κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Ενδιαφερον διδυμο........
Τις φανταζομαι σε δυπυρηνο τσιμπουκι οπως ελεγε καποιος συναγωνιστης.
Ενδιαφερον διδυμο........
και οι 2 ειναι πολυ καλες.
η Αλεξια ειναι πιο σκυλι του πολεμου και αμασητη
αμφοτερες μπαρουτοκαπνιζμενες μασατζουδες, χρονια στα ελαιοτριβια πριν μεταπηδησουν στα "σπιτακια"
1)Καλησπερα
2)Αυριο πρωινη βαρδια παιζει τιποτα σε Ελληνιδα μιλφ η γκιλφ?
3)Την καταρα μου σε ολους τους γαβρους!
1.
2.Ανέτρεξε στην άψογη-όπως πάντοτε άλλωστε-ενημέρωση του Φανούρη Τζούρα όπου στα τρία-τέσσερα πρώτα σπίτια αναφέρονται κάποιες περιπτώσεις σε περιφερειακά σπίτια-Παιανιέων, Βιργ.Μπενάκη, Ιωαννίνων.
Εκτός αυτών,στο μυαλό πρόχειρα μού έρχονται η Ρίτσα στο Τροφωνίου 11β και στο Εξηκίου 18 ισόγειο, η Τζούλια η κοντή με τα σκιστά μάτια που παλαιότερα έκανε πιάτσα στη Σόλωνος.
Eιδα την ενημερωση του αλλα πρεπει να ηταν για αλλη βαρδια...σε ευχαριστω.
Η Μαρία η ρουμάνα από φωκαίας 17β; Ή άλλη;Σωματότυπος;φυλης 59 Μαρια με τους μεγαλους βυζους
ισχυει οτι επεστρεψε?Επιστροφή της Ελένης λοιπόν,κι αυτό που φοβόμουνα ότι θα αντιμετωπίσω κάποια στιγμή,το βρήκα μπροστά μου σήμερα!Εκτυλίχθηκε δε μια φάση,όπου αν στη θέση μου βρίσκονταν ένα κορυφαίο centre for,ίσως έμπαινε η γκολάρα της χρονιάς,κι εξηγούμαι:
Ανεβαίνοντας στον όροφο άκουσα πολλές γελαστές γυναικείες φωνές μαζί,και διασταυρώθηκα με έναν συναγωνιστή που κατέβαινε.Έτρεξα να προλάβω το σαλονάρισμα,και βρέθηκα μπροστά σε κ.Βέρα,Αντριάννα και Ελένη.Χαιρέτησα,και βρέθηκα αμήχανος να πάρω απόφαση με ποια θα περάσω… Έκανα ειλικρινή κίνηση να φύγω,(έχω κι αυτές τις γαμημένες αναστολές μου…),και μου πρότειναν να τις πάρω παρτούζα! (Τελικά οι γυναίκες είναι πιο προχώ από του άντρες,εκτός και αν παρτούζα εννοούν να γαμάς πρώτα τη μία και μετά την άλλη μέχρι να χύσεις,γιατί παρτούζα χωρίς λεσβιακό είναι μία ''σκέτο από γιουβέτσι''...).Αρνήθηκα,και η κ.Βέρα χαριτολογώντας μου πρότεινε με ελαφρύ σπρώξιμο προς το δωμάτιο να περάσουμε μαζί!(Εδώ ένας @Killburn ή ένας @COBRA ίσως έπαιζαν διαφορετική μπάλα...).Γέλασα με τη σειρά μου,οπότε η Αντριάννα μου αντιπρότεινε να περάσω με την Ελένη,αφού είχα καιρό να πάω μαζί της!Τη ρώτησα για επιβεβαίωση αν δεν είχε πρόβλημα,και ανταπάντησε ότι θα το πηγαίνουμε μία-μία!
Στα του αγώνα τώρα,κοιταζόμασταν ''ποιος θα φάει ποιόν''... Την άφησα να χτυπιέται και να στριφογυρνάει όσο ήθελε από πάνω,είχα καυλώσει με την υγρασία που ένοιωθα,μετά ανέλαβα δράση,αλλά διαπίστωσα ότι είχα μεγαλύτερη ανάγκη να γευτώ μουνόζουμα,οπότε συνέχισα με γλύψιμο σε όλες τις τρύπες.Κι επειδή με σφυροκόπημα θα αργούσα να τελειώσω,κατέφυγα σε handjob με υποβοήθηση χαϊδέματος αρχιδιών από την Ελένη.(Εδώ ο PICKER με το δίκιο του θα με κράξει ως πιρφόρο,αλλά τι να κάνουμε...).
να μας πεις και πώς πέρασες, διότι διίστανται οι απόψεις.ειμαι δωματιο και περιμενω αννα πιτσο, φοραει ενα σουπερ καυλωτικο μαυρο φορεμα, θα την ψησω για φωτο
Χθες το μεσημερι πετυχα στο Ιασωνος 10 στο ισογειο την ξανθια Ντιανα.Ειναι η αδυνατη κοπελα με το μοντελε κορμι και το γλυκο προσωπο.Εχει δουλεψει και Κολωνου 30β στον οροφο.Ειχε εξαφανιστει τον χειμωνα.Τιμηθηκε με αριστες εντυπωσεις σε gfe κλιμα! Θα ακολουθησει κριτικη.
να μας πεις και πώς πέρασες, διότι διίστανται οι απόψεις.