Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (28 μέλη και 204 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Πριν απο δυο ώρες μέτρησα πιο πολλούς ξένους απο Ελληνες στην Φυλής. Πάντως σε 3 ιδρυματα που πέρασα φ56 Φωκαίας γωνία και οφ65 Εμμανουέλα οπου και κατέληξα 2 με 3 συναγωνιστές μιξ περίμεναν στο σαλόνι και στα τρια.
Μήπως αυτή η... καραμέλα με τους ξένους πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή; Ούτε "δικές" μας είναι οι πουτάνες,(99,9% αλλοδαπές είναι),και με τα ίδια λεφτά πληρώνουν κι αυτοί... Αν είναι κόσμιοι και καθαροί,τί πρόβλημα υπάρχει; Ψευτοτραμπούκους κάτι βλαχόμαγκες ημεδαπούς συναντάω πολλές φορές...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Μήπως αυτή η... καραμέλα με τους ξένους πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή; Ούτε "δικές" μας είναι οι πουτάνες,(99,9% αλλοδαπές είναι),και με τα ίδια λεφτά πληρώνουν κι αυτοί... Αν είναι κόσμιοι και καθαροί,τί πρόβλημα υπάρχει; Ψευτοτραμπούκους κάτι βλαχόμαγκες ημεδαπούς συναντάω πολλές φορές...

δεν ειναι ετσι τυπε.εγω κι εσυ δεν εχουμε φυματιωση,αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο για τον καθε λογης πακη  ;)
ασφαλεια στα μπουρδελα δεν ειναι μονο ο ερπης η συφιλη και ο hiv,που στο κατω κατω με την καποτα τα αποφευγεις ολα.ειναι και η καθε μαλακια που μπορει να κουβαλανε οι μεταναστες που δεν εχουν ελεγθει καν  :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
ΟΚ.Δεκτόν σαν επιχείρημα,εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης μεταναστευτικής πολιτικής...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
ΟΚ.Δεκτόν σαν επιχείρημα,εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης μεταναστευτικής πολιτικής...

το να προστατευεται η δημοσια υγεια και στα μπουρδελα,δεν εχει σχεση με την μεταναστευτικη πολιτικη.γιατι το βλεπεις ετσι;
αν σου ελεγαν οτι πριν απο εσενα την κοπελα την εχει γαμησει καποιος που εχει εμπολα,θα εμπαινες;   ;)
η μηπως περιμενεις το ελληνικο κρατος να σε προστατευσει αποτελεσματικα;   :S :S :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
το να προστατευεται η δημοσια υγεια και στα μπουρδελα,δεν εχει σχεση με την μεταναστευτικη πολιτικη.γιατι το βλεπεις ετσι;
αν σου ελεγαν οτι πριν απο εσενα την κοπελα την εχει γαμησει καποιος που εχει εμπολα,θα εμπαινες;   ;)
η μηπως περιμενεις το ελληνικο κρατος να σε προστατευσει αποτελεσματικα;   :S :S :S
Ο έλεγχος τη υγείας των μεταναστών είναι ζήτημα μεταναστευτικής πολιτικής, αυτό εννοώ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Δυνατο playboy η Γιατραρα  :wanker: :rockon: :rockon:

zUA0SEI.gif

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Ο έλεγχος τη υγείας των μεταναστών είναι ζήτημα μεταναστευτικής πολιτικής, αυτό εννοώ.

:thumbsup:

δικιο εχεις,δεν το καταλαβα πως το εννοουσες.αλλα επειδη το κρατος οπως βλεπεις δεν ειναι σοβαρο,καλα θα ειναι οι κοπελες να προστατευονται απο μονες τους.και καλα κανουν δηλαδη.προστατευουν τον εαυτο τους πρωτα

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Γεια χαρα και απο μενα παιδια. Σημερα το απογευμα στη μικρη μου βολτα αναζητωντας ωραιο πιπινι ειδα τα εξης.
Φυλης 40-Κορινα με φουλ. Μπα. Ασχημη για τα γουστα μου.
Φυλης 54 οροφος-Μινα, μια ασχημη κοντη και Αλινα, η ομορφη ψηλη.
Φυλης 54 ισογειο-Ορορα η κοντη με τα μασταρια και Ελλη με το ωραιο αδυνατο σωμα.
Φυλης 56-Αννα η γνωστη μουναρα.
Φυλης 66 δεξια-Ρενατα η αλλη γνωστη μουναρα.
Φυλης 84 ισογειο-Αννα η Ρωσιδα με φουλ. Μια κοντη ξανθια που αμα ειναι Ρωσιδα εγω εμενα να με φτυσετε. Ξανα μπα.
Φυλης 86 ισογειο-Μαγια η ομορφη πιπινα.
Φυλης 65 οροφος-Λουιζα με ελευθερο στοματικο. Πιπινι που μιλαει σαν στρουμφακι.
Φυλης 65 ισογειο-Η Εμμανουελα με το ωραιο σωμα και το ασχημο προσωπο.
Φυλης 71 οροφος-Τζουλια με φουλ.
Φυλης 71 ισογειο-Αλινα πιπινι με ελευθερο στοματικο.
Φυλης 134 ισογειο-Τζεσικα το ξανθο μουναρομουναρακι.
Φυλης 136-Ιωαννα μια ψηλή και πολυ αδυνατη.
Πιπινου-Μαγδα με πρωκτικο απο Φυλης 74.
Ημουν αναμεσα σε Αλινα στο Φ54, Μαγια στο Φ86 και Τζεσικα στο Φ134. Τελικά γυρισα και μεκελεψα το Τζεσικακι.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και περαστικος απο μεταξουργειο ας κανουμε μια αναφορα...

-ιασ.43,ιωαννα,ευτραφης νεαρη κοντη με ομορφο προσωπο με σκουρα μαλλια πλεον οχι ξανθα,λιγοτερο σεξυ απο πριν
-ιασ.46 αριστερο,βερα,μελαχροινη νεαρη,λιγο ευτραφης,μετριο προσωπο,γενικα αδιαφορη παρουσια
-ιασ.46 μεσαιο,μια ξανθια νεαρη με πιασηματα και μεγαλο στηθος πεσμενο,μετριο προσωπο,τιποτα το ιδιαιτερο
-ιασ.46 οροφος,κλειστο
-ιασ.44 αριστερο,σονια,η γνωστη μελαχροινη με το ωραιο στηθος,εχει αρχισει και παχαινει επικινδυνα χαμηλα
-ιασ.44 δεξι,μια ξανθια αδιαφορη παρουσια,με πολυ μετριο σωμα και προσωπο
-ιασ.37,λανα η γνωστη ξανθια ρωσιδα μιλφ
-ιασ.37 οροφος,κλειστο
-ιασ.33,ευα απο φ40,ιασ.2,αδυνατη μελαχροινη νεαρη με πολυ μετριο ροσωπο
-ιασ.30 ισογειο,τζενη το γνωστο μελαχροινο πιπινι με το πολυ καλο σωμα,κανονικου αναστηματος, και ασχημουλικο προσωπο
-ιασ.30 οροφος,2 κοπελες,η χριστινα η κοντουλα με το πολυ ωραιο στηθος και το εκφυλο προσωπο και μια αλλη κοπελα και αυτη με κοντο μαλλι στο ιδιο υψος,μετρια παρουσια,πρωτη φορα την εβλεπα...
περασα με τη χριστινα για μια ακομα φορα μιας και μου αρεσει πολυ,παντως δε σας το συνιστω
-ιασ.31 ισογειο,η ελβιρα,η γνωστη αθιγγανη απο φ92 παλιοτερα και τροφωνιου,και ενα γκιλφ...η ελβιρα μετρια σε επιδοσεις
-ιασ.27, κλειστο
-λ28,κλειστα
-ιασ.19 ισογειο,ανελια η ξανθια,η παλια μαρια απο ιασ.44/46...τα εχουμε πει,προς αποφυγη...
-ιασ.19 οροφος,νατασσα,η ξανθουλα η πολυ ομορφη με το ωραιο κορμι,ξεκινησε απο λ28 ισογειο περσυ,εφυγε για λιγο διαστημα και τωρα τη βρησκουμε εδω,καλη μεσα...
-ιασ.20 αριστερο,αντριαννα,ομορφο μελαχροινο πιπινι,με ωραιο σωμα αν και εχει αρχισει και παχαινει χαμηλα...15 ευρω,δε μπορω να πω οτι ειναι καλη μεσα...
-ιασ.20 οροφος,μια ψηλη μελαχροινη πολυ αδυνατη με μεγαλο στηθος πεσμενο
-ιασ.20 δεξι,κορινα η γνωστη,αρκετα βελτιωμενη με τα μακρυα μαυρα extensions,την εχω παρει κολ.32 ισογειο,απο εκει ξεκινησε με μετριες εντυπωσεις
-ιασ.10 ισογειο,ψηλη μελαχροινη με ασχημο σωμα,αδιαφορη παρουσια
-ιασ.10 οροφος,χριστινα απο λ28 ισογειο παλιοτερα,εχει πεσει αρκετα εμφανισιακα σε σχεση με τοτε,παντως εχει πολυ ωραια καλλιγραμμα ποδια...καλη μεσα
-ιασ.2 κλειστα
-ιασ.1 πανω αριστερα,μια αρκετα ψηλη ξανθια νεαρη με καλο σωματακι,μετριο προσωπο,αυτη ειναι η ειρηνη; η κ.νικη ανακοινωσε ελ.στοματικο...το δεξι κλειστο
-ιασ.1 αριστερα,κλειστο
-ιασ.1 δεξι,μινα,ξανθο πιπινι με αρκετα καλο κορμακι,μετριο προσωποκοντουλα...δε την εχω παρει,δε μου κανει κλικ...
-κολ.11 οροφος,χριστινα,μελαχροινη νεαρη σχετικα ψηλη με μεγαλουτσικο στηθος,αδιαφορο προσωπο
-κολ.11 ισογειο,ζωη,πολυ σεξυ πετιτ,αλλα τα εχουμε πει...μη τη καλομαθαινετε,παντως ειναι γενικα καλη μεσα
-κολ.11 υπογειο,μαρια,η ξανθια αδυνατη με το εκφυλο μουτρακι και το "υπερτεντωμενο" κολαρακι...αρκετα νωχελικη μεσα
-κολ.15 αριστερο,μονικα,αδυνατη νεαρη με ωραιο κορμακι και εκφυλο προσωπο...την εχω παρει σε αυτο το σπιτι οταν ηταν ξανθια,ειναι ενταξει μεσα και βγαζει κατι το προστυχο
-κολ.15 δεξι,η ντενισα/αλεξανδρα...αδυνατο πιπινι με πολυ ωραιο κορμι και μεγαλο στηθος πεσμενο,πολυ ομορφο προσωπο με ανοιχτοχρωμα ματια,οσες φορες τη πηρα περασα τελεια,πρεπει ομως να γουσταρεις τη τρελα της,μονο ετσι...
-κολ.27 ισογειο,αδιαφορη μελαχροινη,ελληνιδα λεει...ελεος...
-κολ.27 υπογειο/οροφος κλειστα
-κολ.23 οροφος,νομιζω αννα η μελαχροινη απο φ27 οροφος,αρκετα παχουλη την ειδα...15 ευρω...δε την εχω παρει
-κολ.23 υπογειο,χριστινα,νομιζω η ξανθια απο φ27 υπογειο,καλυτερης εμφανισης,πιο ομορφη,πιο καλο σωμα με ωραια μεση...15 ευρω...δε την εχω παρει...
-κολ.30 ισογειο,αδιαφορη μελαχροινη μιλφ...no ηλεκτρα σημερα...
-κολ.30 οροφος,αννα η γνωστη μλφ με το κοντο μαλλι η ψηλη
-κολ.30,2ος οροφος,μια αδιαφορη καστανοξανθη μιλφ
-κολ.32,ανοιχτο,δεν ανεβηκα...
-κολ.32 υπογειο,ιωαννα,το μελαχροινο κοντοπουτανο με το εκφυλο μουτρακι και το ωραιο στηθος απο φ69/φ80,μ'αρεσει πολυ και θελω αλλα ειδα εκει καβγαδιζανε,μαλλον καποιος ειχε φαει φολα και εκανε μανουρα
-κολ.32 ισογειο,αλεξανδρα με τα γυαλακια τελευταια σταθερα,μελαχροινη με πολυ ωραιο κορμι,νοστιμο προσωπο...15 ευρω

αυτα συνοπτικα...θελω εδω να πω,οτι τοσα χρονια σε μπουρδελα,πρωτη φορα τελευταια νοιωθω τοσο πολυ τη βρωμα,θυμαμαι απο μικρος μυριζε πατσουλι γενικα,αυτη ηταν η κυρια μυρωδια αλλα βρωμοποδαριλα και κολιλα πολυ σπανια συναντουσες

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τρομερη παρτουζα διδυμου 16 με μαρια απο αλκαμενους και αννα απο περγαμου που πλεον θα δουλευουν διδυμου 16.
Με κοντο μαλλι μελαχρινες και οι δυο η μαρια βυζαρες φυσικες και καναν τρομερη παρτουζα τους βγηκε ωραια το λεσβιακο που εφερε  μια ομορφη εμπειρια.
με καυλωσες βραδιατικα , α να χαθείς !

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Ξανα Φυλης πριν λιγο παρεα με φιλαρακι μετα απο εξοδο.
Φυλης 54 ισογειο-Η Ορορα ξανα.
Φυλης 56-Νατασσα. Μετρια ξανθια με 80ς μαλλι.
Φυλης 66 δεξια-Η Αννα/Ιλονα η μουναρα.
Φυλής 72-Ναντια κλασικα.
Φυλης 84 ισογειο-Μια Μονικα μελαχρινη με πρωκτικο.
Φυλης 65 οροφος-Αναμπελα. Ενα λεπτο σουργελο με πολυ ωραια βυζια.
Φυλής 67-Η Αντινα με τα πλαστικα βυζια.
Φυλης 69 ισογειο-Η Μαιρη η μπαμπατσικη νεαρη.
Φυλης 71 οροφος-Καθριν. Ωραια ξανθια με καμπυλες.
Φυλης 71 ισογειο-Η Μαρια με την τσιριχτη φωνη.
Φωκαιας 17 ισογειο-Ζωη η Θεσσαλονικια.
Φωκαιας 17 οροφος-Ελενη η Αιγυπτια.
Ο φιλος ηταν αναμεσα σ' αυτην και στην Αλεξια από το Φωκαιας 27 ισογειο με το απιθανο κωλαρακι. Τελικα μακελεψε την δευτερη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φωτογραφία για Κόμπρας...  :cum:

eRyvKWQ.jpg

Πέρασα με Εμμανουέλα....Φ.65 κάτω.
Πρώτος πελάτης...μέτρια η τσούρκα...
Θα μπει ψυγείο για 6 μήνες να ισιώσει. :s&m_2:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Αφού δεν παίρνεις ημίωρα προγραμματάκια,τί περιμένεις κι εσύ...  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Τρομερη παρτουζα διδυμου 16 με μαρια απο αλκαμενους και αννα απο περγαμου που πλεον θα δουλευουν διδυμου 16.
Με κοντο μαλλι μελαχρινες και οι δυο η μαρια βυζαρες φυσικες και καναν τρομερη παρτουζα τους βγηκε ωραια το λεσβιακο που εφερε  μια ομορφη εμπειρια.

Μιμικο εισαι ΗΡΩΑΣ !!

Πριν λιγο...

Διδυμου 16 ειδα την Μαρια και την Αννα ... πραγματικα αγορι μου μπραβο αφου καταφερες να καυλωσεις με αυτες τις 2 γυναικες, προσωπικα επρεπε να με πληρωσουν για να περασω :)

Συνεχεια με Βεργας 2 να δω τη Μονικα , ομως αντι αυτης ενα μιλφογκιλφ ξανθο ... καμια σχεση με τα γουστα μου εφυγα τρεχοντας...

Ξανα πισω ... Διδυμου 8β κατω ενδιαφερον κοριτσακι , η αλεξανδρα αν συγκρατησα σωστα το ονομα της με φουλ προγραμμα (ηταν η νο1 επιλογη μου μεχρι να βρω κατι αλλο)

Διδυμου 8α οροφος , μια μελαχροινη αδιαφορη με ελ.στοματικο και μουτρωμενη , ψωμομενη κοπελα , οχι χοντρη αλλα δεν ειχε ορεξη και φαινοταν

Απεναντι...

Διδυμου 7β (το δεξι οπως τα κοιταμε) μια αδυνατη μελαχροινη , δεν ακουσα προγραμμα, δεν μαρεσε και εφυγα, η τσατσα ελεγε τα δικα της "φραουλιτσα κτλ" βγαινει και αυτη μου λεει που πας ;; μη φευγεις, ελα να σου αλλαξω τα φωτα !

Διπλα...

Διδυμου 7α καποια ναταλια με ωραια μεγαλα βυζια, ειχε κατι που με καυλωνε, απλο + 69 το προγραμμα της.

Φευγω και απο εκει και παω Φυλης 54α οροφος , μια μελαχροινη αγουρη κοπελα που γυριζε γυρω γυρω σαν γυρος στο σουβλατζιδικο που σιγοψηνεται ... κατεβηκα τις σκαλες αφου δυσκολευτηκα να βρω την πορτα της εξοδου ! (παντα κατι με μπερδευει σε αυτο το σπιτι)

Ακριβως απο κατω ειπα να επισκευτω και τα 2 ισογεια που ειχαμε τα εξης ...

Φυλης 54β ηταν η Ορορα ... που βγηκε και βαραγε μονη της τα κολομερια της , συναγωνιστης μολις την ειδε του γυαλισε το ματι και περασε δινοντας στη τσατσα μια χουφτα κερματα ... τον περασε στο δωματιο και βγηκε και τα κοιταζε καλα καλα η τσατσα ... μαλλον πληρωθηκε αλλα απογοητευτηκε

Στο Φυλης 56 διπλα ηταν η γνωστη ξανθια μουναρα Αννα , που τη βλεπω πολλα χρονια αλλα δεν την εχω παρει ποτε ... βγηκε απο το δωματιο με πολυ ορεξη και ολογυμνη... με καυλωσε και ειπα να περασω αλλα ηθελα να τη γλυψω και δεν προσφερε 69 (νομιζω πιο παλια σε αλλα σπιτια το προσφερε) ... η φαση ηταν ενω ειμαστε μεσα 6-7 μαντραχαλοι και η αννα στη μεση να κανει τρελες ολογυμνη... μπαινει μια κοπελα με 2 καφεδες στο χερι ... η τσατσα και η Αννα ειχαν παραγγειλει καφεδακια ... μαλλον επαθε καποιο "ΣΟΚ" η κοπελα ετσι οπως ειδα το προσωπο της ... δεν ηταν οτι μπηκε στο σπιτι που ηξερε που μπηκε ... αλλα η στιγμη το πως μας πετυχε ολους...

Ετσι αφου απεριψα για ακομα μια φορα τη μουναρα Αννα (πειτε μου ρε παιδια τι λεει η ξανθια ; αξιζει στο δωματιο ; )

Γυρισα πισω διδυμου στο 7 να μπω στη Ναταλι - Ναταλια , καπως ετσι ..

Ξαπλωσα στο κρεβατι και τη περιμενα, μπηκε επεσε απο πανω μου και εκανε κατι προκαταρκτικα , χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο μου τον σηκωσε και ξεκινησε ενα καλο θα ελεγα τρομπονι ... της λεω γυρνα το κωλο σου σε εμενα να βλεπω ... σηκωνεται ορθια στο κρεβατι και αρχισε να με παιζει ναζιαρικα ... πως θελεις κτλ ... ε αυτο ηταν με κατακαυλωσε , τη βαζω σε σταση 69 και συνεχιζει να με γλυφει ... προσπαθουσα να αντισταθω στο πανεμορφο μουνακι της αλλα και την απαραβιαστη πισω τρυπα της ... μεχρι που αρχισα να ριχνω λιγο λιγο κωλομουσουδα ... και να της γλυφω τη κωλοτρυπιδα ... με το που νιωθει τη γλωσσα μου εκει γουσταρε ... και αρχιζει να σπρωχνει μονη της ... ε στο 4λεπτο εχυσα ... μεχρι και να γαμησω ξεχασα με τετοια καυλα που με επιασε ... ενιωσα σαν 20αρης και ας εχω τα διπλα χρονια.

ΥΓ. Στα 3 σπιτια της φυλης και στα 2 της διδυμου ηταν μαζι 2 πρεζακια (οχι σε τελειωμενο σταδιο αλλα ειχαν μερικα χρονακια ακομα) που εψαχναν απεγνωσμενα ελευθερο στοματικο ... σε οποιο σπιτι μπαιναμε το ζηταγαν... ευτυχως ειτε λογο καταστασης ειτε γιατι ετυχε δεν το βρηκαν οσο εψαχναν μαζι μου...

Αντε μαγκες καλα να περνατε , παω να δω champions league και τα λεμε

Kαλες τσαρκες !

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Βολτα νωρις απόγευμα στο Μεταξουργειο.

Κολωνου 11 πάνω Λαρισα ωραιο κορμι
11 ισογειο Αννα ξανθια μικρη
11 υπογειο Βικυ και Ζωή
15α Μονικα ωραιο κωλαρακι
15β Άννα στυλιαρι και Άντζελα
27 ισογειο Νατασα ξανθια μικρη
30 κατω Ηλεκτρα
32 πάνω Μαρια και Μεγκυ οι ξανθές μικρουλες
Ιασωνος 19 κατω Μια καστανοξανθη γλυκια λιγο γεματη με αφελειες
Ιασωνος 19 πανω Νατασα ξανθια αδυνατη μικρή
Ιασωνος 20 κατω Γκαμπριελα μελαχροινη μουναρα με βυζαρες

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Μιμικο εισαι ΗΡΩΑΣ !!

Πριν λιγο...

Διδυμου 16 ειδα την Μαρια και την Αννα ... πραγματικα αγορι μου μπραβο αφου καταφερες να καυλωσεις με αυτες τις 2 γυναικες, προσωπικα επρεπε να με πληρωσουν για να περασω :)

Συνεχεια με Βεργας 2 να δω τη Μονικα , ομως αντι αυτης ενα μιλφογκιλφ ξανθο ... καμια σχεση με τα γουστα μου εφυγα τρεχοντας...

Ξανα πισω ... Διδυμου 8β κατω ενδιαφερον κοριτσακι , η αλεξανδρα αν συγκρατησα σωστα το ονομα της με φουλ προγραμμα (ηταν η νο1 επιλογη μου μεχρι να βρω κατι αλλο)

Διδυμου 8α οροφος , μια μελαχροινη αδιαφορη με ελ.στοματικο και μουτρωμενη , ψωμομενη κοπελα , οχι χοντρη αλλα δεν ειχε ορεξη και φαινοταν

Απεναντι...

Διδυμου 7β (το δεξι οπως τα κοιταμε) μια αδυνατη μελαχροινη , δεν ακουσα προγραμμα, δεν μαρεσε και εφυγα, η τσατσα ελεγε τα δικα της "φραουλιτσα κτλ" βγαινει και αυτη μου λεει που πας ;; μη φευγεις, ελα να σου αλλαξω τα φωτα !

Διπλα...

Διδυμου 7α καποια ναταλια με ωραια μεγαλα βυζια, ειχε κατι που με καυλωνε, απλο + 69 το προγραμμα της.

Φευγω και απο εκει και παω Φυλης 54α οροφος , μια μελαχροινη αγουρη κοπελα που γυριζε γυρω γυρω σαν γυρος στο σουβλατζιδικο που σιγοψηνεται ... κατεβηκα τις σκαλες αφου δυσκολευτηκα να βρω την πορτα της εξοδου ! (παντα κατι με μπερδευει σε αυτο το σπιτι)

Ακριβως απο κατω ειπα να επισκευτω και τα 2 ισογεια που ειχαμε τα εξης ...

Φυλης 54β ηταν η Ορορα ... που βγηκε και βαραγε μονη της τα κολομερια της , συναγωνιστης μολις την ειδε του γυαλισε το ματι και περασε δινοντας στη τσατσα μια χουφτα κερματα ... τον περασε στο δωματιο και βγηκε και τα κοιταζε καλα καλα η τσατσα ... μαλλον πληρωθηκε αλλα απογοητευτηκε

Στο Φυλης 56 διπλα ηταν η γνωστη ξανθια μουναρα Αννα , που τη βλεπω πολλα χρονια αλλα δεν την εχω παρει ποτε ... βγηκε απο το δωματιο με πολυ ορεξη και ολογυμνη... με καυλωσε και ειπα να περασω αλλα ηθελα να τη γλυψω και δεν προσφερε 69 (νομιζω πιο παλια σε αλλα σπιτια το προσφερε) ... η φαση ηταν ενω ειμαστε μεσα 6-7 μαντραχαλοι και η αννα στη μεση να κανει τρελες ολογυμνη... μπαινει μια κοπελα με 2 καφεδες στο χερι ... η τσατσα και η Αννα ειχαν παραγγειλει καφεδακια ... μαλλον επαθε καποιο "ΣΟΚ" η κοπελα ετσι οπως ειδα το προσωπο της ... δεν ηταν οτι μπηκε στο σπιτι που ηξερε που μπηκε ... αλλα η στιγμη το πως μας πετυχε ολους...

Ετσι αφου απεριψα για ακομα μια φορα τη μουναρα Αννα (πειτε μου ρε παιδια τι λεει η ξανθια ; αξιζει στο δωματιο ; )

Γυρισα πισω διδυμου στο 7 να μπω στη Ναταλι - Ναταλια , καπως ετσι ..

Ξαπλωσα στο κρεβατι και τη περιμενα, μπηκε επεσε απο πανω μου και εκανε κατι προκαταρκτικα , χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο μου τον σηκωσε και ξεκινησε ενα καλο θα ελεγα τρομπονι ... της λεω γυρνα το κωλο σου σε εμενα να βλεπω ... σηκωνεται ορθια στο κρεβατι και αρχισε να με παιζει ναζιαρικα ... πως θελεις κτλ ... ε αυτο ηταν με κατακαυλωσε , τη βαζω σε σταση 69 και συνεχιζει να με γλυφει ... προσπαθουσα να αντισταθω στο πανεμορφο μουνακι της αλλα και την απαραβιαστη πισω τρυπα της ... μεχρι που αρχισα να ριχνω λιγο λιγο κωλομουσουδα ... και να της γλυφω τη κωλοτρυπιδα ... με το που νιωθει τη γλωσσα μου εκει γουσταρε ... και αρχιζει να σπρωχνει μονη της ... ε στο 4λεπτο εχυσα ... μεχρι και να γαμησω ξεχασα με τετοια καυλα που με επιασε ... ενιωσα σαν 20αρης και ας εχω τα διπλα χρονια.

ΥΓ. Στα 3 σπιτια της φυλης και στα 2 της διδυμου ηταν μαζι 2 πρεζακια (οχι σε τελειωμενο σταδιο αλλα ειχαν μερικα χρονακια ακομα) που εψαχναν απεγνωσμενα ελευθερο στοματικο ... σε οποιο σπιτι μπαιναμε το ζηταγαν... ευτυχως ειτε λογο καταστασης ειτε γιατι ετυχε δεν το βρηκαν οσο εψαχναν μαζι μου...

Αντε μαγκες καλα να περνατε , παω να δω champions league και τα λεμε

Kαλες τσαρκες !
πολυ ωραια περιγραφη!
αυτο το site εκτος απο ενημερωτικο χαρακτηρα(σπουδαιες ενημερωσεις απο διαφορους εδω μεσα,μπραβο παιδια)
εχει και ψυχαγωγικο χαρακτηρα,να μοιραστουμε τις εμπειριες-ιστοριες μας!

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πήγαινα Αχαρνών 85 για την θρυλική Μαρίνα και άντε πάλι τα δεν είναι , μου πε η υπηρεσία λογικά από βδομάδα κλπ το ωραιότερο η απογοήτευση της Ναταλύ λέγοντας είμαι και γω εδώ, χαχα αλλά η Μαρίνα είναι μόνο μία!!

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Πηγα το απογευμα κατα τις 20:00 απο Φ.59 και ειδα διμετρη ξανθια με φιδισιο σωμα και αυθαδικο ωραιο μουτρακι. Βγηκε ολογυμη, ξερουμε τιποτε για αυτην? 
Δεν συγκρατησα ονομα ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πηγα το απογευμα κατα τις 20:00 απο Φ.59 και ειδα διμετρη ξανθια με φιδισιο σωμα και αυθαδικο ωραιο μουτρακι. Βγηκε ολογυμη, ξερουμε τιποτε για αυτην? 
Δεν συγκρατησα ονομα ...

Η Αλίσια.... :2on1:
Τηνεχωγαμήσει 2 φορές....καλή,κριτικές ψάξε Φυλής 67.... :pipa1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom