Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (13 μέλη και 244 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..τιμηθηκε η Λαουρα απο Ρεμουνδου 21 ισογειο..η ησυχια και η καθαριοτητα του οικου σε συνδιασμο με τη μαλακια της στιγμης μ'εασπρωξαν να χασω ενα 20ευρο..αγγαρεια κανει η κυρια,που παρα τη τσουπωτη κωλαρα και τα χρονια στο κουρμπετι,ουτε να στηθει ήξερε..προς γνωσην..Τα σεβη μου και καλη βδομαδα,κυριοι.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Περιμενα να περναγες καλυτερα magaret καθως φαινοταν αρκετα εμπειρη
Την ειχα δει και αχαρνων 85 και αισθανομουν οτι θα ηταν καλη μεσα
Κριμα
Και δυο με τρεις φορες που την εχω δει στη ρεμουνδου ηταν σε δωματιο πριν

Φυλής

86 ισόγειο η μαγια,το μελαγχροινο κοντοπουτανο πυραυλακι
Για τον billy 13
2ywa2ye.gif

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
..τιμηθηκε η Λαουρα απο Ρεμουνδου 21 ισογειο..η ησυχια και η καθαριοτητα του οικου σε συνδιασμο με τη μαλακια της στιγμης μ'εασπρωξαν να χασω ενα 20ευρο..αγγαρεια κανει η κυρια,που παρα τη τσουπωτη κωλαρα και τα χρονια στο κουρμπετι,ουτε να στηθει ήξερε..προς γνωσην..Τα σεβη μου και καλη βδομαδα,κυριοι.

Η Λάουρα όταν δούλευε στο Μεταξουργείο ήταν από τις μεγαλύτερες φόλες της πιάτσας και βέβαια γυρολόγος σε αμέτρητα μαγαζιά-μεταξύ άλλων την έχω πετύχει στο στούντιο της Σπύρου Πάτση 40.

Και με βάση αυτό το παρελθόν είναι ανεξήγητη η μετακίνησή της σε μαγαζιά του 20ρικου-πολλοί φίλοι όπως ο pitsi ή ο Αkis 30 όταν τους το είπα έβαλαν τα γέλια λέγοντας "αυτή δεν έκανε ούτε για 10ρικο και ζητάει 20;"

Τέλος πάντων...
Ιστορικέ Magaret πολύ καλά έκανες και ανέφερες την εμπειρία σου για να προστατευθούν και άλλοι φίλοι.  :hi:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωινή επιλεγμένη βόλτα

Χωματιανού κλειστά
Αλκιβιάδου 16Γ Ντενίσα και Αλίνα μελαχρινές τσικάνο καραφούλ
Αλκιβιάδου 16Β Τζούλια ξανθό πιπινοζυμαράκι με πεταχτά δοντάκια με μαύρο ζαρτιερικό καραφούλ. Πρώην Φωκαίας 19
Φυλής 69Α Αννα Πίτσος με ωραιότατο φόρεμα, ακά και ολίγο κώλο. Ωραία γκόμενα.
Διδύμου 20 Μαρία ξανθιά
Διδύμου 8Α Ρωσίδα Σοφία με κίνκυ νυφικό ένδυμα
Φυλής 65Β Αντζελίνα ξανθό πιπινομοντέλο
Φυλής 84Α Άννα ξανθιά ρωσίδα υποτίθεται
Φυλής 86Β Μάγια μελαχρινό στυλιάρι
Διδύμου 7Α Βαλέρια

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλημερα κοσμε
καμια καλη βυζαρου παιζει τωρα το πρωι?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πρωινή επιλεγμένη βόλτα

Χωματιανού κλειστά
Αλκιβιάδου 16Γ Ντενίσα και Αλίνα μελαχρινές τσικάνο καραφούλ
Αλκιβιάδου 16Β Τζούλια ξανθό πιπινοζυμαράκι με πεταχτά δοντάκια με μαύρο ζαρτιερικό καραφούλ. Πρώην Φωκαίας 19
Φυλής 69Α Αννα Πίτσος με ωραιότατο φόρεμα, ακά και ολίγο κώλο. Ωραία γκόμενα.
Διδύμου 20 Μαρία ξανθιά
Διδύμου 8Α Ρωσίδα Σοφία με κίνκυ νυφικό ένδυμα
Φυλής 65Β Αντζελίνα ξανθό πιπινομοντέλο
Φυλής 84Α Άννα ξανθιά ρωσίδα υποτίθεται
Φυλής 86Β Μάγια μελαχρινό στυλιάρι
Διδύμου 7Α Βαλέρια

πάλι η καύλα ?? :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

Στο 109 φορούσε ένα απαίσιο πολύ δυνατό άρωμα που μου θύμιζε νοσοκομείο και δεν την είχα πάρει ποτέ. Την έχω πάρει μόνο μια φορά όταν πρωτοείχε εμφανιστεί στη Φωακαίας πριν πολλά χρόνια γιατί τότε έδινε κώλο. Τώρα όμως έχει ομορφύνει πολύ, έχει class. Φοράει το μαύρο ριχτό φόρεμα, έχει και τα μαλλιά πιασμένα κότσο. Με έχουν όμως τρομάξει κάποιες αναφορές παλαιότερα σχετικά με την υγεία της. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή αν ήταν κακεντρέχειες. Πάντως με έχει ψήσει πολύ.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Στο 109 φορούσε ένα απαίσιο πολύ δυνατό άρωμα που μου θύμιζε νοσοκομείο και δεν την είχα πάρει ποτέ. Την έχω πάρει μόνο μια φορά όταν πρωτοείχε εμφανιστεί στη Φωακαίας πριν πολλά χρόνια γιατί τότε έδινε κώλο. Τώρα όμως έχει ομορφύνει πολύ, έχει class. Φοράει το μαύρο ριχτό φόρεμα, έχει και τα μαλλιά πιασμένα κότσο. Με έχουν όμως τρομάξει κάποιες αναφορές παλαιότερα σχετικά με την υγεία της. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή αν ήταν κακεντρέχειες. Πάντως με έχει ψήσει πολύ.

και μένα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κάποιος είχε ρίξει βρώμα ότι τον κόλλησε βλενόρροια...
λές?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πράγματι είναι μουνάρα,και με τέτοια ενδυμασία άνετα την έπαιρνες επί τόπου όπως είναι για τη δεξίωση του Πρέσβη!  :2funny: Αλλά υπάρχει κι άλλη πρόσφατη αναφορά ότι είναι φόλα ρε γμτ...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πράγματι είναι μουνάρα,και με τέτοια ενδυμασία άνετα την έπαιρνες επί τόπου όπως είναι για τη δεξίωση του πρέσβη!  :2funny: Αλλά υπάρχει κι άλλη πρόσφατη αναφορά ότι είναι φόλα ρε γμτ...
3 ευκαιριες της ειχα δωσει της φωλας...

Στο 5 λεπτο σε πιεζει να τελειωσεις, αλλιως σε απειλει οτι θα φυγει σε 1 λεπτο...

Τωρα που πηγε κ φυλης κεντρικα, θα ειναι του 3λεπτου, οπως ηταν η Ελλη η Βουλγαρα πριν χρονια, η κολλητης Μαριας-Αντζη Βουλγαρας.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Κάτι παρόμοιο έζησα το περασμένο καλοκαίρι στο Φ.109. Ξαναβλέποντάς την τώρα στον... ιερό αυτόν χώρο,έλεγα μήπως της δώσω άλλη μία ευκαιρία,αλλά και μ'αυτό που πόσταρες τώρα,δεν...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μουναρα η πιτσος  :wanker:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Η παρουσία της Άννας πιτσος στον όροφο του 69 στα δικά μου ματια και αισθητήρια αποτελεί την απάντηση του οίκου στην απώλεια της Χριστίνας της καζακστανης
Όπως είχε πει παλιότερα ο Μπομπ Πεισλι ο προπονητής της Λίβερπουλ,δώσαμε τον Κιγκαν,πήραμε τον Νταγκλις,το ίδιο είναι
Η αννα πιτσος έχει φτιάξει απίστευτα την εμφανιση της το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την εικόνα που είχε στο 109,βγάζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποπνέει περισσότερο τον αέρα της εμπειρης γυναίκας και λιγότερο κοριτσιου
Αγωνιστικά η χριστινα ωστόσο είναι περισσότερο αξιοπιστη

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
χεραιτω την παρεα. σκεφτομαι να κανω μια πρωινη καταδρομικη για ενα φουλακι. εχω δοκιμασει καμελια κ βλεπω οτι φουλαρουν 2 πιπινια στο αλκιβιαδου 16γ. ξερεις κανεις κατι για αυτες η εχει να προτεινει καμια αλλη κορασιδα;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom