Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 346 άτομα (33 μέλη και 313 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Μιας και τα φράγκα δεν φτάνουν για cg έχουμε πρόταση για ελεύθερο στοματικό-τελείωμα σε οίκο;
Η βοήθεια ζητείται καθώς η αναζήτησή μου περιελάμβανε μόνο cg.... :helpplea:
Αν είσαι καθαρός και περιποιημένος,υπάρχει και η Μαρίνα στο Ιάσωνος 1 γωνία με 10€.Δεν θα σε ενθουσιάσει εμφανισιακά,αλλά είναι πολύ καλή!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Δυστυχώς έκανα το λάθος να έρθω με το ποδηλατακι Αχαρνών 85 για βόλτα και έπεσα σε δυο μουναρες mlf
Tην γνωστή μαρίνα με την οποία ήθελα διακαώς να περάσω αλλά δεν διαθέτει ντουζ το κατάστημα και την ψηλή νταρντανογυναικαρα ξανθιά αλεξια από Κωνσταντινουπόλεως 166 που δεν είναι καθολου μα καθόλου κακη
Και πού ταιριάζει το ''δυστυχώς'';

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Η Εστέλ από Φωκαίας πού παίζει;
Υπάρχει και η αδελφή της η Μισέλ στο onlygreekάδικο Κολωνού 32 πάνω,εξίσου μουνάρα και με βυζάρες!Δεν έχω ιδία άποψη για υπηρεσίες,ανάτρεξε σε κριτικές κι ενημερώσεις...  ;)

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Μόνικα.Τρίτη βάρδια στο Φυλής 71 όροφος όταν λείπει η μουναροΚατρίν.

Παίζει και στα Φυλής 86.

Δεν έχω γνώση ή εμπειρία για τις επιδόσεις της στα ενδότερα.

Πάντως είναι όμορφη,δείχνει ευχάριστη και πάντα-ακόμη και σε ήμερες και ώρες αναδουλειάς όπως σε πρωινές βάρδιες-είναι χαμογελαστή!

Βέβαια αυτό από μόνο του (τις περισσότερες φορές) δεν σημαίνει και κάτι για τα περαιτέρω αλλά...

Ευχαριστω Dude  :kneel:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φωκαιας που ηταν μια εκπληξη και η διαθεση αλλα και η εμφανιση των κοριτσιων,ισως γιατι ημουν και εγω σε χαλαρη διαθεση
17 ισογειο δυο κοπελες,η ξανθια ιονελα με φουλ,εμφανιστηκε ολογυμνη,σουπερ σεξι κορμι και ομορφο προσωπο,φουλ προγραμμα  αλλα είναι φουλ από μονη της
Η άλλη κοπελα ηταν η σαμπρινα,μελαγχροινη τουμπανατη αλλα ένα επιπεδο πιο κατω εμφανισιακα εχω την εντυπωση
Ευχαριστη παρουσια και η υπηρεσια ευα που ειχα καιρο να δω και χαρηκα
17 οροφος η σουπερ σεξι καστανη ξενια με αρκετα μεγαλη προυπηρεσια στον χωρο και η κορινα,αρκετα τουμπανατη και ενδιαφερουσα και αυτή η κοπελα,την οποια προσεξα λιγοτερο
19 χριστινα ,η καστανομελαγχροινη γυρολογος με φουλ προγραμμα και το καλο κορμι που ειδα προσφατα στο ισογειο του 109 στη φυλης
27 υπογειο η ξανθια χριστινα από το ισογειο του 27 πριν λιγο καιρο με φουλ προγραμμα
Ντυμενη παντα με μαυρο σετ εσωρουχων
27 ισογειο η μαξιμ,λεπτη ξανθια κοπελα με καλο σεξι στυλιαρικο κατά καποιο τροπο κορμι
27 οροφος δυο κοπελες,η μαρινα,ψηλη μελαγχροινη ,μου αρεσε για σεξ, και η σιμονα,μελαγχροινη επισης με καλο κορμι ,μετριο υψος
24 βιολετα ,καστανη ζουμερη κοπελα μετριου υψους
Κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο η ξανθια αννα από διδυμου 8 και κωνσταντινουπολεως  206,σχετικα λεπτη και ψηλη
166 ισογειο ναταλι η ψηλη milfogilf με το χαρακτηριστικο ωοειδες πρησμενο προσωπειο

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Live...

Καλύμνου

36Α η μιλφογκιλφ Ελληνίδα Νανά, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αν και λίγο σπασμένη στο πρόσωπο, βλέπεται μια χαρά, κανονικού αναστήνατος σώμα με λίγες χαλαρώσεις, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, υπερ φουλ πρόγραμμα.
Όπως πάντα με αναμονή στο σαλόνι ελέω ρομαντικών χυστών.
Η Μήτση πρωινή!

48Α η γκιλφ Φωτεινή, με γκριζο μαύρο μαλλί (άβαφτο) στο ύψος των ώμων, αδιάφορο ψυχρό πρόσωπο, πληθωρικό κορμί με 2,5-3αρι βυζί, κοιλιά, κώλος με πιασίματα και μπούτια, φορούσε μαύρη ημιδιαφανή ρόμπα, ελεύθερο στοματικό+ισπανικό στο πρόγραμμα.

48Β κλειστό.

Πιπίνου

65Β η προμίλφ-μιλφ Χριστίνα από Κολωνού 27Β όροφο/υπόγειο όπου και ξεκίνησε κι έπειτα για λίγο στο Κεραμεικού 15Α (όροφο) πριν λίγο καιρό, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο αν και χάνει στο χαμόγελο, λίγο ψηλή με θελκτικό κορμί αν και λίγες ραγάδες στην κοιλιακή χώρα, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε τα μαύρα εσώρουχα με το από πάνω μαύρο ριχτό που φοράει πάντα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. (συνίσταται)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Δυστυχώς έκανα το λάθος να έρθω με το ποδηλατακι Αχαρνών 85 για βόλτα και έπεσα σε δυο μουναρες mlf
Tην γνωστή μαρίνα με την οποία ήθελα διακαώς να περάσω αλλά δεν διαθέτει ντουζ το κατάστημα και την ψηλή νταρντανογυναικαρα ξανθιά αλεξια από Κωνσταντινουπόλεως 166 που δεν είναι καθολου μα καθόλου κακη

και οι 2 ειναι πολυ καλες. :sunglasses:
εσενα σου ταιριαζει ομως περισσοτερο η Μαρινα διοτι ειναι πιο αισθησιακη/μυστηριακη/λαγνα στο δωματιο  :kissass:
η Αλεξια ειναι πιο σκυλι του πολεμου και αμασητη  :fuck2:
αμφοτερες μπαρουτοκαπνιζμενες μασατζουδες, χρονια στα ελαιοτριβια πριν μεταπηδησουν στα "σπιτακια"  :gay:

ΥΓ. ωραιες ενημερωσεις!  :hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Live...

Καλύμνου

36Α η μιλφογκιλφ Ελληνίδα Νανά, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αν και λίγο σπασμένη στο πρόσωπο, βλέπεται μια χαρά, κανονικού αναστήνατος σώμα με λίγες χαλαρώσεις, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, υπερ φουλ πρόγραμμα.
Όπως πάντα [size=20pt]με αναμονή στο σαλόνι ελέω ρομαντικών χυστών.[/size]
Η Μήτση πρωινή!

:sunglasses:

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
2η βαρδια στη Φυλης

φυλης 56 Παριτσια το πιπινι
φυλης 59 Μαρια με τους μεγαλους βυζους
φυλης 61 κλασσικα η Αλεξ
φυλης 66α Ελενη
φυλης 66δ Ελλη το ξανθο πιπινι
φυλης 84β Μονικα η σκουροδερμη μουνιτσα
φυλης 86β Μαγια και Αλινα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σημερα εκανα καταθεση στο κολωνου 30 α γαμησα μια ελενη δεν την ειχα ξαναδει  απο ρουμανια ελειπε η νταρια διοτι ηταν αρρωστη και την αντικατεστησε αυτη η κοπελλα πηγα πριν τελειωσει η βαρδια περασα καλα μαζι της εκατσα στο δωματιο χωρις να μου χτυπησει η αλλοδαπη η ξανθια τσατσα την πορτα ηταν καλη αν την πετυχω θα ξαναπαω μαζι της

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
σημερα εκανα καταθεση στο κολωνου 30 α γαμησα μια ελενη δεν την ειχα ξαναδει   απο ρουμανια ελειπε η νταρια διοτι ηταν αρρωστη και την αντικατεστησε αυτη η κοπελλα πηγα πριν τελειωσει η βαρδια περασα καλα μαζι της εκατσα στο δωματιο χωρις να μου χτυπησει η αλλοδαπη η ξανθια τσατσα την πορτα ηταν καλη αν την πετυχω θα ξαναπαω μαζι της

Μουνάρα η Ελένη!  :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε Dude για αλλη πηγαινα αλλα βιαζομουυνα διοτι ειχα δουλεια πηγαινα για την ανδριανα αλλα δεν εκατσε λογικα θα παω αυριο

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Φωκαιας που ηταν μια εκπληξη και η διαθεση αλλα και η εμφανιση των κοριτσιων,ισως γιατι ημουν και εγω σε χαλαρη διαθεση
17 ισογειο δυο κοπελες,η ξανθια ιονελα με φουλ,εμφανιστηκε ολογυμνη,σουπερ σεξι κορμι και ομορφο προσωπο,φουλ προγραμμα  αλλα είναι φουλ από μονη της
Η άλλη κοπελα ηταν η σαμπρινα,μελαγχροινη τουμπανατη αλλα ένα επιπεδο πιο κατω εμφανισιακα εχω την εντυπωση
Ευχαριστη παρουσια και η υπηρεσια ευα που ειχα καιρο να δω και χαρηκα
17 οροφος η σουπερ σεξι καστανη ξενια με αρκετα μεγαλη προυπηρεσια στον χωρο και η κορινα,αρκετα τουμπανατη και ενδιαφερουσα και αυτή η κοπελα,την οποια προσεξα λιγοτερο
19 χριστινα ,η καστανομελαγχροινη γυρολογος με φουλ προγραμμα και το καλο κορμι που ειδα προσφατα στο ισογειο του 109 στη φυλης
27 υπογειο η ξανθια χριστινα από το ισογειο του 27 πριν λιγο καιρο με φουλ προγραμμα
Ντυμενη παντα με μαυρο σετ εσωρουχων
27 ισογειο η μαξιμ,λεπτη ξανθια κοπελα με καλο σεξι στυλιαρικο κατά καποιο τροπο κορμι
27 οροφος δυο κοπελες,η μαρινα,ψηλη μελαγχροινη ,μου αρεσε για σεξ, και η σιμονα,μελαγχροινη επισης με καλο κορμι ,μετριο υψος
24 βιολετα ,καστανη ζουμερη κοπελα μετριου υψους
Κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο η ξανθια αννα από διδυμου 8 και κωνσταντινουπολεως  206,σχετικα λεπτη και ψηλη
166 ισογειο ναταλι η ψηλη milfogilf με το χαρακτηριστικο ωοειδες πρησμενο προσωπειο

:rockon:
η Μαξιμ κυρίως πρωινές βάρδιες δουλεύει...;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
1)Καλησπερα
2)Αυριο πρωινη βαρδια παιζει τιποτα σε Ελληνιδα μιλφ η γκιλφ?
3)Την καταρα μου σε ολους τους γαβρους!  :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τα καλυτερα μουνια της πιατσας αισθησιακε μου! :wanker:
Πρεπει να τις δοκιμασεις και τις 2! :zfuck: :wanker:
Tην ξενια την εχω δοκιμασει στη φυλης 84α

:rockon:
η Μαξιμ κυρίως πρωινές βάρδιες δουλεύει...;
Σου απαντησε ο dude βασιλη

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Κυρίως απογευματινές βάρδιες δουλεύει- πρωινές ελάχιστες και μόνο αν και όταν προκύπτει κάποιο κενό όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες που έλειπε η Καμέλια.

Οκ Thank you!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
και οι 2 ειναι πολυ καλες. :sunglasses:
εσενα σου ταιριαζει ομως περισσοτερο η Μαρινα διοτι ειναι πιο αισθησιακη/μυστηριακη/λαγνα στο δωματιο  :kissass:
η Αλεξια ειναι πιο σκυλι του πολεμου και αμασητη  :fuck2:
αμφοτερες μπαρουτοκαπνιζμενες μασατζουδες, χρονια στα ελαιοτριβια πριν μεταπηδησουν στα "σπιτακια"  :gay:

ΥΓ. ωραιες ενημερωσεις!  :hi:

Ενδιαφερον διδυμο........ :erection:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom