Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (31 μέλη και 217 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
 μια πληροφορια απο εναν τυπο που δουλευει στην αλυσιδα του ιασωνος 10, η χριστινα το σκυλι του πολεμου μαλλον θα μεινει μονιμα ρουμανια γιατι βρηκε τον αντρα της ζωη της
Μπράβο της!ίσως υποβοήθησα κι εγώ με τις συνεχείς μου νουθεσίες να βρει ένα ''καλό παιδί'' και να αλλάξει ζωή!
Από την άλλη,θα μείνει ο καημός σ'ένα φιλαράκι που δεν πρόλαβε να τη μαρκαλέψει...  :(

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Συνέχεια στα μοντελάδικα της Φωκαίας...

Συνέχεια στη Μαραθώνος...

Συνέχεια στην Κολωνού...

Και τέλος στην Ιάσωνος...

K5TRVDOYBS1HzmoVtg-unysK0puBVzrm_HMGRLvzVZkspcd1joYU58YlIU8_KLmkruJ7Do7NBbhNHLPh33yNHS8=s250

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά... :think: Από αυτά που διαβάζω εδώ, βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι περισσότερες ιερόδουλες είναι φόλες!
Είναι δυνατόν;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩΩΩΩΩ  !!
.......

......  :think: Πρωτοφανές  :tickedoff:  Καινοφανές  :tickedoff: Άνήκουστο  :tickedoff: Άπίστευτο  :tickedoff: άνευ προηγουμένου!!!

Έκτη άποφράς ήμέρα άνευ άνταποκρίσεων καί έπιχειρημάτων  :think: :think: :think: :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
Καταθεση πριν λιγο στην Βεργας 3 στην ΚΑΙΤΗ οπως μου ειπε σταματαει σημερα για διακοπες καπου στην Ελλαδα και οχι στην πατριδα τις , θα ειναι πισω τελος Αυγουστου 25-26 αυτα.
.......

.....  :kneel: ΟΟΟΟ πόσον δικαία καί σώφρων είναι ή άναφορά σας πού μόνον τιμήν καί φήμην περιποιείτε είς τόν έρωτεύσιμον οίκον τήν άπώλειας άλλά συνάμα καί ήδονής.......... :kneel:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
"Παναρίξωκαναπούτσο"...........να γίνω ένας μικρός ΓΑΣΠΑΡΗΣ... :hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πιστευα πως εχω γνωρισει τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ πουτανες της Αγορας.
Τελικα, εσφαλα...

Η αποψινη μου εμπειρια με την τυπισσα του 69Α, μια νεαρη με μαυρα μαλλια κι ωραιο κωλο, μου απεδειξε (γι' ακομη μια φορα) οτι εχθρος του κακου ειναι το χειροτερο!

Η τυπισσα κοιμοταν (κυριολεκτικα!) καθως την γαμουσα, μου φορεσε καποτα σε πεσμενη πουτσα, με ρωταγε "ποτε θα χυσεις" (στο 5λεπτο), και γενικα εκανε ο,τι μπορουσε για να μην καβλωσω με τπτ.
Η μουτζουφικη εκφρασή της στο σαλοναρισμα, επιβεβαιωθηκε πληρως και επι τω εργω.

ΥΓ: Φυλαχτειτε απ' αυτο το επιπλο.

ΥΓ2 Ειχε κι ενα δερματικο πανω απ' το χειλος, με αποτελεσμα να ειμαι λιγο χεσμενος και να μην κανω πολυ παιχνιδι γλειφοντας βυζια κλπ...

Η Ιωάννα στο Φυλής 69 όροφος...

Μία από τις μεγαλύτερες φόλες που έχω φάει όταν δούλευε (νύχτα και πάλι) στο Φυλής 84 όροφος.

Η συγκεκριμένη (προφανώς λόγω των...άριστων υπηρεσιών της ) είχε ξεπέσει και στο Μεταξουργείο οπου και γύρισε (με μεγάλη επιτυχία και εκεί...) δυο-τρία μαγαζιά εκδιδόμενη με άλλο όνομα βεβαίως (κλασσικό κόλπο...) αλλά για κακή μας τύχη επέστρεψε στη Φυλής....

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:

Προσοχή στην συγκεκριμένη αλυσίδα μαγαζιών:

Φυλής 71 ισόγειο,69 ισόγειο,69 όροφος...Είναι φολοφωλιές....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Βρε παιδιά... :think: Από αυτά που διαβάζω εδώ, βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι περισσότερες ιερόδουλες είναι φόλες!
Είναι δυνατόν;
:offtopic: Το θεωρείς εύκολο επάγγελμα;(Σε παραπέμπω σε ανάλογα thread).Από την άλλη,μερίδιο ευθύνης φέρουμε και οι πελάτες,αφού από ιδία εμπειρία,αλλά και από τις πληροφορίες που μεταδίδονται μεταξύ μας,είναι γνωστές οι καλές και οι σωστές επαγγελματίες,που δυστυχώς συνήθως δεν συνδυάζουν τις υπηρεσίες τους με αυτό που λέμε με μία λέξη ''καύλα''!Αυτός ο μαγικός συνδυασμός αφορά τα μεγάλα πορτοφόλια,έτσι λοιπόν καταλήγουμε στις λίγο-πολύ γνωστές στην πιάτσα φόλες,με την ελπίδα ο καθένας μας ότι θα αποτελέσει εξαίρεση...

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.176
Πόντοι
206
Καλημερα παιδες,εχουμε καμια ιδεα ποτε και αν θα γυρισει η μαξιμ φωκαιας?γιατι τωρα ειναι στουντιο ταχα ως καρινα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλημερα παιδες,εχουμε καμια ιδεα ποτε και αν θα γυρισει η μαξιμ φωκαιας?γιατι τωρα ειναι στουντιο ταχα ως καρινα

Μόνο αυτή ξέρει οπότε ότι και να πούμε εμείς οι υπόλοιποι....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Έχω να σου προτείνω κάτι πιο οικονομικό:Ιάσωνος 2 πάνω στην Εύα,και με 69 στο πρόγραμμα,θα τη βρεις 6μμ-6πμ.
(Θα ξαναπεράσω το βραδάκι...)  :cheesy:  
Men,για να μην σας πάρω στο λαιμό μου,άκυρο γι'αυτό που έγραψα χθες!Ένα από τα πολλά κακομαθημένα,ίσως και κακομεταχειρισμένα κοριτσάκια,που βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους και τα απωθημένα τους σ'όποιον βρίσκουν πρόθυμο και... επιρρεπή να τους φερθεί παραπάνω ανθρώπινα και ειλικρινά απ'όσο έχουνε συνηθίσει!(Περισσότερες λεπτομέρειες είναι περιττές...).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα live  :cum:

Μαραθώνος 59A κάτω Γιαννα...

Ακα τσιμπούκια...γλυφοκωλάδες χαμός...
Τιμήθηκε μετά από 1 χρόνο...
Παιδάκια 20€,μην ξεχάσετε...
Μέχρι 12 βράδυ εργάζεται!

tMbzEUd.jpg

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καλημέρα μάγκες! Έχουμε καμία ενημέρωση για Διδυμου 27(Τζούλια) ,Διδυμου 18α(αυτο με την Μαρία την Σέρβα)? Ψάχνω αυτές τις 2 αλλά είναι μακριά και είναι κρίμα να κατέβω τσάμπα. Ευχαριστώ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στα χθεσινά νυχτερινά επί της Φυλής δεν είχαμε κάτι νέο εκτός από την επανεμφάνιση της μουναροΚατρίν στο 71 όροφος η οποία -προσέξτε- έσκασε μύτη κλασσικά στις 23:30 και στις 03:20 την είχε ήδη κοπανήσει!!!  :orchestra:

Στα μοντελάδικα,ανοικτά ήταν μόνο το 66α με την εντυπωσιακή (και χθες) Άννα-Ιλόνα  :cum: και το 54 με το μαυρισμένο βυζοτουμπανιάρικο πιπίνι,την Ορόρα.  :tits2:

Στο Φωκαίας 27 ισόγειο,έχουμε την μεγάλη επιστροφή:  :orchestra:
Η όμορφη Αλεξία,το μελανούρικο πιπίνι...
Με απίθανο στητό στηθάκι,μοναδικό κωλί-φορούσε και ένα μαύρο κορδόνι χθες,άλλο πράγμα...   :bigdick:
Η κοπέλα είναι "Μις κώλος" παιδιά,τί να λέμε τώρα...  :wanker:
Κοσμοσυρροή,δωμάτια γεμάτα,πελάτες σε αναμονή,κόσμος που έφτανε Αχαρνών και Φωκαίας και πήγαιναν "καρφωτοί" στο ισόγειο για   :knockinb:

Στο Φωκαίας 24,ήταν η Άννυ η ξανθιά πορνοστάρ...
Βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι με μια προκλητική γραμμούλα  μπροστά...  :erection:
Κόκκαλο όλοι!!!
Κορμάρα η μικρή,σφικτή,ανθεκτική-ήταν σε δωμάτιο επί ένα τέταρτο (και βάλε...) και γινόνταν μάχη...  :fuck2:
Με γεμάτα δωμάτια και αυτή!

Στον όροφο του Φωκαίας 27, ήταν η Άννα Κου...
Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι όπως έχει μαυρίσει βγαίνοντας στο σαλόνι με τις βυζάρες της έξω και κυρίως με αυτό το μη μου άπτου υφάκι-βλέμμα της σε προκαλεί για άγριο ξέσκισμα...  :zfuck: :pipa3:

Στο Φωκαίας 27 υπόγειο,ήταν η Γκάμπυ η ακεντράριστη η οποία έχει αδυνατίσει αρκετά και έχει κάνει καλό κορμί για τους (ημι)στυλιαρολόγους...  :boobies:
Μαζί της ήταν το εντελώς αντίθετο στυλ κοπλελας:
Η Πάολα η μελαχροινή ψηλή νταρντανοπιτσιρίκα...
Η Πάολα που λέτε έχει γλυκό,ναζιάρικο,παιχνιδιάρικο πρόσωπο και το υποστηρίζει καυλωτικά με τα νιαουρίσματά της!
Είναι ζουμερή με ωραία αφράτα καπούλια για πολλά  :bottom: :fuck1:

Στο Φωκαίας 17β,ήταν η Ζωή η γνωστή ξανθιά κοπέλα...
Δεν τη λες και άσχημη αλλά στο πρόσωπο κάτι ένα ψιλοχαζό γελάκι,κάτι τα καστορίσια δοντάκια της...  :crazy:
Οι βυζάρες της είναι σωστά και καλά φτιαγμένες,το κορμί της καλό-έχει μαυρίσει κιόλας...

Στο Φωκαίας 17α,ήταν η Σαμπρίνα...
Η Σαμπρίνα είναι μελαχροινούλα και έχει ωραίο θηλυκό προσωπάκι.
Λίγο (εως πολύ) στο σώμα τα χαλάει που όσο πάει προς τα κάτω τόσο περισσότερο ζουμερεύει για να καταλήξει σε μιά απίστευτα λάτιν κωλάρα!  :s&m_1:
Μαζί της ήταν η Αμαλία...
Ξανθιά πιτσιρίκα η καινούρια και ομορφούλα...  :cum:
Την έχω δει τρεις φορές και τις τρεις το πρόσωπό της έχει το στυλ ξινισμένης Ελληνίδας μικρής!  >:(
Αδύνατη αλλά καλλίγραμμη και με ατού της το κωλαράκι της!

Στο Φωκαίας 25β,δεν μπήκα αλλά όπως έβγαινε μια παρέα από πιτσιρικάδες άκουσα το πιπινοΛουιζάκι το οποίο το δύστυχο έχει πάρει επ'ώμου το κατάστημα-πιστεύω αν άντεχε θα της φόρτωναν άνετα και την πρωινή βάρδια!

Το Φωκαίας 19 ήταν κλειστό-πόσο να αντέξει και πόσες βάρδιες να κάνει πια  και αυτή η Πωλίνα...

Καλημέρα και καλό μήνα!  :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τώρα live  :cum:

Μαραθώνος 59A κάτω Γιαννα...

Ακα τσιμπούκια...γλυφοκωλάδες χαμός...
Τιμήθηκε μετά από 1 χρόνο...
Παιδάκια 20€,μην ξεχάσετε...
Μέχρι 12 βράδυ εργάζεται!

tMbzEUd.jpg

Live Ενημέρωση!  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
και το σέξι στρινγκ με τον φιόγκο της Αντριάννας
0574.jpg

Έχω ανάγκη,"νατηνεγαμήσω"...και να γλύψω τη μουνάρα-ρόζ κωλότρυπα της..... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Όταν με το καλό επιστρέψει,(ελπίζουμε καυλωμένη!),την θέλεις μαυρισμένη ή λευκόχρωμη όπως ήταν;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πιστευα πως εχω γνωρισει τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ πουτανες της Αγορας.
Τελικα, εσφαλα...

Η αποψινη μου εμπειρια με την τυπισσα του 69Α, μια νεαρη με μαυρα μαλλια κι ωραιο κωλο, μου απεδειξε (γι' ακομη μια φορα) οτι εχθρος του κακου ειναι το χειροτερο!

Η τυπισσα κοιμοταν (κυριολεκτικα!) καθως την γαμουσα, μου φορεσε καποτα σε πεσμενη πουτσα, με ρωταγε "ποτε θα χυσεις" (στο 5λεπτο), και γενικα εκανε ο,τι μπορουσε για να μην καβλωσω με τπτ.
Η μουτζουφικη εκφρασή της στο σαλοναρισμα, επιβεβαιωθηκε πληρως και επι τω εργω.

ΥΓ: Φυλαχτειτε απ' αυτο το επιπλο.

ΥΓ2 Ειχε κι ενα δερματικο πανω απ' το χειλος, με αποτελεσμα να ειμαι λιγο χεσμενος και να μην κανω πολυ παιχνιδι γλειφοντας βυζια κλπ...
Υπάρχει το συστημα...

Εγω τις προαλλες ξεκινησα να τσαρκαρω φυλης που εχει πολυ ωραιες γκομενες ας το πουμε και λεω κατι καλο θα βρω.
Εφαγα κατι φωλες ξεγυρισμενες, ξανατσαρκαρα φυλης, αλλά φως δεν εβλεπα.  Ξεπετες, ειρωνιες στο σαλονι χωρις αφορμη και απο την αναδουλεια που τις εχει σαλταρει.
Μιλαμε οτι εδινα 20αρικα για 5λεπτο και μου λεγανε οι γκομενες μην ακουμπας μην μην κ ετσι...

Πχ
1 Αλινα η καινουρια δεν με αφηνε να την ακουμπησω και μου ειπε οτι οποιος πληρωνει για να γαμησει ειναι πουστης κ αλλα πολλα.  Της απαντησα καταλληλως φυσικα, μεχρι και το μαγαζι εκλεισε μετα απο τα νευρα της.
Όχι κυρια μου, αμα δεν θες να σε ακουμπανε, αλλαξε δουλεια...
Επειδη ειναι πολλες Αλινες, μιλαω για την γαλανοματα την καινουρια.

2 Εβγαλα το 20αρικο στο χερι και θα επαιρνα τη Μαριαννα στο φυλης 84-86.
Πριν να βγει απο το δωματιο, η τσατσα αρχισε να ειρωνευεται τους πελατες, οποτε το 20αρικο ξαναμπηκε στην τσεπη, την απαξιωσαμε κ γλιτωσα. Αργοτερα με πληροφορησαν μαλιστα οτι ειναι ξεπετα η Μαριαννα.

3 Ορορα.  Πουστια δεν μου εκανε η κοπελα, απλως το 20αρικο για αποστειρωμενο προγραμμα ειναι πολυ.
Οι κοπελες στα κεντρικα της φυλης γαργαλιουνται οταν πας να φιλησεις, λαιμο, στηθος κτλ. Και η τσατσα φυσικα στο 10λεπτο μπαμ μπαμ την πορτα η ξανθια με τα ματομπουκαλα.

Μολις αλλαξα ρωτα, αλλαξαν τα πραγματα.
Καταρχην την Σιμονα για την οποια διαβασα ασχημα λογια, ειναι αρκετα φιλοτιμη.
Και φιλια δεν αρνηθηκε και καθαρη ηταν και την εχυσα στο στομα.
Απο εκει και περα, κινηθηκα μεταξουργειο, οπου εχει καποιες φιλοτιμες κοπελες.

Και αν ειναι δυνατον, με 10 ευρω καθομουν 15 με 20 λεπτά!

Πώς γινεται με 20 ευρω να σου χτυπανε πορτες στο 8λεπτο και με τα 10 ευρω να καθεσαι 15 λεπτα χωρις ενοχληση?
Θα απαντησω οτι μαλλον τα θελουμε και τα παθαινουμε.
Μην αφηνετε τις ξεπετες να βγαζουν καλο μεροκαματο, κραξτε τις συναγωνιστες!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα μάγκες! Έχουμε καμία ενημέρωση για Διδυμου 27(Τζούλια) ,Διδυμου 18α(αυτο με την Μαρία την Σέρβα)? Ψάχνω αυτές τις 2 αλλά είναι μακριά και είναι κρίμα να κατέβω τσάμπα. Ευχαριστώ

Καλημέρα!  :hi:

Η Τζούλια σήμερα είναι πρωινή στο Διδυμου 27 και μέχρι τις 5 το απόγευμα μαζί με τη θεία Εύα.

Η Μαρία στο Διδύμου 18α χθες ήταν πρωινή οπότε το πιθανότερο είναι να δουλεύει και σήμερα.

Όπως και να είναι,με όποια και από τις δύο και αν περάσεις,γράψε μας (αν θες βέβαια) και τις εντυπώσεις σου!

Καλό βόλι!  :knockinb:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Live τώρα...Ι.19 πάνω,Ροντίκα...
Κατάθεση νο2... :tits2:

R32kETL.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom