Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (14 μέλη και 187 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στην γυρολόγο Χριστίνα αναφερόμουν, το Ελένη το έγραψα εκ παραδρομής.

Ωραία,λύθηκε...
Βλέπετε σας διαβάζω...αναλυτικά...σειρά-σειρά...
Πολύ χρήσιμες οι ενημερώσεις σας... :thumbsup:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ωραίος νωχελικός ρομαντικός καιρός για κωλαράκι, οπότε κατέβηκα κατά τις 12 το πρωί Φυλής.
Έχουμε και λέμε από τα λίγα στοχευμένα σπιτάκια που μπήκα.

Φωκ. 27 ισ.: Συνάντησα την γλυκούλα ξανθούλα Χριστίνα. Μπήκε στα υπόψη, μιας και τα δωμάτια και σαλόνι ήταν γεμάτα ! ! !
Φωκ. 9: Στο κέντρο ένα καλύγραμμο ντροπαλό πορνίδιο, ενώ στο αριστερό ένα γυφτάκι με μπουγατσομάχαιρο για μύτη με φούλ.

Φυλ. 67: Η Λάουρα η αδύνατη με το ωραίο βυζάκι
Φυλ. 69 ισ.: Ένα καινούργιο τσουρκοειδές, κοντοπούτανο, αδυνατούλικο, η Ιωάννα με μαύρο μαλλάκι και άγριο προσωπάκι. Στα υπόψη.  :helpplea:
Φυλ. 71 ισ.: Μια τσίτσιδη Αντζέλικα, που δεν μου έκανε κλικ.
Φυλ. 71 1ος: η γνωστή Τζουλιάνα από τα Φ.69/66.
Φυλ. 84 ισ.: Η Χριστίνα από το Φωκ. 25 1ος. Την έχω τιμήσει μια φορά, δεν είναι και άσχημη περίπτωση.
Φυλ. 86 ισ.: Η Βανέσσα και η Ναταλί. Προτίμησα την Ναταλί, που σκούζει σαν γατί. Μικροκαμομένο στενό κωλαράκι, για να ξεχαρμανιάσω.

Καλό χειμώνα να έχουμε.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..μια ωρα και κατι,πριν τελειωσει η πρωινη βαρδια..Αλκαμενους 113 η Αλινα και η Ειρηνη..Αλκαμενους 117 Νικη,νεαρη ξανθη με καλο κορμακι στητο στηθος 1μισαρι και ελευθερο στοματικο τελειωτικο..Διδυμου 7β Τζωρτζιαννα,Διδυμου 8β Αννιτα,8α Αλεξανδρα..Διδυμου 16 Ειρηνη,18 υπογειο Σοφια μιλφ με καλουτσικο κορμακι και Ειρηνη πληθωρικη γνωστη παρουσια σε αρκετα σπιτακια,ελευθερο στοματικο τελειωτικο κι οι 2..ρεμουνδου 21 στον οροφο Ατζελικα και Ιβαννα..πηρα τη δευτερη..ωραιο κορμι,ψηλη κοπελα ομορφη μελαχροινη,με διαθεση,ωραια στησιματα [ειδικα στα 4] και στοματικο βαθυ λαρυγκωτο..πολυ καλη συνευρεση..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Ξεχασα ν'αναφερω πως η συκεκριμενη κοπελα -Ιβαννα- σε αναλογιες,διαθεση,εμφανιση μου θυμισε την Αννα Σερβα της Κασσανδρας,πριν μερικα χρονια [για οσους θυμουνται].

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε ποικίλες περιοχές.

Στο Ιάσωνος 43 ήταν 4 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Άννα,κοντή,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Αρκετά αεράτη στο σαλονάρισμα της απλό.Η δεύτερη ήταν η Μαρία-(Ιζαμπέλα) απο Αλβανία,κοντή,λεπτούλα με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Έχει εργαστεί Κωλ/νθους 63, Ιάσωνος 37 ισόγειο,Κολωνού 27 όροφος.Απλό.
Η τρίτη της παρέας ήταν η ώριμη Εμμανουέλα, λεπτή πλέον,με περμαναντ καστανόξανθα μαλλιά με κώλο στο πρόγραμμα. Η τέταρτη και πιο αξιόλογη εμφανισιακά για τα γούστα μου ήταν μία καινούρια δεν την έχω ξαναδεί,με όνομα Ελίνα, κοντή,λεπτή,με ξανθά ίσια μαλλιά ως τους ώμους, δέρμα σχετικά μελαμψό.Πιο ντροπαλό σαλονάρισμά.Απλό.

Δεν είναι καινούργια απλά δεν την κατάλαβες καθώς την έχεις δει πιο παλιά απλά έχει γίνει πιο μουνάρα τώρα. Την ονομάτισαν Ελίνα για να την ξεχωρίζουν από την εταίρα Μαρία. Φυσικά και αυτή Μαρία "είναι" που ήταν πριν λίγους μήνες δίδυμο με την Συλβάνα στο Ιάσονος 37Α. Πιο μετά την πέτυχα και Ιάσονος 30Α και Μ.Α.25 αριστερά και τώρα σε αυτό εδώ που ανέφερες!

Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν ένα καβλοπίπινο λεπτό,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό.

Η Τζούλια από Φυλής (νούμερο δεν θυμάμαι) όπως έχει αναφερθεί από συναγωνιστές...

Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο,κοπέλα ψηλή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών,απλό.

Την Πάολα πρέπει να είδες που και αυτήν γνωρίζεις από Φ.109Α και Λεωνίδου 28 ισόγειο, απλώς δεν είναι πλέον ξανθιά. Εγώ την είχα μπερδέψει με την Πάολα από Μαραθώνος...

Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο η κοπέλα δεν δέχεται Πακιστανούς,είναι μία κανονικών κιλών,με κάπως τραχύ πρόσωπο,μελαμψό δέρμα και καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες.Απλό.

Μήπως Ντάνα την ανέφεραν;

Στο Κολωνού 30 στο ισόγειο ήταν η Άννα με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Λεπτούλα,με καστανά μακριά μαλλιά,πεταχτό κωλαράκι.Έχει εργαστεί Μ.Α 28 όπου και την είχα ανακαλύψει όταν ήταν καινούρια, Αλκιβιάδου 16Β, Φυλής 65 ισόγειο και Φυλής 61 υπόγειο.Έχει δοκιμαστεί με σχετικά καλές εντυπώσεις.

Την είχα πετύχει προσφάτως και Ιάσονος 19 ισόγειο στην 2η βάρδια. Κώλος πάντα ανακοινωνόταν ενώ γυμνό όχι, πρόσθεσε και ακα;

Στο Κολωνού 32 στο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη αδιάφορη, ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Η δεύτερη,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Νοστιμούλα. Πρόκειται για την Ναταλία;Απλό αμφότερες.

Φλώρη/Φλωρίνα και σωστά είπες η Ναταλία!

Στο Λιοσίων 79 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η Κωνσταντίνα η "Θεσσαλονικιά" απο Ιάσωνος 136 και Πιπίνου γωνιακό,καθώς και Φυλής 109 ισόγειο.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πλέον,νοστιμούλα.Εδώ εργάζεται σαν Ήβη Υβετ νομίζω.Και μία υπέρβαρη με καστανόξανθα μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.

Στο Λιοσίων 79 στον όροφο υπηρεσία ήταν τραβεστί, την οποία και δεν έχω ξαναδεί.Μου παρουσίασε την Έμα κοπέλα σχετικά γεματούλα,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Γλύφει αρχίδια και κάνει και κώλο νομίζω.

Πάντως τελευταία φορά απλό μου είχε ανακοινωθεί!

Αυτά τα λίγα καλά να περνάτε!
Σούπερ Ενημέρωση από όλα τα μέτωπα και πολλά τα Εύγε!!!
Επίσης μπράβο για τις πολύ καλές ενημερώσεις των Μάκης Καλαμάρας/ΠΥΡΑΥΛΟΣ/Dude007/downunder/redmanftw/CHRIS1971/Φανούρης Τζούρας/n.smirni76/billy13/feelgood/sanexxx69/amadeus_gr/magaret!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ωραία,λύθηκε...
Βλέπετε σας διαβάζω...αναλυτικά...σειρά-σειρά...
Πολύ χρήσιμες οι ενημερώσεις σας... :thumbsup:
Να είσαι καλά ευχαριστώ.

Δεν είναι καινούργια απλά δεν την κατάλαβες καθώς την έχεις δει πιο παλιά απλά έχει γίνει πιο μουνάρα τώρα. Την ονομάτισαν Ελίνα για να την ξεχωρίζουν από την εταίρα Μαρία. Φυσικά και αυτή Μαρία "είναι" που ήταν πριν λίγους μήνες δίδυμο με την Συλβάνα στο Ιάσονος 37Α. Πιο μετά την πέτυχα και Ιάσονος 30Α και Μ.Α.25 αριστερά και τώρα σε αυτό εδώ που ανέφερες!
Έχεις δίκιο! Δεν την θυμήθηκα, έχει γίνει πιο μουνάρα τώρα. Ευχαριστώ για το tip.

Την Πάολα πρέπει να είδες που και αυτήν γνωρίζεις από Φ.109Α και Λεωνίδου 28 ισόγειο, απλώς δεν είναι πλέον ξανθιά. Εγώ την είχα μπερδέψει με την Πάολα από Μαραθώνος...
Δεν πρέπει να ήταν αυτή.Μου φάνηκε πιο λεπτή απο την Πάολα που λες.

Μήπως Ντάνα την ανέφεραν;
Δεν μου είπε όνομα.Η ίδια μου παρουσιάστηκε.Την είχα ξαναδει και την προηγούμενη εβδομάδα σε αυτόν τον οίκο.

Την είχα πετύχει προσφάτως και Ιάσονος 19 ισόγειο στην 2η βάρδια. Κώλος πάντα ανακοινωνόταν ενώ γυμνό όχι, πρόσθεσε και ακα;
Την έχω πάρει και στο δεκάρικο αλλά και στο εικοσάρικο και πάντα μου έκανε ακά.

Συγχαρητήρια και για τις ενημερώσεις σου!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φωκ. 27 ισ.: Συνάντησα την γλυκούλα ξανθούλα Χριστίνα. Μπήκε στα υπόψη, μιας και τα δωμάτια και σαλόνι ήταν γεμάτα ! ! !

Φυλ. 69 ισ.: Ένα καινούργιο τσουρκοειδές, κοντοπούτανο, αδυνατούλικο, η Ιωάννα με μαύρο μαλλάκι και άγριο προσωπάκι. Στα υπόψη.  :helpplea:

Φυλ. 71 ισ.: Μια τσίτσιδη Αντζέλικα, που δεν μου έκανε κλικ.

Στο Φωκαίας 27 ισόγειο, η ξανθιά Χριστίνα είναι καλή και σταθερή αξία από τότε που δούλευε-προ διετίας- στο στούντιο της Δευκαλίωνος 63-τα έχει γράψει ο Castel...

Στο Φυλής 69 ισόγειο,η Ιωάννα δεν είναι καινούρια κοπέλα.
Πρόκειται για την Μαρία που δούλευε στα Φυλής 84α και β και στη συνέχεια, όταν πήγε στην αλυσίδα Φυλής 80,69,71α έγινε Ιωάννα.

Την είχα πάρει στο Φυλής 84β και ένα ξημέρωμα στο Φυλής 84α.
Μέγιστη (αλβανική) φόλα...

Όσο για την τσίτσιδη Άντζελα στο Φυλής 71 ισόγειο,πρόκειται για την φόλα Άντζελα, την πρώην Μεταξουργειώτισα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα παληκαρια πριν λιγα λεπτα βγηκα απο Ρεμουνδου21Α περασα με την καινουργια αφιξη καθαροαιμη ρωσσιδα Ιβανα πολυ καλη αριστες  εντυπωσεις μου αφησε αξιζει πραγματικα μαζι της δουλευε η ψηλη επισης μελαχρινη νταρντανα Αντζελικα και ενα συντομο περασμα αυτη την ωρα απο

Ρεμουνδου21 Η μικρη Μαιρουλα νεαρη κοπελιτσα και η σαφως πιο εμπειρη μιλφ κοντη Καρλα
Φυλης65Α ανοιξε παλι μετα απο κανα δυο βδομαδες περιπου Δουλευει μια Μαρια που ηταν δωματιο δεν την ειδα
Φυλής 67 Μαρια νεαρη μελαχρινη με σχετικα καλο σωματακι ειναι απο Αλβανια εχει δουλεψει παλιοτερα Ιασωνος30Α πριν κατι μηνες Φυλης40 γνωστη παρουσια γυρολογος θα ελεγα
Φυλης59 Ραμονα νεαρη κοπελα με κοντο κουρεμενο μαυρο μαλλι μετριο υψος σχετικα καλο σωματακι
Αυτα τα λιγα ειδα δεν ειχα περισσοτερο χρονο καλο βραδυ να εχετε πολλα συγχαρητηρια στους μεγιστους ενημερωτες

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Απο την Ρωσια με πολυ αγαπη!!! Ιβαννα το ονομα της κοπελας... πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι οτι δεν θα βρω κατι "καλο" κ στα γουστα μου, επεσα πανω της στο τελευταιο μαγαζακι που επισκευτηκα. Οταν την αντικρυσα λεω απο μεσα μου, πολυ καλο για να ειναι αληθινο.. Ψηλη, αρκετα ομορφη, με ωραιες αναλογιες, πλουσιο στηθος, ωραια κωλσρα κ καλη αυρα στο σαλονι, με χαμογελο κ πολυ καλη διαθεση. Το ενστικτο μου βαρεσε καμπανακι κ το 20ευρο αλλαξε ευκολα χερια...λιγο κατα την γνωμη μου για αυτο που ακολουθησε.
Σε  ποιό  σπίτι, φίλε feelgoog, έγιναν όλα  αυτά που γράφεις? Νάσαι καλά. Καλό βραδυ.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Ξεχασα ν'αναφερω πως η συκεκριμενη κοπελα -Ιβαννα- σε αναλογιες,διαθεση,εμφανιση μου θυμισε την Αννα Σερβα της Κασσανδρας,πριν μερικα χρονια [για οσους θυμουνται].
μας εφτιαξες τωρα,δηλαδη μεχρι τι ωρα δουλευει?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πριν απο δέκα λέπτα στο Μεταξουργείο..

Θα αναφέρω τα αξιόλογα από όσα είδα

Koλωνού 48 : Ήταν η Aντριάννα και η Λουίζα

Κολωνού 32Β : Κλασικά ήταν η Μισέλ η οποία έχει ομορφύνει επικίνδυνα και έχει χάσει κάποια περιττά κιλά και ένα άλλο στυλιάρι με ωραίο πρόσωπο στα 15 ευρώ η κάθε μια

Koλωνού 30 : Ήταν μια καινούργια κοπέλα όπως ανέφερε και η τσατσά η οποία εργαζόταν και χθες,αξιόλογη περίπτωση για το επίπεδο της περιοχής ενώ επιπρόσθετα παρέχει φουλ πρόγραμμα

Kολώνου 23A : Ήταν η Κατερίνα με ελεύθερο στοματικό,ένα γυφτοειδές πολλά ταττού στο σώμα της

Κολωνού 15Α : Ήταν η Μόνικα,τιμήθηκε  :zfuck:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
feelgood συγχαρητηρια  οπως φαινεται πετυχες διάνα! προβλέπω λαικο προσκύνημα τωρα στον οικο αυτό , μιας και επιβεβαιωνουν τα γραφομενα σου τοσα αξιολογα και αξιοπιστα μελη που την δοκιμασαν επισης οπως οι Piatsas, aoratos19, megaret   :rockon:

Λοιπον η συνεχεια... η κοπελα το εχει κατα πολυ. Πολυ καλο στοματικο, υγρο κ με καλη τεχνικη, περιποιηση μετα απο προτροπη μου ολης της γυρω περιοχης με ορεξη κ χωρις δυσανασχετηση κ για πολυ ωρα. Σταματησε οταν εγω της το ζητησα. 69 με πολυ ωραιο θεαμα την κωλαρα της κ μετα απο πανω με πολυ ωραια κινηση κ συμετοχη στο φουλ. Στο ιεραποστολικο εδωσε ρεστα μιας κ ειναι η αγαπημενη της σταση απο οτι μου ειπε στα λιγα αγγλικα που μιλαει... Ελληνικα γιοκ... στο τελος πισωκολλητο με εξαιρετη κ παλι ανταποκριση κ τελειωμα στο στοματακι της οπου ηταν το κερασακι στην τουρτα. Ηταν μια πολυ ανακουφιστικη συνευρεση που με χαλαρωσε πληρως κ χαρηκα πολυ που βρηκα ενα στανταρακι ακομα... δεν ξερω αν της "βγηκε" ετσι μαζι μου αλλα πιστευω οτι ειναι καλη περιπτωση κ προστιθεται στην λιστα με τις στανταρ επιλογες μου... Καλα να περναμε συναγωνιστες!!!

Η Ιβαννα ειναι οντως παρα πολυ καλη!

..μια ωρα και κατι,πριν τελειωσει η πρωινη βαρδια.2..ρεμουνδου 21 στον οροφο Ατζελικα και Ιβαννα..πηρα τη δευτερη..ωραιο κορμι,ψηλη κοπελα ομορφη μελαχροινη,με διαθεση,ωραια στησιματα [ειδικα στα 4] και στοματικο βαθυ λαρυγκωτο..πολυ καλη συνευρεση..

καλησπερα παληκαρια πριν λιγα λεπτα βγηκα απο Ρεμουνδου21Α περασα με την καινουργια αφιξη καθαροαιμη ρωσσιδα Ιβανα πολυ καλη αριστες  εντυπωσεις μου αφησε αξιζει πραγματικα

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
...μηπως προκειται για την Ιβαννα που ηταν καποτε στα τσιμπουκαδικα της Διδυμου??
οχι φιλε δεν ειναι αυτη που λες. Ειναι μικρη σε ηλικια, η ιβαννα της διδυμου ειναι αρκετα μεγαλυτερη...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Εμενα μου θυμισε την Ντεπη, μια κοπελα που δουλεψε πολυ λιγο Διδυμου 20, το καλοκαιρι που μας περασε κ την "φορτωσε" ενας Σουηδος τουριστας που την γνωρισε στο ιδρυμα κ μαλλον την ερωτευτηκε κ την πηρε Σουηδια μαζι του. Πολυ αξιολογη περιπτωση η κοπελα ειδικα την πρωτη φορα που βρεθηκαμε εκανε παπαδες στο δωματιο. Μετα δεν ξερω γιατι αλλα" μαζευτηκε" στις υπηρεσιες της, με εξαιρεση την τελευταια της ημερα στην δουλεια που μου ειπε οτι ηθελε να με αποχαιρετησει με τον καλυτερο τροπο καθως της αρεσαν μαζι μου οι συνευρεσεις γιατι τελειωνε κ αυτη. Και ετσι εγινε ενας πολυ ωραιος αποχαιρετηστηριος αγωνας που θα τον θυμαμαι οπως κ αυτην... πραγματικα πολυ ωραιος ανθρωπος κ με τρελο χιουμορ καθε φορα... μακαρι να βρηκε την τυχη της κ να ειναι καλα..

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Μια ερωτηση προς τα πιο εμπειρα μελη...Σημερα (κυριακη) το μεσημερι στο διδυμου 7α (αριστερο) ηταν μια μελαχροινη, με μαλλια κατω απο το υψος των ωμων, με ωραιο λευκο δερμα, βυζακι 2,5αρι ελευθερο και ψηλα ποδια. Φοραγε μονο ενα ανοικτο πρασινο (λαχανι) σλιπακι. Ποια ειναι και εαν αξιζει?
ευχαριστω...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
feelgood συγχαρητηρια  οπως φαινεται πετυχες διάνα! προβλέπω λαικο προσκύνημα τωρα στον οικο αυτό , μιας και επιβεβαιωνουν τα γραφομενα σου τοσα αξιολογα και αξιοπιστα μελη που την δοκιμασαν επισης οπως οι Piatsas, aoratos19, megaret   :rockon:
Ευχαριστω για τα καλα λογια... χαιρομαι που περασαν κ αλλοι συναγωνιστες το ιδιο καλα με μενα...

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε ποικίλες περιοχές.
Ξεκίνημα απο το Μεταξουργείο
 Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν κοπέλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα σε απλό.
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο ήταν η Λόλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.Έχει εργαστεί και στο υπόγειο.
Στο Ιάσωνος 27 υπόγειο ήταν η Μαρία, κανονικό 10,κώλος 15.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν ένα καβλοπίπινο λεπτό,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Λεϊλά η Τουρκάλα,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο αριστερό,ήταν μία καινούρια,νοστιμούλα,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά κατσαρά ως τους ώμους,λευκό δέρμα.Απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο,κοπέλα ψηλή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών,απλό.
Αυτά τα λίγα καλά να περνάτε!
Αυτή στο Λεωνίδου 28 ισόγειο την είχα πάρει πριν μια εβδομάδα τη Δευτέρα το απόγευμα και τη λένε Τζούλια....μιλαει μόνο αγγλικά και κάνει απλό πρόγραμμα....αλλά η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ που έχω δοκιμάσει ποτέ!!!! ...ότι και να έκανες έλεγε ότι πόναγε το μ.... της και τέλειωνε γιατί πέρασε η ώρα στο 4λεπτο και είχε το θράσος να ζητήσει και εξτρά χρήματα ξεκινόντας από 10ευρω στην αρχή και λέγοντάς της φυσικά όχι για τις απαξιωμένες υπηρεσίες της κατέληξε να ζητάει στο τέλος έστω ένα 2ευρω που φυσικά δεν το αποδέχτηκα με τον εκνευρισμό που μου είχε προκαλέσει....και είναι κρίμα γιατί έχει υπέροχο κορμάκι (λεπτοκαμωμένη) και ωραίο πρόσωπο και ενώ κάνει ωραίο σαλονάρισμα , στο δωμάτιο αποτελεί ΕΠΙΚΗ ΦΟΛΑ!!!! .....
  Όσον αφορά τη σημερινή μου απογευματινή βόλτα γύρω στις 4 ξεκίνησα στο Αλκαμένους 114 όπου δοκιμάσθηκε με επιτυχία η Νίκη ξανθιά κοντούλα με κανονικό σώμα (θα μπορούσε να είναι και λεπτότερη ) αλλά φοβερή αγωνίστρια....ελεύθερο στοματικό τελειωτικό χωρίς αντιρρήσεις και πονηριές και σφυροκόπημα άνευ αντιστάσεων ....Στη συνέχεια πήγα στη Ρεμούνδου 21 στο κάτω ήταν μια καινούρια Μαρία και μια milf Κάρλα ,το Μαράκι πολύ όμορφο αλλά είχα ήδη καταθέσει το πρώτο βόλι και δεν είχα προλάβει να συγκροτήσω την καινούρια μου επίθεση....με ενόχλησε όμως ότι η τσατσά ζήτησε 30 για ελεύθερο στοματικο και φυσικά δεν ενέδωσα για να μην καλομάθουν και ανεβάσουν τις τιμές!!! ...και στο Ρεμούνδου 21 πάνω είδα το πολυαναφερθέν από τους άξιους συναγωνιστές δίδυμο Ιβάνα και Αντζελίκα....δεν πήρα καμία γιατί ήμουν σε προσωρινή αγρανάπαυση για ευνόητο λόγο ....όμως η Αντζελίκα είναι χάρμα οφθαλμών!!!!....κρίμα που είναι φόλα κατά πώς προαναφέρθηκε από τον άρχοντα του site .....θα πρέπει να έχει κάποιος την αντοχή του Οδυσσέα για να αντισταθεί στο γλυκό κάλεσμα μιας τέτοιας Σειρίνας !!!! ... το Ρεμούνδου απέναντι με την μεταλλική καγκελόπορτα είχε ένα κοντόκανο , αδυνατούλι και ξανθωπό κοριτσάκι που αν είχε πιο γλυκό πρόσωπο και πιο φιλική διάθεση θα το επέλεγα.....συνέχεια στη Βέργας 3 αποκλειστικά όπου ήταν ανοικτά και οι 3 χώροι δράσης στο ισόγειο δεξιά η νταρντάνα Στέλλα με τις φοβερές τορπίλες της που δεν αφήνει σταγώνα να πάει χαμένη , αλλά δεν ταιριάζει ο σωματότυπός της  με τα γούστα μου, στο ισόγειο αριστερά 2 τεμάχια η μία νέα και όμορφη Καίτη νομίζω με απλό πρόγραμμα ,κρίμα αλλιώς θα την έπαιρνα , και μια milf που τα κάνει όλα και το πρόσωπό της έβγαζε μια αποφασιστικότητα και μια σιγουριά κατακτητή (έχει σκληρά χαρακτηριστικά) αλλά συμπαθητικό σωματότυπο θα έλεγα κανονικό plus , και στον όροφο ήταν η Μίλα που κλείνει πονηρά το μάτι και την έχουν δοξάσει αμέτρητοι συναγωνιστές και η Χρύσα που έχει αλλάξει όμως πολύ το πρόσωπό της σε σχέση με παλαιότερα , λιγότερο πορνηρό θα έλεγα και περισσότερο κορίτσι της διπλανής πόρτας πλέον , αλλά η κορμάρα της παραμένει υπέροχη ....και τελευταία επίσκεψη όπου έκανα τη δεύτερη κατάθεσή μου ήταν στο γωνιακό κατάστημα ερωτικών υπηρεσιών Μαραθώνος και Αχιλλέως στο υμιυπόγειο στο οποίο μόλις είδα την Γιάννα εξ Ουκρανίας δεν άντεξα και την άφησα να με αδειάσει με το φοβερό σύστημα υποπίεσης που διαθέτει!!!... άνευ περικαυλίδας και τούτη....

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Φιλοι συναγωνιστες μηπως γνώριζει καποιος για την τυχη της δεσποινιδος Αλινας απο ιασωνος 44 (γαλλιδας Μονικας Μπελουτσι) καθοτι εχω τρελη αδυναμια στην συγκεκριμενη (ηθοποιο) κ Θελω να την γνωρισω...συναγωνιστης ειπε οτι θα παει φυλης κ καποια πληροφορια ειχα οτι θα δουλεψει καπου στην Διδυμου αλλα δεν ξερω σε ποιο. Αν καποιος γνωριζει κατι ας ενημερωσει... ευχαριστω!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κάτι η συννεφιά , η μουντάδα , ξύπνησε ενας ρομαντισμός μέσα μου και ήθελα να πάρω κωλότρυπα .Αναπόφευκτη λοιπόν μια απογευματινή βόλτα
πέριξ της Φυλής ..

Αλκιβιάδου 16α .  Μελαχρινή , μακριά μαύρα μαλλιά με ξανθιές λωρίδες ανάμεσα , μετρίου αναστήματος . Φουλ . Αδιάφορη .
Αλκιβιάδου 16β . Η ξανθιά γκιλφ Ινκα .Φουλ τρομπόνι τελειωτικό. Βαρύς πια ο χρόνος πάνω της , άμα είναι να πηδήξεις τη γιαγιά σου  , γάμα
τα.  
Αλκιβιάδου 16γ .  Δυο κοπέλες , Νικόλ ξανθιά χοντρούλα και Ντενίσα , σχετικά κοντά μαύρα μαλλιά . Η τσατσά έλεγε καμιά ώρα το πρόγραμμά
τους , βαρέθηκα να ακούω , τελικά μάλλον φουλ απ΄όλα και οι δυο . Η δε Ντενίσα όταν πλησίασε μας πήρε μια αποφορά , ιδρωτίλα και πουτσίλα μαζί. Κορίτσια
ανάμεσα στα γαμήσια ρίξτε κι ενα φρεσκάρισμα , ένα ντουζάκι , έτσι ?

Βέργας 3 αριστερά . Μίλα , μελαχρινή ψηλή , νταρντάνα . Μας υποδέχτηκε με ενα ωραίο χαμόγελο . Φουλ της πίπας . Ενιωσα τα αρχίδια μου να
φουσκώνουν .. την λόκαρα για προσεχώς .
Στο δεξιά ήταν μια κοντόχοντρη εντελώς αδιάφορη.  

Λιοσίων 79β . Ισόγειο . Εδώ η τσατσά μας παρουσίασε κάποια , νομίζω , Υβέτ . Μπορεί και Υβόν. Δεν καταλάβαμε καλά έτσι όπως μίλαγε η γρια
και για την οποία μας είπε πως κάνει ακάποτο τελειωτικό και κώλο . Μια χαρά η κοπέλα , ωραίο σώμα , ψηλή , φατσούλα , χαι τεκ κούρεμα .
Επίσης μια χοντρή βουλγάρα με πρωκτικό . Αυτή δεν κάτσαμε να την δούμε , έτσι την περιέγραψε η γρια η οποία ίσως να ήταν και μεθυσμένη
και τα μπέρδευε γενικώς.
Λιοσίων 91 . Σχετικά κοντή με καστανά μαλλιά , φουλ . Εντελώς αδιάφορη .

Φωκαίας 19 . Νοστιμούλα μελαχροινη , μακριά μαλλιά με ωραίο σωματάκι , κανονικό ύψος . Γυμνό τελειωτικό .
Φωκαίας 24 . Δυο , η γνωστή Φλώρη (ήταν στο δωμάτιο με πελάτη , δεν την είδαμε) και μια νταρντάνα , μελαχροινή , ελαφρώς ορεσίβια .
Χόρευε στη κολόνα και με παρακάλεσε να μείνω , θα μου έγλειφε τον πούτσο όσο ήθελα ( !!).

Φωκαίας 27 υπερηψωμένο ισόγειο . Μια σχετικά πιτσιρίκα με μπουκλωτά μαλλιά , αδύνατη και με πεταχτά βυζάκια . Αυτή είναι η περιβόητη
Εστέλ ?  Δεν τρελάθηκα πάντως από την εμφάνισή της . Η τσατσοΕύα μας κλαιγόταν γιατί την είχαν μπαγλαρώσει οι τσοσμπά και γιατί πέθανε ο
σύζυγός της . Θεός σχωρέστον .
Φωκαίας 27 όροφος . Δυο κοπέλες , Γκάμπι και Χριστίνα . Γυμνό τσιμπούκι η πρώτη , κώλο και χύσιμο στο σώμα η δεύτερη .
Φωκαίας 27 ισόγειο . Ελένη , ξανθιά με κορμάρα.Γυμνό τσιμπούκι και Κώλος . Εδώ κατέθεσα , ακολουθεί και κριτική.

Τροφωνίου 11 ισόγειο . Γκιλφ με περουκωτό μαλλί , κοντή , ελεύθερο τελειωτικό . Αδιάφορη και βάλε ..
Τροφωνίου 11 όροφος . Η Γιάννα . Είχα να την δω πολύ καιρό, χρόνια . Μελαχρινή και αρκετά αδυνατισμένη πλέον . Εχασε λίγο την αχλαδωτή
περιφέρεια και τις μπουτάρες που είχε , ο κώλος παρέμενε ωραίος αν και πιο μικρός . Την είχα σοδομίσει αρκετές φορές παλιά , στη Διδύμου
και στο διπλανό . Θυμάμαι το αλησμόμητο που μου είχε πει όταν την έπαιρνα από κώλο " βάλτο μου όλο , μέχρι τέρμα" . Δεν μου το έχει πει
ποτέ αυτό άλλη πουτάνα . Ωραίες φάσεις ...
Τροφωνίου 13 ισόγειο . Η Ελένη από σπίτι του Δράκουλα (διδύμου χαμηλά) , γκιλφ σχετικά ψηλή και καλούτσικο σώμα για την ηλικία της ,
ελεύθερο τελειωτικό . Επίσης ένα άλλο γκιλφ που είναι σ'αυτόν τον οίκο καμιά 300αριά χρόνια . Δεν θυμάμαι όνομα .
Αυτά τα ολίγα , ελπίζω να βοήθησα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom