Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 424 άτομα (37 μέλη και 387 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Απογευματινή βάρδια όπως πριν τύπε μου ??

Ναι φίλε μου!

Αλήθεια,εσύ δεν ήσουν που έψαχνες την Γκαμπριέλα την ξανθιά που δούλευε στο Κολωνού 32β και πέρασε και από Φυλής 65;

Δουλεύει νύχτα στο Κολωνού 32 ισόγειο.

stogian 13 thai

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Ναι φίλε μου!

Αλήθεια,εσύ δεν ήσουν που έψαχνες την Γκαμπριέλα την ξανθιά που δούλευε στο Κολωνού 32β και πέρασε και από Φυλής 65;

Δουλεύει νύχτα στο Κολωνού 32 ισόγειο.
Ναι εγώ είμαι φίλε μου.. το ξέρω το έχω δει από τις ενημερώσεις των παιδιών ...Σ ευχαριστώ πολύ.... το μνημονικό σου τα σπάει  :hi: :kneel: 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης στα μοντελάδικα της Κολωνού όπου για αρκετή ώρα ήταν και τα μοναδικά ανοικτά μαγαζιά στο Μεταξουργείο λόγω επικείμενης σκούπας...

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η Βίκυ η μελαχροινή με το πρόστυχο πρόσωπο και το γεμάτο στήθος και η Μόνικα η κοντούλα πιτσιρίκα με το πονηρό μουτράκι και με το αδύνατο κορμί με ωραίο ολοστρόγγυλο κωλαράκι.

▪Κολωνού 15α:
Η Άννα η καστανόξανθη με το θηλυκό πρόσωπο και με πολύ ωραίο κώλο και η Χριστίνα η χοντρούλα κοπέλα με το κοριτσίστικο προσωπάκι που δούλευε Ιάσωνος 10 και Κολωνού 30 όροφος.

▪Κολωνού 15β:
Η Άννα η γνωστή πολύ αδύνατη πιπίνα και η Άντζελα η κοντή μελαχροινή με την ξεπετοφάτσα με ωραίο-όχι στεγνό-σώμα με χαρακτηριστικές μυτερές ρώγες.

Ύστερα από τη λήξη της μίνι σκούπας έγιναν αλλαγές στα συγκεκριμένα μαγαζιά τις οποίες αναφέρω για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις...

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Βίκυ και Ζωή.

▪Κολωνού 15α:
Μόνικα και Άντζελα.

▪Κολωνού 15β:
Άννα η πολύ αδύνατη και Άννα με τον ωραίο κώλο.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
▪Κολωνού 15β:
Άννα η πολύ αδύνατη και Άννα με τον ωραίο κώλο.
αυτη με τον ωραιο κωλο που τον τουρλωνει ειναι μαλλον αυτη που ειδα εχτες στο 11 στον οροφο
ε,σα μαρια την ηξερα...ξανθο μαλλι δεν εχει μεχρι τους ωμους;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Περασμα πριν λιγα λεπτα απο Αχαρνων85 η Μαρινα θα λειπει για κανα δυο βδομαδες στη θεση της δουλευε η Ειρηνη μιλφ ψηλη με καστανοκοκκινο μαλλι ειναι αυτη πoυ δουλευε μεχρι και πριν λιγο καιρο δροσοπουλου98 το μονο ελατωμα που ειχε θυμαμαι οτι το σωμα της ηταν πολυ χαλαρο χωρις να ειναι ασχημο ομως και η αποδοση της στο δωματιο ικανοποιητικη και τιμια θα ελεγα επισης στο Διδυμου8Β δουλευε η μονικα αν δεν κανω λαθος το ονομα απο Φυλης40 μεχρι προτεινος υπο την παρουσια της ομορφης υπηρεσιας που μπορω να πω οτι ειναι πολυ ανωτερη απο τις γερασμενες ντακοτες κατω μεριας Διδυμου

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Σήμερα 10:00 πρωί βόλτα express στην Κολωνού ... όλα κλειστά εκτός:

30Α η Ντάρια ολόγυμνη
30Β η Ανδριάννα και πιο πάνω η Ελένη
27 ισόγειο η Μπέλλα - ωραίο κορμάκι έχει αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.

Ετιμήθη η Ανδριάννα για τελευταία φορά, είναι πλέον πολύ βιαστική

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Περασμα πριν λιγα λεπτα απο Αχαρνων85 η Μαρινα θα λειπει για κανα δυο βδομαδες στη θεση της δουλευε η Ειρηνη μιλφ ψηλη με καστανοκοκκινο μαλλι ειναι αυτη πυ δουλευε μεχρι και πριν λιγο καιρο δροσοπουλου98 το μονο ελατωμα που ειχε θυμαμαι οτι το σωμα της ηταν πολυ χαλαρο χωρις να ειναι ασχημο ομως και η αποδοση της στο δωματιο ικανοποιητικη και τιμια θα ελεγα επισης στο Διδυμου8Β δουλευε η μονικα αν δεν κανω λαθος το ονομα απο Φυλης40 μεχρι προτεινος υπο την παρουσια της ομορφης υπηρεσιας που μπορω να πω οτι ειναι πολυ ανωτερη απο τις γερασμενες ντακοτες κατω μεριας Διδυμου
αν εννοείς για την ξανθιά αλλοδαπή που δουλεύει χρόνια εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα αόρατε μαζί σου αν και σωματικώς χάνει λίγο...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
αν εννοείς για την ξανθιά αλλοδαπή που δουλεύει χρόνια εκεί θα συμφωνήσω απόλυτα αόρατε μαζί σου αν και σωματικώς χάνει λίγο...
Ναι φιλε fystiki για αυτη λεω αν και μεγαλη γυναικα ειναι ομορφη οντως δουλευει εδω και καποια χρονια πολυ καλη κυρια παντα ευγενικη και σωστη δεν εχει μιλησει ποτε ασχημα η να ειρωνευτει σαν μερικες ανοητες

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
αυτη με τον ωραιο κωλο που τον τουρλωνει ειναι μαλλον αυτη που ειδα εχτες στο 11 στον οροφο
ε,σα μαρια την ηξερα...ξανθο μαλλι δεν εχει μεχρι τους ωμους;

Έχεις δίκιο για την Μαρία που τουρλώνει τον ( μικρό) κώλο της.

Είναι και μια Άννα καστανόξανθη με λίγο γεμάτο και ωραίο κώλο που δούλευε στο Λεωνίδου 28 όροφος(κυρίως) και στο Ιάσωνος 19β πριν έρθει εδώ.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στα εξής περιφερειακά...

▪Αλκαμένους 113:
Η Νίκη και η Σύλβια.

▪Αλκαμένους 117:
Η ξανθιά μιλφ Άννα.

▪Περγάμου 27:Κλειστό για 10η ημέρα...

▪Ρεμούνδου 20:
Κλασσικά η μικροσκοπική Λώρη με το ωραίο κωλαράκι.

▪Ρεμούνδου 21 ισόγειο:
Η ωραία Χριστίνα κλασσικά με το μαύρο κορμάκι-εσώρουχο και μαζί της η ξανθιά Καρολίνα-σήμερα με τις βυζάρες της έξω.

▪Ρεμούνδου 21 όροφος:
Η ξανθιά Καίτη με την κωλάρα έδινε μάχη στο δωμάτιο επί 20 λεπτά.

▪Περγάμου 1:
Η νταρντανοΓκαμπριέλα με τις βυζάρες και την κωλάρα.

▪Αγκύρας 12 δεξιά:
Η Λάνα η ξανθιά χοντρούλα πιτσιρίκα μέσα σε ένα μαύρο ολόσωμο δικτυωτό κορμάκι.

▪Αγκύρας 12 αριστερά:κλειστό.

▪Αχαρνών 85:
Περίμεναν την Ειρήνη η οποία είχε καθυστερήσει.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια
▪Περγάμου 27:Κλειστό για 10η ημέρα...
Καλησπερα μαλλον παει για λουκετο οπως και το διπλα.Επισης και το Αχιλλεως48&Μαραθωνος μενει κλειστο εδω και δυο τρεις μερες στην απογευματινη και νυχτερινη βαρδια .Η δουλεια εχει πεσει δραματικα λογω20€ ποιος να τα δωσει ετσι.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Λογικό δεν είναι,αν σκεφτεί κανείς ότι από το απέναντι πεζοδρόμιο και πίσω υπάρχουν άφθονες επιλογές για όλα τα γούστα,στη μισή τιμή;

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Λογικό δεν είναι,αν σκεφτεί κανείς ότι από το απέναντι πεζοδρόμιο και πίσω υπάρχουν άφθονες επιλογές για όλα τα γούστα στη μισή τιμή;
άσχετα εάν η ποιότητα και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν είναι πάνω από το 1/3 αυτών που κοστίζουν 20,00Ευρώ, ε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom