Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (31 μέλη και 238 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σημερινή πρωινή στοχευμένη αναγνώριση μετά κατάθεσης
25/04/2015 στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξιού:

-Μαραθώνος 59Α ήταν κλειστό την ώρα που πέρασα (περίπου 11.45), τα άλλα
δύο ήταν ανοικτά, περιμένουμε με ανυπομονησία τη Γιάννα με τα μαγικά
χειλάκια της...αχχχ

-Κολωνού 30Β Όροφος πήγα να ξανασυναντήσω το μοντελέ στυλιάρι
την Ανδριάννα (είχα να την πάρω από Διδύμου 7Β), το μωράκι
έχει το καλύτερο μοντελέ στυλιαροκορμί από όλες τις άλλες
γνωστές μας μοντέλες !!!   Έριξα 2 μπαλάκια στο μωράκι,
και καλά πέρασα και οικονομικά (Litos Vios που λέει κι ο Varou-Fakis),
...χεχεχε, ήταν ΤΕΛΕΙΟ value for money, την πρώτη φορά το
μωράκι μια και με θυμήθηκε με έβαλε να την 'φάω' μέχρι που μου
τα έδωσε στο στόμα μου, και την δεύτερη φορά αφού της έφαγα
με λαχτάρα το πανέμορφο και πεντακάθαρο κουλουράκι της της
τα έδωσα με μεγάλη δύναμη ιεραποστολικά...χεχεχε
Έχει και ωραίο πρόσωπο τύπε
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας,

Η ενημέρωση αφορά την πρωινή βάρδια, έγιναν συνολικά 3 καταθέσεις με συνολικό κόστος ένα πενηντάρικο.
Τα ΜΑ 20 παραμένουν κλειστά.
Στο Μ.Α 22 στο ισόγειο ήταν η Σουζάννα,κοντή,γεματούλα σχετικά,με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Απλό.
Στο Μ.Α 22 στον όροφο προμίλφ, κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά.μελαμψό δέρμα,σε απλό πρόγραμμα.Πρέπει να είναι Βραζιλιάνα.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό κλασσικά η Σόνια,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά καρέ.Απλό πρόγραμμα.Εμφανίζεται πάντα γυμνόστηθη.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν η Σάρα, κοντή,ελαφρώς γεματούλα με καστανόξανθά μαλλιά μακριά.Απλό.Η Μαρία απο Ρουμανία ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη η Αλίνα,με μελαμψό δέρμα μακριά μαλλιά,λεπτή.Απλό πρόγραμμα.Η δεύτερή,μία καινούρια που είχα πετύχει και την προηγούμενη φορά,κανονικών κιλών,ψηλότερη απο την Αλίνα,λευκό δέρμα,καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο η Αλέξια κλασσικά.γεματούλα,με μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό,ήταν κλασσικά η Μαρία η φυλακόβια μαζί με μία καινούρια τσιγγάνα με εμφάνιση αλ-τσαντίρι,λεπτή,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μακριά μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Φουλ πρόγραμμα για την φυλακόβια ενώ για την άλλη δεν άκουσα πρόγραμμα.Πάντως η μία συναγωνιζόταν την άλλη σε ομορφιά.
Στο Ιάσωνος 43 ήταν 2 κοπέλες.Μία γεματούλα με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά αδιάφορη και μία προμιλφ με ξανθά μακριά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια η Σοφία.Απλό πρόγραμμα και για τις 2 κοπέλες.
Το Μ.Α 28 ήταν κλειστό.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο η Μαγδαλένα,αδιάφορη,γυρολόγος,γεματούλα ελαφρώς με καστανά μαλλιά και απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο σε ντουέτο η Τζώρτζιά απο τα Κωλοκυνθούς 63,Κολωνού 27 υπόγειο που παίζει κλασσικά σε αυτό το σπίτι.Γεματούλα με μακριά ξανθά μαλλιά.Δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα αλλά ξερω ότι έκανε πρωκτικό.Η άλλη η Άντζελά απο Αλβανία,λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και το χαρακτηριστικό κενό στα μπροστινά της δόντια.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο η Μαρίνα η "Ταυλανδέζα" κοντή,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Κώλος στο δεκάρικο.Παλιά καραβάνα η συγκεκριμένη.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο,προμιλφ,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,με καστανόξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Σε απλό πρόγραμμα.Ο όροφος κλειστός.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας ήταν η Ναταλύ,λεπτή,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,στα όρια της ανορεξίας.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο ήταν η Σούζυ απο τα Κάλλεργη 33 και Λιοσίων 79,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών κάπως ατσούμπαλο με πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο δεξιά ήταν η Φωτεινή αλλιώς γνωστή ξενικά και σαν Λουμινίτσα.Κανονικών κιλών,με μελαμψό δέρμα,βυζάρες και καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Τελευταία εμφανίζεται πάντα με ολόσωμο.Γνωστή απο τα Κωλονού 23 ημιόροφος και παλιότερα απο τα Ιάσωνος 44 και Κωλοκυνθούς 63.Απλό.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο δεν γνωρίζω το όνομα που εργάζεται τώρα αλλά πράγματι πρόκειται όπως επισήμανε ο Dude007 πρόκειται για την Ανέλια απο Καλλέργη 33 και Λιοσίων 79.Προμιλφ,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,μακριά ξανθά σκούρα μαλλιά και ένα μεγάλο τατού πίσω στην λεκάνη της.Γνωστή πάντα για το επιθετικό της μαρκάρισμα στο σαλόνι δεν αποτέλεσε εξαίρεση ούτε και τώρα.Απλό ανακοινώθηκε στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο ήταν η Νατάσα η οποία λίγο πριν την εξαφάνιση της είχε εργαστεί και στο Λεωνίδου 28 ισόγειο.Λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά (φορούσε τρέσες),λευκό δέρμα.Νοστιμούλα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Θα περνούσα αν δεν θυμόμουν ότι βάζει αρκετή κρέμα μιας και την είχα πάρει παλιότερα σε απλό πρόγραμμα.Κάποια στιγμή ίσως της δώσω και δεύτερη ευκαιρία για να δοκιμάσω και την πίπα της.
Παραπάνω ήταν σταθμευμένο βανάκι του ΚΕΕΛΠΝΟ νομίζω και μοίραζε καινούριες σύριγγες στους τοξικομανείς.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο κατευθύνθηκα να τσεκάρω την Λαρίσα την νέα άφιξη την οποία και ανακοινώθηκε.Πρόκειται για αθίγγανη μουνάρα απο Ρουμάνια,ψηλή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα,ωραίο σώμα με τατού,καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά τα οποία όμως είχε πιασμένα πάνω.Σχετικά συμπαθητικό πρόσωπο και δυομισάρια βυζιά νομίζω.Μιλάει Αγγλικά.Έχει εργαστεί κατά δήλωση της Ισπανία και Γερμανία.Προσφέρει πρόγραμμα κανονικό τα πάντα με προφύλαξη.Δεν πέρασα και συνέχισα την τσάρκα μου.
Στο Ιάσωνος 2 έγινε μεταφορά των 2 ώριμων κυρίων απο το Περγάμου 1 όροφος.Καθώς στο ισόγειο εργαζόταν η Ρωσόφωνη Μαργαρίτα γνωστή και απο το Αχαρνών 85.Ψηλή,νταρντάνα,γεματούλα,με κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλη φουσκωτή κωλάρα.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Ενώ στον όροφο μεταφέρθηκε η ώριμη Ρωσόφωνη Λύδια γεματούλα αλλά λεπτότερη απο την πρώτη,με κοντά καστανά μαλλιά σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Η Λύδια έχει περάσει και απο Περγάμου 27 ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο αριστερά,μία καινούρια απο Ρουμανία,κοντούλα,ελαφρός γεματούλα,με στρόγγυλο πρόσωπο,και καστανά μαλλιά προς το καρέ.Απλό.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο δεξιά η Μπόνα απο Αλβανία,μιλφ,λεπτή,με κοντά καστανά μαλλιά.Γνωστή απο Ιάσωνος 46 όροφος,Ιάσωνος 31 υπόγειο.Κώλος στο δεκάρικο.
Το Ιάσωνος 1 δεξιό ισόγειο κλειστό.
Στο Αχιλλέως και Μαραθώνος 59 ήταν η Βικτώρια η οποία έχει εργαστεί και Βέργας 3.Προμιλφ,κανονικών κιλών με μακριά καστανοκόκκινα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα.
Στο Μαραθώνος 59 στο μεσαίο πήγα για να τσεκάρω την Μαρσέλα.Την πέτυχα διαθέσιμη αυτήν την φορά,πρόκειται για νεαρή κοπέλα απο Ουκρανία,λεπτή,με δέρμα μαυρισμένο απο σολάριουμ,μικρά στητά στήθη με μυτερή ρώγα,καστανά μακριά μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα σε κοτσίδα.Το πρόσωπο της παραπέμπει σε συνηθισμένη κοπέλα της διπλανής πόρτας ενώ έχει και κάπως στραβά δοντάκια.Απλό πρόγραμμα.Η πρώτη δοκιμή έγινε σε αυτήν την κοπέλα.Έμεινα ικανοποιημένος αλλά σίγουρα στο εικοσάρικο υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.
Το Μαραθώνος 59 το δεξιό ήταν κλειστό.
Το Κωνσταντινουπόλεως 166 το δεξιό υπόγειο είχε μία καινούρια την Ναταλύ,ψηλή,κανονικών κιλών με καρέ καστανόμαυρο μαλλί.Μέτριας εμφανίσεως σε απλό πρόγραμμα.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 στο αριστερό ισόγειο ήταν η ψηλή,ώριμη,Ρωσόφωνη Αλέξια,Νταρντάνα,με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια.Είχε δοκιμάσει προσφάτως την τύχη της και Διδυμου 27 χωρίς αποτέλεσμα και επανήλθε στην βάση της.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Η δεύτερη στο ρόστερ ήταν η Ζακλίν,γεματούλα,νταρντάνα και αυτή αν και λίγο πιο κοντή απο την Αλέξια,με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ελευσινίων 22 αυτήν την φορά εργαζόταν η Ναταλύ,ώριμη,κοντή,κανονικών κιλών,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα.
Αλλαγή ρότας.
Κατεύθυνση προς Καλύμνου 36 για να τσεκάρω την Μήτση απο Βραζιλία που ανέβασε κριτική ένας συναγωνιστής.Αντ΄ αυτής εργαζόταν η Ναταλύ κλασσικά,προμιλφ γεματούλα με καστανά μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Ενημερώνω ότι η Μήτση θα εργάζεται καθημερινές πρωινά όχι όμως όλες τις ημέρες.Την Δευτέρα θα είναι εκεί.
Μαγνησίας 1 ήταν μία Πατρίτσι την οποία και δεν έκατσα να δω αλλά εικάζω ότι είναι η γεματούλα με τα μακριά μαύρα μαλλιά με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Βέργας 6 ημιόροφος απο τις περιγραφές που μου έκανε η υπηρεσία.Φουλ πρόγραμμα.Η Πατρίτσια εργαζόταν μεγάλο χρονικό διάστημα στο Αλκιβιάδου 16Β.
Στο Φώκαιας 17 στο ισόγειο ήταν η Μαρία,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και ωραίες βυζάρες.Κανονικών κιλών.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Φώκαιας 17 στον όροφο η Κορίνα καινούρια κοπέλα,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανωνικών κιλών με πιασιματάκια,ένα μέγάλο τατού στα πλευρά της.Γυμνό τσιμπούκι.Αυτή η κοπέλα ήταν η πρώτη μου εναλλακτική επιλογή και έκανα βλακεία που συνέχισα.
Τά Φώκαιας 25 αμφότερα κλειστά.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η Τζίνα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,έχει παχύνει λιγάκι τελευταία και ίσως πρέπει να το προσέξει,με μακριά καστανά μαλλιά (φορούσε τρέσες).Έχει προσθέσει γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της για να είναι πιο ανταγωνιστική.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο κατευθύνθηκα για την δεύτερη εναλλακτική επιλογή και έφαγα φολά.Ήταν η Αλίνα, πρώην Κλαούντια απο Χωματιανού 11 όροφος.Εργαζόταν με το όνομα Σιμόνα σε αυτό το μαγαζί.'Επρεπε να την ψιλιαστώ την δουλειά και να μην περάσω.Έχει εργαστεί και στο Φυλής 69, καθώς και Φυλής 71 ισόγειο η συγκεκριμένη. Έχει χρησιμοποιησεί τα ονόματα Κλαούντια-Αλίνα-Κλαούντια-Αλίνα-Σιμόνα στην προσπάθεια της να παραπλανήσει.Είναι λεπτή,με καστανά μακριά μαλλιά.Ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό.Μέσα στο δωμάτιο βαριέται που ζει,δεν παρέχει σωστό πρόγραμμα και είναι κομοδίνο.Θα επακολουθήσει κριτική με σκοπό να σας προστατεύσει απο το να πετάξετε ένα εικοσάρικο στα σκουπίδια.Παρόλες τις κακοτοπιές ολόκληρωσα κανονικά.
Μετά απο αυτήν την απάτη και καθότι μου είχε μείνει ένα δεκάρικο διαθέσιμο απο το κονδύλι του πορνικού προυπολογισμού ή αλλιώς τον πορνικό κορβανά μία ήταν η δοκιμασμένη και εγγυημένη λύση.
Κάθοδος στο Μεταξουργείο πάλι, όπου στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο εργαζόταν η μιλφ Μαρίνα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά καρέ με γυμνό τσιμπούκι και κώλο στο δεκάρικο.Μαζί της η Βαλεντίνα,κοντή,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Το τρίτο πήδημα στην Μαρίνα η οποία με θυμάται απο παλιά.Αποζημιώθηκα πλήρως απο την προηγούμενη κασκαρίκα και ήρθα στα ίσια μου.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!

 

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
710
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Προφεσορα τι να πω...  :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :hi:

Η αποχωρηση της Μαριας ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση! :headbang:  :S Πολλοι μυστες θα ειναι απαρηγορητοι  :tooth: :gay:

Λέτε να έγινε κανένα 'παράνομο' cream pie το οποίο 'δεν έτυχε αλλά πέτυχε'
και 'φύτρωσε' ???
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.096
Κριτικές
52
Like
17.485
Πόντοι
10.686
Προφεσορα τι να πω...  :kneel: :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :hi:

Η αποχωρηση της Μαριας ηταν χτυπημα κατω απο τη μεση! :headbang:  :S Πολλοι μυστες θα ειναι απαρηγορητοι  :tooth: :gay:
Το'χα ξαναγράψει και παλιότερα,μπορεί να ήμουνα γκαντέμης και να είχα ''πέσει στην περίπτωση'',αλλά μια φορά που πέρασα για να τη δοκιμάσω,νόμισα ότι πήγα με ζωντανό πτώμα,το άφησα στη μέση κι έφυγα!Τι να πω, μπορεί να... ζωντάνευε επιλεκτικά και με τα φεγγάρια της...
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Απογευματινή τσάρκα στην πιάτσα. Δυστηχως δεν εχω πορνομνημονικο,κι αφου δεν κρατησα σημειωσεις θα προσπαθησω να θυμηθω μερικα.

Αλκιβιαδου 2 αδιαφορες, στο ενα ηταν ενα ξανθο γκιλφ.
Στο μεσαιο εψαχνα την τζουλια απο φωκαιας, αλλα δεν μας ανοιξαν  :gay: .

Φυλης 40 η κορινα με φουλ στο δωματιο.

Φυλης 54 ισογειο η Ναντια. Ωραιο ψηλο μελαχροινο κοριτσι. Η ξανθια τσατσα με τα γυαλια την τραμπουκισε ασχημα, γιατι οπως της ειπε, εδωσε σημασια και εκανε γλύκες μονο σε εμενα και για αυτο εφυγε ο αλλος υποψηφιος πελατης που περιμενε μαζι μου. Δεν υπαρχει πιο αντιπαθητικη απο αυτη τη γλοιωδη τσατσα.

Φυλης 56 Αννα-Ιλονα-Μουναρος. Ευγενεστατη ηταν.

Φυλης 66α η Ξενια. Ψηλη συμπαθητικη κοπελα με καλο κορμι. Προς το κοκκινο τα μαλλια της.
66δ αμνησια Και αρκετα ακομα.

Φυλης 71 πανω με ενημερωσε η υπηρεσια οτι ειναι το χριστινακι.

71 Κατω ο αλβανουπηρετης μου παρουσιασε τη Μονικα ομορφο μελαχροινο ρουμανοειδες.

Ηθελα να τσεκαρω Αγκυρας αλλα το ξεχασα.
Στην συνεχεια στο φυλης 74 αριστερα ειχε 2 αλβανα με ακαποτο.

Φωκαιας 19 το Ιζαμπελακι, η πρωην Ντοριτα οπως πολυ σωστα επισημανε συναγωνιστης στην τρομερη του ενημερωση.

Φυλης 84 θυμηθηκα η Μπαρμπαρα λορδωση.

Φωκαιας 27 κατω η Χριστινα η Ελληνοουκρανεζα
Και 27 Ισογειο η Αννα ξανθια μουναρα για Ελληνιδα την ειπε. Φουλ η πρωτη, ακαποτο η δευτερη. Μπηκα σε τρομερο διλημμα και εκανα βολτα για να σκεφτω ποια απο τις 2 θα διαλεξω και τελικα Βγηκε 20αρικο απο την τσεπη μου και πηρα την Μαρινα στο φωκαιας 24 πανω. Σταθερα καλη, και σταθερα τρελη, δεν ξερω τι πινει...

Μαζι της η Βιολετα γεματο μιλφ με φουλ.
Στα 30 ειχε και παρτουζα.

Στο 27 πανω πρεπει να ηταν αμα δεν τα μπερδεψα με το 24, ηταν η καμελια με φουλ. Πολυ καλη μεσα, αλλα μολις την πλησιασεις στο 1 μετρο φατσα με φατσα μυριζει εντονα πουτσιλα-σπερμα η αναπνοη της.
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Βεργας 3 Ισογειο η Ιουλια.
Μιλαει μονο Ρωσσικα.
Δεν ειχα σκοπο να καταθεσω, αλλα μολις με κεντρισε με τα καταγαλανα ματια της και μου χαμογελασε βγηκε αυτοματα το πορνοχαρτονομισμα. Καλη μεσα. Στα φιλια πολυ δυσκολη, αλλα κατι καταφερα, μετα απο πολυ θερμες περιπτυξεις.

Φωκαιας 25 πανω μια σαν ποντικι με πολυ στενο κεφαλι και πεταχτα δοντια. Παλια ηταν φυλης84. Καλη ειναι αυτη?

Κολωνου 27 με λιγα σκαλακια ηταν μια μικρουλα σαν μαθητρια λυκειου. Μας ειπε που πατε καλε. Αμα ειχε καλο προγραμμα μπορει και να ορμουσα.

Κολωνου 30 πανω στο πρωην τζωρτζιαναδικο, η Αννα απο το ισογειο.
Οποιος θελει καλο σεξ λεει να περασει μαζι μου, κι οποιος δεν θελει καλο σεξ παλι να περασει μαζι μου, γιατι κι οταν δεν ειμαι καλη κανω καλο κρεβατι. :huh:

Στο ισογειο δεν ειδα τιποτα. Καμια 10αρια πακηδες περιμεναν ακριβως μολις μπεις μεσα απο την πορτα και μου κλειναν το οπτικο πεδιο, ενω το σαλονι μεσα ειχε χωρο. 2 κοπελες ηταν, η μια ξανθια και φανηκε να ειναι καλλιγραμμο, πλατη την ειδα...

Ιασωνος 2, μικροσωμη Ρουμανα με ελευθερο στοματικο στα 10 ευρω με την οποια εκλεισα την βραδυα. Για 10 ευρω καλη ηταν, αν και ποναγε στην γρηγορη διεισδυση, ενω μου ειπε να επισπευσω, ενω ειχε περασρι 10λεπτο.
Καυλη σας νυχτα!
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.244
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Η Χριστίνα Κου έχει επιστρέψει αλλά για συγκεκριμένο λόγο δεν δουλεύει-προς το παρόν τουλάχιστον.

Το άλλο μέλος της δυναστείας των Κου, η Άννα, επέστρεψε και μία από αυτές τις ημέρες (ίσως και απόψε...) ξαναπιάνει δουλειά.  
..η Αννα Κου ειναι στην υπερυψωμενη του Φωκαιας 27 τωρα,αγαπητε..κάνοντας μια σουπερ καταδρομική,μπαίνω στο υπόγειο Φυλης και Φωκαίας γωνία..μπουλουκοχαλβαδοτυπάκι μου δείχνει κάτι σαν ταυτότητα και μου λέει να περάσω εξω καθότι τυγχανει αστυνομικός που κάνει έλεγχο..''τι έλεγχο'' του λεω..''κι αν οι κυρίες γουστάρουν πούτσο κι έχουν το εξω φως για συνθηματικό?'' οι κοπέλες εν τω μεταξύ μου γελούν και μου γνέφουν να φυγω και να'ρθω αργότερα..''δεν έχει να κάνει με σας,κύριε''μου λέει,ο τύπος..γυρνάω και φεύγω συμβουλεύοντας τον την άλλη φορά να δοκιμάσει μ'ένα κουτί κουρκουμπίνια..
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.398
Κριτικές
508
Like
68.660
Πόντοι
41.129
Στο Κολωνού 27 στον όροφο κατευθύνθηκα να τσεκάρω την Λαρίσα την νέα άφιξη την οποία και ανακοινώθηκε.Πρόκειται για αθίγγανη μουνάρα απο Ρουμάνια,ψηλή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα,ωραίο σώμα με τατού,καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά τα οποία όμως είχε πιασμένα πάνω.Σχετικά συμπαθητικό πρόσωπο και δυομισάρια βυζιά νομίζω.Μιλάει Αγγλικά.Έχει εργαστεί κατά δήλωση της Ισπανία και Γερμανία.Προσφέρει πρόγραμμα κανονικό τα πάντα με προφύλαξη.Δεν πέρασα και συνέχισα την τσάρκα μου.

εφυγα !!
 

Συνημμένα

  • αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 22

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.149
Κριτικές
149
Like
2.831
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωί 10:00 αστραπιαίο πέρασμα από Κολωνού με κίνηση από πάκηδες
32 & Λεωνίδου η μελαχρινή συμπαθητική κοπέλα με τα 1,5 στήθη και το καλό σωματάκι ... αλλά δεν
30 πάνω λαϊκό προσκύνημα 4 άτομα αναμονή και τα δωμάτια γεμάτα η Ανδριάννα (για αυτήν πήγα) και μία άλλη ρωσίδα κατά την κα Βέρα με πολύ μικρό στηθάκι και κιλάκια στην περιφέρεια, ξανθούλα. Εφυγα μια και δεν προλάβαινα, δεν περίμενα πρωί τόση κίνηση και για τις δύο
30 κάτω μία νταρντανίτσα μελαχρινή δεν την έχω ξαναδεί εκεί
27 πάνω ελληνίδα κατά τον υπηρέτη με παιδικό πρόσωπο, μελαχρινή , στηθάκι 2 λίγη κοιλίτσα στα €15
27 κάτω στυλιάρι αθιγγανοειδές
 

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
29
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μια βοήθεια..!

Η Τζουλιάνα που δούλευε παλιά με τη γνωστή Χριστίνα στο 69Α και τώρα είναι στο 71 στον όροφο, ποιές ώρες μπορώ να τη βρω...;;;

HELP! :)
 

zoro zaratoustra

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2015
Μηνύματα
86
Like
0
Πόντοι
0
η Ειρήνη (του Μπέμπα όπως νομίζω την έλεγαν) που δούλευε Φωκαίας 17 που έχει πάει παιδιά;
 

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Μηνύματα
286
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
καλο μεσημερι σε ολους μηπως ξερει κανεις η μαργαριτα απο αχαρνων 85 και η λιντα αν και που εργαζονται?τις ειχε πετυχει συναγωνιστης στο περγαμου 1 οροφος αλλα εχει κλεισει εδω και αρκετο καιρο ευχαριστω εκ των προτερων
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
..η Αννα Κου ειναι στην υπερυψωμενη του Φωκαιας 27 τωρα,αγαπητε..κάνοντας μια σουπερ καταδρομική,μπαίνω στο υπόγειο Φυλης και Φωκαίας γωνία..μπουλουκοχαλβαδοτυπάκι μου δείχνει κάτι σαν ταυτότητα και μου λέει να περάσω εξω καθότι τυγχανει αστυνομικός που κάνει έλεγχο..''τι έλεγχο'' του λεω..''κι αν οι κυρίες γουστάρουν πούτσο κι έχουν το εξω φως για συνθηματικό?'' οι κοπέλες εν τω μεταξύ μου γελούν και μου γνέφουν να φυγω και να'ρθω αργότερα..''δεν έχει να κάνει με σας,κύριε''μου λέει,ο τύπος..γυρνάω και φεύγω συμβουλεύοντας τον την άλλη φορά να δοκιμάσει μ'ένα κουτί κουρκουμπίνια..


α ρε Άννα Κου ...
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
11.565
Τώρα το μεσημέρι
Αλκαμενους
113 η ξανθιά μασαζομιλφαρα αλινα με το πλούσιο στήθος
117 η ξανθιά ζουμερή μιλφαρα κριστυ
Ρεμούνδου 21
Ισόγειο η ξανθιά κοντούλα κατσαρομαλλα λιζα με λεπτό σωματακι και η Καρολίνα από παρασιου και βέργας 2 εκ διαμέτρου αντίθετη
21 όροφος καιτη ξανθιά γλυκιά κοπέλα με θηλυκό κορμι
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
καλο μεσημερι σε ολους μηπως ξερει κανεις η μαργαριτα απο αχαρνων 85 και η λιντα αν και που εργαζονται?τις ειχε πετυχει συναγωνιστης στο περγαμου 1 οροφος αλλα εχει κλεισει εδω και αρκετο καιρο ευχαριστω εκ των προτερων
Στην ενημέρωση που έκανα γράφω ακριβώς που εργάζονται.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom