Πρέπει φιλέ Dude γιατί τα καλιτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις θα περάσω σίγουρα πάλι από Stanley όπου ή κινητικότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη δυστυχώς δεν είχα χρόνο εκείνη τη τη στιγμή να προχώρησω στο αναγκαιο διαβημα...Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε ανάπτυξη των Ελληνοουκρανικών σχέσεων...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για την Ελένη-Αθηνά την "Πειραιώτισσα" ο λόγος.μη μου πείτε πως μιλάτε για την Αιγύπτια του Φωκ.17!
ok. ευχαριστώΓια την Ελένη-Αθηνά την "Πειραιώτισσα" ο λόγος.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Παίδες, με την Λάουρα με τις βυζάρες από Φ εξήντα κάτι, δεν έχω περάσει ποτέ επειδή έχει απαίσιες κριτικές.
Όμως για να είναι εκεί τόσο καιρό, δεν μπορεί, έχει πελάτες, έτσι δεν είναι;
Έχει περάσει ποτέ κανένας καλά με αυτήν; Τουλάχιστον αφήνει να παίξεις με τις βυζάρες; Επειδή η μαλακισμένη η Βανέσσα δεν με άφησε καν να φιλήσω βυζιά...
Όμως για να είναι εκεί τόσο καιρό, δεν μπορεί, έχει πελάτες, έτσι δεν είναι;
Έχει περάσει ποτέ κανένας καλά με αυτήν; Τουλάχιστον αφήνει να παίξεις με τις βυζάρες; Επειδή η μαλακισμένη η Βανέσσα δεν με άφησε καν να φιλήσω βυζιά...
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..έπρεπε να κάνεις κίνηση,αγαπητέ..πρόκειται για πλάσματα άκρως προσεγγίσιμα και δεκτικά στην καλή παρέα..δε ζητούν παρά μόνο ανοιχτά μυαλά και νέες γνωριμίες..μην αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες..συγγνώμη για το off topic..Φίλοι μου καλησπέρα μόλις τώρα βρίσκομαι πάνω στην πλατεία μετάξι έξοδο του μέτρο και εμπρός μου πέρασαν δύο απίστευτα γκομενακια Ουκρανία φόραγαν μπλούζες με διακριτικά λογοτυπα της σημαίας τους έμεινα αναυδος καθώς τις κοίταζα σκεφτόμουν ούτε σε 100χρόνια δεν θα έρθουν τέτοιες στα μαγαζιά ή μια ήταν χαμογελαστή μπήκαν στο Stanley
endorphin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 89
- Πόντοι
- 11
Περασμα απο Κολωνου 11Α αποψε (απογευματινο νομερο) για να τσεκαρω την Αννα που τις τελευταιες μερες εχει αποσπασει καλες κριτικες. Την μονη Ανναπου ειδα ηταν η γνωστη που δουλευει εκει καιρο τωρα, ξανθια και αυτη με ενα ταττου πανω απο το βυζι και λιγο πλαδαρο κωλο. Δεν πιστευω να εννοουν αυτη οι συναγωνιστες, η κανω λαθος;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.661
- Πόντοι
- 41.129
Περασμα απο Κολωνου 11Α αποψε (απογευματινο νομερο) για να τσεκαρω την Αννα που τις τελευταιες μερες εχει αποσπασει καλες κριτικες. Την μονη Ανναπου ειδα ηταν η γνωστη που δουλευει εκει καιρο τωρα, ξανθια και αυτη με ενα ταττου πανω απο το βυζι και λιγο πλαδαρο κωλο. Δεν πιστευω να εννοουν αυτη οι συναγωνιστες, η κανω λαθος;
εμοιαζε με μαΙμου ?
endorphin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 89
- Πόντοι
- 11
εμοιαζε με μαΙμου ?
Αυτο, αν δηλαδη οι συναγωνιστες εννοουν το μαιμουδακι..
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Ντιανα/Μπιανκα από φυλής 65, έφυγε για την πατρίδα της, δεν ξέρει αν και πότε θα επιστρέψει δήλωσε η ξανθιά σγουρομάλλα τσατσά.....
Για όποιον ενδιαφέρεται..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.922
- Πόντοι
- 42.697
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φυλής - με πολλές κοπέλες να είναι σε δωμάτιο και μάλιστα επί αρκετή ώρα!
▪
Η περιπολία στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζεται...
Μάλλον οι μέρες της εύκολης και γρήγορης κονόμας πέρασαν αναπιστρεπτί για όλους και για όλες,όποιες πρόλαβαν,πρόλαβαν...Ντιανα/Μπιανκα από φυλής 65, έφυγε για την πατρίδα της, δεν ξέρει αν και πότε θα επιστρέψει δήλωσε η ξανθιά σγουρομάλλα τσατσά.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.922
- Πόντοι
- 42.697
Μπράβο σε όσους γράφουν έστω και κάτι από τις τσάρκες τους...
Επίσης,να πούμε μπράβο για το νέο μνημόνιο που έρχεται και εξηγώ...
2 τσούρκες, -από τις καλύτερες -...μου είχαν πει ότι αν ερχόταν πάλι η δραχμή θα την κοπάναγαν!
Με €,μένουν εδώ...!
Καλημέρα αγαπητέ CHRIS και για μένα ή θεία Αλινα ήταν επιλογή και έχω περάσει αρκετές φορές μαζί της κατά το παρελθόν τις τελευταίες όμως είχε πτωτική απόδοση,κάνει προσπάθεια πάντως.Αλλα οχι 20€ είναι πολλά,σίγουρα ή Βασσιλισα Σονια αποτελεί καλλίτερη ρεαλιστική επιλογή για την οποία είχες γράψει την Ιστορική συγκλονιστική ατάκα <<και χθες Σόνια και σήμερα Σόνια και για πάντα Σόνια>>καλά να περνας
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.014
- Πόντοι
- 1.936
Παντα ειχε τα θεματακια της η Μπαρμπορα.Και μπουλουκακι ητανε και σε δυο μηνες κοκαλιασε!Θελει λιγακι προσοχη γιατι μερικες φορες γινεται αρκετα ρομαντικη μεσα στην παρανοια της!οντως η μπαρμπορα εχει αδυνατισει πολυ, σε βαθμο να σκεφτεται κανεις μηπως εχει αρρωστησει
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά η μαλακισμένη έχει και πανέμορφα βυζιά." η μαλακισμένη η Βανέσσα δεν με άφησε καν να φιλήσω βυζιά..."
Έεεεετσι να τα λέμε αυτά!!
Ηθελα να γραψω κ' κριτικη, με τιτλο [size=12pt]"στεναχωρα, προχειρα, βρωμερα..."[/size]
αλλα δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα της κοπελας.
Ας τα πιασω απο την αρχη.
Σ' ολη τη βαρδια (νυχτα) υπηρχαν 2 μουνια με σχετικο ενδιαφερον:
Φυλης 69Α, Φυλης 71Β.
Μετα απο τσαρκα, εισηλθα στο 71Β.
Τυπισσα μελαχροινη, σχετικα ψηλη, με πεσμενα μετρια βυζομπαλα κι ωραιο κωλο (αλλά πλαδαρο).
Δηλωνει 20 ετων, απο Ρουμανια.
Πολυ συμπαθητικη, προσχαρη κοπελα ΑΛΛΑ
*απροθυμη κ' αδιαφορη στο γαμησι
*αλλαζε στασεις με το ζορι
*με ρωταγε καθε 3 και λιγο αν εχυσα (με το που 'βγαζα τον πουτσο μου απο μεσα της, για αλλαγη στασης)
*εκοψε την πιπα νωρις (ενω ηθελα κι αλλο)
*δεν ηθελε να με τελειωσει με το χερι
*δεν ηθελε να μου ξαναπαρει πιπα, προς το τελος
*ΜΥΡΙΖΕ ασχημα (το βαζω με κεφαλαία, γτ καπου εκει ξενερωσα και γαμαγα μετα βιας)
Επαναλαμβανω:
ΔΕΝ ηταν κακοκεφη ή "ξινη", ισα-ισα τη συμπαθησα, αλλα παρτε υποψιν ολους τους παραπανω αστερισκους (μισος γαλαξιας, σαν να λεμε...)
Κερασακι:
Φευγοντας (εκεινη), τής ΤΟΝΙΣΑ οτι δεν υπαρχει χαρτι, και την παρακαλεσα να το πει στην τσατσα.
=> 10 λεπτα αργοτερα, κι ενω περιμενω (εις ματην) με την πουτσα στο χερι, με την καποτα στην πουτσα, και με τα φλοκια μες στην καποτα, και μουσκεμα στον ιδρωτα, πισω απ' την πορτα (μισανοιχτη, μπας και περασει η τσατσα και τής ζητησω χαρτι, χωρις να το φωναξω και γινω θεαμα στους ΑΠΕΙΡΟΥΣ θαμωνες του σαλονιου), αποφασιζω να βγαλω την καποτα, να στραγγιξω τα φλοκια με το χερι μου, να πλυνω το χερι μου... και, καπου εκει, διαπιστωνω την ελλειψη σαπουνιου!
Ενιωσα πιο ταπεινωμενος απο ποτέ.
Σκεφτηκα σοβαρα να βρω γκομενα, μπας και γλιτωσω τετοιες ξεφτιλες, μελλοντικα (σσ δεν το σκεφτομαι συχνα!)
Ντυθηκα και βγηκα απ' το στενο δωματιο, πηγα στην τσατσα και της τα 'ψαλα αγριως.
Με κοιταξε σαν χανος και, φυσικα, δεν μου 'δωσε πισω τα λεφτα μου (αν και θα 'ταν ο μονος τροπος να ξαναπατησω στο εν λογω κωλοχανειο).
Μου ψελλισε πως "δεν μου το 'πε η κοπελα", ειπα "κακως" κι εφυγα.
ΥΓ:
To σκηνικο με το χαρτι (που ζητησα και δεν μου 'φερναν), εχει ξανασυμβει.
Με μια μαλακισμενη Μαρια, της Φωκαιας, που δεν ειναι πλεον στην πιατσα.
Ωστοσο, επειδη η συγκεκριμενη ηταν σκατοψυχη, πιστευω πως μου το 'κανε σκοπιμα, σαν "καψωνι".
Ωραίος.
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/exercise/push-up.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/exercise/body-builder.gif[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/hobbies-leisure/exercise/jumping-jacks.gif[/img[/URL]]
[/quote] Η , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ! ! ! Μπράβο.
zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Ηθελα να γραψω κ' κριτικη, με τιτλο [size=12pt]"στεναχωρα, προχειρα, βρωμερα..."[/size]
αλλα δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα της κοπελας.
Κερασακι:
Φευγοντας (εκεινη), τής ΤΟΝΙΣΑ οτι δεν υπαρχει χαρτι, και την παρακαλεσα να το πει στην τσατσα.
=> 10 λεπτα αργοτερα, κι ενω περιμενω (εις ματην) με την πουτσα στο χερι, με την καποτα στην πουτσα, και με τα φλοκια μες στην καποτα, και μουσκεμα στον ιδρωτα, πισω απ' την πορτα (μισανοιχτη, μπας και περασει η τσατσα και τής ζητησω χαρτι, χωρις να το φωναξω και γινω θεαμα στους ΑΠΕΙΡΟΥΣ θαμωνες του σαλονιου), αποφασιζω να βγαλω την καποτα, να στραγγιξω τα φλοκια με το χερι μου, να πλυνω το χερι μου... και, καπου εκει, διαπιστωνω την ελλειψη σαπουνιου!
Ενιωσα πιο ταπεινωμενος απο ποτέ.
Σκεφτηκα σοβαρα να βρω γκομενα, μπας και γλιτωσω τετοιες ξεφτιλες, μελλοντικα (σσ δεν το σκεφτομαι συχνα!)
Ντυθηκα και βγηκα απ' το στενο δωματιο, πηγα στην τσατσα και της τα 'ψαλα αγριως.
Με κοιταξε σαν χανος και, φυσικα, δεν μου 'δωσε πισω τα λεφτα μου (αν και θα 'ταν ο μονος τροπος να ξαναπατησω στο εν λογω κωλοχανειο).
Μου ψελλισε πως "δεν μου το 'πε η κοπελα", ειπα "κακως" κι εφυγα.
ΥΓ:
To σκηνικο με το χαρτι (που ζητησα και δεν μου 'φερναν), εχει ξανασυμβει.
Με μια μαλακισμενη Μαρια, της Φωκαιας, που δεν ειναι πλεον στην πιατσα.
Ωστοσο, επειδη η συγκεκριμενη ηταν σκατοψυχη, πιστευω πως μου το 'κανε σκοπιμα, σαν "καψωνι".
Γι'αυτό ακριβώς πρέπει να κουβαλάς πάντα υγρά μαντήλια μαζί σου. Στο κάτω κάτω και οι νιπτήρες μες τη βρώμα είναι συνήθως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις