Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (22 μέλη και 162 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τις τελευταιες ημερες www.bourdela.com/forum/index.php?topic=221586.new#new]οπως θα δειτε εδω[/url] ηγουμαι της Σταυροφοριας κατω οι τιμες!
Τα Φυλης 109αρια και σημερα μεσημερι αλλα και χθες βραδυ κλειστα. Αρχισε η κριση να βαθαινει κι απο εβδομαδα αν παμε χειροτερα τοτε θα δειτε κι αλλα λουκετα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Τις τελευταιες ημερες www.bourdela.com/forum/index.php?topic=221586.new#new]οπως θα δειτε εδω[/url] ηγουμαι της Σταυροφοριας κατω οι τιμες!
Τα Φυλης 109αρια και σημερα μεσημερι αλλα και χθες βραδυ κλειστα. Αρχισε η κριση να βαθαινει κι απο εβδομαδα αν παμε χειροτερα τοτε θα δειτε κι αλλα λουκετα.
και με ναι κ με οχι η οικονομικη κατασταση θα συνεχιστει τουλαχιστον μεχρι τελη του μηνα .
και αυτο ειναι το λιγοτερο

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Βυζο αλερτ!!! Επισκεψη 2 φορες την μεσα στην εβδομαδα, καθως με κερδισε με την αθωα προστυχια που διακρινει το εν λογω πιπινι.
  Την λενε Κατερινα κ δουλευει στην 3η βαρδια στο Κεραμεικου 13 οροφο. Ειναι μικρουλα περιπου στα 20, εχει καταπληκτικο σωμα για τα δεδομενα της τιμης κ της περιοχης παντα, δεν την συγκρινω φυσικα με τα στουντιοκοριτσα, σχετικα ψηλη θα ελεγα με αναλογιες βολευμπολιστριας. Ωραιο στητο κωλο κ μακρυα καλιγραμμα ποδια. Καυλιαρικο αθωο προσωπακι που δεν σε προδιαθετει για αγρια πραγματα που οντως ισχυει.
  Αυτο που σε καβλωνει ειναι οι βυζαρες της, μεγαλες αλλα λιγο πεσμενες κ μαλακες, το μειον τους, αλλα με κατι ρωγες λεμε... μισο δαχτυλο. Χαιρεσαι να τις τριβεις, σαν τα κουμπια απο τα παλια ραδιοφωνα χαχα...
  Τωρα στο "εργο" θα την χαρακτηριζα αργη, σχεδον νωχελικη αλλα δεν σε χαλαει το ολο σκηνικο καθως βγαζει κατι αθωο κ συναμα προστυχο που σε φτιαχνει. Συμπαθητικη πιπουλα με προσπαθειες για deepthroat, στηνεται ωραια για πισωκολητο με καλο σπασιμο μεσης, δεν κλεβει και την "ακουει" στο γαμησι λογω ηλικιας φυσικα.
  Καλη επιλογη για ενα ξεφορτωμα αν κ τα 15 που ζηταει ισως ειναι πολλα για μεταξι. Επισης το δωματιο ψιλοχαλι, απλα κ η καλτιλα πολλες φορες λειτουργει διεγερτικα στον εγκεφαλο με θετικα αποτελεσματα...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
  Επισης να αναφερω σε προσφατη επισκεψη μου στην Χριστινα στο Καλυμνου 48 οροφο,1η βαρδια, αν κ δεν ειναι του γουστου μου εμφανισιακα, καθως ολιγον γεματουλα κ μονοκοματο κορμι χωρις μεση, κατι μου ελεγε πως θα περασω καλα κ πηρα το ρισκο. Λοιπον απο τα καλυτερα στοματικα που εχω βιωσει με περιποιηση ολης της ευρυτερης περιοχης κ αρκετα συμετοχικη κ στο σεξ. Αλλα η πιπα της ολα τα ΛΕΦΤΑ!!! Αξιζει μια επισκεψη μονο κ μονο γιαυτο...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Κορυφη βεβαια για μενα κ στανταρακι απο την αρχη που πρωτοεμφανιστηκε στους αγωνιστικους οικους,αν κ πληροφορηθηκα οτι θα λειψει αρκετο καιρο απο την ενεργο δραση, ειναι η Καιταρα απο αγκυρας 12 κ πρωην Ρεμουνδου 21. Η κοπελα ειναι απλα εγγυηση, παντα περναω τελεια μαζι της, τα δινει ολα κ κοιταει πως θα με κανει να περασω καλα, οπως το ιδιο περναει καλα κ αυτη κατα την πραξη, γιατι δινεται κι αυτη "ολοκληρωτικα" κ το εννοω με ολη την σημασια της λεξης, κ αυτο ειναι που την κανει τοσο ξεχωριστη...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενα νεο μπουρδελακι ανοιξε φωκαιας και φυλλης στο γωνιακο
εκει ηταν 3 ενιαια αλλα τα κλεισανε και αυτονομηθηκαν
τελοσπαντων το πρωτο ειναι, καινουργειο υπογειο κατεβαινεις τα σκαλακια
εχθες ηταν μια βουλγαρα ψιλομετρια αλλα εκανε ακα ελ τελειωτικο και τα καταπινε :erection:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
  Επισης να αναφερω οτι στα στουντιο της αλυσιδας Μεγ.Αλεξανδρου, Κωνσταντινουπολεως 80, 92 κτλ. πολλες κοπελες προσφερουν φουλ προγραμμα πλην πρωκτικου, στην τιμη των 30 ευρω... ε ρε πως αλλαζουν οι καιροι!!!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
μετριοτατης
ενα νεο μπουρδελακι ανοιξε φωκαιας και φυλλης στο γωνιακο
εκει ηταν 3 ενιαια αλλα τα κλεισανε και αυτονομηθηκαν
τελοσπαντων το πρωτο ειναι, καινουργειο υπογειο κατεβαινεις τα σκαλακια
εχθες ηταν μια βουλγαρα ψιλομετρια αλλα εκανε ακα ελ τελειωτικο και τα καταπινε :erection:
Καλησπέρα χτες βράδυ είδα την κοπέλα η οποια ειναι μετριοτατης εμφανισης και όταν ρωτησα το όρθιο ζώο βουβάλι ανθωποιειδες αντιπαθεστατη τσατσά ποσό πάει μου απάντησε με περισειο θρασος20€ χωρίς να της πω κάτι μου κάνει πήγαινε μεταξουργείο εκεί εχει10 έγινε της λεω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλησπέρα χτες βράδυ είδα την κοπέλα η οποια ειναι μετριοτατης εμφανισης και όταν ρωτησα το όρθιο ζώο βουβάλι ανθωποιειδες αντιπαθεστατη τσατσά ποσό πάει μου απάντησε με περισειο θρασος20€ χωρίς να της πω κάτι μου κάνει πήγαινε μεταξουργείο εκεί εχει10 έγινε της λεω

η τσατσα ειναι για κλωτσιες συμφωνω

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Χθες με κέρασε μερέντα η Χριστίνα η Ελληνουκρανέζα...Αηδίασα....Δεν ξαναπάω.
Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα ζυμαράκι (όπως π.χ. η Ελένη απο Κολωνού 30 όροφος) στο 10ρικο με καλή συμμετοχή??

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Είναι καλή η Ελένη,αν την προσέξεις,θα σε προσέξει... ;)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
  Επισης να αναφερω οτι στα στουντιο της αλυσιδας Μεγ.Αλεξανδρου, Κωνσταντινουπολεως 80, 92 κτλ. πολλες κοπελες προσφερουν φουλ προγραμμα πλην πρωκτικου, στην τιμη των 30 ευρω... ε ρε πως αλλαζουν οι καιροι!!!

:hi: :hi: :hi:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
596
Πόντοι
81

επιτελους μια καλη ειδηση,δηλαδη το απλο ποσο το χρεωνουν?

greta15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
991
επιτελους μια καλη ειδηση,δηλαδη το απλο ποσο το χρεωνουν?
εεε φανταζομαι θα ξεκινανε απο 30 ....και θα σου κανουν καποια δωρακια... :pipa1:
ως ηθιστε στην συγκεκριμενη αλυσιδα........

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Έχω πάει στην αλυσίδα της Κωνσταντινουπόλεως με τρία κορίτσια με 30
Την Τζένη,την Μαριάννα και την αλινα
Και στις τρεις περιπτώσεις οι υπηρεσίες δεν ήταν αυτές που ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνα αν έδινα 50 ευρώ παρόλο που την πρωτοβουλία την είχαν πάρει τα κορίτσια
Με την λολιτα άλλη κοπέλα της αλυσίδας τα πράγματα ήταν καλύτερα αλλα ήξερα τι να περιμένω
Οπότε προσοχή στις επιλογές που θα κανετε

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Χθες με κέρασε μερέντα η Χριστίνα η Ελληνουκρανέζα...Αηδίασα....Δεν ξαναπάω.
Έχει κανείς να μου προτείνει κανένα ζυμαράκι (όπως π.χ. η Ελένη απο Κολωνού 30 όροφος) στο 10ρικο με καλή συμμετοχή??
Η Ντιανα στον ιδιο οικο ειναι καλη για 10...Η βραδυνη οχι η πρωινη... απλα ειναι λιγο γεματουλα, αλλα συμμετεχει ενεργα στην διαδικασια...

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Η Ντιανα στον ιδιο οικο ειναι καλη για 10...Η βραδυνη οχι η πρωινη... απλα ειναι λιγο γεματουλα, αλλα συμμετεχει ενεργα στην διαδικασια...

Άλλη είναι το βράδυ και άλλη το πρωί? Την πρωινή την ξέρω και είναι σούπερ!

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Είναι καλή η Ελένη,αν την προσέξεις,θα σε προσέξει... ;)

Το ξέρω! Έχει δοκιμασθεί 2-3 φορες  :wanker:

Εκτός απο Ελένη και Ντιάνα στο Κολωνού 30, παίζει τίποτα καλό?
Το μαιμουδάκι δεν με έψησε...

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Μάγκες , μπουρδελακι με μιλφάκια 50+ που μπορω να βρω για μετά τις 00:00 ;  :huh:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom