Αν είσαι καθαρός και περιποιημένος,υπάρχει και η Μαρίνα στο Ιάσωνος 1 γωνία με 10€.Δεν θα σε ενθουσιάσει εμφανισιακά,αλλά είναι πολύ καλή!Μιας και τα φράγκα δεν φτάνουν για cg έχουμε πρόταση για ελεύθερο στοματικό-τελείωμα σε οίκο;
Η βοήθεια ζητείται καθώς η αναζήτησή μου περιελάμβανε μόνο cg....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και πού ταιριάζει το ''δυστυχώς'';Δυστυχώς έκανα το λάθος να έρθω με το ποδηλατακι Αχαρνών 85 για βόλτα και έπεσα σε δυο μουναρες mlf
Tην γνωστή μαρίνα με την οποία ήθελα διακαώς να περάσω αλλά δεν διαθέτει ντουζ το κατάστημα και την ψηλή νταρντανογυναικαρα ξανθιά αλεξια από Κωνσταντινουπόλεως 166 που δεν είναι καθολου μα καθόλου κακη
Υπάρχει και η αδελφή της η Μισέλ στο onlygreekάδικο Κολωνού 32 πάνω,εξίσου μουνάρα και με βυζάρες!Δεν έχω ιδία άποψη για υπηρεσίες,ανάτρεξε σε κριτικές κι ενημερώσεις... ;)Η Εστέλ από Φωκαίας πού παίζει;
Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 305
- Like
- 4.607
- Πόντοι
- 16.491
Μόνικα.Τρίτη βάρδια στο Φυλής 71 όροφος όταν λείπει η μουναροΚατρίν.
Παίζει και στα Φυλής 86.
Δεν έχω γνώση ή εμπειρία για τις επιδόσεις της στα ενδότερα.
Πάντως είναι όμορφη,δείχνει ευχάριστη και πάντα-ακόμη και σε ήμερες και ώρες αναδουλειάς όπως σε πρωινές βάρδιες-είναι χαμογελαστή!
Βέβαια αυτό από μόνο του (τις περισσότερες φορές) δεν σημαίνει και κάτι για τα περαιτέρω αλλά...
Ευχαριστω Dude
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Φωκαιας που ηταν μια εκπληξη και η διαθεση αλλα και η εμφανιση των κοριτσιων,ισως γιατι ημουν και εγω σε χαλαρη διαθεση
17 ισογειο δυο κοπελες,η ξανθια ιονελα με φουλ,εμφανιστηκε ολογυμνη,σουπερ σεξι κορμι και ομορφο προσωπο,φουλ προγραμμα αλλα είναι φουλ από μονη της
Η άλλη κοπελα ηταν η σαμπρινα,μελαγχροινη τουμπανατη αλλα ένα επιπεδο πιο κατω εμφανισιακα εχω την εντυπωση
Ευχαριστη παρουσια και η υπηρεσια ευα που ειχα καιρο να δω και χαρηκα
17 οροφος η σουπερ σεξι καστανη ξενια με αρκετα μεγαλη προυπηρεσια στον χωρο και η κορινα,αρκετα τουμπανατη και ενδιαφερουσα και αυτή η κοπελα,την οποια προσεξα λιγοτερο
19 χριστινα ,η καστανομελαγχροινη γυρολογος με φουλ προγραμμα και το καλο κορμι που ειδα προσφατα στο ισογειο του 109 στη φυλης
27 υπογειο η ξανθια χριστινα από το ισογειο του 27 πριν λιγο καιρο με φουλ προγραμμα
Ντυμενη παντα με μαυρο σετ εσωρουχων
27 ισογειο η μαξιμ,λεπτη ξανθια κοπελα με καλο σεξι στυλιαρικο κατά καποιο τροπο κορμι
27 οροφος δυο κοπελες,η μαρινα,ψηλη μελαγχροινη ,μου αρεσε για σεξ, και η σιμονα,μελαγχροινη επισης με καλο κορμι ,μετριο υψος
24 βιολετα ,καστανη ζουμερη κοπελα μετριου υψους
Κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο η ξανθια αννα από διδυμου 8 και κωνσταντινουπολεως 206,σχετικα λεπτη και ψηλη
166 ισογειο ναταλι η ψηλη milfogilf με το χαρακτηριστικο ωοειδες πρησμενο προσωπειο
17 ισογειο δυο κοπελες,η ξανθια ιονελα με φουλ,εμφανιστηκε ολογυμνη,σουπερ σεξι κορμι και ομορφο προσωπο,φουλ προγραμμα αλλα είναι φουλ από μονη της
Η άλλη κοπελα ηταν η σαμπρινα,μελαγχροινη τουμπανατη αλλα ένα επιπεδο πιο κατω εμφανισιακα εχω την εντυπωση
17 οροφος η σουπερ σεξι καστανη ξενια με αρκετα μεγαλη προυπηρεσια στον χωρο και η κορινα,αρκετα τουμπανατη και ενδιαφερουσα και αυτή η κοπελα,την οποια προσεξα λιγοτερο
19 χριστινα ,η καστανομελαγχροινη γυρολογος με φουλ προγραμμα και το καλο κορμι που ειδα προσφατα στο ισογειο του 109 στη φυλης
27 υπογειο η ξανθια χριστινα από το ισογειο του 27 πριν λιγο καιρο με φουλ προγραμμα
27 ισογειο η μαξιμ,λεπτη ξανθια κοπελα με καλο σεξι στυλιαρικο κατά καποιο τροπο κορμι
27 οροφος δυο κοπελες,η μαρινα,ψηλη μελαγχροινη ,μου αρεσε για σεξ, και η σιμονα,μελαγχροινη επισης με καλο κορμι ,μετριο υψος
Κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο η ξανθια αννα από διδυμου 8 και κωνσταντινουπολεως 206,σχετικα λεπτη και ψηλη
166 ισογειο ναταλι η ψηλη milfogilf με το χαρακτηριστικο ωοειδες πρησμενο προσωπειο
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Live...
Καλύμνου
36Α η μιλφογκιλφ Ελληνίδα Νανά, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αν και λίγο σπασμένη στο πρόσωπο, βλέπεται μια χαρά, κανονικού αναστήνατος σώμα με λίγες χαλαρώσεις, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, υπερ φουλ πρόγραμμα.
Όπως πάντα με αναμονή στο σαλόνι ελέω ρομαντικών χυστών.
Η Μήτση πρωινή!
48Α η γκιλφ Φωτεινή, με γκριζο μαύρο μαλλί (άβαφτο) στο ύψος των ώμων, αδιάφορο ψυχρό πρόσωπο, πληθωρικό κορμί με 2,5-3αρι βυζί, κοιλιά, κώλος με πιασίματα και μπούτια, φορούσε μαύρη ημιδιαφανή ρόμπα, ελεύθερο στοματικό+ισπανικό στο πρόγραμμα.
48Β κλειστό.
Πιπίνου
65Β η προμίλφ-μιλφ Χριστίνα από Κολωνού 27Β όροφο/υπόγειο όπου και ξεκίνησε κι έπειτα για λίγο στο Κεραμεικού 15Α (όροφο) πριν λίγο καιρό, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο αν και χάνει στο χαμόγελο, λίγο ψηλή με θελκτικό κορμί αν και λίγες ραγάδες στην κοιλιακή χώρα, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε τα μαύρα εσώρουχα με το από πάνω μαύρο ριχτό που φοράει πάντα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. (συνίσταται)
Καλύμνου
36Α η μιλφογκιλφ Ελληνίδα Νανά, ξανθιά με ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, αν και λίγο σπασμένη στο πρόσωπο, βλέπεται μια χαρά, κανονικού αναστήνατος σώμα με λίγες χαλαρώσεις, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα, υπερ φουλ πρόγραμμα.
Όπως πάντα με αναμονή στο σαλόνι ελέω ρομαντικών χυστών.
Η Μήτση πρωινή!
48Α η γκιλφ Φωτεινή, με γκριζο μαύρο μαλλί (άβαφτο) στο ύψος των ώμων, αδιάφορο ψυχρό πρόσωπο, πληθωρικό κορμί με 2,5-3αρι βυζί, κοιλιά, κώλος με πιασίματα και μπούτια, φορούσε μαύρη ημιδιαφανή ρόμπα, ελεύθερο στοματικό+ισπανικό στο πρόγραμμα.
48Β κλειστό.
Πιπίνου
65Β η προμίλφ-μιλφ Χριστίνα από Κολωνού 27Β όροφο/υπόγειο όπου και ξεκίνησε κι έπειτα για λίγο στο Κεραμεικού 15Α (όροφο) πριν λίγο καιρό, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο αν και χάνει στο χαμόγελο, λίγο ψηλή με θελκτικό κορμί αν και λίγες ραγάδες στην κοιλιακή χώρα, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε τα μαύρα εσώρουχα με το από πάνω μαύρο ριχτό που φοράει πάντα, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό. (συνίσταται)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Δυστυχώς έκανα το λάθος να έρθω με το ποδηλατακι Αχαρνών 85 για βόλτα και έπεσα σε δυο μουναρες mlf
Tην γνωστή μαρίνα με την οποία ήθελα διακαώς να περάσω αλλά δεν διαθέτει ντουζ το κατάστημα και την ψηλή νταρντανογυναικαρα ξανθιά αλεξια από Κωνσταντινουπόλεως 166 που δεν είναι καθολου μα καθόλου κακη
και οι 2 ειναι πολυ καλες.
εσενα σου ταιριαζει ομως περισσοτερο η Μαρινα διοτι ειναι πιο αισθησιακη/μυστηριακη/λαγνα στο δωματιο
η Αλεξια ειναι πιο σκυλι του πολεμου και αμασητη
αμφοτερες μπαρουτοκαπνιζμενες μασατζουδες, χρονια στα ελαιοτριβια πριν μεταπηδησουν στα "σπιτακια"
ΥΓ. ωραιες ενημερωσεις!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Live...
Καλύμνου
Όπως πάντα [size=20pt]με αναμονή στο σαλόνι ελέω ρομαντικών χυστών.[/size]
Η Μήτση πρωινή!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
σημερα εκανα καταθεση στο κολωνου 30 α γαμησα μια ελενη δεν την ειχα ξαναδει απο ρουμανια ελειπε η νταρια διοτι ηταν αρρωστη και την αντικατεστησε αυτη η κοπελλα πηγα πριν τελειωσει η βαρδια περασα καλα μαζι της εκατσα στο δωματιο χωρις να μου χτυπησει η αλλοδαπη η ξανθια τσατσα την πορτα ηταν καλη αν την πετυχω θα ξαναπαω μαζι της
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
σημερα εκανα καταθεση στο κολωνου 30 α γαμησα μια ελενη δεν την ειχα ξαναδει απο ρουμανια ελειπε η νταρια διοτι ηταν αρρωστη και την αντικατεστησε αυτη η κοπελλα πηγα πριν τελειωσει η βαρδια περασα καλα μαζι της εκατσα στο δωματιο χωρις να μου χτυπησει η αλλοδαπη η ξανθια τσατσα την πορτα ηταν καλη αν την πετυχω θα ξαναπαω μαζι της
Μουνάρα η Ελένη!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
φιλε Dude για αλλη πηγαινα αλλα βιαζομουυνα διοτι ειχα δουλεια πηγαινα για την ανδριανα αλλα δεν εκατσε λογικα θα παω αυριο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Φωκαιας που ηταν μια εκπληξη και η διαθεση αλλα και η εμφανιση των κοριτσιων,ισως γιατι ημουν και εγω σε χαλαρη διαθεση
Κωνσταντινουπολεως
η Μαξιμ κυρίως πρωινές βάρδιες δουλεύει...;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Αυτους τους χυστες τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση
Respect!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Κυρίως απογευματινές βάρδιες δουλεύει- πρωινές ελάχιστες και μόνο αν και όταν προκύπτει κάποιο κενό όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες που έλειπε η Καμέλια.
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
1)Καλησπερα
2)Αυριο πρωινη βαρδια παιζει τιποτα σε Ελληνιδα μιλφ η γκιλφ?
3)Την καταρα μου σε ολους τους γαβρους!
2)Αυριο πρωινη βαρδια παιζει τιποτα σε Ελληνιδα μιλφ η γκιλφ?
3)Την καταρα μου σε ολους τους γαβρους!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Tην ξενια την εχω δοκιμασει στη φυλης 84αΤα καλυτερα μουνια της πιατσας αισθησιακε μου!
Πρεπει να τις δοκιμασεις και τις 2!
Σου απαντησε ο dude βασιλη
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Κυρίως απογευματινές βάρδιες δουλεύει- πρωινές ελάχιστες και μόνο αν και όταν προκύπτει κάποιο κενό όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες που έλειπε η Καμέλια.
Οκ Thank you!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Tην ξενια την εχω δοκιμασει στη φυλης 84α
Σου απαντησε ο dude βασιλη
;)
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
και οι 2 ειναι πολυ καλες.
εσενα σου ταιριαζει ομως περισσοτερο η Μαρινα διοτι ειναι πιο αισθησιακη/μυστηριακη/λαγνα στο δωματιο
η Αλεξια ειναι πιο σκυλι του πολεμου και αμασητη
αμφοτερες μπαρουτοκαπνιζμενες μασατζουδες, χρονια στα ελαιοτριβια πριν μεταπηδησουν στα "σπιτακια"
ΥΓ. ωραιες ενημερωσεις!
Ενδιαφερον διδυμο........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις