Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (14 μέλη και 240 επισκέπτες)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[...]
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Δύο κοπέλες: Η 'Αντζελα, βλέπε αυτές που πληρώθηκαν μέσα στη βδομάδα και η...
[...]
Τελικά είχα σημειώσει ποια κοπέλα ήταν...
'Ηταν μία Λάουρα, με μαύρο φουντωτό μαλλί, μικρό προς μεσαίο στήθος, πρόστυχο ψιλοκαλογραμμένο πρόσωπο, λίγο πιο αψηλή απ' την κοντή 'Αντζελα, με αδύνατο κορμί. Σε απλό.

[...]
Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Η μελαχρινή κοντοφάρδουλη ρωσίδα Ναταλί, από το υπερυψωμένο ισόγειο με το νούμερο 2 της Ιάσονος. Απλό.
[...]
Επίσης είχα σημειώσει πως η Ναταλί έκανε ΚΩΛΟ και όχι απλό, όπως έγραψα από μνήμης.

το τερματισες αδερφε........φανουρης=οπλο....τελος!!!
Χε χε χε...

Θενξ!

Καὶ αἱ φωτογραφίαι πολὺ καλαί, διὰ κινητόν! (Ἐκτὸς ἐὰν ὁ κ. Τζούρας περιφέρηται μὲ καμμίαν D4 ἀνὰ τὰ πορνεῖα!)
Χε χε χε, σας ευχαριστώ, αλλά όπως είχα γράψει παλιότερα...

Εχω μία SONY με 6 megapixels.
[...]

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Για ακόμη μία φορά μπράβο Φανούρη για τον κόπο σου!

Στο Μεγ.Αλεξάνδρου 22, η Λαβίνια που αναφέρεις είναι η γνωστή, πολύ όμορφη, μελαχροινή πιτσιρίκα από Φυλής 86 και Φωκαίας 25β;

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Σ' ευχαριστώ!
'Οσον αφορά τη Λαβίνια η πλάκα ήταν πως εκείνη πρώτη με αναγνώρισε, λέγοντας: «Εσένα σε ξέρω απ' τη Φυλής!»

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
'Οσον αφορά τη Λαβίνια η πλάκα ήταν πως εκείνη πρώτη με αναγνώρισε, λέγοντας: «Εσένα σε ξέρω απ' τη Φυλής!»

Μάλιστα...Τι κάνει η αναδουλειά...

Η Λαβίνια στο Μεγ.Αλεξάνδρου 22α...

Σαν να βλέπεις να εκτίθεται η Αφροδίτη της Μήλου αντί σε υπερσύγχρονο μουσείο,σε μισοερειπωμένο περίπτερο...

ΥΓ: Δοθείσης της ευκαιρίας:

Πολλά συγχαρητήρια και σε @ professorx, @ aoratos19,@ billy 13,@ free,@ filos78 (μαζί με @ Επιρρεπής),@ DEVITO για τον κόπο που έκαναν μέσα σε αυτή την εβδομάδα προκειμένου να μάς ενημερώσουν.

Όπως επίσης σε όλα τα παιδιά που εκεί που πήγαν,αυτά που είδαν και κάποια απ'όσα έκαναν δεν αδιαφόρησαν και μάς μετέφεραν-έστω και με μια γραμμή-τις εντυπώσεις τους.

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Μάλιστα...Τι κάνει η αναδουλειά...

Η Λαβίνια στο Μεγ.Αλεξάνδρου 22α...

Σαν να βλέπεις να εκτίθεται η Αφροδίτη της Μήλου αντί σε υπερσύγχρονο μουσείο,σε μισοερειπωμένο περίπτερο...

Πολλά συγχαρητήρια και σε @ professorx, @ aoratos19,@ billy 13,@ free,@ filos78 (μαζί με @ Επιρρεπής),@ DEVITO για τον κόπο που έκαναν μέσα σε αυτή την εβδομάδα προκειμένου να μάς ενημερώσουν.

Όπως επίσης σε όλα τα παιδιά που εκεί που πήγαν,αυτά που είδαν και κάποια απ'όσα έκαναν δεν αδιαφόρησαν και μάς μετέφεραν-έστω και με μια γραμμή-τις εντυπώσεις τους.
εχεις πολυ δικιο ρε φιλε....εγω ας πουμε παω σε ενα δυο σπιτια το παρα πολυ και μετα ντρεπομαι να γραπσω τι ειδα....!!!την επομενη φορα θα μεταφερω την οπτικη μου αποψη !!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Επελεξα ξανα χτες βραδυ το Χριστινακι καζαξταν στο 71 επανο...Ηταν κουρασμενη αλλα παρολα αυτα με υποδεχτηκε με χαρα και πολυ προδερμ...και περηποοιηση...ουτος η αλλος χτες δεν ειχα πολλες ααπαιτησης διοτι εχουμ εξσκιστη της τελευταιες μερες...και καλο ειναι σε ενα παντρμενο ζευγαρι να μην χανονται τα πολλα προκαταρκτικα  :grin: [ :grin: την γνωριζο απο την αρχη της καριερας της γιαυτο λεω παντρεμενο ζευγαρι] οποτε και λογο δικης μου κουρασης αλλα και λογο του οτι ηθελα μονο προκαταρκτικα και να χαλαροσο ...επελαξα αυτο...για καλη μ τυχη ηθελε περιπου το ιδιο..για πολλους λογους....μην τα πολυλογο......χαμουρεμα στο φοολ.....και μετα εκσυψε....εκει κατο...μου επιασε ανοιξε θα ελεγα τα ποδια...εγλυφε ρουφουσε κατεβηκε πολυ πιο κατο...παρα πολυ ...εγω να κανο το ιδιο να της μυρηζο κια να της ρουφαο την κολοτρυπηδα με μανια....μετα το μουνακι κια ξανα εναλαγες...ηρθε το τελος με το να ρουφαμε και οι 2 ο ενασ στον αλλο τα γεννητικα μας οραγανα κια να μουγγριζουμ εκαι να βογγαμ εαπο ηδονη .....μετα αγγαλιτσες και χαλαροση κλασικα τελεια  :rockon:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Με google translator γράφεις ;

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
για πειτε κανενα καλο βυζοτουμπανο για τωρα, ευχαριστω!!

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
καλημερα Ρεμουνδου 21Α ξερει κανεις τι εχει τωρα?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημέρα παιδιά βραδυνή βόλτα λίγο πριν της 21.00 δεύτερη βάρδια με ξεκινημά απο μετάξι
Κάπου εδώ τελειωσε και η σημερινή γύρα καλό ξημέρωμα να εχετε

Aς πάμε να δούμε ποιες κοπέλες είδα σήμερα στην πρωινή βάρδια.
Αυτά για σήμερα.Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας!

Ωραίοι!
Thanks dude....

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 23

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Οπως είχε ενημερωσει ο Dude007 στο Αλκιβιαδου 16αηταν σημερα η Ιζαμπελα.
Μαζι της μια αλλη Milf γεματουλα ακετα με οχι ομορφο προσωπο(δε συγκρατησα το ονομα της)
Η Ιζαμπελα συμπαθητικο προσωπο,χαμογελαστη,στηθος αρκετα πεσμενο και οπως ολοι αναφερουν..ΚΩΛΑΡΑ
σωμα αρκετα χαλαρο..δεν μπηκα..αλλα το επεξεργαζομαι  :think:
Περασα και απο Διδυμου 18,εκει μια θεωρατη Milf,Αντριανα το ονομα της,κοντο μαλλι,δε μου αρεσε καθολου στο προσωπο(οχι τοσο γυναικειο θα ελεγα)..ειχε κι ενα τατουαζ στο μουνι της..
αυτα προς το παρον... ;)

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Οπως είχε ενημερωσει ο Dude007 στο Αλκιβιαδου 16αηταν σημερα η Ιζαμπελα.
Μαζι της μια αλλη Milf γεματουλα ακετα με οχι ομορφο προσωπο(δε συγκρατησα το ονομα της)
Η Ιζαμπελα συμπαθητικο προσωπο,χαμογελαστη,στηθος αρκετα πεσμενο και οπως ολοι αναφερουν..ΚΩΛΑΡΑ
σωμα αρκετα χαλαρο..δεν μπηκα..αλλα το επεξεργαζομαι  :think:
Περασα και απο Διδυμου 18,εκει μια θεωρατη Milf,Αντριανα το ονομα της,κοντο μαλλι,δε μου αρεσε καθολου στο προσωπο(οχι τοσο γυναικειο θα ελεγα)..ειχε κι ενα τατουαζ στο μουνι της..
αυτα προς το παρον... ;)

κωλαρα μεγαλε αλλα ΕΛΕΦΑΝΤΙΣΙΑ 

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Μπραβο σε ολους.
Πραγματικα μαγκες,τοσα ονοματα,τοσες λεπτομερειες..σε 2-3 σπιτια παω και ξεχναω τα ονοματα(γενικοτερα ονοματα ξεχναω,προσωπα ποτε)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Επελεξα ξανα χτες βραδυ το Χριστινακι καζαξταν στο 71 επανο...Ηταν κουρασμενη αλλα παρολα αυτα με υποδεχτηκε με χαρα και πολυ προδερμ...και περηποοιηση...ουτος η αλλος χτες δεν ειχα πολλες ααπαιτησης διοτι εχουμ εξσκιστη της τελευταιες μερες...και καλο ειναι σε ενα παντρμενο ζευγαρι να μην χανονται τα πολλα προκαταρκτικα  :grin: [ :grin: την γνωριζο απο την αρχη της καριερας της γιαυτο λεω παντρεμενο ζευγαρι] οποτε και λογο δικης μου κουρασης αλλα και λογο του οτι ηθελα μονο προκαταρκτικα και να χαλαροσο ...επελαξα αυτο...για καλη μ τυχη ηθελε περιπου το ιδιο..για πολλους λογους....μην τα πολυλογο......χαμουρεμα στο φοολ.....και μετα εκσυψε....εκει κατο...μου επιασε ανοιξε θα ελεγα τα ποδια...εγλυφε ρουφουσε κατεβηκε πολυ πιο κατο...παρα πολυ ...εγω να κανο το ιδιο να της μυρηζο κια να της ρουφαο την κολοτρυπηδα με μανια....μετα το μουνακι κια ξανα εναλαγες...ηρθε το τελος με το να ρουφαμε και οι 2 ο ενασ στον αλλο τα γεννητικα μας οραγανα κια να μουγγριζουμ εκαι να βογγαμ εαπο ηδονη .....μετα αγγαλιτσες και χαλαροση κλασικα τελεια  :rockon:
:rockon: :rockon: Ωραίος!!! Για μια ακόμα φορά,ζηλεύω ατελείωτα... :'(

Επισκέπτης
Ενας μεσημεριανος περιπατος ξανα απο το Μεταξουργειο.
Στην Κολωνου μπαινοβγαιναν ΟΡΚ....
Τελικα πηγα για να βρω την Ιασωνος (ειχα μπερδευτει την αλλη φορα).
Μπαινω στο Ιασωνος 30 (οροφο & υπογειο).
Στο μεν οροφο ηταν μια τυπισσα ψιλομελαχρινου δερματος αδυνατουλα με φουσκωμενο βυζο. Αυτη με υποδεχτηκε πως δε με κουτουπωσε κιολας, ελα αγορι μου θα γινεις πελατης μας!
Στην υπογα μια χοντρελω εκανε πληρες προγραμμα, ενω μια αλλη αδυνατουλα απλο.
Ολες στα 10Ε φυσικα.
Παω στο Ιασωνος 33 και πετυχα τη sexy Barbie οντως οπως οι φωτογραφιες ειναι.
Αυτος ηταν κι ο λογος της εφοδου μου,
Οι χωροι θεοσκοτεινοι, τα γατοσπιτα θυμιζουν Τρουμπα, σκαλες να τριζουν και να γερνουν, δηλαδη το Φυλης 61 μπροστα τους ειναι παλατι!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
A propos κύριοι,προσέχετε τι γράφετε!Πέρασα πριν από τη Μαρίνα στο Ιάσωνος 1,(το ξέρω,θα το διαβάσει το βράδυ...),αιφνιδιάστηκα που κατάλαβε ότι έγραψα ενημέρωση και κριτική γι' αυτήν,πανικοβλήθηκα κι έφυγα άχυστος!Τουλάχιστον,με διαβεβαίωσε ότι ήταν θετικές...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom