάθεση να εξυπηρετήσει και τον επαγγελματισμό της..η συγκεκριμένη θέλει μόνο καθοδήγηση για να αποδώσει ή τουλάχιστον αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμισα από την εμπειρία μου μαζί της..τα σέβη μου κύριοι και ειδικότερα σε τύπους που ενημερώνουν διαρκώς όπως ο Dude,o Billy 13,ο αόρατος,ο επιρρεπής κι άλλα παιδιά που ξεχνώ κι ας με συγχωρέσουν..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Στην πορεία αποδεικνύεται ότι είναι ελάχιστες οι κοπέλες που πας να κάνεις σεξ,(δεν λέω "έρωτα",που είναι κάτι ανώτερο!),κι όχι απλά να γαμήσεις... :(

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
@magaret :hi:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις,απλά να προσθέσω ότι λόγω των γενικότερων συγκυριών έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε παραχωρήσεις σε θέματα κορασίδων.
Όπως υπηρεσίες...εμφάνιση κ.τ.λ.
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να επανέλθει η όλη φάση στα γνωστά στάνταρντς.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Μικρή βόλτα στο Μετάξι μετά τις 11μ.μ.
Συμπληρωματικό:στο Λεωνίδου 6 ανέβηκα για μια Αλίνα που είχε προτείνει ο @aoratos19,ήταν μια συμπαθητικούλα αδυνατούλα,κοντούλα και σχιστομάτα,την έχω δει και σε άλλα μαγαζιά.
Στο Ιάσονος 10 πάνω ανέβηκα για την Ντιάνα,τη γεματούλα ψηλή κοπέλα,που έχουν γράψει καλά λόγια γι'αυτήν,ήταν η Κάτια που ξεκίνησε από το Κολωνού 30 στον όροφο,απέστρεψε το βλέμμα της μόλις με είδε... Για να'μαι δίκαιος,περιμέναμε αρκετήν ώρα στο σαλόνι να βγει από το δωμάτιο,να τα λέμε αυτά,παιδιά!
(Χρειάζεται επειγόντως κοπέλα να αναπληρώσει τη μελλόνυμφη Χριστίνα)!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συμπληρωματικό:στο Λεωνίδου 6 ανέβηκα για μια Αλίνα που είχε προτείνει ο @aoratos19,ήταν μια συμπαθητικούλα αδυνατούλα,κοντούλα και σχιστομάτα,την έχω δει και σε άλλα μαγαζιά.
Η Μαρία η φόλα....
Τυχερός ήσουν που δεν πέρασες... :)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα πρόκειται για άλλη κοπέλα όπως διορθώνει παραπανω ο billy και σωστά γράφει ευτυχώς που δεν πέρασες γιατί όλοι λένε πως είναι φολα ή Αλινα Ρωσσιδα είναι πολύ καλή ίσως απουσιάζει σε διακοπές.

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
επειδη εχω κανα μηνα να κατεβω.καμια μικρη gfe παιζει μεταξι??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom