blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.404
- Πόντοι
- 26.096
Αγάπη μου. :'( :-*
Είσθε πιρφόρος!
Αγάπη μου. :'( :-*
Είσθε πιρφόρος!
προσοχη,μεγαλη φολα,ουτε να τη πιασεις δε καθεται,ουτε για 10αρικο...Στη Φυλής και στη Φωκαίας μια ματιά...
Στο Φυλής 65 όροφος δουλεύει πλέον η όμορφη αδύνατη τσουρκοπιπίνα Ανναμπέλα που μέχρι πρόσφατα δούλευε στο Μεταξουργείο, στο Κολωνού 32 ισόγειο, με 15 ευρώ.
Νόστιμο μουτράκι, ωραίο αδύνατο κορμάκι, απίθανο κωλαράκι.
...κι εσείς τώρα πάτε και την αγριεύετε!Αφού το ξέρουμε ότι ''σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει!'' Λίγο χάιδεμα και καλόπιασμα θέλει...▪Ιάσωνος 10 ισόγειο:
Η τσατσά μάς ανήγγειλε ότι έχει μια κοπέλα που είναι πολύ γλυκιά και από το βάθος ξεπρόβαλλε η Χριστίνα με βήμα βαρύ, έτοιμη να πλακώσει τους πάντες...Μες την γλυκήτητα αυτό το κορίτσι...
''Testis unus,testis nullus''! Βέβαια ο καθένας και η καθεμία τον κώλο τους τον κάνουν ό,τι θέλουν... ;)...εγώ κατάλαβα,ότι απλά έχει ωραίο κωλαράκι....
Αλλά εδώ θα μου πεις,ο άλλος έγραφε ότι γαμούσε ακάποτα τις προάλλες (Χριστινάκι) - ψεματίας -...εκεί θα κολλήσουμε....
Live Πρωινή από Μετάξι 01/05/2015 (ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΒΛΙΑΡΗΔΕΣ)
στοχευμένος έλεγχος:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
http://[URL unfurl="true"]www.damplips.com/wp-content/uploads/2012/08/naked-girl-in-flowers-23.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:kneel: :kneel:
Εμενα μυστη δεν μου εχει δειξει ποτε (τις 4 φορες που την εχω πληρωσει εστω) κατι το αρνητικο η επιθετικο (με εξαιρεση το οτι πηγε μια δυο φορες να χωσει την γλωσσα της στο στομα μου εμ το ζορι αλλα αυτο καποιοι μονο ως θετικο θα το αξιολογουσαν)...κι εσείς τώρα πάτε και την αγριεύετε!Αφού το ξέρουμε ότι ''σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει!'' Λίγο χάιδεμα και καλόπιασμα θέλει...
Τι εννοείς εξαφανίστηκε? Πριν μια βδομαδα πέρασα μαζί της!!!
Εννοω οτι Ιβαννα καπουτ.Εφυγε απο το μαγαζι.Το δηλωσε κατηγορηματικα η χαριτωμενη χοντρουλα τσατσα που ειναι λαλιστατη οταν θελει.
νομιζω οτι ο dude ειχε γραψει οτι υπηρξε καποιο προβλημα με τη βιζα κ της Ιβαννας κ της Αντζελικας
Και εδώ παίχτη μου, μη φανταστείς ότι είμαστε... Los Angeles. Υπάρχει μεν πληθώρα από επιλογές, αλλά οι αξιόπιστες κοπέλες είναι στην κυριολεξία μετρημένες και σε γενικές γραμμές και εδώ δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη ή ανανέωση έμψυχου δυναμικου. Ουκ εν τω πολλώ το ευ...αληθεια ζηλευω τις τσαρκες σας παιδια και τις τιμες σας και τις πουτανες σας!!!μπολικες - με καλες υπηρεσιες και καλα πιπινια...εδω πανω σαλονικα 5 χρονια οι ιδιες..και κομοδινα με εξαιρεσεις 2-3...φτιαχνουμε την μετριοτητα μεγαλειο να ξεγελαμε τον πονο μας!!!τι να πω....σας ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Και εδώ παίχτη μου, μη φανταστείς ότι είμαστε... Los Angeles. Υπάρχει μεν πληθώρα από επιλογές, αλλά οι αξιόπιστες κοπέλες είναι στην κυριολεξία μετρημένες και σε γενικές γραμμές και εδώ δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη ή ανανέωση έμψυχου δυναμικου. Ουκ εν τω πολλώ το ευ...
Ως ποσοσστό μύστη μου, δε νομίζω να είναι και κάποιο αξιοσημείωτο. Συν τοις άλλοις, οι περισσότερες πιτσιρίκες που έρχονται είναι μεγάααλα παλτά...γιατι το λες αυτο τυπε;συνεχεια ερχονται καινουριες κοπελες,η τουλαχιστον ανα 2ετια-3ετια υπαρχει μια μερικη ανανεωση
Ως ποσοσστό μύστη μου, δε νομίζω να είναι και κάποιο αξιοσημείωτο. Συν τοις άλλοις, οι περισσότερες πιτσιρίκες που έρχονται είναι μεγάααλα παλτά...