Στην γυρολόγο Χριστίνα αναφερόμουν, το Ελένη το έγραψα εκ παραδρομής.
Ωραία,λύθηκε...
Βλέπετε σας διαβάζω...αναλυτικά...σειρά-σειρά...
Πολύ χρήσιμες οι ενημερώσεις σας...
Στην γυρολόγο Χριστίνα αναφερόμουν, το Ελένη το έγραψα εκ παραδρομής.
Σούπερ Ενημέρωση από όλα τα μέτωπα και πολλά τα Εύγε!!!Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε ποικίλες περιοχές.
Στο Ιάσωνος 43 ήταν 4 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Άννα,κοντή,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Αρκετά αεράτη στο σαλονάρισμα της απλό.Η δεύτερη ήταν η Μαρία-(Ιζαμπέλα) απο Αλβανία,κοντή,λεπτούλα με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Έχει εργαστεί Κωλ/νθους 63, Ιάσωνος 37 ισόγειο,Κολωνού 27 όροφος.Απλό.
Η τρίτη της παρέας ήταν η ώριμη Εμμανουέλα, λεπτή πλέον,με περμαναντ καστανόξανθα μαλλιά με κώλο στο πρόγραμμα. Η τέταρτη και πιο αξιόλογη εμφανισιακά για τα γούστα μου ήταν μία καινούρια δεν την έχω ξαναδεί,με όνομα Ελίνα, κοντή,λεπτή,με ξανθά ίσια μαλλιά ως τους ώμους, δέρμα σχετικά μελαμψό.Πιο ντροπαλό σαλονάρισμά.Απλό.
Δεν είναι καινούργια απλά δεν την κατάλαβες καθώς την έχεις δει πιο παλιά απλά έχει γίνει πιο μουνάρα τώρα. Την ονομάτισαν Ελίνα για να την ξεχωρίζουν από την εταίρα Μαρία. Φυσικά και αυτή Μαρία "είναι" που ήταν πριν λίγους μήνες δίδυμο με την Συλβάνα στο Ιάσονος 37Α. Πιο μετά την πέτυχα και Ιάσονος 30Α και Μ.Α.25 αριστερά και τώρα σε αυτό εδώ που ανέφερες!
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν ένα καβλοπίπινο λεπτό,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό.
Η Τζούλια από Φυλής (νούμερο δεν θυμάμαι) όπως έχει αναφερθεί από συναγωνιστές...
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο,κοπέλα ψηλή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών,απλό.
Την Πάολα πρέπει να είδες που και αυτήν γνωρίζεις από Φ.109Α και Λεωνίδου 28 ισόγειο, απλώς δεν είναι πλέον ξανθιά. Εγώ την είχα μπερδέψει με την Πάολα από Μαραθώνος...
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο η κοπέλα δεν δέχεται Πακιστανούς,είναι μία κανονικών κιλών,με κάπως τραχύ πρόσωπο,μελαμψό δέρμα και καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες.Απλό.
Μήπως Ντάνα την ανέφεραν;
Στο Κολωνού 30 στο ισόγειο ήταν η Άννα με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Λεπτούλα,με καστανά μακριά μαλλιά,πεταχτό κωλαράκι.Έχει εργαστεί Μ.Α 28 όπου και την είχα ανακαλύψει όταν ήταν καινούρια, Αλκιβιάδου 16Β, Φυλής 65 ισόγειο και Φυλής 61 υπόγειο.Έχει δοκιμαστεί με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Την είχα πετύχει προσφάτως και Ιάσονος 19 ισόγειο στην 2η βάρδια. Κώλος πάντα ανακοινωνόταν ενώ γυμνό όχι, πρόσθεσε και ακα;
Στο Κολωνού 32 στο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη αδιάφορη, ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Η δεύτερη,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Νοστιμούλα. Πρόκειται για την Ναταλία;Απλό αμφότερες.
Φλώρη/Φλωρίνα και σωστά είπες η Ναταλία!
Στο Λιοσίων 79 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η Κωνσταντίνα η "Θεσσαλονικιά" απο Ιάσωνος 136 και Πιπίνου γωνιακό,καθώς και Φυλής 109 ισόγειο.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πλέον,νοστιμούλα.Εδώ εργάζεται σανΉβηΥβετ νομίζω.Και μία υπέρβαρη με καστανόξανθα μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Λιοσίων 79 στον όροφο υπηρεσία ήταν τραβεστί, την οποία και δεν έχω ξαναδεί.Μου παρουσίασε την Έμα κοπέλα σχετικά γεματούλα,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Γλύφει αρχίδια και κάνει και κώλο νομίζω.
Πάντως τελευταία φορά απλό μου είχε ανακοινωθεί!
Αυτά τα λίγα καλά να περνάτε!
Να είσαι καλά ευχαριστώ.Ωραία,λύθηκε...
Βλέπετε σας διαβάζω...αναλυτικά...σειρά-σειρά...
Πολύ χρήσιμες οι ενημερώσεις σας...
Έχεις δίκιο! Δεν την θυμήθηκα, έχει γίνει πιο μουνάρα τώρα. Ευχαριστώ για το tip.Δεν είναι καινούργια απλά δεν την κατάλαβες καθώς την έχεις δει πιο παλιά απλά έχει γίνει πιο μουνάρα τώρα. Την ονομάτισαν Ελίνα για να την ξεχωρίζουν από την εταίρα Μαρία. Φυσικά και αυτή Μαρία "είναι" που ήταν πριν λίγους μήνες δίδυμο με την Συλβάνα στο Ιάσονος 37Α. Πιο μετά την πέτυχα και Ιάσονος 30Α και Μ.Α.25 αριστερά και τώρα σε αυτό εδώ που ανέφερες!
Δεν πρέπει να ήταν αυτή.Μου φάνηκε πιο λεπτή απο την Πάολα που λες.Την Πάολα πρέπει να είδες που και αυτήν γνωρίζεις από Φ.109Α και Λεωνίδου 28 ισόγειο, απλώς δεν είναι πλέον ξανθιά. Εγώ την είχα μπερδέψει με την Πάολα από Μαραθώνος...
Δεν μου είπε όνομα.Η ίδια μου παρουσιάστηκε.Την είχα ξαναδει και την προηγούμενη εβδομάδα σε αυτόν τον οίκο.Μήπως Ντάνα την ανέφεραν;
Την έχω πάρει και στο δεκάρικο αλλά και στο εικοσάρικο και πάντα μου έκανε ακά.Την είχα πετύχει προσφάτως και Ιάσονος 19 ισόγειο στην 2η βάρδια. Κώλος πάντα ανακοινωνόταν ενώ γυμνό όχι, πρόσθεσε και ακα;
Φωκ. 27 ισ.: Συνάντησα την γλυκούλα ξανθούλα Χριστίνα. Μπήκε στα υπόψη, μιας και τα δωμάτια και σαλόνι ήταν γεμάτα ! ! !
Φυλ. 69 ισ.: Ένα καινούργιο τσουρκοειδές, κοντοπούτανο, αδυνατούλικο, η Ιωάννα με μαύρο μαλλάκι και άγριο προσωπάκι. Στα υπόψη.
Φυλ. 71 ισ.: Μια τσίτσιδη Αντζέλικα, που δεν μου έκανε κλικ.
Σε ποιό σπίτι, φίλε feelgoog, έγιναν όλα αυτά που γράφεις? Νάσαι καλά. Καλό βραδυ.Απο την Ρωσια με πολυ αγαπη!!! Ιβαννα το ονομα της κοπελας... πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι οτι δεν θα βρω κατι "καλο" κ στα γουστα μου, επεσα πανω της στο τελευταιο μαγαζακι που επισκευτηκα. Οταν την αντικρυσα λεω απο μεσα μου, πολυ καλο για να ειναι αληθινο.. Ψηλη, αρκετα ομορφη, με ωραιες αναλογιες, πλουσιο στηθος, ωραια κωλσρα κ καλη αυρα στο σαλονι, με χαμογελο κ πολυ καλη διαθεση. Το ενστικτο μου βαρεσε καμπανακι κ το 20ευρο αλλαξε ευκολα χερια...λιγο κατα την γνωμη μου για αυτο που ακολουθησε.
μας εφτιαξες τωρα,δηλαδη μεχρι τι ωρα δουλευει?Ξεχασα ν'αναφερω πως η συκεκριμενη κοπελα -Ιβαννα- σε αναλογιες,διαθεση,εμφανιση μου θυμισε την Αννα Σερβα της Κασσανδρας,πριν μερικα χρονια [για οσους θυμουνται].
Λοιπον η συνεχεια... η κοπελα το εχει κατα πολυ. Πολυ καλο στοματικο, υγρο κ με καλη τεχνικη, περιποιηση μετα απο προτροπη μου ολης της γυρω περιοχης με ορεξη κ χωρις δυσανασχετηση κ για πολυ ωρα. Σταματησε οταν εγω της το ζητησα. 69 με πολυ ωραιο θεαμα την κωλαρα της κ μετα απο πανω με πολυ ωραια κινηση κ συμετοχη στο φουλ. Στο ιεραποστολικο εδωσε ρεστα μιας κ ειναι η αγαπημενη της σταση απο οτι μου ειπε στα λιγα αγγλικα που μιλαει... Ελληνικα γιοκ... στο τελος πισωκολλητο με εξαιρετη κ παλι ανταποκριση κ τελειωμα στο στοματακι της οπου ηταν το κερασακι στην τουρτα. Ηταν μια πολυ ανακουφιστικη συνευρεση που με χαλαρωσε πληρως κ χαρηκα πολυ που βρηκα ενα στανταρακι ακομα... δεν ξερω αν της "βγηκε" ετσι μαζι μου αλλα πιστευω οτι ειναι καλη περιπτωση κ προστιθεται στην λιστα με τις στανταρ επιλογες μου... Καλα να περναμε συναγωνιστες!!!
Η Ιβαννα ειναι οντως παρα πολυ καλη!
..μια ωρα και κατι,πριν τελειωσει η πρωινη βαρδια.2..ρεμουνδου 21 στον οροφο Ατζελικα και Ιβαννα..πηρα τη δευτερη..ωραιο κορμι,ψηλη κοπελα ομορφη μελαχροινη,με διαθεση,ωραια στησιματα [ειδικα στα 4] και στοματικο βαθυ λαρυγκωτο..πολυ καλη συνευρεση..
καλησπερα παληκαρια πριν λιγα λεπτα βγηκα απο Ρεμουνδου21Α περασα με την καινουργια αφιξη καθαροαιμη ρωσσιδα Ιβανα πολυ καλη αριστες εντυπωσεις μου αφησε αξιζει πραγματικα
οχι φιλε δεν ειναι αυτη που λες. Ειναι μικρη σε ηλικια, η ιβαννα της διδυμου ειναι αρκετα μεγαλυτερη......μηπως προκειται για την Ιβαννα που ηταν καποτε στα τσιμπουκαδικα της Διδυμου??
Εμενα μου θυμισε την Ντεπη, μια κοπελα που δουλεψε πολυ λιγο Διδυμου 20, το καλοκαιρι που μας περασε κ την "φορτωσε" ενας Σουηδος τουριστας που την γνωρισε στο ιδρυμα κ μαλλον την ερωτευτηκε κ την πηρε Σουηδια μαζι του. Πολυ αξιολογη περιπτωση η κοπελα ειδικα την πρωτη φορα που βρεθηκαμε εκανε παπαδες στο δωματιο. Μετα δεν ξερω γιατι αλλα" μαζευτηκε" στις υπηρεσιες της, με εξαιρεση την τελευταια της ημερα στην δουλεια που μου ειπε οτι ηθελε να με αποχαιρετησει με τον καλυτερο τροπο καθως της αρεσαν μαζι μου οι συνευρεσεις γιατι τελειωνε κ αυτη. Και ετσι εγινε ενας πολυ ωραιος αποχαιρετηστηριος αγωνας που θα τον θυμαμαι οπως κ αυτην... πραγματικα πολυ ωραιος ανθρωπος κ με τρελο χιουμορ καθε φορα... μακαρι να βρηκε την τυχη της κ να ειναι καλα..Ξεχασα ν'αναφερω πως η συκεκριμενη κοπελα -Ιβαννα- σε αναλογιες,διαθεση,εμφανιση μου θυμισε την Αννα Σερβα της Κασσανδρας,πριν μερικα χρονια [για οσους θυμουνται].
Ρεμουνδου 21 πρωινη βαρδια αυτο με τις σκαλεςΣε ποιό σπίτι, φίλε feelgoog, έγιναν όλα αυτά που γράφεις? Νάσαι καλά. Καλό βραδυ.
Ευχαριστω για τα καλα λογια... χαιρομαι που περασαν κ αλλοι συναγωνιστες το ιδιο καλα με μενα...feelgood συγχαρητηρια οπως φαινεται πετυχες διάνα! προβλέπω λαικο προσκύνημα τωρα στον οικο αυτό , μιας και επιβεβαιωνουν τα γραφομενα σου τοσα αξιολογα και αξιοπιστα μελη που την δοκιμασαν επισης οπως οι Piatsas, aoratos19, megaret
Αυτή στο Λεωνίδου 28 ισόγειο την είχα πάρει πριν μια εβδομάδα τη Δευτέρα το απόγευμα και τη λένε Τζούλια....μιλαει μόνο αγγλικά και κάνει απλό πρόγραμμα....αλλά η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ που έχω δοκιμάσει ποτέ!!!! ...ότι και να έκανες έλεγε ότι πόναγε το μ.... της και τέλειωνε γιατί πέρασε η ώρα στο 4λεπτο και είχε το θράσος να ζητήσει και εξτρά χρήματα ξεκινόντας από 10ευρω στην αρχή και λέγοντάς της φυσικά όχι για τις απαξιωμένες υπηρεσίες της κατέληξε να ζητάει στο τέλος έστω ένα 2ευρω που φυσικά δεν το αποδέχτηκα με τον εκνευρισμό που μου είχε προκαλέσει....και είναι κρίμα γιατί έχει υπέροχο κορμάκι (λεπτοκαμωμένη) και ωραίο πρόσωπο και ενώ κάνει ωραίο σαλονάρισμα , στο δωμάτιο αποτελεί ΕΠΙΚΗ ΦΟΛΑ!!!! .....Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε ποικίλες περιοχές.
Ξεκίνημα απο το Μεταξουργείο
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν κοπέλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα σε απλό.
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο ήταν η Λόλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.Έχει εργαστεί και στο υπόγειο.
Στο Ιάσωνος 27 υπόγειο ήταν η Μαρία, κανονικό 10,κώλος 15.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν ένα καβλοπίπινο λεπτό,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Λεϊλά η Τουρκάλα,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο αριστερό,ήταν μία καινούρια,νοστιμούλα,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά κατσαρά ως τους ώμους,λευκό δέρμα.Απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο,κοπέλα ψηλή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών,απλό.
Αυτά τα λίγα καλά να περνάτε!