amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Μετά την ψήφο μου, είχα όρεξη να ρίξω και κάτι άλλο.
Οπότε βουρ στην άδεια Φυλής:
Φυλ. 86 ισ.: Η Μάγια και μια Αλίνα καινούργια , ωραία φάτσα, μακρύ μαύρο μαλλί, ψιλή, ωραίο σωματάκι, μάλλον μικρό/πεσμένο στηθάκι, φορούσε κορσέ.
Φυλ. 86 1ος: 2 ολόγυμνα πιπινάκια. Η Λουίζα (πιο γεματούλα) και η Νικόλ. Χαρούμενα και γελαστά, κάνουν και παρτούζα στα 30€
Φυλ. 84 1ος: η αδύνατη καινούργια κοπέλα που έδιωξα από το δωμάτιο κακήν-κακώς τις προάλλες.
Φυλ. 84 ισ.: Ανοιχτό μεν, η κοπέλα έπαιζε με το κινητό και η τσα2 έτρωγε σποράκια, στο κουζινάκι. Ενώ κατάλαβαν ότι μπήκα, δεν ασχολήθηκαν καν. Άκουσα ένα περίμενε, καθώς κόζαρα την γονατιστή κοπέλα ανάμεσα από τις κουρτίνες. Αφού περίμενα 2-3 λεπτά, έφυγα, καθώς φαίνεται προτιμούν τα σποράκια από την πελατεία. . . .
Φυλ. 65 ισ.: η Αντζέλικα. Ο όροφος κλειστός.
Φυλ. 69 1ος: Μια Μαρία, ένα ψιλό μαυρομακρυμάλλικο τσιγγάνικο άλογο. Στο πρόσωπο μου θύμισε μια κοπέλα που δούλευε στο 65 1ος, όπου πριν εξαφανιστεί είχε φαρδύνει αρκετά η κολάρα της.
Φυλ. 69 ισ.: η Χριστίνα η γυρολόγος.
Φυλ. 61: μια ξανθιά μιλφ, αδύνατη, άβυζη, με κολάρα.
Φωκ. 17ισ.: η Μαρία.
Φωκ. 17 1ος: η Κλαούντια, όπου και δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις.
Φωκ. 19: μια άχρωμη κοπέλα με φούλ.
Φωκ. 27 ισ.: η Σιμόνα, καλό κορμί, αλλά ψυχρή μου φάνηκε.
Φωκ. 24: η Τζίνα, καλό μελανούρι. Στα υπόψη.
Οπότε βουρ στην άδεια Φυλής:
Φυλ. 86 ισ.: Η Μάγια και μια Αλίνα καινούργια , ωραία φάτσα, μακρύ μαύρο μαλλί, ψιλή, ωραίο σωματάκι, μάλλον μικρό/πεσμένο στηθάκι, φορούσε κορσέ.
Φυλ. 86 1ος: 2 ολόγυμνα πιπινάκια. Η Λουίζα (πιο γεματούλα) και η Νικόλ. Χαρούμενα και γελαστά, κάνουν και παρτούζα στα 30€
Φυλ. 84 1ος: η αδύνατη καινούργια κοπέλα που έδιωξα από το δωμάτιο κακήν-κακώς τις προάλλες.
Φυλ. 84 ισ.: Ανοιχτό μεν, η κοπέλα έπαιζε με το κινητό και η τσα2 έτρωγε σποράκια, στο κουζινάκι. Ενώ κατάλαβαν ότι μπήκα, δεν ασχολήθηκαν καν. Άκουσα ένα περίμενε, καθώς κόζαρα την γονατιστή κοπέλα ανάμεσα από τις κουρτίνες. Αφού περίμενα 2-3 λεπτά, έφυγα, καθώς φαίνεται προτιμούν τα σποράκια από την πελατεία. . . .
Φυλ. 65 ισ.: η Αντζέλικα. Ο όροφος κλειστός.
Φυλ. 69 1ος: Μια Μαρία, ένα ψιλό μαυρομακρυμάλλικο τσιγγάνικο άλογο. Στο πρόσωπο μου θύμισε μια κοπέλα που δούλευε στο 65 1ος, όπου πριν εξαφανιστεί είχε φαρδύνει αρκετά η κολάρα της.
Φυλ. 69 ισ.: η Χριστίνα η γυρολόγος.
Φυλ. 61: μια ξανθιά μιλφ, αδύνατη, άβυζη, με κολάρα.
Φωκ. 17ισ.: η Μαρία.
Φωκ. 17 1ος: η Κλαούντια, όπου και δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις.
Φωκ. 19: μια άχρωμη κοπέλα με φούλ.
Φωκ. 27 ισ.: η Σιμόνα, καλό κορμί, αλλά ψυχρή μου φάνηκε.
Φωκ. 24: η Τζίνα, καλό μελανούρι. Στα υπόψη.