manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ξερει κανεισ τπτ ?γιατι ηταν σχεδον ολα κλειστα?η μαλλον ολα εκτοσ απο 2...
απεργία είχανε σήμερα και άνοιξαν τα περισσότερα 8 το απόγευμα και αύριο δεν θα ανοίξει κανένα για πρωινή βάρδιαξερει κανεισ τπτ ?γιατι ηταν σχεδον ολα κλειστα?η μαλλον ολα εκτοσ απο 2...
ευχαριστω...ειχα παει και ηταν ολα κλειστα,βομβαρδισμενο τοπιο!οποτε απο πεμπτη...απεργία είχανε σήμερα και άνοιξαν τα περισσότερα 8 το απόγευμα και αύριο δεν θα ανοίξει κανένα για πρωινή βάρδια
απο ότι φένεται πέμπτηευχαριστω...ειχα παει και ηταν ολα κλειστα,βομβαρδισμενο τοπιο!οποτε απο πεμπτη...
Συνάδελφε ereunitikos , συγχαρητήρια για την ενημέρωση ,από τα λεγομενά σου πρέπει να κατέθεσες στο σπιτάκι της ΔΙΔΥΜΟΥ 8Β το κάτω δηλ.όπου είναι η Πωλίνα γιατί στο 8Α , το επάνω ,είναι η 50χρονη θεία Μαρία με τα κοτσιδάκια , που κολάει μερικά ακόμη ένσημα λίγο πριν τη συνταξή της. :S
που ηταν ξερεις?μιλαω εγω για 10 χρονια πριν....ειναι αληθεια φιλε μου...αλλα, παροτι ο χωρος δεν εχει καποια χρηση εδω και πολυ καιρο,δεν υπαρχει κατι νεοτερο...
το ξερω δεν πειτουργει εδω και χρονια,απλως το σπιτι παραμενει ως εχει...ειναι ακριβως πισω απο το νοσοκομειο,ακριβη διευθυνση δεν θυμαμαι μπορω ομωςσ ευκολα να την βρω...παντως παραμενει ανενεργο περιπου οσα χρονια ειπεσ...που ηταν ξερεις?μιλαω εγω για 10 χρονια πριν....
Δε λέει και πολλά η Εμμανουέλα που παίζει και Παρασίου αυτό τον καιρό. Σχετικό σχόλιό μου απ' το αδελφό thread για στούντιο:Στο Αχαρνών 106 η Εμμανουέλα.. δεν ξέρω τι παίζει με αυτή αλλά σε εμφάνιση αυτό το ξανθό πορνίδιο είναι σαν την μπάρμπυ με ωραία στητά βυζιά.
για βρες διευθυνση και πες μουτο ξερω δεν πειτουργει εδω και χρονια,απλως το σπιτι παραμενει ως εχει...ειναι ακριβως πισω απο το νοσοκομειο,ακριβη διευθυνση δεν θυμαμαι μπορω ομωςσ ευκολα να την βρω...παντως παραμενει ανενεργο περιπου οσα χρονια ειπεσ...
δεν ξερω αν εχει καποια σχεση,καθς δεν γνωριζω τι παιζει στα ιλισαι οπως επισης δεν ξερω αν εχει καποια σχεση καθως εχει κλεισαι πολλα χρονια,και τωρα ...οσο γιαι την διευθυνση,δεν μπορω να πω ακριβως καθως τωρα πια δε ειναι οποτε και μπορει να εχουμε παρεξηγησεις...παντωςσ ειναι καπου πισω απο το νοσοκομειο,οποτε αν το ξερες απο παλλια θα το καταλαβεις αν περασεις τωρα...για βρες διευθυνση και πες μου
ειχε καμια σχεση με ενα αλλο που ηταν προσφατα στα ιλισια?
Tη πηρα κι εγω σημερα αυτην το μεσημερι,μελαχροινη 1,68 περιπου,πολυ καλη,ανεκτικη σε χαδια παντου και στο γατακι,στασεις αυτη απο πανω,μετα πλαγια και μετα πισωκολλητο..πραγματικα συστηνεται ανεπιφυλακτα..Τελος,φυλης 71 πανω,μπαρμπαρα απο τσεχια,καινουργια,ισως να μη
γεμιζει το ματι σε πρωτη φαση,ομως,καταπληκτικο στηθος,πολυ σεξι σωμα,φιλια,χαδια και ωραιο σεξ,πραγματικα μου θυμισε κατι απο παλιες καλες μερες του 71 πανω,και
ηταν ακριβως πισω απο το ιπποκρατειο και πρεπει να ηταν εκει που ειναι μια μονοκατοικια κλειστη απλα αν περασεις και το επιβεβαιωσεις πες οδοδεν ξερω αν εχει καποια σχεση,καθς δεν γνωριζω τι παιζει στα ιλισαι οπως επισης δεν ξερω αν εχει καποια σχεση καθως εχει κλεισαι πολλα χρονια,και τωρα ...οσο γιαι την διευθυνση,δεν μπορω να πω ακριβως καθως τωρα πια δε ειναι οποτε και μπορει να εχουμε παρεξηγησεις...παντωςσ ειναι καπου πισω απο το νοσοκομειο,οποτε αν το ξερες απο παλλια θα το καταλαβεις αν περασεις τωρα...