Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (3 μέλη και 81 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Της την επεσα ευγενικα "Καλησπερα, μπορω να σου μιλησω λιγο..." και με τραμπουκισανε δυο πρεζονια που ηταν μαζι της. Φανταζομαι αν δεν ημουνα 1.86 και βαρυ καλουπι θα ειχα προβλημα αλλα τους εκοψα το βηχα ομορφα και ωραια και εφυγα. Φευγοντας η γκομενα κατι ακουσα να τους λεει οτι ηθελε να ερθει να μου μιλησει...
Επειδή μάλλον μιλάμε για την ίδια περίπτωση που βρέθηκα κι εγώ,ευτυχώς που δεν έκανα κίνηση γιατί είμαι και μισή μερίδα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πολύ πιο ωραία κοπέλα η Νατάσα από την πολυδιαφημισμένη Αντριάνα, και με έντονο sex-appeal. Την έχω πάρει 3 φορές και έχω περάσει φανταστικά.
Μπορεί κι έτσι να είναι,απ'τον... πάγκο αναδεικνύονται κι αστέρια καμιά φορά! Το ερώτημα είναι πώς βάζεις στο παιχνίδι τον αναπληρωματικό,κι αφήνεις έξω τον βασικό...

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
τοτε τυπε πως διαολο την εβγαλαν αννα πιτσος και καλα οτι ειναι εγγυηση;αννα πουτσος επρεπε να την βγαλουν   :S :S :S
έχει αναφερθεί ότι το πίτσος δεν είναι από το "εγγύηση" αλλά από το "ψυγείο"

btw, αυτή δουλεύει μόνο πρωινές βάρδιες στο Φ69Α?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Έχει καλό roster το Κολωνού 30 πάνω στην πρωινή βάρδια. Και οι 4 που παίζουν τώρα εκεί είναι αξιόλογες. Με τα παράνομα εξτράκια δεν ξέρω τι γίνεται γιατί έχουν γραφτεί αρκετά.  :tickedoff:
Και τί σε νοιάζουν τα παράνομα εξτράκια; Το υπεραπλό που ζητάς  με 100% προστασία όλες το παρέχουν...

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
ξερει κανενας συντροφος αν στο κολονου 53 εινε τωρα η ευα και στο ιασονος 1 η μαρηνα μιν κατεβενο τσαμπα,
ευχαρηστω

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
αυτη η σιμονα μονο πρωινη βαρδια ειναι ,ξερουμε αν δουλευει τωρα για να την δοκιμασουμε γιατι σαν καλη μου γανηκε η κριτικη του φανουρη .

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
καταλαβα dude...... ευχαριστω , με εσωσες .
απογευματινη βαρδια καννα πιπινι δεκτικο μικρωκαμωμενο δε παιζει , ειχαμε βρει την ατζελινα στο φωκαιας 17 παει την εκανε  :headbang:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Picker,δεν παίζεις καθαρό παιχνίδι,πετάς συνέχεια την μπάλα στην εξέδρα... :s&m_3:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..μια κι έγινε λόγος για την Άννα ''Πίτσος'',να πω πως πριν καιρό την είχα πάρει κι είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος..βέβαια το πως θα φερθεί η κάθε πορνοδέσποινα,έχει να κάνει και με τη δική μας συμπεριφορά..Ό,τι ανέφερα δεν αναιρεί φυσικά,τις δυσάρεστες κριτικές άλλων μελών που αφορούν στη συγκεκριμένη..

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Σαββατο αργα 3-4 το πρωι ... μετα απο μερικα ποτακια στο κεντρο της Αθηνας και καθως επεστρεφα σπιτι το χερι μου γυρισε μονο του το τιμονι για να βρεθω στην οδο φυλης
πανικος απο συναγωνιστες ... δεν ειχα ορεξη ουτε για ψαξιμο ουτε να βλεπω λαο στο καθε σπιτι ... ξανα αχαρνων και παω στα μεγαλα νουμερα
Ξεκιναω για Φυλης 200 για Μαρια που ειχα περασει καλα την προηγουμενη φορα, στη θεση της ομως ενα κοντοπουτανο με κατι πιρσινγκ ... η τσατσα με ενημερωσε οτι το κοριτσι κανει τα παντα εκτος απο πρωκτικο ...
ειπα να περασω γιατι βαριομουν να ψαξω ... ομως ειχε 2 δωματια πριν απο εμενα ... ετσι εφυγα...

Επομενη σταση Φυλης 109 οροφος εμφανιζεται μια μελαχροινη που δεν μου πολυ αρεσε αλλα εγω ηθελα να τον χωσω ... φουλ προγραμμα αλλα αν ηθελα και κωλο ηταν +10ευρω δηλαδη 30 ...

καλα της λεω παρε 20 και αν με καυλωσει τοσο θα της δωσω αλλα 10 στο δωματιο για κωλο .. οκ λεει και μπαινω

μπαινει η κοπελα ουτε που ρωτησα ονομα , και παει καρφι και μου περναει προφ/κο σε ημι-ορθιο οργανο ... ηθελα προφ/κο και γιαυτο δεν μιλησα
την ωρα που ρουφουσε της λεω γυρνα το κωλο σου προς τα εμενα να το βλεπω , οχι μου λεει ... τι οχι της απανταω ; να βλεπω θελω ουτε να σου βαλω δαχτυλο ουτε να σε γλυψω ... οχι μου ξαναλεει
καλα της λεω γυρνα στα 4 ... γυριζει , τον βαζω αρχιζω μεσα - εξω αλλα πρεπει να ειχε βαλει 1 κιλο κρεμα και δεν καταλαβαινα τιποτα

της λεω κατσε να τον βγαλω να το παιξω τουλαχιστον μπας και χυσω ... τον βγαζω και μου ερχεται μια ψαριλα μαγκες .... ΓΑΜΗΣΕΤΑ

Της λεω ντυσου και φυγε

τι εγινε απανταει ; ηπια πολυ της λεω και δεν μπορω, φυγε

ξενερωσα τελειος.

Καποιος συναγωνιστης ειχε ξεχασει το ρολοι του στο μπουρδελο και το ειχε κρεμασμενο εκει που αφηνουμε τα ρουχα. τωρα αν το βουτηξε ο επομενος που μπηκε τι να πω ...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μικρη βολτα στο μεταξουργειο περαστικος απο εκει...

-κολ.30 ισογειο,2 κοπελες,ηλεκτρα,η σχετικα ψηλη ξανθια με το tattoo στο μπουτι,λιγο σκυλοφατσα μου φανηκε σημερα,θα περασω να τη ξαναδω καλυτερα αλλη μερα...και κατερινα μελαχρινη μιλφ ευτραφης με μαυρο μακρυ μαλλι
-κολ.15 δεξι,χρισιτνα,ψηλη αδυνατη αθιγγανη νεαρη,μετριο προσωπο,πολυ καλο κορμι
-κολ.15 αριστερο,κατερινα,μελαχροινη μιλφ κανονικων κιλων,μετριο προσωπο,δεν ηταν κακη...
-κολ.11 υπογειο,αννα η πολυ αδυνατη μελαχροινη μικρη που παιζει στην αλυσιδα,παλι ξερογλυφοταν...
-κολ.11 ισογειο,2 κοπελες,η λαουρα η αδυνατη ψηλη κατσαρομαλλα και μαρια,ξανθια κοντοπουτανη με εκφυλο μουτρακι και πολυ καλο κορμι,τονιζε το κολαρακι της οπως η λαουρα/μαγια απο φ86.Αυτη την ειχα παρει περσυ στον οροφο,πρωτη μερα στη δουλεια,ηταν κοκκινομαλλα τοτε,ολο μου ελεγε να κανω σιγα,γενικα ειναι slow motion,δεν ξερω αν τωρα εχει βελτιωθει,παντως ηταν η πιο ωραια που ειδα σημερα.Τοτε μου ειχε συστηθει σα ρουμανα.
-κολ.11 οροφος,2 κοπελες,μια χριστινα ψηλη μαυριδερη με βυζους,κανονικο κορμι,μετριο προσωπο,και αννα,κοντη μελαχροινη ευτραφης με μακρυ μαλλι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785
Φωκαίας .live !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να συμπληρώσω,εχθές κατά τις 11:30μμ... :sunglasses:

Ιάσωνος 33 - Μαρία (ξωτικό,σε ξανθιά έκδοση πλέον) & Χριστίνα (στυλιάρι,με φάτσα "Φρου-φρου και ο ξυλουργός"  :grin: )

Ιάσωνος 20 δεξιά - Κορίνα (Το γνωστό Κορινάκι...έχει φτιάξει,δεν είναι έτσι ατσούμπαλο πλέον το κορμί της...με καύλωσε...περίεργο  :think:
...μου φαίνεται θα της ρίξω κανά πούτσο  :fuck2:)

Κολωνού 30 κάτω - Ηλέκτρα (πολύ καύλα η ξανθιά με τα "ταρτου" by FORMET  :rolleyes:)
. Γεια σου ρε μπιλαρα☆ πολυ καυλα η τυπισα , αλλα στο διδυμου μου ειχε σηστιθι ως τζορτζιανα.... καμια σχεση με την τζορτζιανα την γνωστη...τι να πω ?? Θα παω και στο κολονου σημερα να δω....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
. Γεια σου ρε μπιλαρα☆ πολυ καυλα η τυπισα , αλλα στο διδυμου μου ειχε σηστιθι ως τζορτζιανα.... καμια σχεση με την τζορτζιανα την γνωστη...τι να πω ?? Θα παω και στο κολονου σημερα να δω....

Για ποια λες;
:grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
@FORMET,μην ξεχνάς τα ραντεβού σου!Κράτα το κοινό σου σε εγρήγορση κι ετοιμότητα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785
Κουιζάκι ..... γιά όλιγον ψαγμένους /// Ποοοοολύ πρόσφατο !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom