Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (24 μέλη και 258 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε ανάπτυξη των Ελληνοουκρανικών σχέσεων... :knockinb:  :zfuck: :fuck2: :fuck1:
Πρέπει φιλέ Dude γιατί τα καλιτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις θα περάσω σίγουρα πάλι από Stanley όπου ή κινητικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη δυστυχώς δεν είχα χρόνο εκείνη τη τη στιγμή να  προχώρησω στο αναγκαιο διαβημα...

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.267
παιδια επιγοντως θελω να ξερω αν δουλευει τροφωνιου ακομα η γιαννα με την πρωην κωλαρα

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Παίδες, με την Λάουρα με τις βυζάρες από Φ εξήντα κάτι, δεν έχω περάσει ποτέ επειδή έχει απαίσιες κριτικές.

Όμως για να είναι εκεί τόσο καιρό, δεν μπορεί, έχει πελάτες, έτσι δεν είναι;

Έχει περάσει ποτέ κανένας καλά με αυτήν; Τουλάχιστον αφήνει να παίξεις με τις βυζάρες; Επειδή η μαλακισμένη η Βανέσσα δεν με άφησε καν να φιλήσω βυζιά...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Φίλοι μου καλησπέρα μόλις τώρα βρίσκομαι πάνω στην πλατεία μετάξι έξοδο του μέτρο και εμπρός μου πέρασαν δύο απίστευτα γκομενακια Ουκρανία φόραγαν μπλούζες με διακριτικά λογοτυπα της σημαίας τους έμεινα αναυδος καθώς τις κοίταζα σκεφτόμουν ούτε σε 100χρόνια δεν θα έρθουν τέτοιες στα μαγαζιά ή μια ήταν χαμογελαστή μπήκαν στο Stanley
..έπρεπε να κάνεις κίνηση,αγαπητέ..πρόκειται για πλάσματα άκρως προσεγγίσιμα και δεκτικά στην καλή παρέα..δε ζητούν παρά μόνο ανοιχτά μυαλά και νέες γνωριμίες..μην αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες..συγγνώμη για το off topic..

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Περασμα απο Κολωνου 11Α αποψε (απογευματινο νομερο) για να τσεκαρω την Αννα που τις τελευταιες μερες εχει αποσπασει καλες κριτικες. Την μονη Ανναπου ειδα ηταν η γνωστη που δουλευει εκει καιρο τωρα, ξανθια και αυτη με ενα ταττου πανω απο το βυζι και λιγο πλαδαρο κωλο. Δεν πιστευω να εννοουν αυτη οι συναγωνιστες, η κανω λαθος;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Περασμα απο Κολωνου 11Α αποψε (απογευματινο νομερο) για να τσεκαρω την Αννα που τις τελευταιες μερες εχει αποσπασει καλες κριτικες. Την μονη Ανναπου ειδα ηταν η γνωστη που δουλευει εκει καιρο τωρα, ξανθια και αυτη με ενα ταττου πανω απο το βυζι και λιγο πλαδαρο κωλο. Δεν πιστευω να εννοουν αυτη οι συναγωνιστες, η κανω λαθος;

εμοιαζε με μαΙμου ?

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
" η μαλακισμένη η Βανέσσα δεν με άφησε καν να φιλήσω βυζιά..."

Έεεεετσι να τα λέμε αυτά!!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ντιανα/Μπιανκα από φυλής 65, έφυγε για την πατρίδα της, δεν ξέρει αν και πότε θα επιστρέψει δήλωσε η ξανθιά σγουρομάλλα τσατσά.....
Για όποιον ενδιαφέρεται..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
[size=11pt]Μεταξουργείο, Φυλής[/size]

Σε όσα ήταν ανοιχτά από 'κει που πέρασα

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φυλής - με πολλές κοπέλες να είναι σε δωμάτιο και μάλιστα επί αρκετή ώρα!

Η περιπολία στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζεται...  :knuppel:

tumblr_nd75tkKlbQ1u10zr1o1_400.gif

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Ντιανα/Μπιανκα από φυλής 65, έφυγε για την πατρίδα της, δεν ξέρει αν και πότε θα επιστρέψει δήλωσε η ξανθιά σγουρομάλλα τσατσά.....
Για όποιον ενδιαφέρεται..
Μάλλον οι μέρες της εύκολης και γρήγορης κονόμας πέρασαν αναπιστρεπτί για όλους και για όλες,όποιες πρόλαβαν,πρόλαβαν...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Μπράβο σε όσους γράφουν έστω και κάτι από τις τσάρκες τους...
Επίσης,να πούμε μπράβο για το νέο μνημόνιο που έρχεται και εξηγώ...

2 τσούρκες, -από τις καλύτερες -...μου είχαν πει ότι αν ερχόταν πάλι η δραχμή θα την κοπάναγαν!
Με €,μένουν εδώ...! :hi:
metal_guy_by_rha_zhul.gif

Καλημέρα αγαπητέ CHRIS και για μένα ή θεία Αλινα ήταν επιλογή και έχω περάσει αρκετές φορές μαζί της κατά το παρελθόν τις τελευταίες όμως είχε πτωτική απόδοση,κάνει προσπάθεια πάντως.Αλλα οχι 20€ είναι πολλά,σίγουρα ή Βασσιλισα Σονια αποτελεί καλλίτερη ρεαλιστική επιλογή για την οποία είχες γράψει την Ιστορική συγκλονιστική ατάκα <<και χθες Σόνια και σήμερα Σόνια και για πάντα Σόνια>>καλά να περνας

heavy_metal_horns_water_bottle.jpg

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936
οντως η μπαρμπορα εχει αδυνατισει πολυ, σε βαθμο να σκεφτεται κανεις μηπως εχει αρρωστησει
Παντα ειχε τα θεματακια της η Μπαρμπορα.Και μπουλουκακι ητανε και σε δυο μηνες κοκαλιασε!Θελει λιγακι προσοχη γιατι μερικες φορες γινεται αρκετα ρομαντικη μεσα στην παρανοια της!

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Eιναι θεοτρελη μιση ωρα μεσα ,και 15 λεπτα λεει τα δικα τηs!!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Ηθελα να γραψω κ' κριτικη, με τιτλο [size=12pt]"στεναχωρα, προχειρα, βρωμερα..."[/size]
αλλα δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα της κοπελας.

Ας τα πιασω απο την αρχη.

Σ' ολη τη βαρδια (νυχτα) υπηρχαν 2 μουνια με σχετικο ενδιαφερον:
Φυλης 69Α, Φυλης 71Β.

Μετα απο τσαρκα, εισηλθα στο 71Β.

Τυπισσα μελαχροινη, σχετικα ψηλη, με πεσμενα μετρια βυζομπαλα κι ωραιο κωλο (αλλά πλαδαρο).
Δηλωνει 20 ετων, απο Ρουμανια.

Πολυ συμπαθητικη, προσχαρη κοπελα ΑΛΛΑ
*απροθυμη κ' αδιαφορη στο γαμησι
*αλλαζε στασεις με το ζορι
*με ρωταγε καθε 3 και λιγο αν εχυσα (με το που 'βγαζα τον πουτσο μου απο μεσα της, για αλλαγη στασης)
*εκοψε την πιπα νωρις (ενω ηθελα κι αλλο)
*δεν ηθελε να με τελειωσει με το χερι
*δεν ηθελε να μου ξαναπαρει πιπα, προς το τελος
*ΜΥΡΙΖΕ ασχημα (το βαζω με κεφαλαία, γτ καπου εκει ξενερωσα και γαμαγα μετα βιας)

Επαναλαμβανω:
ΔΕΝ ηταν κακοκεφη ή "ξινη", ισα-ισα τη συμπαθησα, αλλα παρτε υποψιν ολους τους παραπανω αστερισκους (μισος γαλαξιας, σαν να λεμε...)

Κερασακι:

Φευγοντας (εκεινη), τής ΤΟΝΙΣΑ οτι δεν υπαρχει χαρτι, και την παρακαλεσα να το πει στην τσατσα.
=> 10 λεπτα αργοτερα, κι ενω περιμενω (εις ματην) με την πουτσα στο χερι, με την καποτα στην πουτσα, και με τα φλοκια μες στην καποτα, και μουσκεμα στον ιδρωτα, πισω απ' την πορτα (μισανοιχτη, μπας και περασει η τσατσα και τής ζητησω χαρτι, χωρις να το φωναξω και γινω θεαμα στους ΑΠΕΙΡΟΥΣ θαμωνες του σαλονιου), αποφασιζω να βγαλω την καποτα, να στραγγιξω τα φλοκια με το χερι μου, να πλυνω το χερι μου... και, καπου εκει, διαπιστωνω την ελλειψη σαπουνιου!

Ενιωσα πιο ταπεινωμενος απο ποτέ.

Σκεφτηκα σοβαρα να βρω γκομενα, μπας και γλιτωσω τετοιες ξεφτιλες, μελλοντικα (σσ δεν το σκεφτομαι συχνα!)

Ντυθηκα και βγηκα απ' το στενο δωματιο, πηγα στην τσατσα και της τα 'ψαλα αγριως.
Με κοιταξε σαν χανος και, φυσικα, δεν μου 'δωσε πισω τα λεφτα μου (αν και θα 'ταν ο μονος τροπος να ξαναπατησω στο εν λογω κωλοχανειο).

Μου ψελλισε πως "δεν μου το 'πε η κοπελα", ειπα "κακως" κι εφυγα.

ΥΓ:
To σκηνικο με το χαρτι (που ζητησα και δεν μου 'φερναν), εχει ξανασυμβει.
Με μια μαλακισμενη Μαρια, της Φωκαιας, που δεν ειναι πλεον στην πιατσα.
Ωστοσο, επειδη η συγκεκριμενη ηταν σκατοψυχη, πιστευω πως μου το 'κανε σκοπιμα, σαν "καψωνι".

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Ωραίος. :hi:

http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/exercise/push-up.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/exercise/body-builder.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/exercise/jumping-jacks.gif[/img[/URL]]

[/quote] Η , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ! ! !  Μπράβο.

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Ηθελα να γραψω κ' κριτικη, με τιτλο [size=12pt]"στεναχωρα, προχειρα, βρωμερα..."[/size]
αλλα δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα της κοπελας.

Κερασακι:

Φευγοντας (εκεινη), τής ΤΟΝΙΣΑ οτι δεν υπαρχει χαρτι, και την παρακαλεσα να το πει στην τσατσα.
=> 10 λεπτα αργοτερα, κι ενω περιμενω (εις ματην) με την πουτσα στο χερι, με την καποτα στην πουτσα, και με τα φλοκια μες στην καποτα, και μουσκεμα στον ιδρωτα, πισω απ' την πορτα (μισανοιχτη, μπας και περασει η τσατσα και τής ζητησω χαρτι, χωρις να το φωναξω και γινω θεαμα στους ΑΠΕΙΡΟΥΣ θαμωνες του σαλονιου), αποφασιζω να βγαλω την καποτα, να στραγγιξω τα φλοκια με το χερι μου, να πλυνω το χερι μου... και, καπου εκει, διαπιστωνω την ελλειψη σαπουνιου!

Ενιωσα πιο ταπεινωμενος απο ποτέ.

Σκεφτηκα σοβαρα να βρω γκομενα, μπας και γλιτωσω τετοιες ξεφτιλες, μελλοντικα (σσ δεν το σκεφτομαι συχνα!)

Ντυθηκα και βγηκα απ' το στενο δωματιο, πηγα στην τσατσα και της τα 'ψαλα αγριως.
Με κοιταξε σαν χανος και, φυσικα, δεν μου 'δωσε πισω τα λεφτα μου (αν και θα 'ταν ο μονος τροπος να ξαναπατησω στο εν λογω κωλοχανειο).

Μου ψελλισε πως "δεν μου το 'πε η κοπελα", ειπα "κακως" κι εφυγα.

ΥΓ:
To σκηνικο με το χαρτι (που ζητησα και δεν μου 'φερναν), εχει ξανασυμβει.
Με μια μαλακισμενη Μαρια, της Φωκαιας, που δεν ειναι πλεον στην πιατσα.
Ωστοσο, επειδη η συγκεκριμενη ηταν σκατοψυχη, πιστευω πως μου το 'κανε σκοπιμα, σαν "καψωνι".

Γι'αυτό ακριβώς πρέπει να κουβαλάς πάντα υγρά μαντήλια μαζί σου. Στο κάτω κάτω και οι νιπτήρες μες τη βρώμα είναι συνήθως.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom