Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (14 μέλη και 73 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δουλεύει αύριο το απόγευμα.
Ρε φιλαράκι, δηλαδή δεν ξέρω τι να πω, respect. Πολλές φορές έχεις απαντήσει.

Ευχαριστώ!

Δεύτερη ερώτηση, μια πολύ όμορφη αλλά ψυχρή κοπέλα Αλίνα από Φ71 ισόγειο που έβγαινε τσίτσιδη και είχε μαύρο μαλλί, στητό δυάρι στήθος τι γίνεται; Δουλεύει αλλού; Θα ξαναδουλέψει;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
κανω μια μικρη ενημερωση απο σπιτακια που περασα απο φυλης και φωκαιας περασα απο φωκαιας 27 ορωφος ειδα την αννυ την πορνοσταρ θα το τιμησω αυτο το γκομενακι με καυλωσε αλλα ειχα δουλειες  ειδα στο φωκαιας δεν θυμαμαι νουμερο μια κοπελλα την εμυ την εχει παρει κανεις φυλης 61 αλεξανδρα φυλης 54 α την ξενια με καυλωσε πολυ και φυλης 54 την ορορα

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
κανω μια μικρη ενημερωση απο σπιτακια που περασα απο φυλης και φωκαιας περασα απο φωκαιας 27 ορωφος ειδα την αννυ την πορνοσταρ θα το τιμησω αυτο το γκομενακι με καυλωσε αλλα ειχα δουλειες  ειδα στο φωκαιας δεν θυμαμαι νουμερο μια κοπελλα την εμυ την εχει παρει κανεις φυλης 61 αλεξανδρα φυλης 54 α την ξενια με καυλωσε πολυ και φυλης 54 την ορορα

Αουρόρα = σταθερή αξία (VFM)!
Ξένια = θέλει δουλίτσα αλλά γενικά, είναι από τα σωστά κορίτσια _Τις παρέες της να προσέξει λίγο χε χε!!
Αλεξένδρα 61 = Τρελό "γκαμήσι"!!!! Παρ' την κ κάν' την τούμπες, όχι δε θα πει!!!
Έμυ δε θυμάμαι να έχω πάρει ποτέ..

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μετα απο την συνεβρεση με την ελλη οπου τα καταφερα αλλα με χαλασε πολυ , χρειαστικα 3 συνεβρεσης με χριστινακι καζαξταν...σημερα ηταν η 3 κατα σειρα καταθεση ολα τελεια ολα καλα , συνηλθα και λεβω να κανω κυκλο παλυ , να αρχισο απο μαρια φυλακοβια στο μεταξουργειο....να κανο στροφη για μαυρουλα στην 3 σεπτεμβριου, μετα καρφι ολο ευθεια για λαουρα Φυλής 67 και μετα ξανα για να ξεμεθυσο χριστινακι καζαξταν...Λενε μετα απο ενα γερο μεθυση μολης ξυπνας θελει ενα δυνατο σφινακι τσιπουρο το πιο βαρυ !!! :rockon: :rockon:
πιστευω γ' σεπτεμβριου την εχεις πολυ μεγαλη αναγκη τυπε..  :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για την Αλίνα (με το ανοικτό χρώμα ματιών και το τατού όπλο στο μπούτι) θυμάμαι πρόχειρα τις εξής κριτικές:

Στο Φωκαίας 27 η κριτική του ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ...

Και στο Φυλής 86 η πρώτη κριτική του DEVITO:

Έχει δουλέψει και Κολωνού 32β αλλά δεν νομίζω να έχει κριτικές.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε φιλαράκι, δηλαδή δεν ξέρω τι να πω, respect. Πολλές φορές έχεις απαντήσει.

Ευχαριστώ!

Δεύτερη ερώτηση, μια πολύ όμορφη αλλά ψυχρή κοπέλα Αλίνα από Φ71 ισόγειο που έβγαινε τσίτσιδη και είχε μαύρο μαλλί, στητό δυάρι στήθος τι γίνεται; Δουλεύει αλλού; Θα ξαναδουλέψει;

Η συγκεκριμένη έχει χαθεί (γενικώς) εδώ και αρκετό διάστημα και δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω.  :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετα απο την συνεβρεση με την ελλη οπου τα καταφερα αλλα με χαλασε πολυ , χρειαστικα 3 συνεβρεσης με χριστινακι καζαξταν...σημερα ηταν η 3 κατα σειρα καταθεση ολα τελεια ολα καλα , συνηλθα και λεβω να κανω κυκλο παλυ , να αρχισο απο μαρια φυλακοβια στο μεταξουργειο....να κανο στροφη για μαυρουλα στην 3 σεπτεμβριου, μετα καρφι ολο ευθεια για λαουρα Φυλής 67 και μετα ξανα για να ξεμεθυσο χριστινακι καζαξταν...Λενε μετα απο ενα γερο μεθυση μολης ξυπνας θελει ενα δυνατο σφινακι τσιπουρο το πιο βαρυ !!! :rockon: :rockon:
έχεις ανάγκη,μωράκι με ταρτού  :wanker: :wanker: :wanker:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Για την Αλίνα (με το ανοικτό χρώμα ματιών και το τατού όπλο στο μπούτι) θυμάμαι πρόχειρα τις εξής κριτικές:

Στο Φωκαίας 27 η κριτική του ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ...

Και στο Φυλής 86 η πρώτη κριτική του DEVITO:

Έχει δουλέψει και Κολωνού 32β αλλά δεν νομίζω να έχει κριτικές.
Ευχαριστω πολυ.
Πολυ διφορουμενες αποψεις.

Αλλα ισως να δοκιμαστει να εχω αποψη μιας κ ειναι πολυ ομορφη.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Πέρασα με Νάταλι, είχα περάσει και παλαιότερα και ήταν καλά.

Είναι πολύ πολύ γλυκιά κοπέλα, χαμογελάει συνέχεια αλλά νομίζω πως υποβόσκει μια ελαφρά μελαγχολία.
Κρίμα το κορίτσι.

Φιλιά δεν κάνει, τουλάχιστον σε εμένα, αλλά αυτό το βυζάκι ρε παίδες, είναι μέσα στην καύλα, ελαφρώς πεσμένο αλλά χωρίς ραγάδες, νεανικό δερματάκι. Νομίζω πως καύλωσα και θα ξανακάνω βόλτα.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αυτή η κοπέλα που την λέτε Καζαξτανή, είναι καλή; Φιλάει στόμα;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ααααααααα ναι, το σπιτάκι με την Νάταλι, ίσως το πιο καθαρό που έχω επισκεφθτεί στην Φυλής.

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
ευχαριστω φιλε karabis
Τπτ boy μου! Θα ήθελα να είχα γράψει κριτικές για τα συγκεκριμένα κορίτσια (το αξίζουν εξάλλου), αλλά στο παρελθόν είχαν ανέβει ΜΟΝΟ μια στις 3 κριτικές μου,  ενώ είχα φάει κ ένα mute όλο δικό μου..  ΔΕ ξέρω τι μπορώ να γράψω και τι όχι.. Οπότε δε το ρισκάρω για ban :P

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Αυτή η κοπέλα που την λέτε Καζαξτανή, είναι καλή; Φιλάει στόμα;
Αν λες το Χριστινάκι, είναι ΟΤΙ καλύτερο έχει να δώσει η Φυλής από άποψη νορμάλ _αλλά έντονο_ σεξ (άντε κ κανα 69)!! Φιλάκια ε..; Κάνα πεταχτό μπορεί να της το "κλέψεις", αν είσαι ένταξη με το μικράκι _ αλλά δε το συνιστώ γιατί μπορεί και να στραβώσει..!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αν λες το Χριστινάκι, είναι ΟΤΙ καλύτερο έχει να δώσει η Φυλής από άποψη νορμάλ _αλλά έντονο_ σεξ (άντε κ κανα 69)!! Φιλάκια ε..; Κάνα πεταχτό μπορεί να της το "κλέψεις", αν είσαι ένταξη με το μικράκι _ αλλά δε το συνιστώ γιατί μπορεί και να στραβώσει..!
Ευχαριστώ φιλαράκο. Θα την τιμήσω την άλλη φορά. Πάντως από κορμί - εκτός από το στήθος που δεν μου αρέσει πολύ - είναι τούμπανο, καλλίγραμμα πόδια, απίθανα λεπτή μέση, όμορφος κώλος.

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φιλαράκο. Θα την τιμήσω την άλλη φορά. Πάντως από κορμί - εκτός από το στήθος που δεν μου αρέσει πολύ - είναι τούμπανο, καλλίγραμμα πόδια, απίθανα λεπτή μέση, όμορφος κώλος.

Είναι κόλαση λέμεεε!!!! Κάνει το καλύτερο γαμήσι από όσες αναφέραμε πριν! (Μακάρι να μην έκανα αποχή να πήγαινα να της τον έχωνα λίγο..!) Μόνο μην "παραγνωριστείτε", γιατί μετά πετάει σάχλες πάνω στο σεξ και μιλάει διαρκώς (πως με γαμας, τι πουτσα ειναι αυτη, σκισε με ΟΛΗ ΤΗ ΩΡΑ :P Δενκακο, εμένα προσωπικά που θέλω silent but deadly καταστάσεις, με ρίχνει" κάπως γιατί μου θυμίζει "κασέτα")!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πέρασα με Νάταλι, είχα περάσει και παλαιότερα και ήταν καλά.

Είναι πολύ πολύ γλυκιά κοπέλα, χαμογελάει συνέχεια αλλά νομίζω πως υποβόσκει μια ελαφρά μελαγχολία.
Κρίμα το κορίτσι.

Φιλιά δεν κάνει, τουλάχιστον σε εμένα, αλλά αυτό το βυζάκι ρε παίδες, είναι μέσα στην καύλα, ελαφρώς πεσμένο αλλά χωρίς ραγάδες, νεανικό δερματάκι. Νομίζω πως καύλωσα και θα ξανακάνω βόλτα.
Συμφωνω :hi:  Ειναι καλη η Ναταλι :thumbsup:
Πολυ ωραιο μεγαλο φυσικο στηθος! :tits: :tits2: :wanker:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Για σημερα την εφαγα την φωλα μου παντως.
Πηγα σκαστος το απογευμα στη βυζου την ορορα.
Πολυ διεκπεραιωτικη κ αψυχη...

Η ξανθια Ελληνιδα τις δασκαλευει κ τις εχει ολες ξεπετες εκει μου φαινεται...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Για σημερα την εφαγα την φωλα μου παντως.
Πηγα σκαστος το απογευμα στη βυζου την ορορα.
Πολυ διεκπεραιωτικη κ αψυχη...

Η ξανθια Ελληνιδα τις δασκαλευει κ τις εχει ολες ξεπετες εκει μου φαινεται...
Να ξερεις οτι και με την Αλινα απο Φυλης 84 ειναι πολυ υψηλο το ρισκο της ξεπετας! :- Εγω παντως δεν περασα καλα! :s&m_3:

Με την Ορορα ειχα περασει σχετικα καλα :) Βεβαια εχει περασει πολυς καιρος! :rockon: Παντως δεν εχω δει αυτη η τσατσα να βαραει πορτες :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom