καλησπερα συναγωνιστες,να ενημερωσω για το καινουριο παλτο που παιζει φυλης 59 στο πανω.σλοβενα νινα μελαχροινη με ωραια βυζακια αλλα μεχρι εκει.πιπα οτι να ναι παραλιγο να τον γδαρει,απο πανω πηδαγε σαν κατι βατραχια στην οχθη του ποταμου.στο πισωκολλητο εντελως αγαρμπη δηλαδη η κοπελιτσα δεν κανει γι αυτη την δυλεια.δεν μιλαει γρι ελληνικα μονο κατι ψευτοαγγλικα,αλλα οταν αρχισα να της μιλαω στα σλοβενικα κομπλαρε.για πρωτη φορα στα χρονικα μου πεσε και οταν της ειπα να μου τον παιξει με κοιταγε, τον επαιξα μονος μου και μου λεγε κατι παπαριες για τη λουμπλιανα.οτι να ναι γκομενα.δεν καθομουν σπιτι να τον παιξω στη δροσια?πολλες ακυρες γκομενες τον τελευταιο καιρο φυλης.καλυτερα να τα κλεισουν τα μαγαζια εαν ειναι να δουλευουν μπαζα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επειτα απο την αναλυτικοτατη περιγραφη του αξιου συναγωνιστη xilnik για την Βικτωρια αποφασισα να επισκεφθω και εγω την ανακαλυψη του...
Πραγματικα σου δινεις την εντυπωση οτι εισαι με μια κουκλαρα cg και ριχνει σε ομορφια αρκετες σιτυτουριστριες το κοριτσι 1,75,ξανθο με κορμαρα εκ Ρωσσιας.
Σε καμοια περιπτωση δεν δινει την εντυπωση οτι εισαι με μια μπουρδελιαρα.Μια χαρα ηταν λοιπον και ενα μεγαλο Respect στον xilnik που για μια ακομη φορα αποδυκνυει με τις σκαουτεριες του πως ειναι ο σωστος μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του πανω απ ολα....
Πραγματικα σου δινεις την εντυπωση οτι εισαι με μια κουκλαρα cg και ριχνει σε ομορφια αρκετες σιτυτουριστριες το κοριτσι 1,75,ξανθο με κορμαρα εκ Ρωσσιας.
Σε καμοια περιπτωση δεν δινει την εντυπωση οτι εισαι με μια μπουρδελιαρα.Μια χαρα ηταν λοιπον και ενα μεγαλο Respect στον xilnik που για μια ακομη φορα αποδυκνυει με τις σκαουτεριες του πως ειναι ο σωστος μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του πανω απ ολα....
Επισκέπτης
Αυτο να δω και τι αλλο...
Επισκέπτης
Δεν χρειαζεται αμα κουβαλαει σουσι θα την κανουν ολοι απο μεσα απο τη μυρωδια!!
Μεχρι και η τσατσα..
Μεχρι και η τσατσα..
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που παιζει αυτη η βικτωρια ρε παιδια γιατι δεν καταλαβα απο τα προηγουμενα ποστ...ειδα την ελεανα γ. πετρου 9 , σημερα το πρωι πολυ πασμενη μου φανηκε,δεν ξερω μπορει να ειχε καλο φωτισμο το μαγαζι και να φανηκε η απλως επεσε καπως αυτη τη περιοδο...κατα τ αλλα οχι κατι συνταρακτικο στην φυλης οπως ενημερωσαν παραπανω οι συναδελφοι...Επειτα απο την αναλυτικοτατη περιγραφη του αξιου συναγωνιστη xilnik για την Βικτωρια αποφασισα να επισκεφθω και εγω την ανακαλυψη του...
Επισκέπτης
Επειτα απο την αναλυτικοτατη περιγραφη του αξιου συναγωνιστη xilnik για την Βικτωρια [size=20pt]αποφασισα να επισκεφθω [/size] και εγω την ανακαλυψη του...
Σε καμοια περιπτωση δεν δινει την εντυπωση οτι εισαι με μια [size=20pt]μπουρδελιαρα.[/size]Μια χαρα ηταν λοιπον και ενα μεγαλο Respect στον xilnik που για μια ακομη φορα αποδυκνυει με τις σκαουτεριες του πως ειναι ο σωστος μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του πανω απ ολα....
Επισκέπτης
Γιατι ρε περιεργο σου φαινεται???
Μετα βεβαια περασα και απο ενα ct...
Επισκέπτης
Γιατι ρε περιεργο σου φαινεται???
Μετα βεβαια περασα και απο ενα ct...
α,ειπα κ εγω..
υσ-->παντως να πω κ εγω την αποψη μου,γενικα στην φυλης δεν πηγαινω αλλα εχω παει φετος καμια δυο φορες ετσι για τσαρκα με φιλους κυριως για να γαμισουν αυτοι,κ εχω δει τεμαχια που ουτε σε στουντιο,ουτε σε στριπτιτζαδικα,ουτε σε μασαζερι κ ενδεχομενως κ πολλα ct τα βαζουν κατω...
υσ-->τελικα τις βικτωριες τις εχω μπερδεψει,ρε σεις αυτη με τις βυζαρες μπορειτε να κανετε μια ολοκληρωμενη περιγραφη απο την κορυφη μενρι τα νυχια,εχω λογο που το ρωταω...πειτε ρε σεις
Επισκέπτης
πεστα πεστα...α,ειπα κ εγω..
υσ-->παντως να πω κ εγω την αποψη μου,γενικα στην φυλης δεν πηγαινω αλλα εχω παει φετος καμια δυο φορες ετσι για τσαρκα με φιλους κυριως για να γαμισουν αυτοι,κ εχω δει τεμαχια που ουτε σε στουντιο,ουτε σε στριπτιτζαδικα,ουτε σε μασαζερι κ ενδεχομενως κ πολλα ct τα βαζουν κατω...
υσ-->τελικα τις βικτωριες τις εχω μπερδεψει,ρε σεις αυτη με τις βυζαρες μπορειτε να κανετε μια ολοκληρωμενη περιγραφη απο την κορυφη μενρι τα νυχια,εχω λογο που το ρωταω...πειτε ρε σεις
Επισκέπτης
πεστα πεστα...
εσυ την βικτωρια που λεω την εχεις δει?κανε μια περιγραφη εαν την εχεις δει..
Επισκέπτης
εννοειται ,την πετυχα σε αυτο με την μπλε πορτα προχτες ,καλη ειναι θα στη δειξωεσυ την βικτωρια που λεω την εχεις δει?κανε μια περιγραφη εαν την εχεις δει..
Επισκέπτης
την πολωνεζα να την τσεκαρεις ειναι αξιογαμητη πολυ,σου παιζει το πουλι,σου κανει ταραχη...Ενημέρωση 09/07/2008 και ώρα 13:45 μεσημεράκι...
μην χαίρεστε... ΟΛΑ ΤΑ ΡΔΕΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
Προφανώς, λόγω... καύσωνος, τα μικρά 'στρουμφάκια'
θα θέλανε να κάνουν καμμιά τσάρκα να 'δροσιστούνε' με αυτά
που θα βλέπαν τα ματάκια τους, και θά πεσε σύρμα και
τα 'κορίτσια' κλειδαμπαρώθηκαν για να διαφυλάξουν την ...'παρθενιά τους'
...αχαχαχαχ
Υ.Γ. Κι είχα όρεξη να 'τσεκάρω' την Πολωνέζα του Φ65Β
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
εσυ την βικτωρια που λεω την εχεις δει?κανε μια περιγραφη εαν την εχεις δει..
Μουνίλα, υπάρχουν δύο Βικτώριες, η μία του Φωκαίας 25Β (ισόφειο με σκαλάκια) που πήρε ο λαλακουλάκης και είναι μοντέλα και ψηλή με μικρό όμως βυζί και 'διεκπεραιωτική' στο δωμάτιο, και η άλλη του Φυλής 80 που είναι 'κοπέλα της διπλανής πόρτας' σε εμφάνιση με σιλικονούχους βύζους (αυτήν την έπερνα από πριν μεγαλώσει τους βύζους της) και πολύ καβλιάρα. Και οι δύο στην πρωινή βάρδια.
Τώρα βιάζομαι, αργότερα θα δώσω αναλυτικές περιγραφές και για τις δύο.
Επισκέπτης
αυτη του 80 θα εννοει
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Μουνίλα, υπάρχουν δύο Βικτώριες, η μία του Φωκαίας 25Β (ισόφειο με σκαλάκια) που πήρε ο λαλακουλάκης και είναι μοντέλα και ψηλή με μικρό όμως βυζί και 'διεκπεραιωτική' στο δωμάτιο, και η άλλη του Φυλής 80 που είναι 'κοπέλα της διπλανής πόρτας' σε εμφάνιση με σιλικονούχους βύζους (αυτήν την έπερνα από πριν μεγαλώσει τους βύζους της) και πολύ καβλιάρα. Και οι δύο στην πρωινή βάρδια.
Τώρα βιάζομαι, αργότερα θα δώσω αναλυτικές περιγραφές και για τις δύο.
Λοιπόν, αγαπητέ μουνίλα επανέρχομαι:
-Βικτώρια του Φυλής 80 πρωινή βάρδια με τους Βύζους.
Μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους όμους και λίγο πιο κοντό,
γυμνασμένο κορμί (έχει κορμί στριπτζητζούς), περίπου 1.68 ύψος,
και Βύζους πλαστικούς που κοιτάνε ψηλά .
Από πρόσωπο σλάβικο με μήλα, μοιάζει και για Ελληνίδα όμως,
έχει κάνει και τατού 'περιβραχιόνιο'
στο δεξί της χεράκι, έχει και piercing στον αφαλό της, και έχει
ωραία μεγάλα 'χορταστικά' ;) μουνόχειλα. Αν σε γουστάρει στο
κρεββάτι σου βγάζει GFE και είναι πολύ καβλιάρα. Είναι καλό κορίτσι.
Hint: Είναι φίλη με την Ξένια (τώρα στο Φ71Β) οπότε αν τις
'πέρνετε' και τις δυό προσοχή μην γίνει μπέρδεμα ;)
-Βικτώρια του Φωκαίας 25Β (ισόγειο με σκαλάκια η 'Βόρεια Μοντέλα'.
Κουκλάρα, Καστανή σε χρώμα μαλλιών και κορμί, ψηλή με μικρό βυζί
για τον σωματότυπό της, για μένα την θεωρώ 'βαρέα και ανθυγιεινά'
γιατί μαζί της κουράζομαι και δεν φχαριστιέμαι γαμήσι. Σε πρόσωπο
κάλιστα μπορεί να την περάσεις για κυριλέ Γερμανίδα ή Σκανδιναβή
με 'απαλό κυριλέ' πρόσωπο, δεν έχει σλάβικα χαρακτηριστικά.
Είναι πολύ όμορφη 'μοντελέ' αλλά στο κρεββάτι για μένα πολύ μέτρια.
Αυτά από μένα δέχομαι ερωτήσεις για διευκρινήσεις...χεχεχε
...Ω ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ...
Επισκέπτης
ρε σκορπιε μια με καρε μαλλι ομορφουλα αλλα λιγο σκυλογλυκοφατσα,με καστανο μαλλι,με τελειο μεσαιο βυζι με ρωγα στο θεο που δουλευε σε εκεινο στη φυλης με εναν κωλογερο τσατσο και μετα πηγε στο 59 στο πανω ποια ειναι?δε μπορω να θυμηθω με τιποτα ονομα,σορι για την περιγραφηΛοιπόν, αγαπητέ μουνίλα επανέρχομαι:
-Βικτώρια του Φυλής 80 πρωινή βάρδια με τους Βύζους.
Μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους όμους και λίγο πιο κοντό,
γυμνασμένο κορμί (έχει κορμί στριπτζητζούς), περίπου 1.68 ύψος,
και Βύζους πλαστικούς που κοιτάνε ψηλά .
Από πρόσωπο σλάβικο με μήλα, μοιάζει και για Ελληνίδα όμως,
έχει κάνει και τατού 'περιβραχιόνιο'
στο δεξί της χεράκι, έχει και piercing στον αφαλό της, και έχει
ωραία μεγάλα 'χορταστικά' ;) μουνόχειλα. Αν σε γουστάρει στο
κρεββάτι σου βγάζει GFE και είναι πολύ καβλιάρα. Είναι καλό κορίτσι.
Hint: Είναι φίλη με την Ξένια (τώρα στο Φ71Β) οπότε αν τις
'πέρνετε' και τις δυό προσοχή μην γίνει μπέρδεμα ;)
-Βικτώρια του Φωκαίας 25Β (ισόγειο με σκαλάκια η 'Βόρεια Μοντέλα'.
Κουκλάρα, Καστανή σε χρώμα μαλλιών και κορμί, ψηλή με μικρό βυζί
για τον σωματότυπό της, για μένα την θεωρώ 'βαρέα και ανθυγιεινά'
γιατί μαζί της κουράζομαι και δεν φχαριστιέμαι γαμήσι. Σε πρόσωπο
κάλιστα μπορεί να την περάσεις για κυριλέ Γερμανίδα ή Σκανδιναβή
με 'απαλό κυριλέ' πρόσωπο, δεν έχει σλάβικα χαρακτηριστικά.
Είναι πολύ όμορφη 'μοντελέ' αλλά στο κρεββάτι για μένα πολύ μέτρια.
Αυτά από μένα δέχομαι ερωτήσεις για διευκρινήσεις...χεχεχε
...Ω ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ...
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
ρε σκορπιε μια με καρε μαλλι ομορφουλα αλλα λιγο σκυλογλυκοφατσα,με καστανο μαλλι,με τελειο μεσαιο βυζι με ρωγα στο θεο που δουλευε σε εκεινο στη φυλης με εναν κωλογερο τσατσο και μετα πηγε στο 59 στο πανω ποια ειναι?δε μπορω να θυμηθω με τιποτα ονομα,σορι για την περιγραφη
Στο Φ59 το πάνω συνήθως πρωινή έτσι όπως την λές
είναι η Μισέλ (Βουλγαρόφατσα) νταρντάνα με ωραία μπλέ μάτια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις