Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (20 μέλη και 174 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ρώτησα κάποιο μέλος πριν αλλά δεν απάντησε.Η Καίτη έχει ακόμα το σημάδι στην κοιλιά η έκανε πλαστική;
Απλό η Καίτη; Ξεκίνησε με ελεύθερο στοματικό πριν 2-3 χρόνια και τώρα απλό....Τι στο καλό, μόνο τον xilnik θέλει πελάτη;
Όσοι προλάβανε,προλάβανε.Έχει κανα δύο χρόνια τώρα που το έχει σταματήσει.Τώρα αναφορικά με το σημάδι που λες στην κοιλιά,νομίζω ότι δεν το έχει.Αλλά δεν μπορώ να πω ότι παρατήρησα ιδιαίτερα την κοιλιά της.Πάντως στην πααρουσίαση μου φάνηκε χωρίς ατέλειες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Kαλησπέρα σας,

Στο Διδυμου 27 στο ισόγειο έχουμε καινούρια παρουσία για τον οίκο την Τζούλια απο Ρωσία.Ώριμη λεπτή κοπέλα,με ξανθά μαλλιά πλατινέ ως τους ώμους,διάφορά τατού στο σώμα της.Μου άρεσε πολύ όταν την είδα.Πέρασα την δοκίμασα και δεν το μετάνιωσα.Η κοπέλα είναι αστέρι.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Τα Ελληνικά της σε πολύ καλό βαθμό.

φιλε προφεσορα ακομα μια αρτια και ωραια ενημερρωση! :rockon:
Η Τζουλια μηπως ειναι μια πολυ αδυνατη και κοντουλα με σπαστο πλατινε μαλλι και μικρο χαλαρο κωλαρακι?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
φιλε προφεσορα ακομα μια αρτια και ωραια ενημερρωση! :rockon:
Η Τζουλια μηπως ειναι μια πολυ αδυνατη και κοντουλα με σπαστο πλατινε μαλλι και μικρο χαλαρο κωλαρακι?
Ναι αυτή είναι. Απο ποιο μαγαζί την γνωρίζεις;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
σημερα εκανα μια βολτουλα στα σπιτακια τα 27 της φωκαιας στην δευτερη βαρδια περασα στο πανω με την γκαμπυ η οποια δεν την λες και κατι το τελειο αλλα για μια φορα ηταν καλη την γαμησα πισωκολλητα δευτερη σταση μουνακι και τριτη σταση απο πανω με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος και ειχα παει πρωτος και της εκανα σεφτε για το απογευμα και γαμησα δυο φορες στο μεσαιο μαγαζι την σιμονα περασα καλα πολυ ομορφο μωρο και εκεινη μου εκανε καποιες ερωτησεις αν ειμαι παντρευμενος και ηλικια περασα καλα με αφησε να την χουφτωσο και μου εκανε κομπλιμεντα για την εμφανιση μου και περασα και απο το κατω σπιτι αλλα δεν συγκρατησα ονομα κοπελας

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
σημερα εκανα μια βολτουλα στα σπιτακια τα 27 της φωκαιας στην δευτερη βαρδια περασα στο πανω με την γκαμπυ η οποια δεν την λες και κατι το τελειο αλλα για μια φορα ηταν καλη την γαμησα πισωκολλητα δευτερη σταση μουνακι και τριτη σταση απο πανω με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενος και ειχα παει πρωτος και της εκανα σεφτε για το απογευμα και γαμησα δυο φορες στο μεσαιο μαγαζι την σιμονα περασα καλα πολυ ομορφο μωρο και εκεινη μου εκανε καποιες ερωτησεις αν ειμαι παντρευμενος και ηλικια περασα καλα με αφησε να την χουφτωσο και μου εκανε κομπλιμεντα για την εμφανιση μου και περασα και απο το κατω σπιτι αλλα δεν συγκρατησα ονομα κοπελας

τυπε το εχεις σκεφτει να παντρευτεις πουτανα ? δε θα πεινασεις ποτε!!!

πριν λιγο κατεθεσα στο κορινακι στην ιασωνος, ειχε παει για μπανακι σημερα και ειχε μεινει το αρωμα απο το λαδι πανω στο κορμι της και μυριζε υπεροχα...

την γαμησα σαν τρελλος εννοειται.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
οχι φιλε ειναι η απολυτη τρελλα δεν εχει λογικη αυτο μπραβο φιλε για την κορινα ωραια κοπελλα αλλα λογο τριτης βαρδιας δεν μπορω να την παρω αυριο θα παω τσαρκα με 100 ευρω

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

στο κατω δεν σε ρωτησαν αν εισαι παντρεμενος ? χαχαχαχαχα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οχι φιλε ειναι η απολυτη τρελλα δεν εχει λογικη αυτο μπραβο φιλε για την κορινα ωραια κοπελλα αλλα λογο τριτης βαρδιας δεν μπορω να την παρω αυριο θα παω τσαρκα με 100 ευρω

ωωωω τσαρκα με 100ευρω τετοια εποχη ? πωπω

9 γαμησια μεταξι ... και το 10αρικο περισσευμα για γευμα !!! ευγε!

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
Ρώτησα κάποιο μέλος πριν αλλά δεν απάντησε.Η Καίτη έχει ακόμα το σημάδι στην κοιλιά η έκανε πλαστική;
Απλό η Καίτη; Ξεκίνησε με ελεύθερο στοματικό πριν 2-3 χρόνια και τώρα απλό....Τι στο καλό, μόνο τον xilnik θέλει πελάτη;

το σημαδι ειναι απο παλια καισαρικι και υπαρχει ακομα τωρα το προγραμα ειναι απλο και απο οτι μου ειπε σταματαει για παντα σε 2 - 3 μηνες λογω γαμου οχι παντος με το xilnik

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μνηστηρα εχει και τον εχει 2,5 χρονια ...εχει βγαλει αρκετα χρηματα και θελει να ανοιξει καφε

Αν θέλει πελάτες στη νέα της επαγγελματική προσπάθεια, εδώ είμαστε:

:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:  :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
καλημερα συναγωνιστες να εχουμε μια ομορφη μερα και να εχουμε καλες καταθεσεις στα κοριτσια

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
το παιχνιδι καλα το επεζε και καλα θα κανει για μενα  :rockon:

Έπαιζε παιχνίδι φίλε μου;Για λέγε, για λέγε....

(Ρε παιδιά κάνα εμότικον με ποπ κορν δεν έχουμε πρόχειρο;Θα μάς πάει τσερλιό με τους καφέδες)

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μνηστηρα εχει και τον εχει 2,5 χρονια ...εχει βγαλει αρκετα χρηματα και θελει να ανοιξει καφε
Σωστή επένδυση.Τα μόνα μαγαζιά που δουλεύουν είναι τα καφέ, σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα.
το παιχνιδι καλα το επεζε και καλα θα κανει για μενα  Headbaning!
Να έχει internet στο καφέ, πες της.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι
Διδυμου 27 τζουλια,η ξανθια mlf προφανώς που ανεφερε χτες ο προφεσορας
Λεπτη,κανονικου υψους  με χαρακτηριστικα σιλικονατα χειλη και  πιθανον και πειραγμένο προσωπο αισθητικα γενικοτερα
Υφος και βλεμμα  παρομοιο με της αννας της μυστηριας αλλα περισσοτερο ζεστη στο σαλονι
Βεργας 3
Αριστερα ισογειο η ελλη  με φουλ προγραμμα,ηταν στο δωματιο
Οροφος η ξανθια σακιρα,η πρωην αλεξανδρα από διδυμου 8 αλλα και αλλα ιδρυματα

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Τωρα το πρωι
Διδυμου 27 τζουλια,η ξανθια mlf  που προφανως ανεφερε χτες ο προφεσορας
Λεπτη,κανονικου υψους  με χαρακτηριστικα σιλικονατα χειλη και  πιθανον και πεοραγμενο προσωπο αισθητικα γενικοτερα
Υφος και βλεμμα  παρομοιο με της αννας της μυστηριας αλλα περισσοτερο ζεστη στο σαλονι
Επειδή μου κινήθηκε ή περιέργεια να δω την κοπέλα μολις πέρασα απο εκει προκειτε για την Βίκυ που δούλευε πρόσφατα στο αποτυχημένο στούντιο Θησεως22 για οποίον ενδιαφερεται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom