Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (25 μέλη και 154 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μετά την ψήφο μου, είχα όρεξη να ρίξω και κάτι άλλο.
Οπότε βουρ στην άδεια Φυλής:

Φυλ. 86 ισ.: Η Μάγια και μια Αλίνα καινούργια , ωραία φάτσα, μακρύ μαύρο μαλλί, ψιλή, ωραίο σωματάκι, μάλλον μικρό/πεσμένο στηθάκι, φορούσε κορσέ.
Φυλ. 86 1ος: 2 ολόγυμνα πιπινάκια. Η Λουίζα (πιο γεματούλα) και η Νικόλ. Χαρούμενα και γελαστά, κάνουν και παρτούζα στα 30€
Φυλ. 84 1ος: η αδύνατη καινούργια κοπέλα που έδιωξα από το δωμάτιο κακήν-κακώς τις προάλλες.
Φυλ. 84 ισ.: Ανοιχτό μεν, η κοπέλα έπαιζε με το κινητό και η τσα2 έτρωγε σποράκια, στο κουζινάκι. Ενώ κατάλαβαν ότι μπήκα, δεν ασχολήθηκαν καν. Άκουσα ένα περίμενε, καθώς κόζαρα την γονατιστή κοπέλα ανάμεσα από τις κουρτίνες. Αφού περίμενα 2-3 λεπτά, έφυγα, καθώς φαίνεται προτιμούν τα σποράκια από την πελατεία. . . .
Φυλ. 65 ισ.: η Αντζέλικα. Ο όροφος κλειστός.
Φυλ. 69 1ος: Μια Μαρία, ένα ψιλό μαυρομακρυμάλλικο τσιγγάνικο άλογο. Στο πρόσωπο μου θύμισε μια κοπέλα που δούλευε στο 65 1ος, όπου πριν εξαφανιστεί είχε φαρδύνει αρκετά η κολάρα της.
Φυλ. 69 ισ.: η Χριστίνα η γυρολόγος.
Φυλ. 61: μια ξανθιά μιλφ, αδύνατη, άβυζη, με κολάρα.
Φωκ. 17ισ.: η Μαρία.
Φωκ. 17 1ος: η Κλαούντια, όπου και δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις.
Φωκ. 19: μια άχρωμη κοπέλα με φούλ.
Φωκ. 27 ισ.: η Σιμόνα, καλό κορμί, αλλά ψυχρή μου φάνηκε.
Φωκ. 24: η Τζίνα, καλό μελανούρι. Στα υπόψη.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Μετά την ψήφο μου, είχα όρεξη να ρίξω και κάτι άλλο.

Φωκ. 24: η Τζίνα, καλό μελανούρι. Στα υπόψη.
Άμα τη επιστροφή μου στην Αθήνα,και με την προϋπόθεση ότι θα έχω λίγα € στην τσέπη μου για φυτίλιασμα,μού'κανε και μένα κλικ για δοκιμή,βγάζει μια θετική αύρα!

Kologamias

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρουμε που δουλεύει τώρα η μιλφ Λάουρα που δούλευε κολωνού και λεωνίδου και τελευταία ιάσωνος 20γ.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Παιδιά ξέρουμε που δουλεύει τώρα η μιλφ Λάουρα που δούλευε κολωνού και λεωνίδου και τελευταία ιάσωνος 20γ.
τελευταια δουλευε ρεμουνδου,αλλα παει καιρος από τοτε που την ειχα δει

gibsonlp

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η "τσεχα" τζουλια απο φ71 ξερουμε ποτε δουλευει???

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα πέρασμα λίγα λεπτα μετα τις 23.00 από Φωκαίας,φυλής όπου ήταν λιγοστος ο κόσμος υποτονικο το κλίμα.

Φωκαιας25Β Λουίζα Μελαχρινή μαυρο μακρι μσλλι αδύνατη ευγενική κοπέλα συμπαθητική παρουσία χαμογελαστη στο σαλόνι μου έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο μας παρακάλεσε σχεδόν να περάσουμε στο δωμάτιο έχοντας μια έκδηλη αγωνία και άγχος.
Φωκαιας25Α Νίκη Γκμοχ γυμνόστηθη έχει ωραία βυζακια πάντως
Φωκαιας17Β Καρολίνα νεαρή Μελαχρινή κοπέλα κανονικό σώμα απλό πρόγραμμα τίποτα το ιδιαίτερο σαν παρουσία
Φυλης74 Μαρίνα Αλβανιδα συμπαθητική με άγρια κάπως χαρακτηριστικά προσώπου καλό σωματακι καστανό μαλλί και Σύλβια ξανθιά επίσης αρκετά καλό σώμα μέτριο πρόσωπο
Φυλης59 Τζούλια ψηλή νταρντανα μελαμψη καστανοξανθο μαλλί και Σαμπρίνα αν άκουσα καλα ξανθιά σπαστο μαλλί αδύνατη ελεύθερο στοματικό και οι δύο
Φυλής 86Β Μάγια αδύνατη κοπέλα γνωστή στους περισσότερους εντελώς νωθρή και βαριεστημενη στο σαλόνι
Φυλης134 Τζέσικα ή ξανθιά Βουλγαρα με το καλό σωματακι και τα γυαλιά μυωπίας δουλεύει αρκετά χρόνια πλέον την θεωρώ προμιλφ
Πιπινου65 μια μιλφ με κοντό κουρεμένο μαλλί μέτρια φάτσα και σώμα δεν την έχω ξαναδεί

Αυτά από φυλής σε κατάσταση αποσύνθεσης παρακμής που δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν λίγος κόσμος μη σας πω ότι πιο πολλοί ήταν νεαροί Αφγανοί που πλέον τους δέχονται στα περισσότερα μαγαζια, οι τσατσαδες και οι κοπέλες έδειχναν απογοητευμενες αρκετά μαγαζιά κλειστα. Καλό ξημέρωμα καλή δύναμη για την κρίσιμη εβδομάδα που έρχεται ο λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ας ελπισουμε οι πολιτικοί να το αξιοποιήσουν κατάλληλα

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
υπομονη παιδες... μετα το ΟΧΙ αναμένουμε τη συμφωνία για να βγούμε πάλι από τα καβούκια μας..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημέρα πέρασμα λίγα λεπτα μετα τις 23.00 από Φωκαίας,φυλής όπου ήταν λιγοστος ο κόσμος υποτονικο το κλίμα.
Αυτά από φυλής σε κατάσταση αποσύνθεσης παρακμής που δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν λίγος κόσμος μη σας πω ότι πιο πολλοί ήταν νεαροί Αφγανοί που πλέον τους δέχονται στα περισσότερα μαγαζια, οι τσατσαδες και οι κοπέλες έδειχναν απογοητευμενες αρκετά μαγαζιά κλειστα.
Τα ίδια και εχθές βράδυ...
Να κάνουμε εμείς τους "φύλακες" για να μην γίνει καμιά μαλακία στα τσαρδιά.... :S
Στο τέλος θα γίνει καμιά σύρραξη με δαύτους και θα έχουμε γλέντια...
Και δεν είναι Αφγανοί μόνο...αλλά και γύφτοι...Σύριοι...Πακιστανοί...Λίβυοι και τα σκατά στα μούτρα τους...

υπομονη παιδες... μετα το ΟΧΙ αναμένουμε τη συμφωνία για να βγούμε πάλι από τα καβούκια μας..
Σε καβούκι μπορεί να είσαι εσύ...Εμείς μια χαρά τσάρκες κάνουμε όλες τις βάρδιες και σε όλα τα μέτωπα - και μόνοι μας  ;) -
Άρα δεν περιμένουμε διάφορα όχι/ναι,για να ξεβρωμίσει ο τόπος... ;)

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
καλημερα τωρα μου δινεται η ευκαιρια οποτε θα ηθελα να ''προειδοποιησω'' για μια κοπελα

πεμπτη η παρασκευη απογευμα περασα με την ιωαννα απο τι ιασωνος 43 ( την ξανθια )

λοιπον..δεν ξερω τι παιζει με την κοπελα εαν ειναι τρελη κλπ...εκανε λες και ειναι η κατγουμαν....δαγνωνε προσπαθησε να με γδαρει με νυχια κλπ...ενω της επανελαβα επανηλημενα οτι ειμαι του ''ηρεμου'' αγαπουλης και ετσι :cheesy: το πως τελειωσα ουτε εγω το ξερω...ισως γτ ειχα 4-5 μερες χωρις να τραβηξω καν μαλακια..τεσπα...απλα προσεχετε γενικα με την συνγκεκριμενη...

ρε φιλε οταν τελειωσα μου δαγκωσε το κατω χειλος η καριολα...πωω

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλημερα τωρα μου δινεται η ευκαιρια οποτε θα ηθελα να ''προειδοποιησω'' για μια κοπελα

πεμπτη η παρασκευη απογευμα περασα με την ιωαννα απο τι ιασωνος 43 ( την ξανθια )

λοιπον..δεν ξερω τι παιζει με την κοπελα εαν ειναι τρελη κλπ...εκανε λες και ειναι η κατγουμαν....δαγνωνε προσπαθησε να με γδαρει με νυχια κλπ...ενω της επανελαβα επανηλημενα οτι ειμαι του ''ηρεμου'' αγαπουλης και ετσι :cheesy: το πως τελειωσα ουτε εγω το ξερω...ισως γτ ειχα 4-5 μερες χωρις να τραβηξω καν μαλακια..τεσπα...απλα προσεχετε γενικα με την συνγκεκριμενη...

ρε φιλε οταν τελειωσα μου δαγκωσε το κατω χειλος η καριολα...πωω

:hi:

Φίλε dreamtraveller, η συγκεκεκριμένη όντως (πρέπει να) είναι τρελλή!  :uglystupid:

Σε δικό μου (ημι)θεσμικό φίλο που πέρασε μαζί της (αν και τον είχα προειδοποιήσει...) επέμενε να του "δείξει" και να εφαρμόσει επάνω του λαβές από κικ μπόξινγκ του οποίου δηλώνει γνώστρια!   :huh:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
Εγώ πάντως τώρα τό πρωί πλήρωσα σέ << στανταράκι μου >> μέ ΕΘΝΟCASH PLUS....  :hi:

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Φώκαιας 27 - Σόφι με πρωΧτικό  :kissass2:

Την τίμησα χθές στο Φωκαίας 24 του κυρ. Άρη, με μετριότατες εντυπώσεις...Εκτός απο την πίπα της που ήταν καλή, το μελαχρινό αυτό κούγκαρ κατάφερε να με ξενερώσει...
Υφάκι μπουζουκόβιας γκόμενας της Εθνικής Οδού, μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση, δυσανασχετούσε σε αλλαγές στάσεων, απο κωλό δεν με άφησε γτ είπε οτι είναι χοντρός και θα δυσκολευτώ κλπ.
Όταν της είπα δε οτι δεν θέλω ακα πίπα, άρχισε να λέει "πάλι καλά!", "ευτυχώς, που δεν θες!" και δίαφορα τέτοια, όποτε όσοι πάτε για ακα, να ξέρεται οτι το κάνει απο αγγαρεία...
Στο τέλος μου έλεγε "γτ ο πούτσος σου είναι τόσο σκληρός?" "οτί πόναγε" και κάτι τέτοιες παπαριές...
Μην ψαρώσετε στο σαλόνι απο το στυλάκι της τύπου "τα κάνω όλα"... Στο σωμάτιο τρώει κόκκινη κάρτα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έτσι είναι η Σοφι αδερφέ...
Όπως την πετύχεις... :hi:

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Εχετε να μου προτεινεται καποια που με  ευχαριστηση να δεχεται ολο το χυσιμο στο προσωπο....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom