Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (25 μέλη και 246 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στους πέριξ της Λιοσίων αμαρτωλούς δρόμους...

▪Βέργας 3:
Δεξιά η βυζοΤζένη-έχει κάνει απίστευτη κυτταριδοκωλάρα.

Αριστερά,η όμορφη ψηλή μελαχροινή πιτσιρίκα Γιούλα με το ωραίο πρόσωπο και το μοντελέ κορμί.

Στον όροφο,η Εύα ο μελαχροινός κεφτές.

▪Βέργας 2:
Η Μόνικα.Μελαχροινή νταρντάνα κοπέλα με όμορφο πρόσωπο.
Με κώλο στο πρόγραμμα.

▪Βέργας 6 υπόγειο:
Σε ρόλο υπηρεσίας η θρυλική Θεία Όλγα με τις απίστευτες βυζάρες μού παρουσίασε την Αλίνα.
Μελαχροινή πιτσιρίκα,με νόστιμο προσωπάκι και με κανονικό ωραίο σώμα.
Με αγαλματένιο νεανικό στήθάκι και με προκλητικό κωλαράκι.

Πρόκειται για την Αλίνα που δουλεύει συνήθως στο Φυλής 71 ισόγειο.

▪Βέργας 6 όροφος:
Η Νικόλ.Μελαχροινή πιτσιρίκα,με συμπαθητικό πρόσωπο και με χαρακτηριστικά πεταχτά δόντια.Με ωραίες ζουμερές βυζάρες και εξίσου γεμάτο-αλλά όχι απωθητικό-κώλο.
Με τεράστιο τατουάζ στην μπουτάρα της!

Είναι η Νικόλ που έχει περάσει-μεταξύ άλλων-από Διδύμου 22,20,8α και τελευταίος σταθμός ήταν το Φυλής 109 ισόγειο.

▪Εξηκίου 18γ:
Η Τζούλια η ποντικομούρα.
Ξανθιά πλέον από μελαχροινή.Η κοπέλα με την ποντικίσια φάτσα αλλά και με ωραίο κορμί-με μικρό στήθος και με απίθανο κωλαράκι.

Πρόκειται για την Τζούλια που δούλευε πριν από καιρό στα Φυλής 71 ισόγειο,69 και β καθώς και στο μακαρίτικο 80.

▪Εξηκίου 18 όροφος:
Η Τζούλια η μελαχροινή νταρντάνα με το γλυκό πρόσωπο και την πλατιά κωλάρα.

▪Εξηκίου 18 ισόγειο:
Η Τζούλια (άλλη Τζούλια εδώ...) η κοντή μιλφ με το πολύ μέτριο πρόσωπο και το γεμάτο σώμα.
Πρώην πιατσόβια της Σόλωνος και πρώην μουνάρα...
Μαζί της η κοκκινομάλλα Στέλλα,το μιλφ με το ωραίο,αδύνατο κορμί.
Με φουλ πρόγραμμα και οι δύο.

▪Τροφωνίου 13 όροφος:
Η ξανθιά μιλφ Ρίτα με το θηλυκό πρόσωπο και με το ωραίο - για την ηλικία της-σώμα.

▪Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Η μελαχροινή γνωστή μιλφ Ειρήνη και η ξανθιά ψηλή γκράνυ Ελένη από Διδυμου 27.

▪Τροφωνίου 11 όροφος:
Κλασσικά η Γιάννα με σιλικονάτο στήθος πλέον και με περιορισμένη-σε πλάτος-την κωλάρα της την οποία και δίνει.

Τα Τροφωνίου 11α και Χωματιανού 11 και β είναι κλειστά.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εχω περασει με Τζουλια πριν καιρο. Νταξει καλη επαγγελματιας(αν την πετυχεις στα κεφια της), αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας  :-
Έχω περάσει μαζί της σίγουρα πάνω από 10 φορές και σε όλες  τις συνευρέσεις ήταν άψογη και με το παραπάνω! Μπορεί να ήμουν τυχερός τι να πω  :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται,στο Κωνσταντινουπόλεως 132 δουλεύει η ξανθιά χοντροΚαρολίνα από Ρεμούνδου 21 ισόγειο.

Σε τιμή από 40 ευρώ αντί για το 20ρικο της Ρεμούνδου! :dancing:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στους πέριξ της Λιοσίων αμαρτωλούς δρόμους...

▪Βέργας 3:
Δεξιά η βυζοΤζένη-έχει κάνει απίστευτη κυτταριδοκωλάρα.

Αριστερά,η όμορφη ψηλή μελαχροινή πιτσιρίκα Γιούλα με το ωραίο πρόσωπο και το μοντελέ κορμί.

Στον όροφο,η Εύα ο μελαχροινός κεφτές.

▪Βέργας 2:
Η Μόνικα.Μελαχροινή νταρντάνα κοπέλα με όμορφο πρόσωπο.
Με κώλο στο πρόγραμμα.

▪Βέργας 6 υπόγειο:
Σε ρόλο υπηρεσίας η θρυλική Θεία Όλγα με τις απίστευτες βυζάρες μού παρουσίασε την Αλίνα.
Μελαχροινή πιτσιρίκα,με νόστιμο προσωπάκι και με κανονικό ωραίο σώμα.
Με αγαλματένιο νεανικό στήθάκι και με προκλητικό κωλαράκι.

Πρόκειται για την Αλίνα που δουλεύει συνήθως στο Φυλής 71 ισόγειο.

▪Βέργας 6 όροφος:
Η Νικόλ.Μελαχροινή πιτσιρίκα,με συμπαθητικό πρόσωπο και με χαρακτηριστικά πεταχτά δόντια.Με ωραίες ζουμερές βυζάρες και εξίσου γεμάτο-αλλά όχι απωθητικό-κώλο.
Με τεράστιο τατουάζ στην μπουτάρα της!

Είναι η Νικόλ που έχει περάσει-μεταξύ άλλων-από Διδύμου 22,20,8α και τελευταίος σταθμός ήταν το Φυλής 109 ισόγειο.

▪Εξηκίου 18γ:
Η Τζούλια η ποντικομούρα.
Ξανθιά πλέον από μελαχροινή.Η κοπέλα με την ποντικίσια φάτσα αλλά και με ωραίο κορμί-με μικρό στήθος και με απίθανο κωλαράκι.

Πρόκειται για την Τζούλια που δούλευε πριν από καιρό στα Φυλής 71 ισόγειο,69 και β καθώς και στο μακαρίτικο 80.

▪Εξηκίου 18 όροφος:
Η Τζούλια η μελαχροινή νταρντάνα με το γλυκό πρόσωπο και την πλατιά κωλάρα.

▪Εξηκίου 18 ισόγειο:
Η Τζούλια (άλλη Τζούλια εδώ...) η κοντή μιλφ με το πολύ μέτριο πρόσωπο και το γεμάτο σώμα.
Πρώην πιατσόβια της Σόλωνος και πρώην μουνάρα...
Μαζί της η κοκκινομάλλα Στέλλα,το μιλφ με το ωραίο,αδύνατο κορμί.
Με φουλ πρόγραμμα και οι δύο.

▪Τροφωνίου 13 όροφος:
Η ξανθιά μιλφ Ρίτα με το θηλυκό πρόσωπο και με το ωραίο - για την ηλικία της-σώμα.

▪Τροφωνίου 13 ισόγειο:
Η μελαχροινή γνωστή μιλφ Ειρήνη και η ξανθιά ψηλή γκράνυ Ελένη από Διδυμου 27.

▪Τροφωνίου 11 όροφος:
Κλασσικά η Γιάννα με σιλικονάτο στήθος πλέον και με περιορισμένη-σε πλάτος-την κωλάρα της την οποία και δίνει.

Τα Τροφωνίου 11α και Χωματιανού 11 και β είναι κλειστά.

έχει φτιάξει το Αλβανίδι

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Eγω την προτιμουσα οταν ηταν φακλανα  :wanker:

Γι' αυτό λέμε οτι σ'αρέσουν οι χοντροκώλες Πόρνε μου...χεχεχε

Υ.Γ. Δεύτερη βάρδια σήμερα Live στο Διδύμου 7Α είναι η Αννούλα η Γνωστή μοντέλα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πέρασμα αυθόρμητο και τυχαίο από Κων/πόλεως 128 στο στουντέλο. Χώρος πεντακάθαρος, ευγενής υπηρεσία και ω του θαύματος εμφανίζεται η Ελένη η μελαχρινή μουνάρα μασατζού από Μάρνη 28. Μακρύ μαλλί και fishnets με κολασμένο σορτσάκι. 30 ευρώ σεξ με 69 και 50 ευρώ με μισή ώρα μασαζάκι. Βιαζόμουνα και έτσι συγκρατήθηκα αλλά ακόμα τη σκέφτομαι. Υπήρχε και δεύτερη κοπέλα, δεν άκουσα όνομα ούτε μου άρεσε.
Περασα μυστη μου και επι την ευκαιρια,ηθελα να στο πω καιρο,πολυ ωραια και ουσιαστικη η παρουσια σου στο χωρο
Στο μυαλο μου,ειχα πλασει την ελενη σαν μια εντυπωσιακη mlf,αλλα ειδα μια λεπτη μελαγχροινη κοπελα στο στυλ της λαουριτας απο κασσανδρας,ενδιαφερον μωρο πραγματι εξεταζοντας το θεμα πιο ουσιαστικα
Ειχε και μια αλλη κοπελα,mlf,την γιαννα με κοντο καστανοξανθο μαλλι και καλο κορμι
Εμενα γιατι με καβλωσε η μελαγχροινη μεταmlf υπηρεσια με τα ομορφα ματια,που δεν εχει καμια σχεση εμφανισιακα με τις αλλες δυο κοπελες,οταν εκατσε διπλα μου στον καναπε,δεν μπορω ακομη να το καταλαβω

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Περασα μυστη μου και επι την ευκαιρια,ηθελα να στο πω καιρο,πολυ ωραια και ουσιαστικη η παρουσια σου στο χωρο
Στο μυαλο μου,ειχα πλασει την ελενη σαν μια εντυπωσιακη mlf,αλλα ειδα μια λεπτη μελαγχροινη κοπελα στο στυλ της λαουριτας απο κασσανδρας,ενδιαφερον μωρο πραγματι εξεταζοντας το θεμα πιο ουσιαστικα
Ειχε και μια αλλη κοπελα,mlf,την γιαννα με κοντο καστανοξανθο μαλλι και καλο κορμι
Εμενα γιατι με καβλωσε η μελαγχροινη μεταmlf υπηρεσια με τα ομορφα ματια,που δεν εχει καμια σχεση εμφανισιακα με τις αλλες δυο κοπελες,οταν εκατσε διπλα μου στον καναπε,δεν μπορω ακομη να το καταλαβω
Για τον ίδιο λόγο που με κάβλωσε κι εμένα το Σάββατο το απόγευμα που πέρασα. Νομίζω ότι είναι ρωσο-καταγωγής και εκπνέει τρομερή θηλυκότητα η οποία δε χάνεται παρά το προχωρημένο της ηλικίας.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Σημερινή μικρή βόλτα στις 12:00 πηγαίνοντας για στην Τζούλια την γνωστή πορνοστάρ στην Εξηκίου, αλλά αντί για αυτήν ήταν άλλη στην θέση της, καινούρια Μολδαβή ονόματι Μαρία όπως μου είπε η Ελληνίδα πολύ ευγενική τσατσά. Τελικά κατέθεσα σε αυτήν και πέρασα καλά μπορώ να πω. Αν βρω χρόνο μπορεί να γράψω και κριτική.
Έκανα και μια μικρή βόλτα σε Φυλής, Φωκαιας, Διδύμου και Λιοσίων σε πολύ λίγα σπιτάκια...Θα γράψω μερικά που θυμάμαι...
Φυλής 66Α ήταν ένα στειλιάρι πιτσιρίκι με όμορφο πρόσωπο και μικρά νεανικά βυζάκια, βγήκε μόνο με το στρινγκ από το δωμάτιο.
Φωκαίας 17 κάτω βγήκε η Μαρία, μια ξανθιά ολόγυμνη, μεγάλο στήθος, τατουάζ στο πλάι και ωραία κολάρα.
Φωκαίας 17 πάνω περίμενα ώρα να βγει η Κορίνα, ψιλή, μελαχρινή καλλονή από την Μολδαβία, πραγματικά μια θεά και όταν έχω χρόνο θα την επισκεφτώ στο μέλλον. Επίσης όση ώρα περίμενα βγήκε ένας πελάτης από το δωμάτιο και είπε τα καλύτερα λόγια στην τσατσά για τις επιδόσεις του κοριτσιού.
Φωκαίας 19 βγήκε ένα στειλιάρι μελαχρινό τσιγκανοειδές με σιλικονατα βυζιά, μου έριξε ένα απαξιωτικό βλέμμα και την κοπάνησα γρήγορα γρήγορα.
Φωκαίας 25Β δούλευε η Άννα, την έχω πάρει δυο φορές παλιότερα, αδύνατη με κοντό μαλλί, σκουρόχρωμο δέρμα και μικρά βυζάκια.
Διδύμου 22 στο καινούριο μπουρδελάκι πέτυχα την Σαμπρίνα που δούλευε στο Βέργας 3, έχει χαλάσει λίγο σε σχέση από τότε που την πήρα στο Βέργας 3 φορές. Ο κωλος της μεγάλωσε και έγινε λίγο ατσούμπαλος με εμφανή κυτταρίτιδα.
Βέργας 3 αριστερά η γνωστή Έλλη με φουλ τα πάντα όλα πρόγραμμα, δεξιά η Τζένη και η Στέλλα οι γνωστές νταρντάνες. Την Τζένη την είχα πάρει και δεν έλεγε πολλά μέσα. Ο πάνω όροφος ήταν κλειστός.
Βέργας 2 δούλευε η Τζούλια με την μεγάλη περιφέρεια που δουλεύει και στα Εξηκίου συχνά.
Αυτά τα λίγα...

επεστρεψε η σαμπρινα?      :hi: :hi: :hi: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΜΑΡΙΑ ΦΩΚΑΙΑΣ 17Α ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΒΥΖΑΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΞΑΝΘΙΑ ΟΛΟΓΥΜΝΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΑΚΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ.ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ
Τη Μαρία από Φωκ17 να την προσέχετε... είναι λίγο "φευγάτη", στον κόσμο της!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
την πίνει? χαχα

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Φυλης 54 β ενα μελαχρινο με γαμω τους κολους αλλα σχεδον αβυζο το εχει παρει κανενας?πρωινη βαρδια ηταν σημερα.λεει τιποτα μεσα?θα την επερνα αλλα δεν ειχα φραγκα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τιμήθηκε σημερα το βράδυ η πανκ κουγκαρ Λιλη απο περγαμου . Πρόκειται για μιλφ κοκκινομάλλα νταρντανα με πολλα τατου . Κανει ακα τσιμπουκι όπως και η αννα που δούλευε μαζι με τις λεοπαρδαλε μπότες . Καλό γαμησι αν και φανηκε απο το τσιμπουκι της πως ήθελε να με τελειώσει γρήγορα . Καλη σε σχετικές γραμμές . Ισως ξαναπάω ! Επίσης στο αλκαμενους 117 δούλευε η βανεσσα που δούλευε στο αλκαμενους 113 πριν λιγο καιρο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Τη Μαρία από Φωκ17 να την προσέχετε... είναι λίγο "φευγάτη", στον κόσμο της!
Αν είναι καλή στα καθήκοντά της,τι μας απασχολεί;Ίσα-ίσα που οι ''φευγάτοι'' μας απογειώνουν ψυχολογικά,και μας βγάζουν από την καθημερινή μιζέρια...  :)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
@spougenas/heelover
για να σωσουμε κανα 20αρικο...μη κανετε τη μαλακια και μπειτε στην αννα-πιτσος,ειναι
μεγαλη απατη πλεον,κανει οτι ειναι δυνατον για να αποφυγει το γαμησι.Τη καλυτερη μπαλα
την επαιξε στο φ136,απο εκει και μετα...
Το πιτσος ειχε βγει οταν δουλευε για λιγο στο κολ.32 υπογειο,ειχε κατι σαραβαλα
πιτσος κατω εκει στην υπογα (μετα τα πεταξαν),ειναι αρνητικη παντως η εννοια,πιτσος-ψυγειοκαταψυκτης

ευχαριστούμε μύστη!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
συμφέρει η τιμή και οι υπηρεσίες ... η αλλη μήπως ήταν μια ξανθιά κοντή με κάτι ελιές ??
ναι, και κάπως ανακατεμένο μαλλί. πάντως όταν πήγα αμφότερες ήταν στο δωμάτιο με συναγωνιστές σε πρόγραμμα ημίωρου. η αριστοκρατική και καλοστεκούμενη υπηρεσία προσπαθούσε απεγνωσμένα να μου βάλει ποτάκι για να μη βαρεθώ.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505

αμοιβαία τα αισθήματα φίλε. οι ενημερώσεις σου είναι πάντα στοχευμένες και ουσιαστικές. η αριστοκρατική προγκιλφ υπηρεσία με τα ωραία μάτια έβγαζε κάτι κίνκυ. προσωπικά θα ήθελα να μου μαγειρεύει κάτι σπιτικό και ταυτόχρονα να γαμάω την Ελένη. αβγά μάτια με πατάτες τηγανιτές ας πούμε. ζεστός άνθρωπος κι ευγενικός. της φάνηκε όμως περίεργο που αποχώρησα ενώ μου είχαν πεταχτεί έξω τα μάτια με την Ελενίτσα. 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Η Λάουρα όταν δούλευε στο Μεταξουργείο ήταν από τις μεγαλύτερες φόλες της πιάτσας και βέβαια γυρολόγος σε αμέτρητα μαγαζιά-μεταξύ άλλων την έχω πετύχει στο στούντιο της Σπύρου Πάτση 40.

Και με βάση αυτό το παρελθόν είναι ανεξήγητη η μετακίνησή της σε μαγαζιά του 20ρικου-πολλοί φίλοι όπως ο pitsi ή ο Αkis 30 όταν τους το είπα έβαλαν τα γέλια λέγοντας "αυτή δεν έκανε ούτε για 10ρικο και ζητάει 20;"

Τέλος πάντων...
Ιστορικέ Magaret πολύ καλά έκανες και ανέφερες την εμπειρία σου για να προστατευθούν και άλλοι φίλοι.  :hi:
..θεωρω σημαντικη την αναφορα στις κακες υπηρεσιες κάποιας πορνοδέσποινας,κι ελπίζω να ενημερώνονται κι αυτές..γιατί-χωρις να εξεταζω τις συνθηκες που τις ώθησαν στην επιλογή τους αυτή- υπηρετούν μια μορφή αγοράς και πρέπει να ελίσσονται ανοδικά.Τα σέβη μου κύριοι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
..θεωρω σημαντικη την αναφορα στις κακες υπηρεσιες κάποιας πορνοδέσποινας,κι ελπίζω να ενημερώνονται κι αυτές..γιατί-χωρις να εξεταζω τις συνθηκες που τις ώθησαν στην επιλογή τους αυτή- υπηρετούν μια μορφή αγοράς και πρέπει να ελίσσονται ανοδικά.Τα σέβη μου κύριοι.

Κάποιες διαβάζουν...κάποιες τα ακούν από εμάς,ώστε να γίνουν καλύτερες...
Μέχρι εκεί!  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δεν νομίζω,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,ότι κάποια στα παιδικά της όνειρα θα φαντάζονταν ότι θα κάνει αυτήν τη δουλειά...Το ίδιο βέβαια ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού. Η κακές τεχνικές δικαιολογούνται εν μέρει.Αυτό που μου τη... δίνει στα νεύρα είναι η κουτοπονηριά,και που νομίζουν ότι μας ξεγελάνε... :huh:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πέρασμα από βέργας 3 για την καθιερωμένη κατάθεση,αλλά με την Έλλη καθώς η καιτουλα μου λείπει
Η συνεύρεση ξεκίνησε πολύ καλά,καταλήγοντας προς έκπληξη μου σ ένα πολύ ρομαντικό 69
Ειναι φανερό ότι ο πορνόορδος cobra έχει ανεβάσει πολύ τη ρομαντική μας διάθεση
Τόσο πολύ μάλιστα που όταν θέλησα να προχωρήσω,χάθηκε το προφυλακτικό και για μια στιγμή δεν ήξερα αν το ποστ αυτο θα γραφτεί σ αυτο το θρεντ η' στα παράνομα εξτραδακια  :)
Τελικά βρήκαμε το προφυλακτικό και προχωρήσαμε σε μια πολύ ωραία καταθεση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom