Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (39 μέλη και 247 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Φωκαιας 25β η Μαγδαλενα δεν πιστευω να ειναι αυτη που ξεκινησε απο Φυλης και τον τελευταιο καιρο δουλευε Ιασωνος 44.
=====
Φιλτατε  Τοmmy… Η ντίβα πριν  7-8 χρόνια του Φ84 ή 86 ? πάνω /που  της  έφταιγε  το ξυλινο  παρκε που  έτριζε… Η κατσαρομαλλα μελαχροινη ? .. :tits:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μετά απο αρκετό καιρο είπα να γαμησω κάποιο πιπινακι απο οδό φυλής γιατι τοσο καιρο βολοδερνα διδύμου ,πλατεια αττικης ,μετάξι και Λιοσίων . Μετά απο μεγάλουτσικη Τσάρτα κατέληξα Φυλής 72 στην αλεξια με 26χρονη ρουμανα με πανέμορφο πρόσωπο και σώμα. Γκρίζο πράσινα ματια , μελαχρινος μαλλάκι , τέλειο κωλαρακι, στα πόδια της ειχε βάλει λοσιόν και μοσχοβολουσε και ενα ζευγαρι τέλειες πατουσιτσες με κοκκινο μανό.μολις μπήκε δωματιο μου χόρεψε το τραγούδι που έπαιζε στον οίκοι εκείνη την στιγμή ( πίνω τον κωλο μου tus ) . Με καυλωσε πολυ και όλη την ώρα μου μοσταρε το πανέμορφο κωλαρακι της . Δυστυχώς έχυσα στην πίπα . Εμφανίζεται με Ξέκωλο φορεματακι σε αντίθεση με άλλες κοπέλες στα πορνεια . Τρέξτε να προλάβετε !

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Παρτουζα με 30Ε στην περιοχη (Βεργας, Φωκαιας)?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μετά απο αρκετό καιρο είπα να γαμησω κάποιο πιπινακι απο οδό φυλής γιατι τοσο καιρο βολοδερνα διδύμου ,πλατεια αττικης ,μετάξι και Λιοσίων . Μετά απο μεγάλουτσικη Τσάρτα κατέληξα Φυλής 72 στην αλεξια με 26χρονη ρουμανα με πανέμορφο πρόσωπο και σώμα. Γκρίζο πράσινα ματια , μελαχρινος μαλλάκι , τέλειο κωλαρακι, στα πόδια της ειχε βάλει λοσιόν και μοσχοβολουσε και ενα ζευγαρι τέλειες πατουσιτσες με κοκκινο μανό.μολις μπήκε δωματιο μου χόρεψε το τραγούδι που έπαιζε στον οίκοι εκείνη την στιγμή ( πίνω τον κωλο μου tus ) . Με καυλωσε πολυ και όλη την ώρα μου μοσταρε το πανέμορφο κωλαρακι της . Δυστυχώς έχυσα στην πίπα . Εμφανίζεται με Ξέκωλο φορεματακι σε αντίθεση με άλλες κοπέλες στα πορνεια . Τρέξτε να προλάβετε !
Ειναι η Αλεξια που δουλεψε για λιγο στα τελη Δεκεμβριου-Ιανουαριου στο ημιυπογειο μπουρδελο επι της Κωνσταντινουπολεως 166!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Παρτουζα με 30Ε στην περιοχη (Βεργας, Φωκαιας)?
Βεργας 3 συνηθως πετυχαινεις δυο κοπελες στον οροφο αλλα η παρτουζα ειναι στα 40 ευρω :(.Η μιση ωρα με μια κοπελα ειναι στα 50 ευρω.Τα αλλα σπιτακια επι της Βεργας εχουν συνηθως μια ιεροδουλη.
Στα 30 ευρω η παρτουζα ειναι στα Φωκαιας 24,27α,27β,Διδυμου 8β αν εχουν δυο κοπελες στην αλλαγη.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Συνέχεια στη Φυλής...

134 ισόγειο: Η μελαχροινή πιπίνα Κατερίνα.
Η πιτσιρίκα με το όμορφο προσωπάκι και το πολύ αδύνατο κορμί που δούλευε και παλαιότερα στα ίδια μαγαζιά.
Πολύ ωραία κοπέλα.
Φολα δυστυχως!!! :( :s&m_1: :s&m_3: :s&m_2:

:hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Συμφωνω οτι ειναι μουναρα!!!  :cum::erection: :wanker: :cum: Κανει ομως τυπικο γαμησι! Την εχω χαρακτηρισει στην κριτικη μου ως μια ροκ πορνοντιβα! :rockon:

Όλες οι κριτικές για Αλέξια  - Κωνσταντινουπόλεως 166Β
σ ευχαριστω για το λινκ . Εγω την είδα πολυ εργατική

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
σ ευχαριστω για το λινκ . Εγω την είδα πολυ εργατική
Πιστευω την εχω περιγραψει καλα στον επιλογο της κριτικης μου ''Συνοψιζοντας , η Αλεξια ειναι μια αρκετα εμφανισιμη κοπελα.Ειναι δηλαδη μια καλη περιπτωση εμφανισιακα για το 20ρικο.Στα θετικα ειναι η καλης ποιοτητας πιπα της , της αρεσει το 69 και σε αφηνει αρκετη ωρα να την γλυψεις , ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν κανει προκαταρκτικα.Γενικα μου φανηκε λιγο παραξενη γυναικα.Εχει δηλαδη λιγο αυτο το στυλακι που εχουν οι μουναρες ιεροδουλες.Κανει δηλαδη λες και ειναι καμια ντιβα! Δεν της αρεσει να της γλυφουν τα βυζια , δεν της αρεσει να τσιμπανε τις ρωγες της , δεν της αρεσει το cowgirl , δεν της αρεσει να της ακουμπανε την κωλοτρυπιδα της κτλ.Θεωρω οτι κανει τυπικο γαμησι.Εγω προσωπικα βαριεμαι ομως το αποστειρωμενο σεξ.Την τιμησα κυριως λογω της εμφανισης της και οχι λογω των υπηρεσιων της.Η αποδοση της στο σεξ κυμαινεται σε μετρια επιπεδα.Παντως δεν την θεωρω φολα.Γενικα ειναι μια ευγενικη , συμπαθητικη και φιλικη κοπελα''

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πιστευω την εχω περιγραψει καλα στον επιλογο της κριτικης μου ''Συνοψιζοντας , η Αλεξια ειναι μια αρκετα εμφανισιμη κοπελα.Ειναι δηλαδη μια καλη περιπτωση εμφανισιακα για το 20ρικο.Στα θετικα ειναι η καλης ποιοτητας πιπα της , της αρεσει το 69 και σε αφηνει αρκετη ωρα να την γλυψεις , ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Στα αρνητικα ειναι οτι δεν κανει προκαταρκτικα.Γενικα μου φανηκε λιγο παραξενη γυναικα.Εχει δηλαδη λιγο αυτο το στυλακι που εχουν οι μουναρες ιεροδουλες.Κανει δηλαδη λες και ειναι καμια ντιβα! Δεν της αρεσει να της γλυφουν τα βυζια , δεν της αρεσει να τσιμπανε τις ρωγες της , δεν της αρεσει το cowgirl , δεν της αρεσει να της ακουμπανε την κωλοτρυπιδα της κτλ.Θεωρω οτι κανει τυπικο γαμησι.Εγω προσωπικα βαριεμαι ομως το αποστειρωμενο σεξ.Την τιμησα κυριως λογω της εμφανισης της και οχι λογω των υπηρεσιων της.Η αποδοση της στο σεξ κυμαινεται σε μετρια επιπεδα.Παντως δεν την θεωρω φολα.Γενικα ειναι μια ευγενικη , συμπαθητικη και φιλικη κοπελα''

Δηλαδή είναι μέτρια επειδή κάνει τα αυτονόητα:
1.Καλή πίπα.
2.Αφήνει 69.
3.Είναι πρόθυμη σε αλλαγή στάσεων.

Αλλά δεν αφήνει:
1.Προκαταρκτικά.
2.Να της γλείφουν τα βυζιά.
3.Το cowgirl-αν και παραπάνω είπες ότι είναι πρόθυμη σε αλλαγές στάσεων.
4.Να την ακουμπούν σε επίμαχα σημεία.

Ρε DEVITO με όλον αυτόν τον επίλογο που παρέθεσες ξανά (και πολύ καλά έκανες) και όλο αυτό το αποστειρωμένο σεξ (όπως πολύ σωστά το χαρακτήρισες) αν δεν θεωρείς αυτή φόλα τότε τί και ποια θεωρείς;;;

Σε ορισμένες περιπτώσεις,κοντεύουμε οι μπουρδελάκηδες να γίνουμε σαν τους στουντιακούς που τις εμφανίζουν όλες ακροβάτριες στο δωμάτιο και τις φόλες τις βαπτίζουν μεταμορφωμένες προς το καλύτερο (χάριν της γοητείας τους και μόνο...) ή έστω απλά μέτριες!

Ήμαρτον!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Η Νάνσυ με τις βυζάρες και το χαμόγελο του τζόκερ από Φυλής 74 δουλευει ως Σίσσυ στο Κων/πόλεως 94 χρεώνοντας 50 ευρώ. Περί ορέξεως...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Για την αλεξια υπαρχουν κριτικες και στην ευνειδων 5 με αντιφατικες εικονες
Αναμεσα τους,μια δικη μου και μια του zero πολυ θετικες
Μια εβδομαδα περιπου μετα,υπαρχει και το παρακατω δικο μου ποστ,οπου στη δευτερη συνευρεση μας,επιβεβαιωνεται αυτη η αντιφατικοτητα
Επισκεψη πριν απο λιγο ευνειδων 5 στην αλεξια
Η κοπελα ειτε επειδη ειναι κρυωμενη,ειτε επειδη ειναι κουρασμενη,σημερα κατεβαλε μεγαλες προσπαθειες για να μην την πηδηξω,
η τιμωρια της ομως ηταν οτι δεν τα καταφερε
Παρολο που τη πρωτη φορα,καναμε ακριβως τις ιδιες στασεις,απο πανω αυτη και πισωκολλητα,σημερα με διαφορους τροπους αποφασισε να μου δειξει οτι την ενοχλουν..
Ευτυχως ο πουτσος μου ειχε γινει σαν σιδεροβεργα και δεν ειχε καμια τυχη να με πτοησει

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Η Νάνσυ με τις βυζάρες και το χαμόγελο του τζόκερ από Φυλής 74 δουλευει ως Σίσσυ στο Κων/πόλεως 94 χρεώνοντας 50 ευρώ. Περί ορέξεως...
Kαλημερα λες για την νεαρή κοπελα με το καστανό σπαστό μαλλί έχει καιρό να εμφανιστεί στο φυλης74 δεν την έχω δει τελευταια είναι λίγο τρελή καθώς μια φορά θυμάμαι ήθελε να βγάλει φωτο με το κινητό της ενα φιλο ο οποίος την απώθησε και έφυγε τρεχοντας. Επίσης μια πολύ όμορφη κοπελα ξανθούλα νεαρή Τερέζα αν θυμάμαι καλά ηταν οτι καλλίτερο έχει περάσει σε αυτό το μαγαζί αλλά δυστυχώς έχει σταματήσει απο εκεί

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Κωνσταντινουπολεως 94 δυο κοριτσια
Η στελλα,λεπτη απιστευτα σεξι μελαγχροινη κοπελα με ωραιο προσωπο και η σισυ,εχω την εντυπωση η πρωην νανσυ από φυλης 40 και 66δ με φουλ προγραμμα τοτε και μεγαλα στηθη
Είναι εμφανως αδυνατισμενη και αρκετα εμπειρη όπως φανηκε στο σαλονι
Στη συνεχεια πηγε και στο 74

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
:S
Κάποιος αύριο πρέπει να βυζάξει την Κλαούντια και να μας ενημερώσει περί του αποτελέσματος...
Κι αν το test βγει θετικό,θα τρέχουν όλοι για μανόγαλα,ένα κι ένα για αντισώματα,ειδικά τώρα που οι ιώσεις θερίζουν...  :2funny:
(Πλάκα στην πλάκα,θα ήταν πρωτοποριακή ιδέα για αναβάθμιση των υπηρεσιών και προσέλκυση πελατών,μόλις βγαίνεις από το δωμάτιο έχοντας καταθέσει το σπέρμα σου,να σε περιμένει ένας χυμός κι ένα κρουασανάκι,όπως γίνεται στην αιμοδοσία... Η ίδια και χειρότερη καταπόνηση πολλές φορές είναι)!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
(Πλάκα στην πλάκα,θα ήταν πρωτοποριακή ιδέα για αναβάθμιση των υπηρεσιών και προσέλκυση πελατών,μόλις βγαίνεις από το δωμάτιο έχοντας καταθέσει το σπέρμα σου,να σε περιμένει ένας χυμός κι ένα κρουασανάκι,όπως γίνεται στην αιμοδοσία... Η ίδια και χειρότερη καταπόνηση πολλές φορές είναι)!

:rockon:

Πολύ καλή πρόταση!

Αρκεί ο χυμός,το κρουασανάκι (ή τέλος πάντων οτιδήποτε σχετικό...) να δίνονταν από χεράκια όπως της κ.Βέρας για παράδειγμα!  :bigdick:

Σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν συνέρχονταν,η κ.Βέρα θα προχωρούσε στην παροχή άλλων,εξτρά υπηρεσιών!  :orchestra:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Στη συνεχεια πηγε και στο 74
Σωστός ο xilnik παρατηρείται το γεγονος τελευταια κοπέλες απο μπουρδελα να πλαισιώνουν βάρδιες σε κάποια στούντιο καθώς αυτά δεν βρίσκουν κοπέλες για να καλυφθουν. Με ψεύτικες λυσεις και ημίμετρα όμως δεν αλλάζουν την καθοδική τους πορεία,50€ πλεον με την κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία φαντάζει απίστευτο ποσο.Για παράδειγμα χτες ο dude ανέφερε οτι η Αλινα απο φυλης86Β δουλευε κασσανδρας4 όροφος αυτό τα λέει όλα εμένα η απορία μου είναι στο Κασσάνδρας 4 η τοποθέτηση της κοπέλας αυτής θα συνοδεύεται και με την αντίστοιχη μείωση τις τιμης?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
:rockon:

Πολύ καλή πρόταση!

Αρκεί ο χυμός,το κρουασανάκι (ή τέλος πάντων οτιδήποτε σχετικό...) να δίνονταν από χεράκια όπως της κ.Βέρας για παράδειγμα!  :bigdick:

Σε περίπτωση δε που ο πελάτης δεν συνέρχονταν,η κ.Βέρα θα προχωρούσε στην παροχή άλλων,εξτρά υπηρεσιών!  :orchestra:
Το ''φιλί της ζωής'' εννοείς,ή κάτι άλλο;... :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αριστομένους 72 στο στουντιακι που έχει κλείσει
για την ιστορία- το γωνιακό αυτό  κτισμα -  ειναι  το παλαιότερο  διώροφο  των Αθηνων-  και  ως τετοιο διδασκεται  στην Αρχιτεκτονικη  του  ΕΜΠ..    :)
please να μην λέμε και αρλούμπες...
απο που κι ως που μεσοπολεμικό κτίριο της 10ετίας του '30 θα μπορούσε να είναι το παλαιότερο διόροφο της Αθήνας...
στην Αιόλου υπήρχαν διόροφα απο το 1840 σχεδόν 100 χρόνια πριν...
η σημερινή Βουλή, τα παλαιά ανάκτορα... τετραόροφο του 1836...
θα 'θελα να 'ξερα που τις διαβάζετε αυτές της μαλακίες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom