redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Aπεριόριστη ανάγκηΕπίσης,Zero Tolerance
Παιδάκια είμαι στην περιοχή.
Καταλαβαίνετε.
Aπεριόριστη ανάγκηΕπίσης,Zero Tolerance
Καταλαβαίνετε.
Τίποτα κρεβάτια θα μεταφέρουν.Τώρα live...
Επίσης,Zero Tolerance
Καταλαβαίνετε.
Βρε παιδιά... .... Από αυτά που διαβάζω εδώ, βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι περισσότερες ιερόδουλες είναι φόλες!
Είναι δυνατόν;
Ώστε πράγματι είναι.
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους.
Μετά από πολύ καιρό απουσίας από το άθλημα, σήμερα το πρωί ήθελα κάτι καινούργιο να δοκιμάσω.
Καυλωμένος από τα υπέροχα μωρά που κυκλοφορούσαν στα νησιά/παραλίες στις διακοπές μου, ήθελα κάτι σε νεαρό και καλλίγραμμο για ξέσκισμα.
Πήγα καρφί στο Φωκ. 17β, όπου συνάντησα την Μικαέλα. Ένα νεαρό πορνίδιο με λευκό δερματάκι, φόραγε ένα μαγιουδάκι. Φτιάχτηκα από την φαντασίωση και την πήρα αμέσως. Πολύ καλό το μικρό. Παθιάρικο, χαδιάρικο, με άνεση χρόνου.
4η και τελευταία κατάθεση.
Φ.67 Λαουρα...
15 λεπτά δωμάτιο....
Όπως έφευγα συνάντηση με Άγιο Παντελεήμων...μεγάλη η χάρη του.
Οχι.Όσες δεν μπορούν να μην το κάνουν.Να δουλέψουν σερβιτόρες με 20 ευρώ για 10 ώρες. Τι;;; Λίγες ώρες είπα;;;Το θεωρείς εύκολο επάγγελμα;(Σε παραπέμπω σε ανάλογα thread)
Φίλε μου, οι φόλες είναι παντού.Και στα στουντιο και στα κλητευόμενα κορίτσια.Από την άλλη,μερίδιο ευθύνης φέρουμε και οι πελάτες,αφού από ιδία εμπειρία,αλλά και από τις πληροφορίες που μεταδίδονται μεταξύ μας,είναι γνωστές οι καλές και οι σωστές επαγγελματίες,που δυστυχώς συνήθως δεν συνδυάζουν τις υπηρεσίες τους με αυτό που λέμε με μία λέξη ''καύλα''!Αυτός ο μαγικός συνδυασμός αφορά τα μεγάλα πορτοφόλια,
Τραγικό.έτσι λοιπόν καταλήγουμε στις λίγο-πολύ γνωστές στην πιάτσα φόλες,με την ελπίδα ο καθένας μας ότι θα αποτελέσει εξαίρεση...
Αξίζει το άρθρο του Ακόρεστου.Γιατί πας στα κεντρικά Φυλής αφού τα ξέρεις; [size=20pt]Χέσ΄τες ρε φίλε!!![/size]Υπάρχει το συστημα...
Εγω τις προαλλες ξεκινησα να τσαρκαρω φυλης που εχει πολυ ωραιες γκομενες ας το πουμε και λεω κατι καλο θα βρω.
Εφαγα κατι φωλες ξεγυρισμενες, ξανατσαρκαρα φυλης, αλλά φως δεν εβλεπα. Ξεπετες, ειρωνιες στο σαλονι χωρις αφορμη και απο την αναδουλεια που τις εχει σαλταρει.
Μιλαμε οτι εδινα 20αρικα για 5λεπτο και μου λεγανε οι γκομενες μην ακουμπας μην μην κ ετσι...
Πχ
1 Αλινα η καινουρια δεν με αφηνε να την ακουμπησω και μου ειπε οτι οποιος πληρωνει για να γαμησει ειναι πουστης κ αλλα πολλα. Της απαντησα καταλληλως φυσικα, μεχρι και το μαγαζι εκλεισε μετα απο τα νευρα της.
Όχι κυρια μου, αμα δεν θες να σε ακουμπανε, αλλαξε δουλεια...
Επειδη ειναι πολλες Αλινες, μιλαω για την γαλανοματα την καινουρια.
2 Εβγαλα το 20αρικο στο χερι και θα επαιρνα τη Μαριαννα στο φυλης 84-86.
Πριν να βγει απο το δωματιο, η τσατσα αρχισε να ειρωνευεται τους πελατες, οποτε το 20αρικο ξαναμπηκε στην τσεπη, την απαξιωσαμε κ γλιτωσα. Αργοτερα με πληροφορησαν μαλιστα οτι ειναι ξεπετα η Μαριαννα.
3 Ορορα. Πουστια δεν μου εκανε η κοπελα, απλως το 20αρικο για αποστειρωμενο προγραμμα ειναι πολυ.
Οι κοπελες στα κεντρικα της φυλης γαργαλιουνται οταν πας να φιλησεις, λαιμο, στηθος κτλ. Και η τσατσα φυσικα στο 10λεπτο μπαμ μπαμ την πορτα η ξανθια με τα ματομπουκαλα.
Μολις αλλαξα ρωτα, αλλαξαν τα πραγματα.
Καταρχην την Σιμονα για την οποια διαβασα ασχημα λογια, ειναι αρκετα φιλοτιμη.
Και φιλια δεν αρνηθηκε και καθαρη ηταν και την εχυσα στο στομα.
Απο εκει και περα, κινηθηκα μεταξουργειο, οπου εχει καποιες φιλοτιμες κοπελες.
Και αν ειναι δυνατον, με 10 ευρω καθομουν 15 με 20 λεπξέρτά!αιτί
Πώς γινεται με 20 ευρω να σου χτυπανε πορτες στο 8λεπτο και με τα 10 ευρω να καθεσαι 15 λεπτα χωρις ενοχληση?
Θα απαντησω οτι μαλλον τα θελουμε και τα παθαινουμε.
Μην αφηνετε τις ξεπετες να βγαζουν καλο μεροκαματο, κραξτε τις συναγωνιστες!
Για να κλείσουμε όμορφα την σημερινή περιπέτεια...
Μπήκαμε ;) στο Φυλής 74,που είδα την άθλια τσα2 - πιο παλιά -...από Φ.69-71 πάνω κτλ....
Προκλητικότατη....κοιτούσε με μίσος τους πάντες... >
Μας είπε χωρίς να ερωτηθεί...ότι η κοπέλα θα αργήσει ...
Της λέω:
-Είναι σε πρόγραμμα;
Aπάντηση καμία...αλλά για κακή της τύχη βγήκε η μπαζοκορασίδα από το δωμάτιο...
Καπάκι όλοι λούηδες....
Δεν έφταναν όλα αυτά,έβαλε χέρι σε ένα παλικάρι....με χαρακτηρισμό...
Εκεί ανέλαβα εγώ....
billy13....
"Τι θες μωρή κωλόγρια;
Μας έχεις σπάσει τα αρχίδια τόσα χρόνια....άντε και γαμήσου στην τελική"........
Το είχε ανάγκη το τραμπούκισμα η σάπια!
Περιμένω και φωτό από το εσωτερικό των δωματίων,από ΓΑΣΠΑΡΗΣ...να ξεροχύσω...Μπίλλυ,σήμερα ισοφάρισες με τέσσερις επιτυχημένες καταθέσεις τις δικές μου φόλες του προηγούμενου Σαββάτου! Όσο για την κωλόγρια,καλά έκανες και την τραμπούκισες!Και φύγε γρήγορα από την περιοχή,ακολουθεί η κάθοδος του ΓΑΣΠΑΡΗ!