Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (2 μέλη και 154 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
και οι 2 ειναι πολυ καλες. :sunglasses:

η Αλεξια ειναι πιο σκυλι του πολεμου και αμασητη  :fuck2:
αμφοτερες μπαρουτοκαπνιζμενες μασατζουδες, χρονια στα ελαιοτριβια πριν μεταπηδησουν στα "σπιτακια"  :gay:

Η Αλεξία όντως δεν καταλαβαίνει τίποτα-πραγματικό σκυλί του πολέμου!  :fuck1:

Την είχα πάρει στο μασατζήδικο της Αριστοτέλους 83 όπου δούλευε με το όνομα Κατερίνα και τα είχε δώσει όλα...  :zfuck: :fuck2: :knockinb:  :pipa3:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

Ρε συ Dude007...δωσε τα φωτα σου. Εχω διαβασει 30 σελιδες κ τιποτα...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
1)Καλησπερα
2)Αυριο πρωινη βαρδια παιζει τιποτα σε Ελληνιδα μιλφ η γκιλφ?
3)Την καταρα μου σε ολους τους γαβρους!  :)

1. :hi:

2.Ανέτρεξε στην άψογη-όπως πάντοτε άλλωστε-ενημέρωση του Φανούρη Τζούρα όπου στα τρία-τέσσερα πρώτα σπίτια αναφέρονται κάποιες περιπτώσεις σε περιφερειακά σπίτια-Παιανιέων, Βιργ.Μπενάκη, Ιωαννίνων.

Εκτός αυτών,στο μυαλό πρόχειρα μού έρχονται η Ρίτσα στο Τροφωνίου 11β και στο Εξηκίου 18 ισόγειο, η Τζούλια η κοντή με τα σκιστά μάτια που παλαιότερα έκανε πιάτσα στη Σόλωνος.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
1. :hi:

2.Ανέτρεξε στην άψογη-όπως πάντοτε άλλωστε-ενημέρωση του Φανούρη Τζούρα όπου στα τρία-τέσσερα πρώτα σπίτια αναφέρονται κάποιες περιπτώσεις σε περιφερειακά σπίτια-Παιανιέων, Βιργ.Μπενάκη, Ιωαννίνων.

Εκτός αυτών,στο μυαλό πρόχειρα μού έρχονται η Ρίτσα στο Τροφωνίου 11β και στο Εξηκίου 18 ισόγειο, η Τζούλια η κοντή με τα σκιστά μάτια που παλαιότερα έκανε πιάτσα στη Σόλωνος.

Eιδα την ενημερωση του αλλα πρεπει να ηταν για αλλη βαρδια...σε ευχαριστω.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
καλημέρα καλημέρα και καλό μήνα!
εμφανίστηκε μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ η ελενη η φούμαρα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Το έχεις τεράστια ανάγκη να την εκδικηθείς;  :2funny: Θα είχε βγει ''Ελένη-Αθηνά alert'' στην πρώτη σελίδα...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Χθες το μεσημερι πετυχα στο Ιασωνος 10 στο ισογειο την ξανθια Ντιανα.Ειναι η αδυνατη κοπελα με το μοντελε κορμι και το γλυκο προσωπο.Εχει δουλεψει και Κολωνου 30β στον οροφο.Ειχε εξαφανιστει τον χειμωνα.Τιμηθηκε με αριστες εντυπωσεις σε gfe κλιμα! :smitten: Θα ακολουθησει κριτικη.

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Καλημέρα σε όλους. Χθες πρωί φ66α ωραίο ξανθό πιπίνι με καννπνικό πρὀγραμμα εκ Ρουμανίας όπως ανακοινώθηκε. Ονομα δεν θυμάμαι. Γνωρίζει κανείς τίποτα?

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Επιστροφή της Ελένης λοιπόν,κι αυτό που φοβόμουνα ότι θα αντιμετωπίσω κάποια στιγμή,το βρήκα μπροστά μου σήμερα!Εκτυλίχθηκε δε μια φάση,όπου αν στη θέση μου βρίσκονταν ένα κορυφαίο centre for,ίσως έμπαινε η γκολάρα της χρονιάς,κι εξηγούμαι:
Ανεβαίνοντας στον όροφο άκουσα πολλές γελαστές γυναικείες φωνές μαζί,και διασταυρώθηκα με έναν συναγωνιστή που κατέβαινε.Έτρεξα να προλάβω το σαλονάρισμα,και βρέθηκα μπροστά σε κ.Βέρα,Αντριάννα και  Ελένη.Χαιρέτησα,και βρέθηκα αμήχανος να πάρω απόφαση με ποια θα περάσω… Έκανα ειλικρινή κίνηση να φύγω,(έχω κι αυτές τις γαμημένες αναστολές μου…),και μου πρότειναν να τις πάρω παρτούζα! (Τελικά οι γυναίκες είναι πιο προχώ από του άντρες,εκτός και αν παρτούζα εννοούν να γαμάς πρώτα τη μία και μετά την άλλη μέχρι να χύσεις,γιατί παρτούζα χωρίς λεσβιακό είναι μία ''σκέτο από γιουβέτσι''...).Αρνήθηκα,και η κ.Βέρα χαριτολογώντας μου πρότεινε με ελαφρύ σπρώξιμο προς το δωμάτιο να περάσουμε μαζί!(Εδώ ένας @Killburn ή ένας @COBRA ίσως έπαιζαν διαφορετική μπάλα...).Γέλασα με τη σειρά μου,οπότε η Αντριάννα μου αντιπρότεινε να περάσω με την Ελένη,αφού είχα καιρό να πάω μαζί της!Τη ρώτησα για επιβεβαίωση αν δεν είχε πρόβλημα,και ανταπάντησε ότι θα το πηγαίνουμε μία-μία!
Στα του αγώνα τώρα,κοιταζόμασταν ''ποιος θα φάει ποιόν''... Την άφησα να χτυπιέται και να στριφογυρνάει όσο ήθελε από πάνω,είχα καυλώσει με την υγρασία που ένοιωθα,μετά ανέλαβα δράση,αλλά διαπίστωσα ότι είχα μεγαλύτερη ανάγκη να γευτώ μουνόζουμα,οπότε συνέχισα με γλύψιμο σε όλες τις τρύπες.Κι επειδή με σφυροκόπημα θα αργούσα να τελειώσω,κατέφυγα σε handjob με υποβοήθηση χαϊδέματος αρχιδιών από την Ελένη.(Εδώ ο PICKER με το δίκιο του θα με κράξει ως πιρφόρο,αλλά τι να κάνουμε...).
ισχυει οτι επεστρεψε?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
ειμαι δωματιο και περιμενω αννα πιτσο, φοραει ενα σουπερ καυλωτικο μαυρο φορεμα, θα την ψησω για φωτο

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
ειμαι δωματιο και περιμενω αννα πιτσο, φοραει ενα σουπερ καυλωτικο μαυρο φορεμα, θα την ψησω για φωτο
να μας πεις και πώς πέρασες, διότι διίστανται οι απόψεις.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Χθες το μεσημερι πετυχα στο Ιασωνος 10 στο ισογειο την ξανθια Ντιανα.Ειναι η αδυνατη κοπελα με το μοντελε κορμι και το γλυκο προσωπο.Εχει δουλεψει και Κολωνου 30β στον οροφο.Ειχε εξαφανιστει τον χειμωνα.Τιμηθηκε με αριστες εντυπωσεις σε gfe κλιμα! :smitten: Θα ακολουθησει κριτικη.

Στα € 10 ???

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Σήμερα περίπου 10:30 στην Κολωνού

32 & Λεωνίδου μελαχρινή με καλό σωματάκι, μικρό στήθος σε απλό
30 ισόγειο μία νέα πιτσιρίκα - 20 ετών κατά την τσα2 δεν θα ήταν παραπάνω - με πολύ μικρό εφηβικό στήθος ακάλυπτο, λίγα κιλάκια στην περιφέρεια, ψηλή εμφανίστηκε στο σαλόνι, αφού προηγουμένως έκλαιγε στα ενδότερα μιλώντας στην γλώσσα της. Λίγα λεπτά πριν παππούς διαμαρτυρόταν ότι έκατσε μόνο 2 λεπτά μέσα ενώ η υπηρεσία του έλεγε ότι είχε μείνει 8 ολόκληρα λεπτά. Μετά το σκηνικό απορώ πως μερικοί περιμέναν να περάσουν ...
30 όροφος όχι η Αντριάννα άλλη μελαχρινή κοπέλα ... γνωστή μου φαινόταν.
11 ισόγειο η Αννα (μαιμουδάκι) ο όροφος κλειστός
15Β νέα κοπέλα ξανθιά με άχαρο βήμα πάνω στα πορνοπάπουτσα, μέτρια σε εμφάνιση

ELLAS04

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα
Ποια μαγαζάκια προτείνεται για Φουλ προγράμμα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.759
Πόντοι
41.129
να μας πεις και πώς πέρασες, διότι διίστανται οι απόψεις.

παιδες συγνωμη αλλα δεν θα καταφερω να λυσω το μυστηριο της αποδοσης της αννας-πιτσος και αυτο γιατι δεν καταφερα να την δοκιμασω οπως θα ηθελα και οπως θα  επρεπε, την ειχα 5-6 λεπτα και μου εγλειφε πουτσο και παπαρια
μου τα μελανιασε απο το ρουφηγμα, μετα την εστησα στα 4 της εριξα 3-4 χτυπηματα και εχυσα... δεν προλαβα να κανω πολλα μαζι της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom