Στοχευμένη τσάρκα κυρίως για Κάτια Ρεμούνδου 21Α όροφος, το οποίο και ήταν κλειστό, τουλάχιστον κατά τις 8.
Ρεμούνδου 21Β (ισόγειο): 2 κοπέλες ομορφούλες, μία ξανθιά λεπτή, το όνομα της οποίας δεν έμαθα, και η Χριστίνα, ψηλή νταρντάνα. Φαίνονται καλές περιπτώσεις, αλλά είπα να κινηθώ σε πιο στάνταρ για μένα επίπεδα. Η κυρία ανέφερε διάφορα προγράμματα πλην του απλού, τα οποία και δε συγκράτησα, νομίζω παίζει 69 και ελεύθερο στοματικό, αλλά περιμένω επιβεβαίωση από συναδέλφους, όπως και εντυπώσεις σε περίπτωση που υπάρχουν.
Ρεμούνδου 20: Ντενίσσα κλασικά, επέστρεψε σήμερα κατά δήλωσή της. Κατάθεση μιας και είχα να τη δω καιρό. Εντυπώσεις πολύ καλές όπως πάντα.
Βόλτα στη
Διδύμου περισσότερο για Αλιόνα, είδα το
22 ανοικτό μπήκα και αντίκρισα την
Αντωνία της Φωκαίας η οποία έβγαινε από δωμάτιο και ετοιμαζόταν να μπει σε άλλο...
Ενώ ψήνομαι να το πετάξω το εικοσάρικο πάντα κάτι με τραβάει να μην το κάνω. Οι κριτικές είναι κάκιστες και από την άλλη θυμάμαι περίπτωση προ καιρού, όταν από το διάδρομο του Διδύμου 20 πριν περάσεις την πόρτα, συναγωνιστής διερύγνυε τα ιμάτιά του να μην μπω καν μέσα γιατί η κοπέλα είναι φολάρα. Όταν έχω x>40 ευρώ στην τσέπη με σκοπό το ένα να πεταχτεί και το άλλο να κατατεθεί σε πιο αξιόπιστη επιλογή ίσως την κάνω την πατάτα.
Λόγω αποχής από το site να αναφέρω επίσης ότι την περασμένη Κυριακή κατάθεση στην Ιωάννα στο Χωματιανού 11 ισόγειο, λόγω προτροπής προς ποδολάγνους κυρίως, με χλιαρές εντυπώσεις. Λεπτό κορμί, πολύ όμορφο πρόσωπο για τα γούστα μου, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη βγάζει κάτι που δεν το λες και ιδιαίτερα ανεβαστικό μέσα. Σε ποδολαγνική φάση δηλώνει ότι ψιλογαργαλιέται. Δεν ήξερε ακόμα τις ώρες της, αλλά θα παίζει και Φυλής 54 στον όροφο, ενδεχομένως άλλοι συναγωνιστές να το έχουν αναφέρει ήδη.
Τετάρτη βράδυ παρατηρήθηκε η μόνη παραφωνία στο Ρεμούνδου 21Β όπου μαζί με Κάτια εμφανίστηκε στρουμπουλό κοράσιο ονόματι Αλίκα, ανθυπομέτριο κατ'εμέ, τουλάχιστον με βάση τα στάνταρ του μαγαζιού αυτή την εποχή. Έκανε ντροπές και όπως βγήκε από το δωμάτιο της υπηρεσίας χώθηκε αμέσως στο δωμάτιο και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω πολλά λόγω βιασύνης. Η υπηρεσία δήλωσε ότι ήταν αγχωμένη λόγω ελάχιστης εμπειρίας στη δουλειά, μόλις 2 ώρες.