Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (36 μέλη και 322 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μόλις πριν λίγο...

Φωκαίας
9
μεσαίο η σχετικά νεαρή Σόνια, ξανθιά με σπαστό μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο αν και χάνει στο στόμα, αδύνατο ωραίο κορμί με μικρό βυζί, κάνει και ελεύθερο στοματικό.
αριστερά η νεαρή εκκεντρική Αλεξία με γραβάτα, μελαχρινή έντονα βαμμένο προσεγμένο πρόσωπο αλλά δεν λέει και πολλά, σχετικά κοντή και ζυμαράκι, απλό πρόγραμμα.
17Α η κυρ-Εύα παρουσίασε την Μαρί (Μαρία) από πάνω που βγαίνει τσιτσίδι, ξανθιά με δυνατό μπαμπάτσικο κορμί, 2αρι-2,5αρι βυζί και κώλος με πιασίματα και η πιο σκουρόχρωμη νεαρή Σαμπρίνα που πρώτη φορά είδα, κοντοπούτανη με λάτιν κωλάρα και συμπαθητικό πρόσωπο, ανακοινώθηκε πως δεν κάνουν κώλο μόνο τα κορίτσια και κάνουν και παρτούζα.
19 η νεαρή μελαχρινή Ιζαμπέλα με τα τατού, ψηλή και αδύνατη με πρόστυχο πρόσωπο, 1,5αρι-2αρι βυζί και μικρό κώλο, με ελεύθερο στοματικό.
25Α η νεαρή Νίκη (Ρομπέρτα) από Φ.74 παλιότερα αλλά και άλλα καταστήμτα, μελαχρινή με μέτριο πρόσωπο και αδύνατο κορμάκι, απλό ανακοινώθηκε.
25Β η ΒλαχοΛάουρα από Φ.86Β/Α, Φ.109Α, ξανθιά με συμπαθητικό τραχύ πρόσωπο, ατσούμπαλο σώμα με πιασίματα, απλό ανακοινώθηκε σε σχέση με το φουλ αρκετά παλιότερα.
27Α η σχετικά νεαρή ΕλληνοΟυκρανέζα Χριστίνα που ψευδίζει, ξανθιά με ωραίο κορμί και μαύρα εσώρουχα με ωραία προστυχόφατσα, φουλ πρόγραμμα.
27Β ισόγειο η νεαρή Κλαούντια που πρώτη φορά είδα και, μελαλαχρινή με σπαστό μακρύ μαλλί και σπάνιου τύπου κωλάρα και μια άλλη μελαχρινή με πιο έντονα χαρακρτηριστικά προσώπου που και αυτή πρώτη φορά είδα αλλά δεν μου ρχεται το όνομα, πιο κοντή από την πρώτη αλλά πιο μπαμπάτσικη και ξεπεταγμένη, απλό πρόγαμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
27Β όροφος η Μαρίνα, μελαχρινή με καρέ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με αδύνατο κορμί, 1,5αρι-2αρι κρεμασμένο βυζί διακρινόταν μέσα από το μαύρο διχτυωτό άνευ σουτιέν, φουλ πρόγραμμα.
24 η σχετικά νεαρή Βιολέτα, ξανθιά με μαλλί στο ύψος των ώμων, σχετικά γεματούλα με αδιάφορο τραχύ πρόσωπο, φουλ πρόγραμμα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίος φίλε Φυστίκη αλλά όχι και μέτριο πρόσωπο η Νίκη/Ρομπέρτα/Κουβέρτα  :orchestra:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.981
Πόντοι
41.129
έχεις δίκιο τύπε, ήμουν αρκετά επιεικής... απαξιωμένο ήταν το σωστό! :orchestra:

στο φεισμπουκ παντως εχει ανεβασει μια φωτο που ειναι κουκλα...

απορω γιατι δεν προσεχει την εμφανιση της στο μπουρδελο να παρει και κανα πελατη να φαει κανα κομματι ψωμι..

μονο για το γκομενο φτιασιδωνετε ?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μόλις πριν λίγο...

Φωκαίας

27Β ισόγειο η νεαρή Κλαούντια που πρώτη φορά είδα και, μελαλαχρινή με σπαστό μακρύ μαλλί και σπάνιου τύπου κωλάρα και μια άλλη μελαχρινή με πιο έντονα χαρακρτηριστικά προσώπου που και αυτή πρώτη φορά είδα αλλά δεν μου ρχεται το όνομα, πιο κοντή από την πρώτη αλλά πιο μπαμπάτσικη και ξεπεταγμένη, απλό πρόγαμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.

Κλαούντια και Σιμόνα-ή Κλαούντια από Χωματιανού 11 όροφος ή Αλίνα από Φυλής 71 ισόγειο και 69 ισόγειο ή Μπιάνκα προχθές στο Φυλής 69 όροφος.

Αμφότερες με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Κλαούντια και Σιμόνα-ή Κλαούντια από Χωματιανού 11 όροφος ή Αλίνα από Φυλής 71 ισόγειο και 69 ισόγειο ή Μπιάνκα προχθές στο Φυλής 69 όροφος.

Αμφότερες με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
α μπράβο Σιμόνα...

α ελεύθερο στοματικό και οι δύο, ok τα γάμησα λίγο... (είδες με τον Σύριζα ρε τύπε, έχω χάσει το μυαλό μου :grin:) :orchestra:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τιμήθηκε πριν 45 λεπτά η ψηλή Ιωάννα απο Φ136, με πολύ καλές εντυπώσεις, πέρασα πολύ GFE και καλά !!!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σημερα γύρω στις 7:30-7:45 βρισκόμουν στην οδό ιασωνος και στον δρόμο αυτόν πέρα απο τους γνωστούς μυστες- πακιστανους είδα μια παρέα 3 νεαρών Γάλλων ( 2 κοπέλες και 1 αγορι ) πολυ προσεγμενοι να βγάζουν ρομαντικές φωτο τα πορνεια με τις πανάκριβες φωτογραφικές μηχανές τους . Τ ους είδε κανεις ; Επίσης είδα και 2 μυστήριους Ιάπωνες να κόβουν βόλτες πάνω κατω στην ιασωνος την ίδια ώρα . Αυτοί φάνηκαν λιγο πιο ατιμελητοι

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ουτε και γω την ηξερα, αλλα αναπτυχθηκε μεγαλη οικειοτητα με τη μια και νιωθαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια  :gay:
Θέλω να πιστεύω ότι η Ιωάννα είναι ακόμη προσεκτική και δεν κάνει ακαποτα κλπ. Τη ξέρω από τότε που δούλευε "έξω" στο τέλος της Καποδιστριου, πριν γεννήσει τα παιδια της και προσεχε πολυ. Θυμαμαι ηταν 5 μηνων εγγυος και ομως "εβγαινε" για δουλεια.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Θέλω να πιστεύω ότι η Ιωάννα είναι ακόμη προσεκτική και δεν κάνει ακαποτα κλπ. Τη ξέρω από τότε που δούλευε "έξω" στο τέλος της Καποδιστριου, πριν γεννήσει τα παιδια της και προσεχε πολυ. Θυμαμαι ηταν 5 μηνων εγγυος και ομως "εβγαινε" για δουλεια.

έκανε free πιάτσα ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σημερα γύρω στις 7:30-7:45 βρισκόμουν στην οδό ιασωνος και στον δρόμο αυτόν πέρα απο τους γνωστούς μυστες- πακιστανους είδα μια παρέα 3 νεαρών Γάλλων ( 2 κοπέλες και 1 αγορι ) πολυ προσεγμενοι να βγάζουν ρομαντικές φωτο τα πορνεια με τις πανάκριβες φωτογραφικές μηχανές τους . Τ ους είδε κανεις ; Επίσης είδα και 2 μυστήριους Ιάπωνες να κόβουν βόλτες πάνω κατω στην ιασωνος την ίδια ώρα . Αυτοί φάνηκαν λιγο πιο ατιμελητοι
Από Μυλλέρου πέρασες καθόλου τύπε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom