Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Το Χριστινάκι μεταφέρθηκε solo ή μετά της συμπαθούς υπηρεσίας;
Έγινε "πακέτο" η μεταφορά και των δύο! ;)
Το Χριστινάκι μεταφέρθηκε solo ή μετά της συμπαθούς υπηρεσίας;
Απογευματινή βάρδια όπως πριν τύπε μου ??Έγινε "πακέτο" η μεταφορά και των δύο! ;)
Απογευματινή βάρδια όπως πριν τύπε μου ??
Ναι εγώ είμαι φίλε μου.. το ξέρω το έχω δει από τις ενημερώσεις των παιδιών ...Σ ευχαριστώ πολύ.... το μνημονικό σου τα σπάειΝαι φίλε μου!
Αλήθεια,εσύ δεν ήσουν που έψαχνες την Γκαμπριέλα την ξανθιά που δούλευε στο Κολωνού 32β και πέρασε και από Φυλής 65;
Δουλεύει νύχτα στο Κολωνού 32 ισόγειο.
μεγάλη ξεπέτα,μακριά▪Κολωνού 15β:
η Άντζελα η κοντή μελαχροινή με την ξεπετοφάτσα με ωραίο-όχι στεγνό-σώμα με χαρακτηριστικές μυτερές ρώγες.
Επίσης στα μοντελάδικα της Κολωνού όπου για αρκετή ώρα ήταν και τα μοναδικά ανοικτά μαγαζιά στο Μεταξουργείο λόγω επικείμενης σκούπας...
▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Βίκυ η μελαχροινή με το πρόστυχο πρόσωπο και το γεμάτο στήθος και η Μόνικα η κοντούλα πιτσιρίκα με το πονηρό μουτράκι και με το αδύνατο κορμί με ωραίο ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
▪Κολωνού 15α:
Η Άννα η καστανόξανθη με το θηλυκό πρόσωπο και με πολύ ωραίο κώλο και η Χριστίνα η χοντρούλα κοπέλα με το κοριτσίστικο προσωπάκι που δούλευε Ιάσωνος 10 και Κολωνού 30 όροφος.
▪Κολωνού 15β:
Η Άννα η γνωστή πολύ αδύνατη πιπίνα και η Άντζελα η κοντή μελαχροινή με την ξεπετοφάτσα με ωραίο-όχι στεγνό-σώμα με χαρακτηριστικές μυτερές ρώγες.
εχουμε βαρεθει να το λεμε...ωραιος ο Dude007
Να τα λεμε αυτα παιδια.
μεγάλη ξεπέτα,μακριά
αυτη με τον ωραιο κωλο που τον τουρλωνει ειναι μαλλον αυτη που ειδα εχτες στο 11 στον οροφο▪Κολωνού 15β:
Άννα η πολύ αδύνατη και Άννα με τον ωραίο κώλο.
αν εννοείς για την ξανθιά αλλοδαπή που δουλεύει χρόνια εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα αόρατε μαζί σου αν και σωματικώς χάνει λίγο...Περασμα πριν λιγα λεπτα απο Αχαρνων85 η Μαρινα θα λειπει για κανα δυο βδομαδες στη θεση της δουλευε η Ειρηνη μιλφ ψηλη με καστανοκοκκινο μαλλι ειναι αυτη πυ δουλευε μεχρι και πριν λιγο καιρο δροσοπουλου98 το μονο ελατωμα που ειχε θυμαμαι οτι το σωμα της ηταν πολυ χαλαρο χωρις να ειναι ασχημο ομως και η αποδοση της στο δωματιο ικανοποιητικη και τιμια θα ελεγα επισης στο Διδυμου8Β δουλευε η μονικα αν δεν κανω λαθος το ονομα απο Φυλης40 μεχρι προτεινος υπο την παρουσια της ομορφης υπηρεσιας που μπορω να πω οτι ειναι πολυ ανωτερη απο τις γερασμενες ντακοτες κατω μεριας Διδυμου
Ναι φιλε fystiki για αυτη λεω αν και μεγαλη γυναικα ειναι ομορφη οντως δουλευει εδω και καποια χρονια πολυ καλη κυρια παντα ευγενικη και σωστη δεν εχει μιλησει ποτε ασχημα η να ειρωνευτει σαν μερικες ανοητεςαν εννοείς για την ξανθιά αλλοδαπή που δουλεύει χρόνια εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα αόρατε μαζί σου αν και σωματικώς χάνει λίγο...
αυτη με τον ωραιο κωλο που τον τουρλωνει ειναι μαλλον αυτη που ειδα εχτες στο 11 στον οροφο
ε,σα μαρια την ηξερα...ξανθο μαλλι δεν εχει μεχρι τους ωμους;
Καλησπερα μαλλον παει για λουκετο οπως και το διπλα.Επισης και το Αχιλλεως48&Μαραθωνος μενει κλειστο εδω και δυο τρεις μερες στην απογευματινη και νυχτερινη βαρδια .Η δουλεια εχει πεσει δραματικα λογω20€ ποιος να τα δωσει ετσι.Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια
▪Περγάμου 27:Κλειστό για 10η ημέρα...
άσχετα εάν η ποιότητα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν είναι πάνω από το 1/3 αυτών που κοστίζουν 20,00Ευρώ, ε;Λογικό δεν είναι,αν σκεφτεί κανείς ότι από το απέναντι πεζοδρόμιο και πίσω υπάρχουν άφθονες επιλογές για όλα τα γούστα στη μισή τιμή;