Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (22 μέλη και 205 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνέχεια στη Φυλής...

Φυλής 54α: Η καστανή πλέον Βαλέρια με το ψυχρό πρόσωπο αλλά με ωραίο, κανονικό σώμα.

54: Η μικρή Ορόρα με τις βυζάρες.

56: Η ξανθιά μουνάρα Άννα-Ιλόνα με τα βυζάκια της έξω...

66α: Η μελαχροινή κορμάρα Ρενάτα με το βλέμμα Γιούρι Γκέλερ...
66δ: Η μελαχροινή πλέον Άννα.Η γνωστή πιτσιρίκα με το νόστιμο προσωπάκι και με το ωραίο σώμα και τον ζουμερούλη κώλο τον οποίο και δίνει.

61: Η Αλεξάνδρα η καυλαντίστρια...

65 όροφος: Η μελαχροινή(πρώην πλατινέ) Χριστίνα, η αδύνατη κοντούλα πιτσιρίκα με το ωραίο κωλαράκι.
Έρχόνταν καθυστερημένη ναπιάσει δουλειά και φόραγε ένα κολάν κόλαση...

65 ισόγειο: Η γνωστή μελαχροινή Εμμανουέλα με την ποντικόφατσα αλλά με ωραίο κορμί.

67: κλειστό.

69 όροφος: Η ξανθιά Μαρία η Τσέχα με συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα με πιασίματ-με ωραίες βυζάρες και καλή κωλάρα.

69 ισόγειο: Η μελαχροινή αδύνατη Άννα Πίτσος με το γλυκό μουτράκι σε φουλ πρόγραμμα.

71 όροφος: Η Χριστίνα η Καζακστανή.

71 ισόγειο: Η κοκκινομάλλα πιτσιρίκα Κλαούντια με το όμορφο πρόσωπο και με ωραίο κανονικό σώμα και ελαφρώς ζουμερό κώλο.
Η γνωστή φόλα από Χωματιανού 11 όροφος.

86 ισόγειο: Η καινούρια μελαχροινή πιτσιρίκα Μόνικα.

86 όροφος και 84 ισόγειο: κλειστά.

84 όροφος: Η μελαχροινή σκυλομιλφ τραγουδιάρα Μαγδαλένα.

134 όροφος: Η ξανθιά Έλενα με τις ωραίες βυζάρες και το όμορφο πρόσωπο που δούλευε στο Φωκαίας 27.

134 ισόγειο: Η μελαχροινή πιπίνα Κατερίνα.
Η πιτσιρίκα με το όμορφο προσωπάκι και το πολύ αδύνατο κορμί που δούλευε και παλαιότερα στα ίδια μαγαζιά.
Πολύ ωραία κοπέλα.

134 υπόγειο: Η ξανθιά ομορφούλα Τζέσικα με το ωραίο σώμα-δίχως τα γυαλάκια της απόψε...

136: κλειστό.

109 ισόγειο: Η Άννα Πίτσος έφυγε, το μπουρδέλο σχόλασε...

109 όροφος: Δεν ανέβηκα.

Επίσης:

Αγκύρας 12 αριστερά: Η μελαχροινή γεματούλα γυρολόγος Μιχαέλα με συμπαθητικό πρόσωπο αλλά με ατσούμπαλο σώμα.

Αγκύρας 12 δεξιά: Η γνωστή ζουμερή μιλφ Έλενα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Μπράβο μέγιστε,ωραίος. :hi:
Τι είναι αυτό το πράγμα,με την συγκεκριμένη... :helpplea:

τυπε μαλλον εχει εφαρμασει τακτικη καλυψης-αποκρυψης.δεν εξηγειται διαφορετικα  :headbang: :headbang: :headbang:
το μονο πραγμα που εχει μεινει να αλλαξει ειναι το φυλο της  :S

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Θενξ!

[...]
Αχιλλεως 48 κατα πασα πιθανοτητα ειδες την Ελβιρα.Αν και δεν εχω ακουσει να ανακοινωνεται τελειωτικο στο στομα, εκτος και αν η τσατσα εννοουσε τελειωτικο στο σωμα.
[...]
Δεν διευκρίνισε, απλώς είπε για τελειωτικό.

[...]
Διδυμου 8 Μπορεις να περιγραψεις την Μαρια?
[...]
Δεν την είδα –γι' αυτό έγραψα μόνο τ' όνομα και το πρόγραμμα που μου είπε η υπηρεσία–, αλλά απ' ό,τι βλέπω την ξέρει ο Dude...

[...]
8α: Η μελαχροινή Μαρία.Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς:
Είναι η κοντή Χριστίνα(σούπερ γυρολόγος πλέον) από Φωκαίας 27 υπόγειο με το πρώην φουλ πρόγραμμα.
Μαζί με τα σπίτια άρχισε να αλλάζει και ονόματα τώρα...
[...]

[...]
Αλκιβιαδου 16γ Μηπως ειδες την Αλινα που ειχε δουλεψει στα τελη του 2013-αρχες του 2014 Αλκιβιαδου 16β,16γ και μετα Φωκαιας 19?
:hi:
Τι να σου πω φίλε TOMMY...

Να'ναι καλα ολοι οσοι ενημερωνουν κι οσο για τον κυριο Τζουρα,τι να πω..Ευγε!
[...]
Σ' ευχαριστώ magaret :)

Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ, με έφτιαξες, δεν βλέπω την ώρα να πάω.
Να 'σαι καλά!
Απλώς σχετικά με τη Μιράντα [Λιοσίων 76 αριστερά ισόγειο, (απογευματινή βάρδια)], να διευκρινίσω πως ήθελα να γράψω νεγροειδής, μιας και δεν είμαι σίγουρος εάν όντως είναι νέγρα.

Τιτάνα της ενημέρωσης, μια μικρή παρατήρηση:
Πέρασα με Χριστίνα, κάνει τελειωτικό στο στόμα, ενώ η Λίζα απλό ελεύθερο στοματικό.
Σε μένα και σ' έναν συναγωνιστή, που έτυχε να βρίσκεται μαζί μου στο σαλόνι χθες, ανακοινώθηκε απλό.
Η φάση παίχτηκε ως εξής: Η τσατσά μας παρουσίασε τις δύο κοπέλες. 'Οταν ολοκληρώθηκε η παρουσίαση τη ρώτησα να μας πει και το πρόγραμμα. Τότε εκείνη εμφανώς εκνευρισμένη (ξαφνικά, μέχρι τότε ήταν εντάξει) αντί να μου απαντήσει γυρίζει στον συναγωνιστή και τον ρωτάει: «Εσύ θέλεις να περάσεις;». «Πρόγραμμα;», τη ρωτάει κι εκείνος, χα χα χα!... Τότε νευριάζει περισσότερο και πάει να φύγει!... 'Ομως το μετανιώνει και τελικά μας το λέει: «'Ολες οι στάσεις, κανονικά». «Απλό πρόγραμμα, έτσι;», ζητάω να μου επιβεβαιώσει. «Ναι», μου απαντάει. «Εντάξει, ευχαριστώ πολύ», της λέω και σηκώνομαι να φύγω. «Εσύ, θα περάσεις;», την ακούω να ρωτάει τον συναγωνιστή πριν κλείσω πίσω μου την πόρτα.

Τα σέβη μου Φανούρη.
[...]

[...]
Οι δύο κορασίδες επιδίδονται και σε ακα στοματικό η αναφέρεσαι στα γνωστά, μασάζ,γλωσσόφιλα χαδακια?
Απ' ό,τι ξέρω δεν κάνουν ελεύθερο στοματικό.

Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου Μπίλλυ  ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κολωνου 15 δεξια, απόγευμα, δυο νεαρά καυλωτικά πιπίνια-στεγνάρια, εκ πρωτης όψεως με αύρα φόλας. Ξέρουμε τιποτα;

Η Μαρία το καυλοπίπινο με το απίθανο κωλαράκι.Φόλα με ανεπαίσθητες τάσεις βελτίωσης.

Και η καινούρια Νίκη που δουλεύει εδώ και δύο εβδομάδες.Δεν υπάρχει εμπειρία-πληροφόρηση.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται...

Κασάνδρας 4 όροφος: Η όμορφη ψηλή Αλίνα με τα ωραία καπούλια-η γνωστή κοπέλα από Φυλής 86 ισόγειο.

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
καλημερα παληκαρια παμε και μια ανταποκριση πριν 45λεπτα περιπου απο το μεταξι

Καλεργη33 η μελαμψη ξανθια τσιγγανοπουλα που δουλευει καιρο σε αυτο μαγαζι κοντουλα εντονα χαρακτηριστικα προσωπου κοντουλα σωμα με πιασιματακια
Μεγαλου Αλεξανδρου22Β Μελαχρινη καινουργια κοπελα σωμα αφρατο συμπαθητικη φατσα μακρι μαλλι  σπαστο φουλ προγραμμα ηλικια προμιλφ
Μεγαλου Αλεξανδρου25 οροφος δεξια Αντριαννα μελαχρινη χοντρουλα με μακρι μαυρο μαλλι απο Ιασωνος46 παλιοτερα και κλαουντια επιση χοντρουλα θρεμενη καστανοξανθη με βυζαρες που καθως μου τις εδειχνε μου ειπε πως εχει και γαλα
Iασωνος10 επανω χριστινα η γνωστη μελαχρινη ρουμανα σαλοναρισε αερατη και σιγουρη ενω ενας πιτσιρικας στο σαλονι μετρουσε απεγνωσμενα 10,20 50λεπτα τελικα του βγηκαν το αλανι πρεπει να ειχε σπασει κουμπαρα η τσατσα ανακοινωσε απλο προγραμμα με κατι καινουργιο σταση42 το δικο της κολπο οπως ειπε
Ιασωνος20Β καινουργια κοπελα Ελληνιδα μιλφ κοντη μελαχρινη μετριο προσωπο σωμα σχετικα καλο υψος κανονικο παντως απο την προφορα καταλαβα οτι δεν ελεγε μουφες ηταν μαλλον Ελληνιδα
Ιασωνος19 επανω Μαρια μελαχρινη κοντη κοπελα με μακρι μαυρο μαλλι καλο σωμα εχει δουλεψει παλιοτερα Καλλεργη33 και Λιοσιων79Α οταν ηταν ανοικτο και κατω το μελαμψο αδυνατο κοντο  στυλιαρι απο Λεωνιδιου28 ισογειο
Λεωνιδιου28 ισογειο Ελλενη η μελαμψη αφρατουλα <<Ιταλιδα>> με την ευχαριστη χαμογελαστη φατσα
Ιασωνος37Α Συλβανα το μελαμψο αδυνατο τσιγγανακι
Ιασωνος37Β η Κοντη αδυνατη γυρολογος που μοιαζει με κινεζα πολυ περιεργη μουτσουνα πιρσινγ στο χειλος μαζευει συμετοχες απο τα περισσοτερα μαγαζια στο μεταξι +μια λοιπον στο ενεργητικο της

Αυτα και για σημερα απο το μεταξι που σαφως ειχε περισσοτερο κοσμο απο την φυλης καλο ξημερωμα να εχετε φιλοι μου μπραβο σε ολα τα παιδια για τις ενημερωσεις
Ισχύει ότι τα βυζιά της Κλαούντια στο Μ Αλεξάνδρου 25 έχουν γάλα; Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει; 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Νέες κοπέλες στην τρέχουσα βάρδια...

▪Φυλής 84 όροφος:

Η Μαγδαλένα.Μελαχροινή μιλφ με πρόστυχο πρόσωπο με ωραία ανοικτόχρωμα μάτια και με ζουμερό, ατσούμπαλο σε αρκετά σημεία, σώμα.
Μοιάζει με σκυλέ τραγουδιάρα της Εθνικής Οδού!Σε προδιαθέτει για άγριες καταστάσεις αλλά σε κοιτάζει σαν εξωγήινο γιατί δεν ξέρει την γλώσσα!
Από που στο διάολο ξεφύτρωσε αυτή;;;
Την είδα πριν λιγα λεπτα όπως την περιγραφεις
είναι απο Ρουμανία η τσατσά
μου είπε πως κανει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οτι είναι πολύ καλη στο δωματιο φωτιά πάντως η κοπελα ηταν ορεξατη και ζωηρή στο σαλόνι έχει κάτι ξεχωριστό επανω της όντως σε κοιτάζει λίγο περίεργα καθώς δεν γνωρίζει την γλώσσα και προσπαθουσε να καταλάβει τι ελεγα με την τσατσά έχει βλέμμα πολλά υποσχόμενο παντως

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Επίσης για όσους ενδιαφέρονται...

Κασάνδρας 4 όροφος: Η όμορφη ψηλή Αλίνα με τα ωραία καπούλια-η γνωστή κοπέλα από Φυλής 86 ισόγειο.
Πολύ ωραία,αξίζει και πολύ μάλιστα αυτή η πληροφορια

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Η Μαρία το καυλοπίπινο με το απίθανο κωλαράκι.Φόλα με ανεπαίσθητες τάσεις βελτίωσης.

Και η καινούρια Νίκη που δουλεύει εδώ και δύο εβδομάδες.Δεν υπάρχει εμπειρία-πληροφόρηση.

Περνώντας πριν απο καμια ώρα δεν ήταν οι ιδιες αλλα δυο αλλες παλι με τον ιδιο σωματοτυπο. Μια ξανθιά και μια ψηλη μελαμψη. Τελικα κατεληξα στην Ανδριαννα-Κολωνου 30 η οποια εχει βελτιωθει παρα πολυ, πραγμα που μου κανει εντυπωση καθως τρωει πουτσα 10 ωρες την ημερα.. Θα την κλεισω για μια ωρα εντος των ημερων να κάνω παιχνίδι άνετος.  :sunglasses:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
''Το μοναστήρι να'ναι καλά,κι από καλόγριες...''

Φαντάσου, λέει, ένα μοναστήρι γεμάτο από καλόγριες σαν την Άννα Πίτσος και την Χριστίνα!

Θα είμασταν όλοι επιρρεπείς στον (πορνο)μοναχισμό!!!  ;)

ΥΓ: Μια χαρά είναι το Λουλούδι της Ανατολής...Δεν το αγγίζει ούτε κάν το χιονόνερο του Μαρτίου...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ισχύει ότι τα βυζιά της Κλαούντια στο Μ Αλεξάνδρου 25 έχουν γάλα; Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει;   

:S
Κάποιος αύριο πρέπει να βυζάξει την Κλαούντια και να μας ενημερώσει περί του αποτελέσματος...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Την είδα πριν λιγα λεπτα όπως την περιγραφεις
είναι απο Ρουμανία η τσατσά
μου είπε πως κανει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και οτι είναι πολύ καλη στο δωματιο φωτιά πάντως η κοπελα ηταν ορεξατη και ζωηρή στο σαλόνι έχει κάτι ξεχωριστό επανω της όντως σε κοιτάζει λίγο περίεργα καθώς δεν γνωρίζει την γλώσσα και προσπαθουσε να καταλάβει τι ελεγα με την τσατσά έχει βλέμμα πολλά υποσχόμενο παντως

:thumbsup:

Έχεις απόλυτο δίκιο Αόρατε ως προς την διάθεση και το ιδιαίτερα ξεχωριστό στυλ της αλλά και το πολλά υποσχόμενο βλέμμα της...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656

τυπε να γαμησεις θες η να βυζαξεις;  :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Περνώντας πριν απο καμια ώρα δεν ήταν οι ιδιες αλλα δυο αλλες παλι με τον ιδιο σωματοτυπο. Μια ξανθιά και μια ψηλη μελαμψη. Τελικα κατεληξα στην Ανδριαννα-Κολωνου 30 η οποια εχει βελτιωθει παρα πολυ, πραγμα που μου κανει εντυπωση καθως τρωει πουτσα 10 ωρες την ημερα.. Θα την κλεισω για μια ωρα εντος των ημερων να κάνω παιχνίδι άνετος.  :sunglasses:

Μάλλον εγώ σε μπέρδεψα αναφερόμενος σε αυτές που είδες πριν από καμμιά ώρα-την ξανθιά πιτσιρίκα Μαρία και την ψηλή μελαμψή Νίκη.

Η Αντριάννα τελικά δεν μασάει τίποτα!!!  :grin: Σκυλί του πολέμου Νο2!  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Φαντάσου, λέει, ένα μοναστήρι γεμάτο από καλόγριες σαν την Άννα Πίτσος και την Χριστίνα!

Θα είμασταν όλοι επιρρεπείς στον (πορνο)μοναχισμό!!!  ;)

ΥΓ: Μια χαρά είναι το Λουλούδι της Ανατολής...Δεν το αγγίζει ούτε κάν το χιονόνερο του Μαρτίου...
  :thumbsup:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.266
Πόντοι
7.885
Τζον Σμιθ σε κόβω για πολύ ρομαντικό μύστη  :rockon: :rockon:,ωραία ενημέρωση,έχουμε ανάγκη καινούρια τεμάχια με ρομαντικά προγραμμάτα  :grin: :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Οι αναμνήσεις  για την κυρία Ιβάννα - πώς είστε  τι κάνετε ?- ήσαν συγκινητικές  :) Ευγε ! 
Οντως  ο Zero  έχει  δικιο !-  Υπήρχε .. προσποίησις  :cheesy:  Αυτο φαινόταν  πχ  στο  Αλκ 117  τα σαββατοκύριακα -  από το πώς κοιταγε  να κλεψει  μεσα στο ….απολυτο σκοτάδι  /  ιδιως  οταν οι  συνταξιουχοι  είχαν αρχίσει  να συρρέουν απο  τις  8.30  το πρωί …. :o
==
Για ένα διαστημα δούλεψε και Αριστομένους 72 στο στουντιακι που έχει κλείσει
για την ιστορία- το γωνιακό αυτό  κτισμα -  ειναι  το παλαιότερο  διώροφο  των Αθηνων-  και  ως τετοιο διδασκεται  στην Αρχιτεκτονικη  του  ΕΜΠ..    :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom