kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
πάντα τετοια !Πέντε χιλιάδες σελίδες ενημερωσης , ιστοριας ,διαξιφισμων , φωτογραφικων ντοκουμέντων , ρομαντισμου ...
πάντα τετοια !Πέντε χιλιάδες σελίδες ενημερωσης , ιστοριας ,διαξιφισμων , φωτογραφικων ντοκουμέντων , ρομαντισμου ...
Επειδή μάλλον μιλάμε για την ίδια περίπτωση που βρέθηκα κι εγώ,ευτυχώς που δεν έκανα κίνηση γιατί είμαι και μισή μερίδα...Της την επεσα ευγενικα "Καλησπερα, μπορω να σου μιλησω λιγο..." και με τραμπουκισανε δυο πρεζονια που ηταν μαζι της. Φανταζομαι αν δεν ημουνα 1.86 και βαρυ καλουπι θα ειχα προβλημα αλλα τους εκοψα το βηχα ομορφα και ωραια και εφυγα. Φευγοντας η γκομενα κατι ακουσα να τους λεει οτι ηθελε να ερθει να μου μιλησει...
Μπορεί κι έτσι να είναι,απ'τον... πάγκο αναδεικνύονται κι αστέρια καμιά φορά! Το ερώτημα είναι πώς βάζεις στο παιχνίδι τον αναπληρωματικό,κι αφήνεις έξω τον βασικό...Πολύ πιο ωραία κοπέλα η Νατάσα από την πολυδιαφημισμένη Αντριάνα, και με έντονο sex-appeal. Την έχω πάρει 3 φορές και έχω περάσει φανταστικά.
έχει αναφερθεί ότι το πίτσος δεν είναι από το "εγγύηση" αλλά από το "ψυγείο"τοτε τυπε πως διαολο την εβγαλαν αννα πιτσος και καλα οτι ειναι εγγυηση;αννα πουτσος επρεπε να την βγαλουν :S :S :S
Και τί σε νοιάζουν τα παράνομα εξτράκια; Το υπεραπλό που ζητάς με 100% προστασία όλες το παρέχουν...Έχει καλό roster το Κολωνού 30 πάνω στην πρωινή βάρδια. Και οι 4 που παίζουν τώρα εκεί είναι αξιόλογες. Με τα παράνομα εξτράκια δεν ξέρω τι γίνεται γιατί έχουν γραφτεί αρκετά.
ξερει κανενας συντροφος αν στο κολονου 53 εινε τωρα η ευα και στο ιασονος 1 η μαρηνα μιν κατεβενο τσαμπα,
ευχαρηστω
. Γεια σου ρε μπιλαρα☆ πολυ καυλα η τυπισα , αλλα στο διδυμου μου ειχε σηστιθι ως τζορτζιανα.... καμια σχεση με την τζορτζιανα την γνωστη...τι να πω ?? Θα παω και στο κολονου σημερα να δω....Να συμπληρώσω,εχθές κατά τις 11:30μμ...
Ιάσωνος 33 - Μαρία (ξωτικό,σε ξανθιά έκδοση πλέον) & Χριστίνα (στυλιάρι,με φάτσα "Φρου-φρου και ο ξυλουργός" )
Ιάσωνος 20 δεξιά - Κορίνα (Το γνωστό Κορινάκι...έχει φτιάξει,δεν είναι έτσι ατσούμπαλο πλέον το κορμί της...με καύλωσε...περίεργο
...μου φαίνεται θα της ρίξω κανά πούτσο )
Κολωνού 30 κάτω - Ηλέκτρα (πολύ καύλα η ξανθιά με τα "ταρτου" by FORMET )
. Γεια σου ρε μπιλαρα☆ πολυ καυλα η τυπισα , αλλα στο διδυμου μου ειχε σηστιθι ως τζορτζιανα.... καμια σχεση με την τζορτζιανα την γνωστη...τι να πω ?? Θα παω και στο κολονου σημερα να δω....
Φεύγω τωρα αν μου πειτε που ειναι