You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πράγματι είναι για κόκκινη κάρτα!Κατάλαβα...ΦΟΛΑ!
Θενξ ντιούντ! Με γλίτωσες απο μια ξενέρα κι ένα δεκάρικο
Έεε,αφού σε περίμενε το κορίτσι τόσον καιρό και δεν εμφανιζόσουνα,πήγε στο χωριό της να μαζέψει κεράσια!καλησπερα κοσμε μετα απο καιρο στα ταξιδια!!
η Ελενη χαθηκε παλι?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ρουμανα ειναι η σκατοκαριολα η Αλινα. Αυτη δεν λεμε, που εφαγα τη φωλα?
Πωπω αυτη με το οπλο τατουαζ στο ποδι....
ΟΤΙ ΧΕΙΡΠΤΕΡΟ
Η τυπισα δεν κανει για αυτη υην δουλεια
Εγω σκεφτομαο μαζευτουμε ολοι μαζι που κλαψαμε το 20αρικο μας απο αυτη να παμε τις τα ζητησπυμε
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Η κινηση στα μαγαζια σημερα ελαχιστοτατη
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ενα μπραβο στους ενημερωτες που υπο αυτες τις συνθηκες συνεχιζπυν την ενημερωση!
γιατράρα μου σε είχαμε ανάγκηΠωπω αυτη με το οπλο τατουαζ στο ποδι....
ΟΤΙ ΧΕΙΡΠΤΕΡΟ
Η τυπισα δεν κανει για αυτη υην δουλεια
Εγω σκεφτομαο μαζευτουμε ολοι μαζι που κλαψαμε το 20αρικο μας απο αυτη να παμε τις τα ζητησπυμε
γιατί όμως γράφεις σε "Γραμμική Β'"...;
..ερχόμενος από δουλειά χθές βράδυ στη δεύτερη βάρδια,έκανα ένα περασματάκι από Λιοσίων..
-Βέργας 2 η Αννίτα,ψιλομαυρισμένη κι αρκετά καυλωτική με το οριακά χυμώδες κορμάκι της,από δωμάτιο σε δωμάτιο..
-Βέργας 6 υπ. η -έχοντας γράψει την δική της ξεχωριστή ιστορία στην πορνοΑθήνα- Μπάρμπορα..αδυνατισμένη σε τέτοιο βαθμό,ώστε δίνει την εντύπωση πως φοράει ένα άλλο ξένο κορμί..λυπήθηκα..δουλειά κάργα,όμως..
-Βέργας 3,δεν μπήκα καν..νομίζω το επίπεδο έχει πέσει πολύ..εξαίρεση η όμορφη και ντελικάτη Καίτη,η οποία και δε θα μπορούσε ποτέ ν'αποτελέσει ''στόχο'' αφού είναι η αγαπημένη του lover xilnik..[άλλωστε εντελώς κυνικά θ'ταν μια άστοχη επένδυση μιας και δε νομίζω ν'αποδίδει το ίδιο κι αυτή με άλλον..]
-Τροφωνίου 13 όροφος η γνωστή σιτεμένη μα ωραία στεκούμενη Ρίτα,γνωστή από το Βέργας 6..στο ισόγειο του ίδιου οίκου 2 μπαζομπάζα gilf..
Aυτά τα ολίγα κύριοι..τα σέβη μου..
οντως η μπαρμπορα εχει αδυνατισει πολυ, σε βαθμο να σκεφτεται κανεις μηπως εχει αρρωστησει
Μπράβο σε όσους γράφουν έστω και κάτι από τις τσάρκες τους...
Επίσης,να πούμε μπράβο για το νέο μνημόνιο που έρχεται και εξηγώ...
2 τσούρκες, -από τις καλύτερες -...μου είχαν πει ότι αν ερχόταν πάλι η δραχμή θα την κοπάναγαν!
Με €,μένουν εδώ...!
στο καλο και να μας γραφουν δεν τους ειπες.
μαθανε ολες να κονομανε με το @#@$@ τους και ξαφνικα η δραχμουλα τους πεφτει βαρια.
ας πανε σε καμμια Γερμανια να τις πληρωνουνε , καλυτερα, και να της σκυλογαμανε, κυριολεκτικα και μεταφορικα
ουρτου ζωα
οντως η μπαρμπορα εχει αδυνατισει πολυ, σε βαθμο να σκεφτεται κανεις μηπως εχει αρρωστησει
δεν πινει πορτοκαλαδα αραγε ;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
[size=11pt]Μεταξουργείο, Φυλής[/size]
Σε όσα ήταν ανοιχτά από 'κει που πέρασα
7:47-9:49
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η Χριστίνα, με σπαστό καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, με μία ελιά δεξιά στο πάνω χείλος, μικρό στήθος, καλούτσικο κανονικό κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε...
Στο Ιάσωνος 20 μεσαίο,η Χριστίνα την οποία και είδες αλλά και δοκίμασες είναι η Κλαούντια από Ιάσωνος 46 την οποία είχες δοκιμάσει (και) εκεί:
ΥΓ: "Κλασσικά εικονογραφημένα" η ενημέρωσή σου Φανούρη!
Δεν έχεις άδικο!Τόσοι αγαπούληδες πελάτες,να τους φέρονται με στοργή και προδέρμ δεν υπάρχουν πουθενά αλλού...στο καλο και να μας γραφουν δεν τους ειπες.
μαθανε ολες να κονομανε με το @#@$@ τους και ξαφνικα η δραχμουλα τους πεφτει βαρια.
ας πανε σε καμμια Γερμανια να τις πληρωνουνε , καλυτερα, και να της σκυλογαμανε, κυριολεκτικα και μεταφορικα
ουρτου ζωα
γιατράρα μου σε είχαμε ανάγκη
γιατί όμως γράφεις σε "Γραμμική Β'"...;
Έχει ακόμη το σημάδι-τομή στην κοιλιά η έκανε πλαστική;Καίτη απο Βέργας 3 Πολύ καλή!
Πράγματι καλή, παλιά που την είχα πάρει σε άλλον οίκο με εξαίρεση το πισωκολλητό.Καλά προκ/κά τότε, πίπα μέτρια με χέρι.
Είτε με δραχμή είτε με€ καλά θα κάνουν να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα ότι ή εποχή που έβγαζαν καλά φράγκα πέρασε ανεπιστρεπτί να πάρουν απόφαση ότι θα βγάζουν ένα μικρό μεροκάματο και να δείξουν φιλότιμο ειδικά αυτές τις μέρες παρέχοντας σωστές υπηρεσίες με προσπάθεια και σεβασμό απέναντι σε οποίον επιλέγει και μπορει να δίνει με μεγάλη δυσκολία το 20€.Όσο για το νέο μνημόνιο billy άστα να πάνε δυστυχώς οι όροι δυσβαταχτοι ο Αλέξης μας οδηγεί σε μνημόνιο χειρότερο απ τα προηγούμενα κρίμα γιατί πολλοί πιστεψαμε ότι θα άλλαζε πράγματα
Συμφωνώ απόλυτα _και ας μου την "λένε"_ εκεί που συσχετίζεις το μισθό των κορασίδων με τις υπηρεσίες ΚΑΙ τον σεβασμό!! (Δεν θα επεκταθώ στα πολιτικά αλλά όλα δείχνουν δυστυχώς, οτι ο Αλέξης μας τον έβαλε, με το γάντι!!)
"ας πανε σε καμμια Γερμανια να τις πληρωνουνε , καλυτερα, και να της σκυλογαμανε, κυριολεκτικα και μεταφορικα"
Μιλούσα με _Στανταράκι μου_ στουντιο-κόριτσο που σκέφτεται επίσης να φύγει και μου είπε πως ΔΕ πάει Γερμανία, γιατί εκεί είναι όλοι ανώμαλοι!! χε χε
Και δεν έχει άδικο.. Εδώ κάνει απλό πρόγραμμα, άντε και κανα 69 με το στανιό, αν πάει εκεί, θα της κάνουν το κώλο σουρωτήρι!!! (Καλά είναι η Ελλαδίτσα κορασίδες, αράχτε..! Έδώ σας χαιδεύουμε, έξω έχει γαμήσι!!!)
Μιλούσα με _Στανταράκι μου_ στουντιο-κόριτσο που σκέφτεται επίσης να φύγει και μου είπε πως ΔΕ πάει Γερμανία, γιατί εκεί είναι όλοι ανώμαλοι!! χε χε
Και δεν έχει άδικο.. Εδώ κάνει απλό πρόγραμμα, άντε και κανα 69 με το στανιό, αν πάει εκεί, θα της κάνουν το κώλο σουρωτήρι!!! (Καλά είναι η Ελλαδίτσα κορασίδες, αράχτε..! Έδώ σας χαιδεύουμε, έξω έχει γαμήσι!!!)
μη μου πείτε πως μιλάτε για την Αιγύπτια του Φωκ.17!Έεε,αφού σε περίμενε το κορίτσι τόσον καιρό και δεν εμφανιζόσουνα,πήγε στο χωριό της να μαζέψει κεράσια!
Φίλοι μου καλησπέρα μόλις τώρα βρίσκομαι πάνω στην πλατεία μετάξι έξοδο του μέτρο και εμπρός μου πέρασαν δύο απίστευτα γκομενακια Ουκρανία φόραγαν μπλούζες με διακριτικά λογοτυπα της σημαίας τους έμεινα αναυδος καθώς τις κοίταζα σκεφτόμουν ούτε σε 100χρόνια δεν θα έρθουν τέτοιες στα μαγαζιά ή μια ήταν χαμογελαστή μπήκαν στο Stanley
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Φίλοι μου καλησπέρα μόλις τώρα βρίσκομαι πάνω στην πλατεία μετάξι έξοδο του μέτρο και εμπρός μου πέρασαν δύο απίστευτα γκομενακια Ουκρανία φόραγαν μπλούζες με διακριτικά λογοτυπα της σημαίας τους...
Πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε ανάπτυξη των Ελληνοουκρανικών σχέσεων...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις