Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 320 άτομα (19 μέλη και 301 επισκέπτες)

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Αυτή η Σοφία στο 59 πάνω τα βράδια που πε συναγωνιστείς όντως τα κάνει αυτά που λεέι. Επίσης ξανθια ή μελαχροινή???

lakiz

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Την Παρασκευή το απόγευμα στο Ιάσωνος 20Γ. Χάλια μαύρα.

www.bourdela.com/content/view/414/220/#jreview_3368]Διαβάστε [/url]και θα καταλάβετε!
Φίλε σε αυτό το μπουρδέλο πέτυχα μια ψηλή τη κυριακή το απόγευμα που χα πάρει αλλού πέρυσι Κολωνού 27 το πάνω.Ε λοιπόν με το που σκάει στο δωμάτιο επειδή ημουν σηκωμένος μου ανοίγει τα πόδια να τη γαμήσω χωρίς πίπα...Ξενερουά, εννοείτε ότι μου πήρε πίπα και πίσω και μπρος στη συνέχεια!

Επισκέπτης
συναγωνιστες τρεξτε στη φυλης στο αμεσως επομενο απ το 59,καινουργια πολωνη ονοματι ναντια νομιζω,ψηλη ξανθια κορμαρα με γαμω περιποιηση,δε βιαζεται και τον παιρνει και ωραια,την πετυχα σημερα το πρωι.στα συν η πολυ αστεια προφορα

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Φυλής τι νούμερο συναγωνιστη ; Το επόμενο τι εννοείς, προς το Φ65 ή προς το Φ57 ή από την απέναντι πλευρά του δρόμου με τα ζυγά νούμερα ?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πολύ σύντομη τσάρκα στη Φυλής προχθές όπου έγινε η μύηση του αξιότιμου χύστη francesco από μένα και τον bourdeliari1984 !

Φώκαιας 19 είχε μια ξανθιά στο 1.65-1.70 περίπου με μέτρια αλλοδαπόφατσα και από σώμα pitsilable αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.Ενώ στο 25Β μια ξεβρακοκέφαλη με ξανθιά κυματισμένα μαλλιά ανέβασε λίγο το "ηθικό" μας.

Στο Φυλής 71Β ήταν η Βούλα χρώματος σοκολατί και με χειλάρες την οποία έχυσε ο bourdeliaris84 αλλά δεν ξετρελάθηκε.Παλιότερα ήταν στο 109..

Φυλής 65Β ήταν μια πολωνή με ξανθά πιασμένα μαλλιά ..αρκετά ψήλη γύρω στο 1.75 ..με ωραία πλουμιστά βυζιά και μπουτάρες που έβρισκαν η μία την άλλη.Στη φάτσα όμως χάλαγε όλο το ωραίο τοπίο.Σαν να βλέπεις να συνδιάζεται η Βραζιλία και να τελειώνει τη φάση ο Γκέκας.. ήταν και λίγο ψευδή.Η έγινε ψευδή αφότου την τιμώρησε ο francesco!(άντε χρωστάς κριτική!)

Φυλής 66 η Αμαλία..

ΥΓ.παίζει αυτή στο 65Β να'ναι αυτή που λέει ο drummerboy.Δυστηχώς δε θυμάμαι όνομα να το επιβεβαιώσω.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Καταδρομή στην Φυλής πρωινή με σκοπό το κουλούρι του 84Α που έχει αναφέρει ο συναγωνιστής το οποίο και επάρθη με +30 Ευρώ - τα οποία όμως δεν άξιζαν. Το κορμάκι της εκπληκτικό, τουρλωνει επιδεικτικά τον κώλο της στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο μου τα ζάλισε με το παιγχνίδι μη και μη αλλά μετά σκίσε με.
Εχω πάρει καλύτερα κωλαράκια αν και δεν είμαι φαν. Ισως έπρεπε να πάω στην Βικτώρια στο Φυλής 80.

tigerlol

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την είδα κι εγώ φίλε στο 84Α ο κόλος φαινόταν τέλειος αλλά κάτι στη φάτσα μου έδειχνε ότι ήταν πολύ προσποιητή και την έκανα για δίπλα στο 86 πάνω που πήρα τη Σοφία. δεν το μετάνιωσα, καλάστησίματα καυλωτική καρεκλάτο, καθαρή 7,5/10

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καταδρομή στην Φυλής πρωινή με σκοπό το κουλούρι του 84Α που έχει αναφέρει ο συναγωνιστής το οποίο και επάρθη με +30 Ευρώ - τα οποία όμως δεν άξιζαν. Το κορμάκι της εκπληκτικό, τουρλωνει επιδεικτικά τον κώλο της στο σαλόνι αλλά στο δωμάτιο μου τα ζάλισε με το παιγχνίδι μη και μη αλλά μετά σκίσε με.
Εχω πάρει καλύτερα κωλαράκια αν και δεν είμαι φαν. Ισως έπρεπε να πάω στην Βικτώρια στο Φυλής 80.
οντως στα πρηζη στην αρχη, ταχα οτι το εχεις μεγαλο και εαν τελειωνεις γρηγορα και σε γεμιζει με κρεμα.
οταν ομως την βαλεις κατω η μηχανη παιρνει μπρος και σε ξεσκιζει. απλα θελει τροπο και εαν το βρεις περνας πολυ καλα.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
η βικτωρια απο φ.80 δινει λοκο ;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
η βικτωρια απο φ.80 δινει λοκο ;

Όχι η Βικτώρια συναγωνιστή, μια καβλίτσα μάλλον 'Τζούλη' στο
Φ84Α (κι άλλες φορές στο Φ84Β) πρωί και στο Φ86 (ισόγειο)
τα απογεύματα. Διάβασε προηγούμενες σελίδες και με δικιά μου
αναλυτική κριτική, το μόνο κακό είναι οτι ο λοκός είναι +30,
δηλαδή σύνολο 50 ευράκια.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.949
Πόντοι
6.925
Την είδα κι εγώ φίλε στο 84Α ο κόλος φαινόταν τέλειος αλλά κάτι στη φάτσα μου έδειχνε ότι ήταν πολύ προσποιητή και την έκανα για δίπλα στο 86 πάνω που πήρα τη Σοφία. δεν το μετάνιωσα, καλάστησίματα καυλωτική καρεκλάτο, καθαρή 7,5/10

Παίζει θέατρο πριν την διείσδυση - πολύ μα πολύ - τόσο που βαριέσαι. Ετσι μου'ρθε να της πω αμα είναι να μουρμουράς στησου για ένα απλό πισοκολητό να τελειώνουμε. Μετά το πάιζει "σκίσε με κλπ." και μετά αρχίζει το "έχυσες κλπ." Αν το βούλωνε θα ήταν πολύ ωραία.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η Ιβάννα από την Αλκαμμένους 117 έχει γυρισει? Τί βάρδιες δουλευει? Μετά τις 10 ή μετά τις 13?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Mhtsos  :rockon: Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου  :rockon: θα τσεκάρω και θα αναφέρω στην ευγενή ομήγυρη  :rockon:

Υ.Γ. Θα με βοηθούσε να μας περιγράψεις αν θέλεις πώς είναι εμφανισιακά αυτό το μωρό η Σοφία από Τσεχία, μην πάμε και μας
'πουλήσουν' για Σοφία από Τσεχία καμμιά μούφα  ;)

Ψηλό με μαύρο μαλί μέχρι τους ώμους, στητό βυζί, κωλάρα.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ενημέρωση 09/07/2008 και ώρα 13:45 μεσημεράκι...
μην χαίρεστε... :2funny: ΟΛΑ ΤΑ ΡΔΕΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
Προφανώς, λόγω... καύσωνος, τα μικρά 'στρουμφάκια'
θα θέλανε να κάνουν καμμιά τσάρκα να 'δροσιστούνε' με αυτά
που θα βλέπαν τα ματάκια τους, και θά πεσε σύρμα και
τα 'κορίτσια' κλειδαμπαρώθηκαν για να διαφυλάξουν την ...'παρθενιά τους'
...αχαχαχαχ  :2funny:

Υ.Γ. Κι είχα όρεξη να 'τσεκάρω' την Πολωνέζα του Φ65Β  :tickedoff:

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετε παιδια μπορει καποιος να μου απαντηση τι παιζετε με αλκαμενους 117?

Thanassis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Ενημέρωση 09/07/2008 και ώρα 13:45 μεσημεράκι...
μην χαίρεστε... :2funny: ΟΛΑ ΤΑ ΡΔΕΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
Προφανώς, λόγω... καύσωνος, τα μικρά 'στρουμφάκια'
θα θέλανε να κάνουν καμμιά τσάρκα να 'δροσιστούνε' με αυτά
που θα βλέπαν τα ματάκια τους, και θά πεσε σύρμα και
τα 'κορίτσια' κλειδαμπαρώθηκαν για να διαφυλάξουν την ...'παρθενιά τους'
...αχαχαχαχ  :2funny:

Υ.Γ. Κι είχα όρεξη να 'τσεκάρω' την Πολωνέζα του Φ65Β  :tickedoff:
Μάλλον ήταν κλειστά γιατί οι 'τάνες είχαν διαδήλωση :rockon:!Γύρω στη 1:30 είδα κόσμο μαζεμένο στην Βασιλίσσης Σοφίας.Όταν πλησίασα είδα ότι επρόκειτο για γυναίκες που φορούσαν όλες μαύρα γυαλιά και μεγάλα καπέλα και κρατούσαν πανό τα οποία έγραφαν "Ένωση Ιεροδούλων Ελλάδας" ή κάτι τέτοιο.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω καμιά καλή φίλη ανάμεσά τους...

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιασασ σε ολοι ι Σιμονε ειμαι απω το μαγνησιας 11,σημερα ειναι κλειστα για την διαδιλωσει δεν εχει βγει ακωμα ι αποφασι,μπορει το βραδυ να ειναι ολα ανοιχτα....αμα εχω νεα θα γραφω....φλια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα στη φυλης ολα κλειστα μ εξαιρεση
αγ πετρου 9 που ηταν η ελενα και
ρεμουνδου 21 πανω,δεν μπηκα
επιπλεον παρασιου 36 η βερονικα,μια λεπτη μελαγχροινη παρουσια και καθως περπαταγα στην οδο βεργας μια ξανθια,με γυαλακια η οποια πρεπει να δουλευε στο μεταξουργειο στα εφηβικα μου χρονια,μολις την ειδα τρομαξα λιγακι αλλα ευτυχως ηρθε κοντα μου,μου χαιδεψε το μαγουλακι
και ηρεμησα,ευτυχως ειπα μεσα μου δεν δαγκωνει αφου μιλαμε για κατηγορια σκυλια του πολεμου.
Εντυπωση μου εκανε που ενας συναγωνιστης εβγαινε απ το δωματιο και ενας αλλος πληρωνε και εμπαινε,μιλαμε πρεπει να εχεις πολυ θαρρος,τι ΛΟΚ και ΟΥΚ...αποστολη αυτοκτονιας,πρεπει να το λεει η περδικουλα σου,αυτοι ειναι γνησιοι ταλιμπαν,επιπλεον οταν εστριψε το περπατημα θυμιζε θαναση Δημοπουλο του Παναθηναικου,ακομη
ακκονατου μεταξουργειο στο ενα μια μαυρουλα,στο αλλο εν παλιο,πρωτη φορα πηγα,ιδια και χειροτερα με βεργας
Τελος ιακχου 7 η τζενη,ενα ωραιο ξανθο μουνακι που θελει διερευνηση το θεμα,αχαρνων 85 και 1ο6 κλειστα
Εν ολιγοις σημερα αισθανθηκα οτι ημουν στη σαχαρα,και περπαταγα,μεχρι να βρω νερο ,συγγνωμη μπουρδελο για να ξεδιψασω,καλα θα ειναι οταν υπαρχει απεργια ναενημερωνετε και την προηγουμενη μερα για να μν τρεχουμε αδικατα
YΓ Scorpie τωρα το ειδα που ενημερωσες,μολις ειχα φυγει,τα σεβη μου

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Όχι η Βικτώρια συναγωνιστή, μια καβλίτσα μάλλον 'Τζούλη' στο
Φ84Α (κι άλλες φορές στο Φ84Β) πρωί και στο Φ86 (ισόγειο)
τα απογεύματα. Διάβασε προηγούμενες σελίδες και με δικιά μου
αναλυτική κριτική, το μόνο κακό είναι οτι ο λοκός είναι +30,
δηλαδή σύνολο 50 ευράκια.

Όντως Τζούλια τη λένε αυτή με λοκο 20+30. Η Σοφία πάλι πια είναι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom