Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (28 μέλη και 325 επισκέπτες)

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
μεχρι και πριν λιγες ημερες ηταν στο Διδυμου 22 αλλοτε πρωινη και αλλοτε βραδυνη
εχω την εντυπωση οτι θα μεινει λιγες εβδομαδες ακομη πριν φυγει- οπως κανει παντα- για Ρωσια για λιγο και επιστρεψει
thanks

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Διδύμου 8Α η σγουρομάλλα μιλφ Νατάσσα, με πολύ σέξυ χαμόγελο και άλλη μια καστανή σγουρομάλλα με κόκκινο baby doll. Παρτούζα με 30.

Διδύμου 8Β η ξανθούλα ρωσσίδα Έλενα με το κάπως ατσούμπαλο σώμα.

Το 7Α της Τζωρτζιάνας κλειστό.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο Μπίλλυ είναι μεγάλος γόης μικρών και μεγαλύτερων κορασίδων,να τα λέμε αυτά παιδιά!!!  :hi:
:grin:

Γυναικάρα,πρόθυμη για όλα-ακόμη και για να αδυνατίσει μόνο για τον Μπίλυ όπως μού είπε ζητώντάς μου να του μεταφέρω τα ρουφηχτά φιλιά της
:hi:

Στην Κολωνού....
▪15α:
Η Νικόλ το γλυκό καστανό πιπινάκι με το όμορφο κοριτσίστικο πρόσωπο και με το ωραίο αδύνατο κορμί.
Έτσι,Νικόλ λέγεται η κοπέλα...τσάμπα την βαφτίσαμε;...ωραίος. :hi:

giphy.gif

Διδύμου
Το 7Α της Τζωρτζιάνας κλειστό.
7B  :hi:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
περνωντας το πρωι από Διδυμου,εριξα μια γρηγορη ματια,στο 16  ηταν μια με περιεργους κοιλιακους πενηνταρα,δε θυμαμαι το  ονομα της,ειναι μονιμη εκει,οποτε περναω βραδυα.Στο διπλα υπογειο,ηταν η Μαρια η αλβανιδα,μελαχροινη σαρανταπενταρα περιπου,καλης εμφανισεως ,και με πολύ καλη αυρα στο σαλονι. Στο ισογειο 18 α , ηταν μια ψηλη ξανθια,45 και κατι, που βγηκε στο σαλονι ολογυμνη. Κατερινα Σερβα,αυτοσυστηθηκε,ισως οι λατρεις του είδους βρουν σε αυτην ενδιαφερον.Εστριψα και κατηφορισα προς τα κατω,οπου στο 27  ανεκαλυψα την Αντριάνα,απο πρωην Διδυμου 18,υποθετω δε ότι  η μετακινηση της είναι δάκτυλος του Κατρουγκαλου,που μαλλον τη διορισε εκει ,διοτι ακουω ότι τοποθετεί ανθρώπους -πελατακια του οπου λαχει.

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκεε...υπαρχει τωρα καμια ωριμη με τριχωτο μουνι να παω??

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
μυστες ειδα την νικολ κολωνου 15 πριν λιγο κ επαθα πλακα!!!σαν τουριστριουλα πιτσιρικα.θερει κανεις τι λεει μεσα???εχει μονο μια κριτικη...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
παίδες καλησπέρα επειδη έλειπα κανα δίμηνο παίζει κανενα καινούριο σκιννυ στυλιάρι στο μετάξι?

ΒΑΡΚΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Περασμένης κάπως ηλικίας, μήπως ήταν η Εύα  από Περγάμου 27, Ρωσίδα?
Οχι. Η Εύα του Περγάμου 27 ήταν χονδρή. Η Μαρία του Αγκύρας 12α ήταν κανονική. Κύριοι διαχειρισταί,επιτρέψατε στον κ.Σεράπη να λάβει την απάντησή μου στο ερώτημά του!

ΒΑΡΚΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: ΒΑΡΚΑΡΗΣ στις 21/06/15, 23:11
Γι'αυτό την φωνάζουν «Πίτσος»; Επειδή είναι μία «ψυγείο» μία «λαχείο»;
Την ειδα χτες αυτη εχει σκυλε προσοπο πριν βγει λεει η τσα αντε βγες βγες λεει η αννα κατσε μωρη να βαλο κρεμα αχ αχ τσουζη...βγαινη και καπακι την απαξιοσα και εφυγα εχω παει με τετοιες αλβανιδες στο παρελθον ουκο λιγες φορες και στατιστικα ειναι φολες
:2funny:  :thumbsup: Μακρυά από καινούργιο διακονιάρη κι από παλιά πουτάνα, που λέει η παροιμία. Η Άννα έχει πολλά χρόνια.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η ξανθιά Αθηνά...
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι καύλα η γυναίκα!Ωραίο,πληθωρικό θηλυκό,με χαμόγελο και σέξυ όπως και όταν πρέπει!

Γυναικάρα,πρόθυμη για όλα-ακόμη και για να αδυνατίσει μόνο για τον Μπίλυ όπως μού είπε ζητώντάς μου να του μεταφέρω τα ρουφηχτά φιλιά της! :-* :-* :-*

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Σιμόνα...
Η γνωστή όμορφη Ρουμανοπιπίνα...Με το νόστιμο μουτράκι και με το μπάνικο κορμάκι-απίθανο ζουμερό κωλί!  :kissass2:
Υπηρεσία η Μαρία,η ξανθιά κοντούλα που δούλευε στο Φωκαίας 19 η οποία δεν έβγαλε κιχ παρόλο που η μικρή ήταν στο δωμάτιο επί 17 λεπτά - να τα λέμε αυτά παιδιά!

▪Φωκαίας 27:
Κλασσικά η Τζίνα την οποία και δεν είδα μια και ήταν κλεισμένη για μισή ώρα.

▪Φωκαίας 24:
Η Χριστίνα η ψηλή καστανή σκουρόδερμη κοπέλα με το ωραίο αδύνατο σώμα και με μπάνικο κωλαράκι το οποίο και δίνει-διαγράφονταν ωραία τα μαγουλάκια της από το λευκό χαβανέζικο μίνι φουστάκι που φορούσε...  :kissass:
Μαζί της η Σάρα-Αντριάννα,η ξανθιά ψηλή με το έντονα λευκό χρώμα δέρματος...
Με ωραίο θηλυκό πρόσωπο και με καλές βυζάρες...  :tits2:

▪Φωκαίας 17β:
Η Καρολίνα...
Μελαχροινή πιτσιρίκα με νόστιμο κοριτσίστικο προσωπάκι και με σχετικά αδύνατο ωραίο κορμί...
Με προκλητικά ροζ εσώρουχα σετάκι με το αθώο προσωπάκι της...
Υπηρεσία η ρομαντική μελαχροινή μιλφ Νατάσα.

▪Φωκαίας 17α:
Η Ιονέλα,ολόγυμνη (ως συνήθως) αλλά με μαζεμένα ψηλά τα μαλλιά της σήμερα τονίζοντας έτσι το πρόσωπο και τα σκιστά μάτια της.

Τα Φωκαίας 19 και 25β ήταν κλειστά ενώ στο 25α άνοιγε την πόρτα η γνωστή γηραιά υπηρεσία.

Η Όλγα που ήταν στο 24 δεν....; :hmm:

ΒΑΡΚΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: ZeroTolerance στις χθες στις 19:33
Για οσους ενδιαφερονται η Μαρία η μελαχροινη Σοβιετικη μιλφ με το ωραιο φυσικο στηθος που μεχρι προτινος επαιζε Διδυμου 16α και Αλκαμενους 113
απο εδω και στο εξης θα κανει βαρδιες στο Αγκυρας 12
Τιμιο και καλο μιλφ!
Ναι χτες έπαιζαν Μαρία και Λάνα διπλό στο Αγκύρας. Η Λάνα είναι ξανθιά ρωσίδα νταρντάνα.
Λέτε να ήταν αυτή η Μαρία που είδα εγώ στο Αγκύρας 12α...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κύριοι διαχειρισταί,επιτρέψατε στον κ.Σεράπη να λάβει την απάντησή μου στο ερώτημά του!

Κύριε ΒΑΡΚΑΡΗ, ορθώς το θέσατε...

Πρέπει να μπει μία τάξις μες σ'αυτή την βάρκα-"είμαι μοναχή κι έχω συντροφιά μου κάτασπρο πουλί/σημάδι ρίχνω στο γυαλό, μα πως να σου το πω/εισ'ενα αστέρι μακρινό, τη νύχτα σε φιλώ/λα λα λα λαλα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα λα"

ΒΑΡΚΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
...Εστριψα και κατηφορισα προς τα κατω,οπου στο 27  ανεκαλυψα την Αντριάνα,απο πρωην Διδυμου 18,υποθετω δε ότι  η μετακινηση της είναι δάκτυλος του Κατρουγκαλου,που μαλλον τη διορισε εκει ,διοτι ακουω ότι τοποθετεί ανθρώπους -πελατακια του οπου λαχει.
Ήταν καλή στα νιάτα της η έρμη!... :orchestra: Τώρα, ας την βάλει καθαρίστρια ο Κατρούγκαλος.

Επισκέπτης
Ριχτε καμμια προταση λεω εγω κι αφηστε τα σχολια, ωρα για καφε και μετα σε καποιο στανταρ, ε δεν τα μαρτυραω ολα, ειμαι καριολης, τι να κανουμε!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom