Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
όχι μόνο κολωνου ιασωνος και κολοκυνθους οπου πάλι το τραβελαδικο ηταν κλειστο
η Άσπα θα σου αρέσει τύπε ... μέχρι πρότινος ήταν Μεγάλου Αλεξ 25
όχι μόνο κολωνου ιασωνος και κολοκυνθους οπου πάλι το τραβελαδικο ηταν κλειστο
Έχει τσαμπί;η Άσπα θα σου αρέσει τύπε ... μέχρι πρότινος ήταν Μεγάλου Αλεξ 25
Έχει τσαμπί;
την εχω πάρει τπτ σπουδαίο , τώρα βγαίνει συγγρου .θα μας πει ο Ιάκυνθος, πάντως δίνει κωλαράκι !!
Για τον billy 13Φυλής
86 ισόγειο η μαγια,το μελαγχροινο κοντοπουτανο πυραυλακι
..τιμηθηκε η Λαουρα απο Ρεμουνδου 21 ισογειο..η ησυχια και η καθαριοτητα του οικου σε συνδιασμο με τη μαλακια της στιγμης μ'εασπρωξαν να χασω ενα 20ευρο..αγγαρεια κανει η κυρια,που παρα τη τσουπωτη κωλαρα και τα χρονια στο κουρμπετι,ουτε να στηθει ήξερε..προς γνωσην..Τα σεβη μου και καλη βδομαδα,κυριοι.
Πρωινή επιλεγμένη βόλτα
Χωματιανού κλειστά
Αλκιβιάδου 16Γ Ντενίσα και Αλίνα μελαχρινές τσικάνο καραφούλ
Αλκιβιάδου 16Β Τζούλια ξανθό πιπινοζυμαράκι με πεταχτά δοντάκια με μαύρο ζαρτιερικό καραφούλ. Πρώην Φωκαίας 19
Φυλής 69Α Αννα Πίτσος με ωραιότατο φόρεμα, ακά και ολίγο κώλο. Ωραία γκόμενα.
Διδύμου 20 Μαρία ξανθιά
Διδύμου 8Α Ρωσίδα Σοφία με κίνκυ νυφικό ένδυμα
Φυλής 65Β Αντζελίνα ξανθό πιπινομοντέλο
Φυλής 84Α Άννα ξανθιά ρωσίδα υποτίθεται
Φυλής 86Β Μάγια μελαχρινό στυλιάρι
Διδύμου 7Α Βαλέρια
πάλι η καύλα ??
Στο 109 φορούσε ένα απαίσιο πολύ δυνατό άρωμα που μου θύμιζε νοσοκομείο και δεν την είχα πάρει ποτέ. Την έχω πάρει μόνο μια φορά όταν πρωτοείχε εμφανιστεί στη Φωακαίας πριν πολλά χρόνια γιατί τότε έδινε κώλο. Τώρα όμως έχει ομορφύνει πολύ, έχει class. Φοράει το μαύρο ριχτό φόρεμα, έχει και τα μαλλιά πιασμένα κότσο. Με έχουν όμως τρομάξει κάποιες αναφορές παλαιότερα σχετικά με την υγεία της. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή αν ήταν κακεντρέχειες. Πάντως με έχει ψήσει πολύ.
Πράγματι είναι μουνάρα,και με τέτοια ενδυμασία άνετα την έπαιρνες επί τόπου όπως είναι για τη δεξίωση του Πρέσβη! Αλλά υπάρχει κι άλλη πρόσφατη αναφορά ότι είναι φόλα ρε γμτ...Στο 109 φορούσε ένα απαίσιο πολύ δυνατό άρωμα που μου θύμιζε νοσοκομείο και δεν την είχα πάρει ποτέ. Την έχω πάρει μόνο μια φορά όταν πρωτοείχε εμφανιστεί στη Φωακαίας πριν πολλά χρόνια γιατί τότε έδινε κώλο. Τώρα όμως έχει ομορφύνει πολύ, έχει class. Φοράει το μαύρο ριχτό φόρεμα, έχει και τα μαλλιά πιασμένα κότσο. Με έχουν όμως τρομάξει κάποιες αναφορές παλαιότερα σχετικά με την υγεία της. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή αν ήταν κακεντρέχειες. Πάντως με έχει ψήσει πολύ.
3 ευκαιριες της ειχα δωσει της φωλας...Πράγματι είναι μουνάρα,και με τέτοια ενδυμασία άνετα την έπαιρνες επί τόπου όπως είναι για τη δεξίωση του πρέσβη! Αλλά υπάρχει κι άλλη πρόσφατη αναφορά ότι είναι φόλα ρε γμτ...