Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (18 μέλη και 213 επισκέπτες)

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
καλησπερα κοσμε μετα απο καιρο στα ταξιδια!!
η Ελενη χαθηκε παλι?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
καλησπερα κοσμε μετα απο καιρο στα ταξιδια!!
η Ελενη χαθηκε παλι?
Έεε,αφού σε περίμενε το κορίτσι τόσον καιρό και δεν εμφανιζόσουνα,πήγε στο χωριό της να μαζέψει κεράσια!  :cheesy:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρουμανα ειναι η σκατοκαριολα η Αλινα. Αυτη δεν λεμε, που εφαγα τη φωλα?

Πωπω αυτη με το οπλο τατουαζ στο ποδι....

ΟΤΙ ΧΕΙΡΠΤΕΡΟ

Η τυπισα δεν κανει για αυτη υην δουλεια

Εγω σκεφτομαο μαζευτουμε ολοι μαζι που κλαψαμε το 20αρικο μας απο αυτη να παμε τις τα ζητησπυμε

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Η κινηση στα μαγαζια σημερα ελαχιστοτατη

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ενα μπραβο στους ενημερωτες που υπο αυτες τις συνθηκες συνεχιζπυν την ενημερωση!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πωπω αυτη με το οπλο τατουαζ στο ποδι....

ΟΤΙ ΧΕΙΡΠΤΕΡΟ

Η τυπισα δεν κανει για αυτη υην δουλεια

Εγω σκεφτομαο μαζευτουμε ολοι μαζι που κλαψαμε το 20αρικο μας απο αυτη να παμε τις τα ζητησπυμε
γιατράρα μου σε είχαμε ανάγκη
γιατί όμως γράφεις σε "Γραμμική Β'"...;  :hi:

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Καίτη απο Βέργας 3  :knockinb:
Πολύ καλή!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
..ερχόμενος από δουλειά χθές βράδυ στη δεύτερη βάρδια,έκανα ένα περασματάκι από Λιοσίων..
-Βέργας 2 η Αννίτα,ψιλομαυρισμένη κι αρκετά καυλωτική με το οριακά χυμώδες κορμάκι της,από δωμάτιο σε δωμάτιο..
-Βέργας 6 υπ. η -έχοντας γράψει την δική της ξεχωριστή ιστορία στην πορνοΑθήνα- Μπάρμπορα..αδυνατισμένη σε τέτοιο βαθμό,ώστε δίνει την εντύπωση πως φοράει ένα άλλο ξένο κορμί..λυπήθηκα..δουλειά κάργα,όμως..
-Βέργας 3,δεν μπήκα καν..νομίζω το επίπεδο έχει πέσει πολύ..εξαίρεση η όμορφη και ντελικάτη Καίτη,η οποία και δε θα μπορούσε ποτέ ν'αποτελέσει ''στόχο'' αφού είναι η αγαπημένη του lover xilnik..[άλλωστε εντελώς κυνικά θ'ταν μια άστοχη επένδυση μιας και δε νομίζω ν'αποδίδει το ίδιο κι αυτή με άλλον..]
-Τροφωνίου 13 όροφος η γνωστή σιτεμένη μα ωραία στεκούμενη Ρίτα,γνωστή από το Βέργας 6..στο ισόγειο του ίδιου οίκου 2 μπαζομπάζα gilf..
Aυτά τα ολίγα κύριοι..τα σέβη μου..

οντως η μπαρμπορα εχει αδυνατισει πολυ, σε βαθμο να σκεφτεται κανεις μηπως εχει αρρωστησει

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Μπράβο σε όσους γράφουν έστω και κάτι από τις τσάρκες τους...
Επίσης,να πούμε μπράβο για το νέο μνημόνιο που έρχεται και εξηγώ...

2 τσούρκες, -από τις καλύτερες -...μου είχαν πει ότι αν ερχόταν πάλι η δραχμή θα την κοπάναγαν!
Με €,μένουν εδώ...! :hi:

στο καλο και να μας γραφουν δεν τους ειπες.
μαθανε ολες να κονομανε με το @#@$@ τους και ξαφνικα η δραχμουλα τους πεφτει βαρια.
ας πανε σε καμμια Γερμανια να τις πληρωνουνε , καλυτερα, και να της σκυλογαμανε, κυριολεκτικα και μεταφορικα

ουρτου ζωα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
[size=11pt]Μεταξουργείο, Φυλής[/size]

Σε όσα ήταν ανοιχτά από 'κει που πέρασα

7:47-9:49

Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η Χριστίνα, με σπαστό καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, με μία ελιά δεξιά στο πάνω χείλος, μικρό στήθος, καλούτσικο κανονικό κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε...

DSC08808.jpg

DSC08806.jpg

DSC08813.jpg

Στο Ιάσωνος 20 μεσαίο,η Χριστίνα την οποία και είδες αλλά και δοκίμασες είναι η Κλαούντια από Ιάσωνος 46 την οποία είχες δοκιμάσει (και) εκεί:

ΥΓ: "Κλασσικά εικονογραφημένα" η ενημέρωσή σου Φανούρη!  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
στο καλο και να μας γραφουν δεν τους ειπες.
μαθανε ολες να κονομανε με το @#@$@ τους και ξαφνικα η δραχμουλα τους πεφτει βαρια.
ας πανε σε καμμια Γερμανια να τις πληρωνουνε , καλυτερα, και να της σκυλογαμανε, κυριολεκτικα και μεταφορικα

ουρτου ζωα
Δεν έχεις άδικο!Τόσοι αγαπούληδες πελάτες,να τους φέρονται με στοργή και προδέρμ δεν υπάρχουν πουθενά αλλού...

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καίτη απο Βέργας 3  :knockinb: Πολύ καλή!
Έχει ακόμη το σημάδι-τομή στην κοιλιά η έκανε πλαστική;
Πράγματι καλή, παλιά που την είχα πάρει σε άλλον οίκο με εξαίρεση το πισωκολλητό.Καλά προκ/κά τότε, πίπα μέτρια με χέρι.

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Είτε με δραχμή είτε με€ καλά θα κάνουν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα ότι ή εποχή που έβγαζαν καλά φράγκα πέρασε ανεπιστρεπτί να πάρουν απόφαση ότι θα βγάζουν ένα μικρό μεροκάματο και να δείξουν φιλότιμο ειδικά αυτές τις μέρες παρέχοντας σωστές υπηρεσίες με προσπάθεια και σεβασμό απέναντι σε οποίον επιλέγει και μπορει να δίνει με μεγάλη δυσκολία το 20€.Όσο για το νέο μνημόνιο billy άστα να πάνε δυστυχώς οι όροι δυσβαταχτοι ο Αλέξης μας οδηγεί σε μνημόνιο χειρότερο απ τα προηγούμενα κρίμα γιατί πολλοί πιστεψαμε ότι θα άλλαζε πράγματα

Συμφωνώ απόλυτα _και ας μου την "λένε"_ εκεί που συσχετίζεις το μισθό των κορασίδων με τις υπηρεσίες ΚΑΙ τον σεβασμό!! (Δεν θα επεκταθώ στα πολιτικά αλλά όλα δείχνουν δυστυχώς, οτι ο Αλέξης μας τον έβαλε, με το γάντι!!)

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
"ας πανε σε καμμια Γερμανια να τις πληρωνουνε , καλυτερα, και να της σκυλογαμανε, κυριολεκτικα και μεταφορικα"

Μιλούσα με _Στανταράκι μου_ στουντιο-κόριτσο που σκέφτεται επίσης να φύγει και μου είπε πως ΔΕ πάει Γερμανία, γιατί εκεί είναι όλοι ανώμαλοι!! χε χε
Και δεν έχει άδικο.. Εδώ κάνει απλό πρόγραμμα, άντε και κανα 69 με το στανιό, αν πάει εκεί, θα της κάνουν το κώλο σουρωτήρι!!! (Καλά είναι η Ελλαδίτσα κορασίδες, αράχτε..! Έδώ σας χαιδεύουμε, έξω έχει γαμήσι!!!)

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Φίλοι μου καλησπέρα μόλις τώρα βρίσκομαι πάνω στην πλατεία μετάξι έξοδο του μέτρο και εμπρός μου πέρασαν δύο απίστευτα γκομενακια Ουκρανία φόραγαν μπλούζες με διακριτικά λογοτυπα της σημαίας τους έμεινα αναυδος καθώς τις κοίταζα σκεφτόμουν ούτε σε 100χρόνια δεν θα έρθουν τέτοιες στα μαγαζιά ή μια ήταν χαμογελαστή μπήκαν στο Stanley

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φίλοι μου καλησπέρα μόλις τώρα βρίσκομαι πάνω στην πλατεία μετάξι έξοδο του μέτρο και εμπρός μου πέρασαν δύο απίστευτα γκομενακια Ουκρανία φόραγαν μπλούζες με διακριτικά λογοτυπα της σημαίας τους...

Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε ανάπτυξη των Ελληνοουκρανικών σχέσεων... :knockinb:  :zfuck: :fuck2: :fuck1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom