Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (14 μέλη και 208 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μάγκες, είδα ένα μουναρομούναρο σήμερα το απόγευμα στο Ιάσωνος 20 (στης Κορίνας), ψηλή, ξανθιά, με μακριά μαλλιά, μιλάμε για γκόμενα που και οι κουράδες της ακόμα έχουνε αξία  :boobies: Τελικά, σκιάχτηκα ο βλάκας να μπω μήπως ήτανε φόλα, το πολύ να έχανα ένα δεκάρικο. Τεσπά, τελικά πήγα στην Άννα το μαϊμουδάκι (Κολωνού 11 ισόγειο), η οποία είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και πολύ πρόθυμη να μου κολλήσει το ποδάρι της στη μάπα. Εκείνη μου τον έπαιζε κι εγώ έπαιρνα μικρές ανάσες μέχρι τη στιγμή που τελείωνα και τότε τράβηξα μια τόσο μεγάλη εισπνοή που ξεκόλλησα από πάνω της κάθε ίχνος ποδαρίλας  :S 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μάγκες, είδα ένα μουναρομούναρο σήμερα το απόγευμα στο Ιάσωνος 20 (στης Κορίνας), ψηλή, ξανθιά, με μακριά μαλλιά, μιλάμε για γκόμενα που και οι κουράδες της ακόμα έχουνε αξία   :boobies: Τελικά, σκιάχτηκα ο βλάκας να μπω μήπως ήτανε φόλα, το πολύ να έχανα ένα δεκάρικο.

Με την Τζανίνα τη φολάρα (στο Ιάσωνος 20) όχι απλά θα το'κλαιγες το 10ρικο αλλά θα το μοιρολογούσες κιόλας...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Άλλη μια μεγάλη βόλτα στην πρωινή βάρδια σε Φυλής,Φωκαίας και Διδύμου,παρέα με @Filos 78,θα αναφέρω πάλι τις πιο αξιόλογες παρουσίες.Ο αρχικός στόχος ήταν να ξαναδώ τηνΤζούλια(άννα) στο Φυλής71 πάνω,έχοντας διαβάσει και ακούσει καλά λόγια,καθότι την είχα δει μια φορά παλαιότερα στο Φυλής 69 πάνω,και δεν τη θυμόμουνα καθόλου!Ξανθιά,τσουπωτή,καλή αύρα.Δεν μου προέκυψε για σήμερα,αλλά δεν απορρίπτεται,θα το επανεξετάσω στο μέλλον.
Στο Διδύμου 7 η Τζωρτζιάννα έκανε έντονα παράπονα στο @filos 78 ότι δεν περνάει μαζί της,και τον απείλησε ότι θα τον... βιάσει!
Ωραία κοπέλλα ήταν στο  Φυλής  54,Μαρία την είπε η συμπαθής διοπτροφορούσα υπηρεσία,εικοσάχρονη,καστανή,μοντελοειδής,ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο,δεν εργάζεται καθημερινά,εμφανίζεται μια-δυο φορές την εβδομάδα μάς είπε.
Στο Φυλής 61 δύο κοπέλλες,μοντελοειδής καστανόχρωμη η μία,στυλιάρι τσιγγανοειδές η δεύτερη,η πρώτη με πρωκτικό στο πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66 α η Πατρίτσια,χαμογελαστή ,αεράτη,και με αυτοπεποίθηση!
Στο Φυλής 69 πάνω ήταν η Άννα-Πίτσος,έβγαινε από το δωμάτιο,μάλλον με @dmtrsxxx αν κρίνω από την ώρα…
Στο Φυλής και Φωκαίας η Βίκυ,ξανθιά νεαρή με πιασιματάκια,ωραία γαλανά μάτια,φουλ πρόγραμμα,αυτήν τη φορά δεν είχε νεύρα,την έχω πετύχει να μπινελικιάζει άγρια κάτι πιτσιρικάδες που την πείραζαν…
Στο Φωκαίας 17 πάνω η Κορίνα,σκουρόχρωμη κορμάρα με φουλ πρόγραμμα νομίζω. δεν κάνει πρωκτικό η συγκεκριμένη μύστη μου  :hi:
Επίσης η Καμέλια μου άρεσε,αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό Φωκαίας την είδα ρε γμτ… Την είδαμε στο Φωκαίας 27 στον όροφο, με πρωκτικό στο πρόγραμμά της.
Στο Φυλής 109 πάνω κάτω δύο κοπέλλες,η Χριστίνα το στυλιάρι η γυρολόγος,κι άλλη μία που μου θύμισε πολύ τη Χριστίνα που ''παίζει'' τώρα στα Κολωνού 11 και 15.
Στο Φυλής 134 κλασικά η Τζέσικα,και πάνω η Έλενα,κοντή προmilf με κανονικό κορμί,καστανόξανθα μαλλιά.
Δεν μας άνοιξαν σε Αχαρνών 85 και Φυλής 200.
Εδώ χώρισαν οι δρόμοι μας,και έχοντας δει στο κινητό την αναφορά του @ΤΟΜΜΥ DEVITTO για την Ντιάννα στο Ιάσωνος 10,κατευθύνθηκα προς τα εκεί.Αντ’αυτής βρήκα μία καινούργια,ξανθιά με σλαβικά μάτια,,Άννια στα Αγγλικά που συνεννοηθήκαμε μου είπε,Ρωσόφωνη,the next door girl,γρι Ελληνικά,και καθότι μ’αρέσουν οι αματούρικες φάσεις,πέρασα.Πράγματι,όλες οι κινήσεις της έβγαζαν μια αμηχανία και ''τι θέλουμε εμείς οι δύο εδώ μέσα,κάπου αλλού έπρεπε να βγάζουμε τα μάτια μας''...  :'( Ότι είχα και προσόντα ξεμουνιαστή,σήμερα το ανακάλυψα,καθώς στο τέλος κρατούσε το μουνί της λες και τη γάμησε ο Lexington Steele!
Καλό βράδυ!  :wanker: :wanker: :wanker:
king-033.gif
king-033.gif
king-033.gif

Τεράστιο respect!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Συμπληρωματικά, μόνο (και σε όσα θυμάμαι και εγώ)  :headbang::
Φυλής 56: είδαμε την Έλλη την παιχνιδιάρικη φατσούλα η οποία μου θύμισε τη Νικολέττα που αναζητά αρκετός κόσμος.
Φυλής 61: είδαμε τη Νίκη με κώλο και την Κορίνα.
Φυλής 65 (ισόγειο): Σαλονάρισε αεράτη η... ντίβα (πλην όμως εντυπωσιακή) Αντζελίνα.
Φυλής 65 (όροφος): Η χαριτωμένη πιτσιρίκα Λουίζα... ενδιαφέρουσα παρουσία μπορώ να πω!
Διδύμου 18 (ισόγειο): Η Μαρία, μελαχρινή γεματούλα milf με φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 18 (όροφος): Η gilf Ανδριάννα με ξανθιά καρέ κόμμωση που μας χτύπησε και τα ποπυδάκια, σα να ήταν η δασκάλα που μας τιμωρούσε(!!!), καθώς φεύγαμε!  :grin:
Διδύμου 16: Οι δύο ξανθές συμπαθητικές milf που είναι σε αυτό το σπίτι κάθε πρωί των οποίων τα ονόματα μου διαφεύγουν!  :think:
Φυλής 86 (ισόγειο): Η μικρή (στο μάτι) Μάγια με καστανό μαλλί και η μεγαλόσωμη Αλίνα. Γοητευτικές κοπέλες και οι δύο τους.
Φωκαίας 25 (ισόγειο): Άννα η γνωστή... Πολωνέζα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
free, heelover, Επιρρεπης, filos78 & Dude007

πολυ ωραιες ενημερωσεις!!!  :orchestra:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Δεν καταλαβαινω τα τοσο θετικα σχολια για την Νταρια απο καποιους. Οταν την πληρωσα πριν κανα δυαρι χρονια (στην Κολωνου) ηταν μεσα στα νευρα και δεν περασα καλα. Η εχει φτιαξει η ετυχα στην περιπτωση. Ας ειναι το δευτερο.
Θα συμφωνησω μαζι σου.Και με εμενα ηταν βιαστικη,ψυχρη και ξινη! :s&m_3:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Τεσπά, τελικά πήγα στην Άννα το μαϊμουδάκι (Κολωνού 11 ισόγειο), η οποία είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και πολύ πρόθυμη να μου κολλήσει το ποδάρι της στη μάπα. Εκείνη μου τον έπαιζε κι εγώ έπαιρνα μικρές ανάσες μέχρι τη στιγμή που τελείωνα και τότε τράβηξα μια τόσο μεγάλη εισπνοή που ξεκόλλησα από πάνω της κάθε ίχνος ποδαρίλας  :S  
Κι εγώ έχω περάσει μία φορά πρόσφατα,καλή και φιλότιμη πίπα,χωρίς να βγάζει κάποια καύλα είναι μια αξιόλογη επιλογή για την περιοχή!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Μάγκες, είδα ένα μουναρομούναρο σήμερα το απόγευμα στο Ιάσωνος 20 (στης Κορίνας), ψηλή, ξανθιά, με μακριά μαλλιά, μιλάμε για γκόμενα που και οι κουράδες της ακόμα έχουνε αξία   :boobies: Τελικά, σκιάχτηκα ο βλάκας να μπω μήπως ήτανε φόλα, το πολύ να έχανα ένα δεκάρικο.

θα παω να τηνεγαμησω σημερα το απογεμα αν και πιστευω οτι εχω κανει στο ιασ20γ αν ειναι η ιδια

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εξαρταται μυστη... αμα τον γουσταρε, θα του κανε σπεσιαλ προγραμματακι... :grin: Με οποιους θελει ειναι πολυ ρομαντικη, το χω ακουσει απο εμπιστες πηγες και το χουν γραψει κιολας κανα 2 τυποι
Αμα δε τον γουσταρε βεβαια, θα ετρωγε σπεσιαλ φολα  :S
Εγω ημουν τυχερος...
Μια φορα την εχω παρει μονο, στη φυλης.

Μου ειπε να περασω γιατι ειναι καβλωμενη κ θελει να τη ρουφηξω.
Γλυφομουνια, γλωσσοφιλα κομπλε. Ευτυχως δεν επιχειρησε φουλ ρομαντικο σεξ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Εξαρταται μυστη... αμα τον γουσταρε, θα του κανε σπεσιαλ προγραμματακι... :grin: Με οποιους θελει ειναι πολυ ρομαντικη, το χω ακουσει απο εμπιστες πηγες και το χουν γραψει κιολας κανα 2 τυποι
Αμα δε τον γουσταρε βεβαια, θα ετρωγε σπεσιαλ φολα  :S
......

.... συμφωνώ άγαπητέ μου φίλε , 2 φορες δέν μέ άφησε παραπονεμένο , άλλά & έγώ
άρχοντας γιά τόν έπιπλέον χρόνο ..... :) :)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην ηλιόλουστη Κολωνού...

▪Κολωνού 32β:
Η ξανθιά πιπίνα Μέγκη.Κοντούλα με πονηρό μουτράκι,αδυνατούλα,με βυζάκια ποίημα και με προκλητικό κωλαράκι.
Μαζί της η Καρίνα.Με μέτριο πρόσωπο,με σιλικονάτο στήθος και με ζουμερό σώμα με ωραία κωλάρα.

▪Κολωνού 11 όροφος:
Η Λαρίσα.Μελαχροινή πιτσιρίκα,σχετικά ψηλή,με μέτριο πρόσωπο (αλλά με ωραίο σπιρτόζικο βλέμμα...) και με καλό κορμί με στητό στήθος.

▪Κολωνού 11 ισόγειο:
Η Άννα το ξανθό ομορφούλικο πιτσιρικομαϊμουδάκι.

▪Κολωνού 11 υπόγειο:
Η μελαχροινή Μαίρη.Με σχετικά ωραίο θηλυκό-πρόστυχο πρόσωπο και με γεμάτο κορμί.
Λίγη ώρα αργότερα,δουλειά έπιασε η μελαχροινή Άντζελα.Κοντούλα πιτσιρίκα με ξεπετοειδή φατσούλα αλλά με ωραίο κορμάκι ελαφρώς ζουμερό.

▪Κολωνού 15α:
Η όμορφη Πάολα.Μελαχροινή,ψηλή,με ωραίο πρόσωπο με ανοικτά μάτια και με κορμάρα.

▪Κολωνού 15β:
Η Άννα το πολύ αδύνατο όμορφούλικο πιπινάκι.
Μαζί της η Χριστίνα.Όμορφη κοπέλα,με θηλυκό πρόσωπο και με ωραίο-όχι εντελώς στεγνό-κορμί με γεματούτσικο στήθος.

▪Κολωνού 23 ισόγειο:
Η όμορφη ξανθιά Αντελίνα.

▪Κολωνού 23 υπόγειο:
Η Ναταλί το ξανθό μιλφογκιλφ.

▪Κολωνού 27 υπόγειο:
Η μελαχροινή Γωγώ με το συμπαθητικό πρόσωπο και με το σχετικά ωραίο σώμα.
Με κώλο στο πρόγραμμα.

▪Κολωνού 27 ισόγειο:
Οι δύο μπάνικες Ρουμανομουνίτσες.
Η μελαχροινή Λάουρα με το όμορφο πρόσωπο και το απίθανο κορμάκι και το φανταστικό κωλαράκι και η κοκκινομάλλα Μπέλα με τα ίδια ωραία σωματικά χαρακτηριστικά αλλά όχι τόσο όμορφη στο πρόσωπο όσο η Λάουρα.

▪Κολωνού 30 ισόγειο:
Η ξανθιά Ηλέκτρα με το ωραίο,σχετικά αδύνατο,σώμα.

▪Κολωνού 30 όροφος:
Η μινιόν Ελένη.
Μαζί της η καστανή Νατάσα.
Κοντούλα πιτσιρίκα,με πρόσωπο-μικρογραφία της γνωστής Κάτιας.Με ωραία πιασιματάκια-με το κορμί της.

▪Κολωνού 32 υπόγειο:
Η μελαχροινή Λαρίσα η πιτσιρίκα με το σχετικά όμορφο πρόσωπο αλλά με σώμα που έχει αρχίσει και στρογγυλεύει αρκετά από μοντελέ που ήταν.

▪Κολωνού 32 ισόγειο:
Η μελαχροινή Μελίσα,πρώην Άννα ή Αννίτα.
Με γλυκό προσωπάκι και με κορμί ελαφρώς ζουμερό και πάλι από εκεί που είχε αρχίσει να γίνεται τσοπανομοντέλο.

▪Κολωνού 48:
Η Άντζελα η γνωστή μιλφ και η Αντριάννα η ξανθιά γλυκιά πιτσιρίκα με το νόστιμο μουτράκι και με το καλό σωματάκι.

▪Κολωνού 53:
Η Πάολα η οποία-παρεμπιπτόντως-έχει χάσει κιλά και η Νικόλ.
Ξανθιά πιτσιρίκα,ψηλή και με τα κιλά της Πάολας!Με ωραίο πρόσωπο Σουηδής τουρίστριας και με βυζάρες.
Ξεκίνησε από Ιάσωνος 37 ισόγειο.

Επισκέπτης
Η γνωστή Καμέλια του Φωκαίας 27 όροφος θα απουσιάσει προσεχώς για ένα μήνα στην πατρίδα της για διακοπές, μου το είπε η ίδια επειδή την ψάρεψα τι ώρες δουλεύει...
Το κάναμε (όπως το κάναμε) δείτε την κριτική.

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην ηλιόλουστη Κολωνού...

▪Κολωνού 32β:
Η ξανθιά πιπίνα Μέγκη.Κοντούλα με πονηρό μουτράκι,αδυνατούλα,με βυζάκια ποίημα και με προκλητικό κωλαράκι.

Περασα σημερα το μεσημερι με το πιπινακι! :fuck2:

Σχετικα καλη,ειναι ανεκτικη,συμμετεχει αρκετα,ημουν κι εγω καυλωμενος οποτε...  :orchestra:
Θα τα γραψω αναλυτικα και σε κριτικη!

Πιστευω παντως πως τα 15 ευρω δικαιολογουνται μονο και μονο λογω του "only greek".
Δηλαδη στα 10 ευρω η συγκεκριμενη κοπελα και οι υπηρεσιες της θα ηταν το πιο σωστο. 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πριν λίγο...

Ιάσονος

37Β η νεαρή Ρωξάνη από το Ιάσονος 20Α/Β, ξανθιά με μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο αν και ψυχρό πάντα (σήμερα έσκασε ένα μικρό χαμόγελο), ωραίο αδύνατο κορμί αν και μονοκόμματο, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.

37Α νέα παρουσία (τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά την είδα) η πιπίνα Κορίνα, μελαχρινή σκουρόχρωμη κοπέλα [σα να βγήκε από σολάριουμ, (λες και το έχει ο εν λόγο οίκος με τις κοπέλες)] με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο κορμί με  1,5αρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο, φορούσε πράσινα εσώρουχα και φαινόταν ξεψαρωμένη, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό από την μυστήρια Ελληνίδα υπηρεσία.

1Γ η νεαρή Μίνα και η Ελένη εργάζονταν όπως με ενημέρωσε απ' όξω η υπηρεσία.

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ας κανω κ εγω μια πορνοενημερωση γι τη δευτερη βαρδια σημερα... οσα θυμαμαι παντα :P

διδυμου 18β αννα με φουλ..
Διδυμου 27 νομιζω μελινα
διδυμου 18α αλιονα αν κ εχω την εντυπωση οτι η τσατσα την φωναξε αννουλα.. αλλα τ βυζια κ η φατσα ηταν χαρακτηριστικες :P
διδυμου 7α - 7β πατριτσια  κ τζωρτζιανα νομιζω ... τουμπανα κ οι 2
αγκυρας 12 β κλειστο
αγκυρας 12 α ελενη βασιλικο τσιμπουκι
φωκαιας 24 νομιζω βιολεττα
φωκαιας 27 α μια ξανθουλα αδυνατη.. η μποχα π ειχε τ μαγαζι δε περιγραφεται.. εκλεισα τ μυτη κ εφυγα σε δευτερολεπτα
φωκαιας 25 α η νικη
φωκαιας 17α σαμπρινα κ ιονελα η οποια ηταν φουλ κ τσιτσιδι...
φωκαιας 17β δυο γκομενες θυμαμαι μονο τη ξενια . μελαχρινη με ωραια βυζια... κρατηθηκα να μη μπω
στα φυλης κ φωκαιας η αλεξια η οποια εβλεπε κατι ρουχα απο πλανοδιο και ισα ισα μας παρατηρησε και μια ναντια π επαιζε με το κινητο
φυλης 40 μαγδα , μαρια και αλλη μια
φυλης 54β αουρορα
φυλης 61 νομιζω αλεξανδρα και η γκαμπι η οποια ηταν φτυστη με μια πρωην ( χωρις να αλληθωριζει) μου και σκεφτηκα να περασω μονο κ μονο γι αυτο  >:(
φυλης 66δ μια ξανθια μπαμπατσικη
φυλης 71 β χριστινα..
στα υπολοιπα δε συγκρατησα ονοματα  :rockon: :rockon: :rockon:

ls6484

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας,

Η Εστελ απο Φωκαιας γυρισε απο τις παρατεταμενες διακοπές της;

Ευχαριστώ πολύ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom