Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (25 μέλη και 264 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
A propos κύριοι,προσέχετε τι γράφετε!Πέρασα πριν από τη Μαρίνα στο Ιάσωνος 1,(το ξέρω,θα το διαβάσει το βράδυ...),αιφνιδιάστηκα που κατάλαβε ότι έγραψα ενημέρωση και κριτική γι' αυτήν,πανικοβλήθηκα κι έφυγα άχυστος!Τουλάχιστον,με διαβεβαίωσε ότι ήταν θετικές...

Με αυτήν την λογική,εγώ και μερικοί άλλοι που - ευτυχώς ή δυστυχώς - μας ξέρουν με τα ονόματα μας...δεν έπρεπε να χύνουμε ποτέ...
Πέρα από την πλάκα τώρα,αν δεν θες να σε καταλαβαίνουν οι κορασίδες...πάρε τα μέτρα σου... :)

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
A propos κύριοι,προσέχετε τι γράφετε!Πέρασα πριν από τη Μαρίνα στο Ιάσωνος 1,(το ξέρω,θα το διαβάσει το βράδυ...),αιφνιδιάστηκα που κατάλαβε ότι έγραψα ενημέρωση και κριτική γι' αυτήν,πανικοβλήθηκα κι έφυγα άχυστος!Τουλάχιστον,με διαβεβαίωσε ότι ήταν θετικές...

Είσαι ερασιτέχνης αγαπητέ. Εγώ από όλο αυτό που έγραψες το μόνο που κράτησα ήταν ότι σου βγήκε τζούφιο το δεκαρικάκι.
Σίγουρα διαβάζει η Μαρίνα όπως και το Φυλιανό σαμιαμίδι Μιράντα, επίσης κι η Αλιόνα διαβάζει, κάργα επίσης διαβάζουν όλες στα Αλκαμένους.
Αυτά είναι όλα γνωστά αλλά βαριέμαι να τις γράψω όλες γιατί μπήκα για τα παράνομα εξτράκια μόνο και την κάνω λόγω υποχρεώσεων.
Για να μην πω για κάποιες μελαχρινοπούτανες τσατσάδες που σου λένε και τι να γράψεις ή για κάτι κουτσοδόντες της Λιοσιών.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Είσαι ερασιτέχνης αγαπητέ. Εγώ από όλο αυτό που έγραψες το μόνο που κράτησα ήταν ότι σου βγήκε τζούφιο το δεκαρικάκι.
Σίγουρα διαβάζει η Μαρίνα όπως και το Φυλιανό σαμιαμίδι Μιράντα, επίσης κι η Αλιόνα διαβάζει, κάργα επίσης διαβάζουν όλες στα Αλκαμένους.
Αυτά είναι όλα γνωστά αλλά βαριέμαι να τις γράψω όλες γιατί μπήκα για τα παράνομα εξτράκια μόνο και την κάνω λόγω υποχρεώσεων.
Για να μην πω για κάποιες μελαχρινοπούτανες τσατσάδες που σου λένε και τι να γράψεις ή για κάτι κουτσοδόντες της Λιοσιών.
που εισαι φιλε extraman σε ειχαμε χασει :rockon: :rockon: :rockon:
Τα σεβη μου.  :)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οπως είχε ενημερωσει ο Dude007 στο Αλκιβιαδου 16αηταν σημερα η Ιζαμπελα.
Μαζι της μια αλλη Milf γεματουλα ακετα με οχι ομορφο προσωπο(δε συγκρατησα το ονομα της)
Η Ιζαμπελα συμπαθητικο προσωπο,χαμογελαστη,στηθος αρκετα πεσμενο και οπως ολοι αναφερουν..ΚΩΛΑΡΑ
σωμα αρκετα χαλαρο..δεν μπηκα..αλλα το επεξεργαζομαι  :think:
Περασα και απο Διδυμου 18,εκει μια θεωρατη Milf,Αντριανα το ονομα της,κοντο μαλλι,δε μου αρεσε καθολου στο προσωπο(οχι τοσο γυναικειο θα ελεγα)..ειχε κι ενα τατουαζ στο μουνι της..
αυτα προς το παρον... ;)

α ξεκινισε η ιζαμπελα?
βουρρρ!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
[size=11pt]Μεταξουργείο[/size]

18:37-21:40

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Η Λαβίνινα από Φυλής 86 όροφο, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε μακριά (μέχρι τον κώλο) αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, καλοσχηματισμένο μεσαίο στήθος, καλοφτιαγμένο κορμί. Σε απλό.
Η φολα Λαβινια! :s&m_3: Αν ηταν καλη μεσα στο δωματιο τοτε θα ειχε ουρα ΙΚΑ για να την γαμησουν! :rockon: Τωρα ξεπεσε στο Μεταξι με τα πακια!

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
που εισαι φιλε extraman σε ειχαμε χασει :rockon: :rockon: :rockon:
Τα σεβη μου.  :)

Έλειπα στα ξένα, στάσου να συμπληρώσω κιόλας γιατί έληξε η τροποποίηση.

Φυσικά όλες αυτές καλά κάνουν αφού κι εγώ το ίδιο θα έκανα προστατεύοντας
το πόστο τους αλλά να μην ξεχάσω και αυτούς που πηγαίνουν και ρωτούν τι κάνει ο κάθένας
στο δωμάτιο. Σύμφωνα με πολύ έγκυρη πηγή, εκτός του ότι οι πόρνες μιλούν πολύ αφού δεν παύουν
να είναι γυναίκες, έχετε να αντιμετωπίσετε και τους μαλάκες που σας δίνουν στεγνά.
Γι'αυτό αναθεωρήστε κάποια πράγματα. Νομίζω ότι το ποστ τώρα είναι κομπλέ.
Αν πάλι θεωρείτε ότι γράφω μαλακίες, αδιαφορήστε.

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Βόλτα στο Μοναστηράκι, καφεδάκι με την Αφρικανική ομίχλη να τσιμεντώνει τα πνευμόνια μου και να φτύνω κάτι κολλώδεις χλέπες λες και είχα φάει ένα ταψί χαλβά Φαρσάλων ...
Η στοχευμένη τσάρκα να ξαναματαδώ την φόλα Αντωνία αναπόφευκτη.Ναι μ' αρέσουν οι ψηλές.Είναι το μείον μου, τι να κάνω.  :sunglasses:
Την είχα δει στο Φωκαίας στον Λαβύρινθο στραβωμένη, και δεν μπήκα, στο Φωκαίας 19 με τη γύφτισσα τσατσά να λέει ψέματα για ακάποτα τελειωτικά και 69 και νευρίασα και έφυγα, την είχα πετύχει και στο Αλκιβιάδου 16Γ, τσαρδί κομμαντομερακλίδικων καταστάσεων, να βγαίνει απ' το δωμάτιο βουρκωμένη, σχεδόν, και στεναχωρήθηκα κι έπεσε το ηθικό μου.
Σήμερα αφού διάβασα στο μπου ότι όντως κάνει 69 και ακάποτο πεοτρομπόνιασμα, ντύθηκα γαμπρός, ετοίμασα εικοσάρικο και πήγα,
κατά τις 16:00 περίπου.
Βγήκε το μωρό θεόρατο λευκόσαρκο με ένα ροδακινί κωλί θάνατος ...  :kissass:
Ερωτώ την τσατσά για επιβεβαίωση του 69 και του ακάποτου τσιμπουκίου και εκείνη μου είπε ΟΧΙ και στα 2!
Ούτε τσιμπουκάκι ακάποτο, ούτε 69.
Και αναρωτιέμαι;
Τι Βαρουφακισμός είν' αυτός σ' ένα σύντροφο σαν κι εμένα;
Τι όχι και όχι;
Άλλαξε μενού σε μια μέρα;  :think:
Αφού δεν το γάμησα και σήμερα το πουλέν δεν θα το γαμήσω ποτέ!
C'est La Vie.

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε ακριβώς το ίδιο συνέβη και σ'εμένα. Μπορεί να μην τηρήσαμε επακριβώς την ίδια διαδρομή
προς την άρνησή της αλλά το όχι ήταν κραταιό. Άλλη φορά θα πάω με γαμπριάτικο.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Κωλοτουμπες άρχισε μέχρι και η Αντωνία

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ερωτώ την τσατσά για επιβεβαίωση του 69 και του ακάποτου τσιμπουκίου και εκείνη μου είπε ΟΧΙ και στα 2!

Γελάει ο κόσμος...καλά τα λέγαμε ότι δεν κάνει η κοπέλα....εννοείται δεν πρόκειται να την τιμήσω... :s&m_3:

extraman

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κωλοτουμπες άρχισε μέχρι και η Αντωνία

Απλά επαμφοτερίζουσα στάση θα έλεγα.
Πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια γενναίου ενθυλακώματος χρημάτων.
Διαφωνώ πάραυτα με το όνομα Αντωνία, Θα προτιμούσα το Τόνια.

Το Αντωνία θα ηταν πιο ιδανικό για cg, φοβούμαι ότι δεν υπάρχει management.

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Επελεξα ξανα χτες βραδυ το Χριστινακι καζαξταν στο 71 επανο...Ηταν κουρασμενη αλλα παρολα αυτα με υποδεχτηκε με χαρα και πολυ προδερμ...και περηποοιηση...ουτος η αλλος χτες δεν ειχα πολλες ααπαιτησης διοτι εχουμ εξσκιστη της τελευταιες μερες...και καλο ειναι σε ενα παντρμενο ζευγαρι να μην χανονται τα πολλα προκαταρκτικα  :grin: [ :grin: την γνωριζο απο την αρχη της καριερας της γιαυτο λεω παντρεμενο ζευγαρι] οποτε και λογο δικης μου κουρασης αλλα και λογο του οτι ηθελα μονο προκαταρκτικα και να χαλαροσο ...επελαξα αυτο...για καλη μ τυχη ηθελε περιπου το ιδιο..για πολλους λογους....μην τα πολυλογο......χαμουρεμα στο φοολ.....και μετα εκσυψε....εκει κατο...μου επιασε ανοιξε θα ελεγα τα ποδια...εγλυφε ρουφουσε κατεβηκε πολυ πιο κατο...παρα πολυ ...εγω να κανο το ιδιο να της μυρηζο κια να της ρουφαο την κολοτρυπηδα με μανια....μετα το μουνακι κια ξανα εναλαγες...ηρθε το τελος με το να ρουφαμε και οι 2 ο ενασ στον αλλο τα γεννητικα μας οραγανα κια να μουγγριζουμ εκαι να βογγαμ εαπο ηδονη .....μετα αγγαλιτσες και χαλαροση κλασικα τελεια  :rockon:

Σε εκτενή συζήτηση με τσατσά Εύα, όταν της είπα ότι η Χριστίνα η Καζακστανιανή η Σιλικονοβυζούσα  :priest:  :tits2:  :priest: μαζεύει το χαρτί γιατί έχει βρει τα κουμπιά μας, μου είπε έξαλλη:
"Ρουμάνα είναι η παλιο....... "  :S
Τώρα τι γίνεται, αν λέει αλήθεια, δεν το νομίζω ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Σε εκτενή συζήτηση με τσατσά Εύα, όταν της είπα ότι η Χριστίνα η Καζακστανιανή η Σιλικονοβυζούσα  :priest:  :tits2:  :priest: μαζεύει το χαρτί γιατί έχει βρει τα κουμπιά μας, μου είπε έξαλλη:
"Ρουμάνα είναι η παλιο....... "  :S
Τώρα τι γίνεται, αν λέει αλήθεια, δεν το νομίζω ...

Θα χαλαστούμε δηλαδή αν είναι και Ρουμάνα ? Ας ξαναγυρίσει όμως πρωί ...

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γελάει ο κόσμος...καλά τα λέγαμε ότι δεν κάνει η κοπέλα....εννοείται δεν πρόκειται να την τιμήσω... :s&m_3:

Είναι η ποτάνα όμως, όρθιο χιλιόμετρο, με τουρλωτό κωλί, σκαφτή μεσούλα, ποδαράκια ποίημα, μαλλί ζωγραφιστό ... [Κοπυράϊτ Κυρ-Βασίλης Φ59].  :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η στοχευμένη τσάρκα να ξαναματαδώ την φόλα Αντωνία αναπόφευκτη.

Όταν την είδα ξανά -ύστερα από τόσο καιρό- το Σάββατο το μεσημέρι και ακουσα την υπηρεσία να ανακοινώνει "ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος και 69" μού έκανε εντύπωση.

Οπότε την ξαναρωτάω για επιβεβαίωση των αυτιών μου (και για διασκέδαση των εντυπώσεών μου...) και μού το επανέλαβε!

Άβυσσος η ψυχή του επίπλου...

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Όταν την είδα ξανά -ύστερα από τόσο καιρό- το Σάββατο το μεσημέρι και ακουσα την υπηρεσία να ανακοινώνει "ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο στήθος και 69" μού έκανε εντύπωση.

Οπότε την ξαναρωτάω για επιβεβαίωση των αυτιών μου (και για διασκέδαση των εντυπώσεών μου...) και μού το επανέλαβε!

Άβυσσος η ψυχή του επίπλου...

Ποια τσατσά ήταν;
Σήμερα που πήγα εγώ ήταν μια ξερακιανή, αδύνατη, με ξανθιά φράντζα, στο 1.60 ύψος, εξηντάρα, αλλοδαπή.
Face control στο 69 και στο ακάποτο κάνουν;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ποια τσατσά ήταν;
Σήμερα που πήγα εγώ ήταν μια ξερακιανή, αδύνατη, με ξανθιά φράντζα, στο 1.60 ύψος, εξηντάρα, αλλοδαπή.
Face control στο 69 και στο ακάποτο κάνουν;

Η περιγραφή ταιριάζει μόνο που η Σαββατιάτικη τσατσά φορούσε και γυαλιά!

Λες να κάνουν face control;  :think:

Πάντως μαζί μου,όταν μάς είπε το πρόγραμμα,ήταν ένας τύπος ίδιος ο Παλαιοκώστας!!!

(Μήπως με εμένα δίπλα του μάς πέρασε για τους αδελφούς Παλαιοκώστα,μάς φοβήθηκε και τα έβαλε όλα μέσα στο πρόγραμμα;;; )

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom