Καλημέρα σωστές οι επισημάνσεις σου billy μπράβο σε Κλεόβουλο και Dude για τις πληροφορίες. Πάντως χτες τα μεσάνυχτα που πέρασα απο φυλης59 να δω το καινούργιο κομμάτι ο όροφος ηταν κλειστος και στο ισόγειο ηταν η Αλισια ξανθιά απο Φυλής 67 και μια Τζούλια με καστανοκόκκινο μαλλί και καλό σωμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 305
- Like
- 4.607
- Πόντοι
- 16.491
Η Νατασσα η ξανθια ρωσιδουλα?Εκανε ακα αυτή .Δυο φορες την εχω παρει και ανακοινωνοταν απλο πρόγραμμα.Πέρασα με Νατάσα στο Ιάσωνος 19 πάνω,βιαστική μου φάνηκε,συν ότι έκοψε το ακά χωρίς ερώτηση.Μου φαίνεται ότι τα ''παράνομα εξτράκια'' τις έχουν πονηρέψει,και κάποιοι-ες τις τα… σφυρίζουν!
*Νωρίτερα έιδα το ''Cinecitta'' των Ρέππα-Παπαθανασίου στο ''Σύγχρονο θέατρο'' στην Ευμολπιδών 45 στο Γκάζι,μάλλον οι παραπάνω παρακολουθούν το site και τη θεματολογία του!Πραγματεύεται κυρίως την προσπάθεια μια πουτάνας στην Ιταλία του’60,που προσπαθεί να ξεφύγει απ’το καλντερίμι και να γίνει σταρ του σινεμά,εποχή που μεσουρανούσαν Σοφία Λώρεν,Μαρτσέλλο Μαστρογιάνι,κ.ά.Υπάρχει μέσα και ο ρόλος του γνήσιου πιρφόρου,που πληρώνει την πουτάνα να του λέει ιστορίες,αλλά και η απολογία άλλης πρωταγωνίσριας σε καλογραμμένο χορευτικό,που προτιμά να νοικιάζει το κορμί της με δόσεις,παρά να το πουλήσει μια και καλή σε κάποιον που θα την δυναστεύει για όλη της τη ζωή!Το συστήνω ανεπιφύλακτα,πολύ καλοδουλεμένο από ημιεπαγγελματίες ηθοποιούς.
Έτυχε σε μένα τις προηγούμενες 2-3 φορές που πέρασα να ανακοινώσουν ακά στο σαλόνι,φαίνεται κόπηκε!Η Νατασσα η ξανθια ρωσιδουλα?Εκανε ακα αυτή .Δυο φορες την εχω παρει και ανακοινωνοταν απλο πρόγραμμα.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Αθηνά-όπως πολύ σωστά ενημέρωσε από χθες ο Κλεόβουλος - στη θέση της!
Κλασσικά γυμνόστηθη και με ωραίο μαύρο εσώρουχο πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Συναγωνιστής ταρίφας παρκάρησε το όχημα Αχαρνών και Φωκαίας,μπήκαμε μαζί στον οίκο και έβγαλε κατευθείαν το 20ρικο δίχως η υπηρεσία να προλάβει να πει τίποτα και ενώ η Αθηνά έδινε μάχη στο δωμάτιο!
▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η Σιμόνα.Η γνωστή μελαχροινή πιτσιρίκα.
Πολύ νόστιμο προσωπάκι με όμορφα μάτια και με ωραίο αδύνατο κορμί.
Προκλητικά ζουμερό κωλαράκι!
Ευγενέστατη η υπηρεσία με το κοντό μαλλί - να τα λέμε αυτά παιδιά!
▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η Αλίνα.Μελαχροινή,με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο-όχι εντελώς στεγνό-κορμί.
Με στητό γεμάτο στήθος και με καλό κωλαράκι.
▪Φωκαίας 24:
Η Χριστίνα η ψηλή αδύνατη σκουρόδερμη ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα.
▪Φωκαίας 25β:
Η Άννα η Πολωνέζα η γνωστή καστανόξανθη μιλφ με το ωραίο αδύνατο σώμα.
▪Φωκαίας 17β:
Η Κορίνα.Μελαχροινή,με πονηρό-θηλυκό πρόσωπο.Ωραία βαμμένη με καλά τονισμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Δεν είναι στεγνή αλλά το σώμα της είναι όσο πρέπει γεμάτο.
Με ωραίο στήθος και ελαφρώς ζουμερό κώλο.
▪Φωκαίας 17α:
Η ξανθιά Μαρία.Κλασσικά ολόγυμνη με τις βυζάρες της έξω.
Το Φωκαίας 19 είναι κλειστό.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Επίσης στην Κολωνού...
▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Λαρίσα η σκουρόδερμη πιτσιρίκα με το ωραίο κορμί.
▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό πιπινομαϊμουδάκι με ωραία μαύρα εσώρουχα να κάνουν αντίθεση με το λευκό δερματάκι της.
▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η ψηλή αδύνατη Χριστίνα η πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο κορμί σαλονάρισε ολόγυμνη.
Μαζί της η Μαίρη η μελαχροινή ζουμερή με το πρόστυχο πρόσωπο.
▪Κολωνού 15α:
Η μελαχροινή ψηλή Πάολα με το όμορφο πρόσωπο και τα ανοικτά μάτια - με τα βυζιά έξω και αυτή...
▪Κολωνού 15β:
Η μελαχροινή Ντάνα με την ξινή φάτσα η οποία όμως έχει ωραίο σώμα η άτιμη...
▪Κολωνού 32β:
Η Καρίνα με το σιλικονάτο στήθος και η Άννα η Μολδαβή με το περίεργο πρόσωπο ζουμερό κορμί - έχει πάρει κιλάκια,είχε καλύτερο σώμα.
Και στην Κεραμεικού,στο 13 υπόγειο,η μελαχροινή κοντή Άντζελα που χθες το πρωί πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Περίεργα πράγματα...
Άραγε φέτος θα καθυστερήσει η ελαιοκομιδή;Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Αθηνά-όπως πολύ σωστά ενημέρωσε από χθες ο Κλεόβουλος - στη θέση της!
Κλασσικά γυμνόστηθη και με ωραίο μαύρο εσώρουχο πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Συναγωνιστής ταρίφας παρκάρησε το όχημα Αχαρνών και Φωκαίας,μπήκαμε μαζί στον οίκο και έβγαλε κατευθείαν το 20ρικο δίχως η υπηρεσία να προλάβει να πει τίποτα και ενώ η Αθηνά έδινε μάχη στο δωμάτιο!
Panas1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 14
- Πόντοι
- 11
▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό πιπινομαϊμουδάκι με ωραία μαύρα εσώρουχα να κάνουν αντίθεση με το λευκό δερματάκι της.
Παρόλα τα καλά σχόλια που έιχα διαβάσει εδω μέσα, σήμερα το πρωί που την ήταν μέτρια προς κακή! Εν αντιθέσει με την Ελένη απο Κολωνού 30 και Ντιάνα απο Ιάσωνος 10 που την προηγούμενη βδομάδα και αμφότερες ήταν πολύ καλές!
Συμφωνώ το μαϊμουδάκι μαλακίζεται...Παρόλα τα καλά σχόλια που έιχα διαβάσει εδω μέσα, σήμερα το πρωί που την ήταν μέτρια προς κακή! Εν αντιθέσει με την Ελένη απο Κολωνού 30 και Ντιάνα απο Ιάσωνος 10 που την προηγούμενη βδομάδα και αμφότερες ήταν πολύ καλές!
Και εγώ δεν πέρασα καλά την Παρασκευή...απλά ψυγείο και αυτή μέχρι νεοτέρας...
Για τη μία και μοναδική φορά που έχω περάσει έμεινα αρκετά ικανοποιημένος,όχι κάτι το συγκλονιστικό βέβαια!Αν τύχει και ξαναπάω,θα έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Αλλά από το γενικό κλίμα των ενημερώσεων και αναφορών συμπεραίνω ότι μερικές τσούρκες,αντί να σε προσέχουν με τον καιρό για να σε κρατήσουν πελάτη,σε θεωρούν δεδομένο και τεμπελεύουν!Το ''ψυγείο'' μάλλον είναι το αποτελεσματικότερο φάρμακο... ;)Συμφωνώ το μαϊμουδάκι μαλακίζεται...
Και εγώ δεν πέρασα καλά την Παρασκευή...απλά ψυγείο και αυτή μέχρι νεοτέρας...
(Και για να τις δικαιολογήσω εν μέρει,ίσως κι αυτές όπως κι εμείς βαριούνται τα ίδια και τα ίδια,θέλουν αλλαγή στο πελατολόγιο...).
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
σημερα πηγα στην πρωτη βαρδια στα σπιτακια κολωνου ειδα στο κολωνου το καινουργιο πανω απο το μαγαζι της ανδριαννας την ελενη την κοντη μετα ειδα κολωνου 30 δ την νταρια γυμνοστηθη οπως παντα πηγα κολωνου 27 το ισογειο ειχε δυο κοπελες αλλα η τσατσα δεν μου ειπε ονομα αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει τα ονοματα να το πει ηταν δυο πιπινια πολυ κοντα μετα πηγα κολωνου 23 στον ορωφο ηταν η αντελλινα ειχε νευρα πηγα κολωνου 15 το δεξιο που εχει ελληνιδα νεαρη τσατσα ειχε την αννα για κοπελλα πηγα και στο κολωνου 15 στο αριστερο η οποια ηταν μια κοπελλα με μεγαλα βυζιααλλα δεν θυμαμαι ονομα ειχε μαυρα μαλια και τελος πηγα στο κολωνου 11 ισογειο στην αννα το μαιμουδακι φορουσε κοκκινα εσωρουχα την γαμησα με καλες εντυπωσεις και ειχα ανεση χρονου
Μόλις βγήκα από την Αντριάννα στο Κολωνού 30 1ος όροφος,όμορφα κι απλά,μου "βγήκε" super,την είχα επιθυμήσει!Το μόνο μείον η υπηρεσία,σε πιέζει άκομψα,σχεδόν σε σπρώχνει στο δωμάτιο,χωρίς διπλωματία... (Πού πήγε η κ.Βέρα);
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
μπραβο φιλε επιρρεπης
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
ανακοινωνόταν όντως όπως και στην περίπτωσή μου (είχε ανακοινωθεί σαλόνι εκείνη την φορά) που πριν κάνα μήνα την είχα πάρει για να ρεφάρω αλλά στο δωμάτιο μου πήρε πίπα με καπότα...Έτυχε σε μένα τις προηγούμενες 2-3 φορές που πέρασα να ανακοινώσουν ακά στο σαλόνι,φαίνεται κόπηκε!
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η αννα ροφος;▪Κολωνού 32β:
Η Καρίνα με το σιλικονάτο στήθος και η Άννα η Μολδαβή με το περίεργο πρόσωπο ζουμερό κορμί - έχει πάρει κιλάκια,είχε καλύτερο σώμα.
Επισκέπτης
Χθες βραδυ πηγα και καβαλησα μια χοντρη απο κωλο, ουτε θυμαμαι ποια ηταν ειχα λυσσαξει σαν παλαβος, στο Τροφωνιου 11 ηταν, σφιχτο κωλαντερο παντως γιατι ειχε τιγκα ξυγκι πηρε και γλυψιμο @@ ολα καλα!
Επισης προχθες ξανακαβαλησα νυχτιατικα κωλο, μια αλλη μελαχρινη γυφτορουμανα, γυφτοβουλγαρα ξερω κι εγω τι ειναι στη ντουντα μου κριτικες παρατηστε με ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ, Η ΟΥΡΑΛ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΙΝ ΖΗΤΩ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΧΘΕΣ 5/6 ΜΕ ΓΕΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ!!
Στο Πιπινου 60 στο μαναβικο πανω ειναι το κωλαδικο!
Sorry Admin για τα κεφαλαια συστηματα ακαπ φτιαχνουμε!
Επισης προχθες ξανακαβαλησα νυχτιατικα κωλο, μια αλλη μελαχρινη γυφτορουμανα, γυφτοβουλγαρα ξερω κι εγω τι ειναι στη ντουντα μου κριτικες παρατηστε με ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ, Η ΟΥΡΑΛ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΙΝ ΖΗΤΩ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΧΘΕΣ 5/6 ΜΕ ΓΕΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ!!
Στο Πιπινου 60 στο μαναβικο πανω ειναι το κωλαδικο!
Sorry Admin για τα κεφαλαια συστηματα ακαπ φτιαχνουμε!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
η αννα ροφος;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας, Φυλής και Διδύμου...
▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η πλατινέ Μαξίμ η αδυνατούλα με τα σιλικονάτα στήθη και το ωραίο κωλαράκι το οποίο και δίνει.
Φεύγει αύριο οπότε όποιος προλάβει...
▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η Σιμόνα η μελαχροινή πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο και με το ωραίο αδύνατο κορμί.
Ζουμερό κωλαράκι η άτιμη που το βασάνιζε ένα μαύρο στριγκάκι...
Μαζί της η Όλγα.
Καστανό μιλφ με θηλυκό πρόσωπο.Από κορμί;Ζουμερότατο, ωραία πιασίματα για όσους τους αρέσουν οι μπαμπάτσικες είναι λουκούμι...
▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η ξανθιά αδύνατη Χριστίνα η Ελληνοουκρανέζα με το φουλ πρόγραμμα.
▪Φωκαίας 24:
Η καστανόξανθη γεματούλα Βιολέτα.Μολδαβή πιτσιρίκα (αν και μεγαλοδείχνει...)με γλυκό πρόσωπο.
Μαζί της η ψηλή σκουρόδερμη Χριστίνα με το αδύνατο κορμί.Με μικρό στήθος και με ωραίο κωλαράκι το οποίο σήμερα το δούλευε πολύ καλά στο σαλόνι.
Με φουλ πρόγραμμα και οι δυο κοπέλες.
▪Φωκαίας 25β και 19: κλειστά.
▪Φωκαίας 17β:
Μουναροδίδυμο...
Η μελαχροινή Κορίνα η όμορφη πιτσιρίκα με το πονηρό μουτράκι και το ωραίο κορμί.
Και η μελαχροινή Ξένια...Μούναρος, ωραίο θηλυκό ρε παιδί μου...Βγήκε ολόγυμνη στο σαλόνι...
▪Φωκαίας 17α:
Κλασσικά η Ιονέλα με το πλατινέ μαλλί ολοτσίτσιδη υπό τις οδηγίες της κυρίας Εύας η οποία δήλωσε ότι έχει να κάνει σεξ 2,5 χρόνια.....
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
▪Φωκαίας 17α:
Κλασσικά η Ιονέλα με το πλατινέ μαλλί ολοτσίτσιδη υπό τις οδηγίες της κυρίας Εύας η οποία δήλωσε ότι έχει να κάνει σεξ 2,5 χρόνια.....
τυπε αυτο δεν πρεπει να την απασχολει.πολλοι χυστες εχουν προσφερθει απο εδω μεσα να της λυσουν το προβλημα
παντως την τελευταια φορα που τιμησα την ιονελα η κυρια ευα εδωσε ρεσιταλ
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Συνέχεια στη Διδύμου...
▪Διδύμου 7α:
Η δεσποινίς Πατρίτσια ομιλούσε στο τηλέφωνο και έγραφε στο μουνί της τον κόσμο που την περίμενε...
Υπηρεσία η γνωστή...
▪Διδύμου 7β:Κλειστό.
▪Διδύμου 8α:
Η Νατάσα.Μελαχροινή με σγουρό μαλλί.Με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο ζουμερό κορμί.
Με μικρά βυζάκια που σήμερα τα είχε έξω και με ωραίο κωλαράκι-τιγρέ εσώρουχα και ασορτί μπότες ως το γόνατο...
▪Διδύμου 8β:
Η Μόνικα από Φυλής 40.
▪Διδύμου 16:
Η Ειρήνη η ξανθιά κουμπαρομπεμπέκα και η Μαρία το μελαχροινό μιλφ με το κοντό μαλλί και τα σκιστά μάτια.
Με βυζάρες μέσα στο γνωστό μαύρο δερμάτινο κορμάκι που φοράει και με απίστευτη κυτταριδοκωλάρα φόρα παρτίδα...
▪Διδύμου 18α:
Κλασσικά η Αλιόνα.
▪Διδύμου 18β:
Η Ιζαμπελάρα.Καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο, προκλητικό θηλυκό, ζουμερό κορμί...
Καύλα ήταν μέσα σε ένα ολόλευκο ημιδιαφανές φορεματάκι...
▪Διδύμου 20:
Η Αλίνα.Η μελαχροινή πιτσιρίκα που το πρωί ήταν στο Φωκαίας 27 υπόγειο...
Με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο κορμί-σχετικά ψηλή κοπέλα...
Με στητό στηθάκι με πολύ μικρές ρώγες και με μπάνικο κωλί...
▪Διδύμου 22:
Η Άννα η μυστήρια.Σήμερα που την πρόσεξα καλύτερα δεν φέρνει στην Βίκυ Σταμάτη με την τρελλαμένη φάτσα;;;
▪Διδύμου 7α:
Η δεσποινίς Πατρίτσια ομιλούσε στο τηλέφωνο και έγραφε στο μουνί της τον κόσμο που την περίμενε...
Υπηρεσία η γνωστή...
▪Διδύμου 7β:Κλειστό.
▪Διδύμου 8α:
Η Νατάσα.Μελαχροινή με σγουρό μαλλί.Με γλυκό πρόσωπο και με ωραίο ζουμερό κορμί.
Με μικρά βυζάκια που σήμερα τα είχε έξω και με ωραίο κωλαράκι-τιγρέ εσώρουχα και ασορτί μπότες ως το γόνατο...
▪Διδύμου 8β:
Η Μόνικα από Φυλής 40.
▪Διδύμου 16:
Η Ειρήνη η ξανθιά κουμπαρομπεμπέκα και η Μαρία το μελαχροινό μιλφ με το κοντό μαλλί και τα σκιστά μάτια.
Με βυζάρες μέσα στο γνωστό μαύρο δερμάτινο κορμάκι που φοράει και με απίστευτη κυτταριδοκωλάρα φόρα παρτίδα...
▪Διδύμου 18α:
Κλασσικά η Αλιόνα.
▪Διδύμου 18β:
Η Ιζαμπελάρα.Καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο, προκλητικό θηλυκό, ζουμερό κορμί...
Καύλα ήταν μέσα σε ένα ολόλευκο ημιδιαφανές φορεματάκι...
▪Διδύμου 20:
Η Αλίνα.Η μελαχροινή πιτσιρίκα που το πρωί ήταν στο Φωκαίας 27 υπόγειο...
Με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο κορμί-σχετικά ψηλή κοπέλα...
Με στητό στηθάκι με πολύ μικρές ρώγες και με μπάνικο κωλί...
▪Διδύμου 22:
Η Άννα η μυστήρια.Σήμερα που την πρόσεξα καλύτερα δεν φέρνει στην Βίκυ Σταμάτη με την τρελλαμένη φάτσα;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις