Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (21 μέλη και 286 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Tη πηρα κι εγω σημερα αυτην το μεσημερι,μελαχροινη 1,68 περιπου,πολυ καλη,ανεκτικη σε χαδια παντου και στο γατακι,στασεις αυτη απο πανω,μετα πλαγια και μετα πισωκολλητο..πραγματικα συστηνεται ανεπιφυλακτα..

Ωραία & ενθαρρυντικά τα νέα σας ...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Γειά σας συναθλητές,

Μετά από επίσκεψή μου στο 59 πάνω σας αναφέρω επίσημα την επιστροφή της (μι)Νέλλης από Σλοβενία, πρώην 71 πάνω. Έκανε και 2 τατουάζ, γνωστό GFE και ωραία στητά βυζάκια!

Αυτά, και καλό καλοκαίρι...
Aκριβως αυτη η κοπελα ειναι η μελινα η΄' μυριαμ η΄'νελλη(το πρωτο της ονομα οταν ηταν στο 71 πανω)που ορισμενοι συναγωνιστες την μπερδευανε με τη μιλενα με την οποια δουλευανε
μαζι στο 71  ;)
πως λεμε ο μπαμπης ο σουγιας,η' μικες η'κουτσος η΄'μικρος η΄τρελος η'λωλος και ουτω καθεξης

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Ρεμούνδου 21 ήταν η Ντενίζα με την οποία ακούγωντας όλους αυτούς τους διθυράμβους τόσο καιρό είπα να μπω για πρώτη φορά.Μια απορία άσχετη.. η ηλικία της πόσο είναι?..Επειδή μου είπε ότι ήταν 27.. τεσπα.. Μικρή σημασία έχει αφού η Τσέχα αυτή δασκάλα του έρωτα μου έκανε ένα αξέχαστο μάθημα.Μπάλες μέσα,παίξιμο με μουνόχειλα(είναι μεγάααλα) και άψογη συμπεριφορά.Έχανα τόσο καιρό που δεν πήγαινα...
Ελα ρε Γκανγκ πιτσιλισες ντενιζακι? Ωραια εμπειρια. Δεν νομιζω βεβαια να παρεις καμια προαγωγη, κανενα αστερι ξερεις εσυ.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ελα ρε Γκανγκ πιτσιλισες ντενιζακι? Ωραια εμπειρια. Δεν νομιζω βεβαια να παρεις καμια προαγωγη, κανενα αστερι ξερεις εσυ.
κι άλλο αστέρι?.. θα γίνει το προφίλ μου σαν τη σημαία των ΗΠΑ!χεχε

θα τα πούμε σύντομα για νέες πορνοπεριπέτειες χύστη!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σήμερα 26/06/2008 ώρα κατά τις 20:00 περίπου στο
Φυλής 40, η Αλίνα η 'άβγαλτη' στενή κουλουρτζού.
Της το ξαναπήρα το κουλουράκι  :boobies:
Δείτε παλιότερη κριτική μου γι΄αυτήν στο Φ40.
Με στοργή και προδέρμ στο μουνάκι της περνάτε καλά,
χαλαρώστε την και καβλώστε την αλλιώς τεντώνει τα
ποδαράκια της το καημενούλι πονάει....αααχ  :grin:

Αμαν αυτη η αλινα μονο βραδυ δουλευει γαμω το κερατο μου?Εχω παει 100 φορες και συνεχεια την λαρισσα πετυχαινω!!!Αντε διαολε και θελω να φαω κουλουρι!!!Νυστικος τοσες μερες δεν θα αντεξω για πολυ θα μπω σε καμια τουβλοτρυπα!!!

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
στην Αλκαμένους 117 δίνει καμία κουλούρι;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Πρωινή Ενημέρωση για Φυλής 28/06/2008 περίπου 11:30.
Έχω δύο αναφορές να κάνω μια δυσάρεστη και μια ευχάριστη.

1.Φυλής 134 (υπόγειο) πήγα για την Ρενάτα  :boobies:
  αλλά η Τσατσά μου είπε οτι το μωράκι σταμάτησε για πάντα.
  Επειδή οι τσατσάδες μπορεί να λένε και μπαρούφες, αν
  κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι ή την πετύχει πουθενά
  ας ενημερώσει. Μπορεί γενικά να ήταν ένα πανέμορφο
  κομοδινάκι, αλλά τώρα τελευταία είχαμε ταιριάξει στο σέξ,
  και μάλιστα πολύ, γμτ, και το έχασα το μωράκι.  :tickedoff:
2.Φυλής 92, μετά από το συναισθηματικό πακέτο που έφαγα
  αφού έχασα το Ρενατάκι, έπρεπε κάπου να βρώ να 'πνίξω' 
  :boobies: τον πόνο μου. Και μου έτυχε η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, μιλάω
  βέβαια για την Αλεξάνδρα, μωρό με 0% λιπαρά (όπως μου
  αρέσουν τα μωρά δηλαδή) κοντοπούτανο με κάβλα κορμί αλλά
  μέτρια φατσούλα. Ένα θα σας πώ, την πήρα δύο φορές και με
  'έξτρα' 69 :boobies: Θα σας πώ και κάτι άλλο, της αρέσει
  να την γλύφουν και είναι πολύ καβλιάρα.  :rockon:
  Μιλάμε για περιποίηση που μου έκανε, υπόδειγμα όπως θα
  έπρεπε να μας περιποιούνται στα Studios.
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ: Η Αλεξάνδρα του Φ92, μου είπε οτι δουλεύει
  απογεύματα εκτός από Παρασκευές. Πάντως σήμερα
  την πέτυχα πρωί.

Αυτά από μένα κι αν κανείς βρεί το Ρενατάκι ας μου πεί,
γιατί η πορνιάρικη καρδιά μου έχει ραγίσει στα δύο τώρα.
...Αχχχ, ΡΕΝΑΤΑΑΑ...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα πεινασμενος παλι για κουλουρι πηγα Φυλης 40 και παλι ηταν η Λαρισα.Ελεος ξενερωσα καργα!!!Καλο μωρο δεν λεω, με 20Ευρο.Αλλα για αλλα πηγαινα.
Ξενερωμενος πηγα Φυλης 66Δ ηταν μια κοντουλα αδυνατουλα με σχεδον ανυπαρκτο βυζι 20Ευρο και εδω.
Φυλης 59 ψηλη ξανθια με καλο σωμα και προσωπο,20Ευρο.Δεν μου εκανε κλικ ομως οποτε την εκανα.
Φυλης 80 τρελη αναμονη(αυτο ειναι καλο γιαυτον που ειναι μεσα γιατι κανει τη δουλεια του χωρις βιασυνες αλλα αυτοι που περιμενουν εξω δεινοπαθουν!!)Βγαινει μια καλη γκομενιτσα με καλο σωμα 20Ευρο ουτε εδω περασα :P
Λεω κουλουρι σημερα δεν τρωω οποτε ας παει στο πιπινακι που μου αρεσει πολυ.Φυλής 67 η μονικα απο την βουλγαρια.Σωμα τουμπανο αλλα κοντουλα.Ωραιο βυζακι και ενα προσωπο απιστευτο.Εχει ενα βλεμα η ατιμη οταν σε κοιταει, σε στελνει και σε γυριζει κανονικα!!!20Ευρο.

Με βλεπω να πεθαινω απο την πεινα....ενα καλο κουλουρι ρε παιδια!!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σημερα πεινασμενος παλι για κουλουρι πηγα Φυλης 40 και παλι ηταν η Λαρισα.Ελεος ξενερωσα καργα!!!Καλο μωρο δεν λεω, με 20Ευρο.Αλλα για αλλα πηγαινα.
Ξενερωμενος πηγα Φυλης 66Δ ηταν μια κοντουλα αδυνατουλα με σχεδον ανυπαρκτο βυζι 20Ευρο και εδω.
Φυλης 59 ψηλη ξανθια με καλο σωμα και προσωπο,20Ευρο.Δεν μου εκανε κλικ ομως οποτε την εκανα.
Φυλης 80 τρελη αναμονη(αυτο ειναι καλο γιαυτον που ειναι μεσα γιατι κανει τη δουλεια του χωρις βιασυνες αλλα αυτοι που περιμενουν εξω δεινοπαθουν!!)Βγαινει μια καλη γκομενιτσα με καλο σωμα 20Ευρο ουτε εδω περασα :P
Λεω κουλουρι σημερα δεν τρωω οποτε ας παει στο πιπινακι που μου αρεσει πολυ.Φυλής 67 η μονικα απο την βουλγαρια.Σωμα τουμπανο αλλα κοντουλα.Ωραιο βυζακι και ενα προσωπο απιστευτο.Εχει ενα βλεμα η ατιμη οταν σε κοιταει, σε στελνει και σε γυριζει κανονικα!!!20Ευρο.

Με βλεπω να πεθαινω απο την πεινα....ενα καλο κουλουρι ρε παιδια!!!

Αγαπητέ συναγωνιστή, μπορείς να περιγράψεις το μωρό στο Φ80;
ήταν μελαχρινή/ξανθιά/καστανή;
με λευκό/μαυρισμένο δέρμα;
ήταν κοντούλα/ψηλή;

Ρωτάω μήπως ήταν η Ρενάτα στο Φ80 το πρωί κι εγώ την έψαχνα αλλού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης, αφού στο Φ40 ήταν η Λαρίσσα το πρωί, αν μπορείς έλεγξε το
απόγευμα για να βρείς την Αλίνα την κουλουρτζού  :boobies:
Εγώ δύο φορές που της έφαγα το κουλούρι απόγευμα ήταν  :grin:

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ συναγωνιστή, μπορείς να περιγράψεις το μωρό στο Φ80;
ήταν μελαχρινή/ξανθιά/καστανή;
με λευκό/μαυρισμένο δέρμα;
ήταν κοντούλα/ψηλή;

Ρωτάω μήπως ήταν η Ρενάτα στο Φ80 το πρωί κι εγώ την έψαχνα αλλού.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης, αφού στο Φ40 ήταν η Λαρίσσα το πρωί, αν μπορείς έλεγξε το
απόγευμα για να βρείς την Αλίνα την κουλουρτζού  :boobies:
Εγώ δύο φορές που της έφαγα το κουλούρι απόγευμα ήταν  :grin:

Αν θυμαμαι καλα ειναι καστανη μετριου υψους και μες στα σκοταδια εκει μεσα φαινοτανε καπως μαυρισμενη αλλα οχι πολυ.Η μαλακια ειναι οτι απογευματα δεν μπορω να πηγαινω αυτη την εποχη.Αν καταφερω να ξεμπερδεψω σε καμια βδομαδα θα παω.Ελπιζω μεχρι τοτε να υπαρχει ακομα η αλινα.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Απογευματινή μίνι ενημέρωση, 28/06/2008 19:00,
τελικά σήμανα λάθος συναγερμό το πρωί.
Βρήκα το Ρενατάκι στο Φυλής 80
και πλέον μάλλον θα είναι μόνο απογευματινή στο Φυλής 80.

Υ.Γ. Τελικά αυτές οι τσατσάδες είναι πολύ κουφάλες, ακούς η πρωινή
να μου λέει μαλακίες οτι το μωρό σταμάτησε.  :tickedoff:

Επισκέπτης
Ενημέρωσις ολίγον καθυστερημένη (αναφέρεται εις την νύκταν της Παρασκευής 27/06)

Αγαθουπόλεως 54 δεξιά κλειστόν. Αστυνομικοί εις μιαν πάροδον όπου κατά τους ερωτηθέντας περιοίκους αντηλλάγησαν πυροβολισμοί μεταξύ Αλβανών προ ολίγου.

Περγάμου 27Β εντυπωσιακή μελαγχροινή νέα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά, υψηλή, με ωραίον στήθος.

Αλκαμένους 117 ο γνωστός Φιλλανδικός ίππος έλξεως με το παρωνύμιον Τζούλια.

Αλκαμένους 113 κλειστόν.

Ρεμούνδου 21 μαύρη με ωραίας καμπύλας. Ο βίος είναι πολλάκις τραχύς, ωστόσο δεν απεφασίσαμεν να τον εγκαταλείψωμεν.

Ρεμούνδου 20 η Γερμανίς Κίκι με υπερβολικά βαθύχροον επιδερμίδα (εκ του "σολάριουμ"). Υπηρεσία με ύφος εγώ-κρατώ-αυτήν-την-κοινωνία. Κατάθεσις. Λαμβάνει την βάσιν, αλλά μέχρι εκεί.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Μεσημερι στη φυλης,σημερα
ρεμουνδου 21 η καιτη η λεπτουλα του φ71 κατω
ρεμουνδου 20 κικη η γερμανιδα
αγ πετρου η ελενα που στον πιανει η' μαλλον που τον επιανε
εχει σοβαρεψει τωρα
φυλης 134 ενα μελαγχροινο πολυ γλυκο και ενδιαφερον αλλα δεν
μπηκα,ηθελα κατι πιο δυνατο
φυλης 134 το μεσαιο η μαρια ξανθια,στανταρ εκει τωρα τελευταια
φ 134 πανω η ντιανα η'καπως ετσι ,δουλευε συχνα στο  65 κατω
επισης σταθερα τις τελευταιες μερες
φ 80 η στελλα ισχυει το ιδιο για το σπιτι αυτο,μικρο καστανο
γλυκο μελαγχολικο,οχι νομιζω για αυτη τη δουλεια ως φυσιογνωμια
φ59 πανω η νινα μελαγχροινο νταρντανομωρο με μεγαλο στηθος
,την ειχα δει και αγ πετρου πρωι προσφατα,
φ59 κατω η μυριαμ η' νελλη η' μελινα η'σουγιας η΄' λουλας,η΄..
ωραια και καλη κοπελα,σταθερη αξια
φ 67 νομιζω μονικα τ ονομα της την εχω ξαναδει εκει,λεπτο ξανθο
φ71 η μπαρμπαρα ,εχω γραψει πριν λιγες μερες,ελπιζω να μη χαλασει
φ71 κατω η ναταλι με τιγρε εσωρουχα,ξανθια αιμοβορα,οχι για τα γουστα μου,τελος
φυλης 92 υπογειο η αναστασια ξανθια σγουρομαλλα mlf με καμηλο
παρδαλε φορεμα

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Μολις γυρισα απο την Red Light District των Αθηνων και αναφερω.....

Φ.40 Ενα γκομενακι....που στην αρχη ψηθηκα να μπω.... τσιμπουκακι,κωλαρακι και 69 ... ψιλοκαλο εμφανισιακα....βεβαια αν δεν ακουγα αυτα θα εφευγα με τη μια.....για καλη μου τυχη ( ? ) εβγαινε ενα παλικαρι εξω απο το δωματιο και λεω κατσε να παω εξω να τον ρωτησω πριν μπω... ο συναγωνιστης μου ειπε "Φιλε φυγε με τη πατσαβουρα" και αυτο εκανα...

Συνεχισα με φ.80 που εμφανιστικε η ρενατα αλλα μαλλον χωρις διαθεση και εφυγα
Αγκυρας 1 ειδα την ευα ... καυλα αλλα δεν μου εκανε αυτο το δεξι κλικ σημερα και εφυγα
Φ82 ενα αβγαλτο ...... με τιποτα δεν εμπαινα ....αχαρο τελειος
Φ.86 ενα τινακι μες το ναζι και την καυλα με φανταστικο κωλαρακι αλλα κατι μου ελεγε οχι και εφυγα..
απεναντι φ.71 στο κατω μια πατσαβουρα
φ.69 το πανω βγηκε η τσατσα η ευα με τη κοπελα .... που δεν ειδα τη κοπελα γιατι ειδα σωληναριο κρεμας στα χερια της και εξαφανιστικα.....
φ.69 κατω μια αδιαφορη (παιζει και γυφτακι εξ'ρουμανιας που εκανε και 69 αλλα εφυγα.
φ.92 μονικα την ειπε ... πατσαβουρη θα ελεγα....μελαχροινη και χοντρη..με 69 και σεξ σοου ( ? )!
πιπινου 54 ετσι απο περιεργια πηγα να δω ... και βγηκε ενα ξωτικο ... αντρας στη μεταλαξη επανω αλλα αποτυχημενη τελειος μεταλαξη...ουστ εξαφανιστικα.
Φ.99 η αφροδιτη απο τα παλια..... καλο θα ελεγα ....αλλα και πολυ ανορεξατη....τουλαχιστον ετσι εδειξε !
τελος εκει που ειμουν απογοητευμενος και πηγαινα να φυγω...πηρε το μπουρδελιαρικο κοκκινο ματι μου το σπιτακι στη μονης προδρομου 16 αν θυμαμαι καλατο νουμερο.....απεναντι απο φ.71 στο στενακι στο υπογειο...μπαινω μεσα και ειναι αδειο.... εμφανιζεται ενα ξανθο...δεν θα μπορουσες να εντυποσιαστεις αλλα μεσα μου ολα χτυπησαν κοκκινο....το βλεμμα μου καρφωθηκε πανω της και ηθελα να την φαω !!! το 20αρικο βγηκε μονο του απο τη τσεπη και χωθηκα στο δωματιο....λεω και στη τσατσα ας ερθει σε 5 λεπτα η κοπελα να κανω ενα τσιγαρο που θελω γιατι με τοσες βολτες δεν μπορεσα....
Μετα απο 5 λεπτα ερχεται ο ξανθος αγγελος που ακουει στο ονομα χριστινα !! Αυτη καπου πρεπει να την εχω ξαναπαρει αλλα δεν θυμαμαι που.....ματαρες.....πολυ ωραιο βυζακι......και πολυ σεξυ ! η χριστινα λοιπον με εβαλε κατω και με εγλυφε με ιδιαιτερη μαεστρια....απο τις ρωγες μεχρι το κονταρι !! ( οχι μπαλες )
μυριζε υπεροχα και ηταν αυτο που ηθελα .... στη συνεχεια ανεβηκε απο πανω....μετα απο 5 λεπτα μου ζητησε πολυ ευγενικα να αλλαξουμε καθοτι τελειονε η βαρδια και ηταν κουρασμενη...γυρισαμε ιεραποστολικα....που τα ποδια της μια στους ομους μου και μια γυρω απο τη πλατη να με σφιγγουν σαν βοας πηγαν να με ξεζουμισουν.....στο τελος την γυρισα και πισω κολλητα που αντεξε σε πολυ δυνατο σφυροκοπημα και μετα απο αυτο αφου τελειοσα και ειμουν με το χαμογελο στα χειλη.....μου τον στραγγιξε μεσα της με τα περιεργα κουνηματα της και τις συσφηξεις !!.....
Δεν το συζητας πως ηταν φανταστικη και αλλη φορα θα πηγαινω καρφωτος εκει χωρις καν να ψαχνω αλλου. βεβαια υπηρξε και πολυ χημεια και φυσικα ειχα κανει το μπανακι μου και ειμουν καθαρος και αρωματισμενος πριν παω εκει.

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χθες το μεσημέρι (πρωινή βάρδια) πέρασα από Αλκιβιάδου 16Α για να ελέγξω για μία Ναταλί, που είπε κάποιος συμπουρδελιάρης θετικά λόγια. Δεν ήταν αυτή, αλλά μία Αννίτα, που παίζει στο Διδίμου 18Α (το πάνω), που δίνει κουλούρι. Λίγο ο χρόνος που με πίεζε, λίγο ο τσάτσος, πολύ το κουλούρι, μπήκα. Και δεν το μετάνιωσα. Χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο, δε μου ζάλισε τα αρ@@.. και γενικώς πέρασα καλά. Στα αρνητικά η πάρα πολύ κρέμα που έβαλε. Παίζει κάθε απόγευμα στη Διδίμου. Θα είναι και σήμερα το πρωί στο Αλκιβιάδου 16Α.

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να αναφέρω δυο εκπληκτικά κορμιά (ιδίως κολαράκια) που συνάντησα την παρασκευή το μεσημεράκι. Και τα δύο μελαχροινα ψηλά με απίστευτα (επαναλαμβάνω) κολαρακια
Λοιπό φυλής 84Β (επάνω, αντί ρόζας) και φ. 67. Αυτό στο 84 το ξαναπέτυχα σάββατο αλλά δεν το πρόλαβα, άλλαζε. Έχει κανείς κάποια δεδομένα??

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερα μεσημερι στη φυλης
φυλης 134 πανω η ντιανα ,ειναι αρκετες μερες εκει,παλια στο 65
φ134 μεσαιο μαρια ξανθια ,το ιδιο
φ134 υπογειο αδιαφορο κοντοπουτανπο
φ 65 πανω η αντελα ζηλια η'σμαρουλα γιουλη μικρη,αθωα φατσα,δεν κανει νομιζω για τη δουλεια
φ65 κατω αντζελα η'αντζελινα
φ67 μονικα,ωραιο ξανθο με λεπτο σωμα,δεν το εχω παρει αλλα εχω αμφιβολιες για μεσα
φ69 πανω η χριστινα
φ71 η μπαρμπαρα
φ71 κατω καινουργια παρουσια,η τατιανα σχετκα ψιλη,καλο στηθος
αλλα χανει λιγο στα ποδια
φ80 η στελλα,για μικρους σε ηλικια ισως να  ταιριαζει,baby face
φ84 γεματουλα καστανη αλλα καλη
φ84 πανω ρουμανακι μελαγχροινο,συναγωνιστης μου ειπε μαπα το καρπουζι
φ 86 η ξανθια γνωστη σοφια θα ειναι εκει
φωκαιας 17 κατω αδυνατο λεπτο μελαγχροινο,σαν γυφτακι
φωκαιας 17 πανω ισμηνη,σγουρομαλλα ,καλο σωματακι,μαπα μεσα
φωκαιας 19 καταξανθη κοπελα αλλα λιγο αδιαφορη
φωκαις 25 η πανεμορφη και πανυψηλη βικτωρια
φωκαιας υπογειο η κλαρα
αγ πετρου η αντρεα,ετσι τη λενε τωρα,οχι νινα,ηταν και στο 71 πανω,μελαγχροινη,μεγαλο στηθος
ρεμουνδου 20 καμελια
ρεμουνδου 21 η καιτη του 71
ρεμουνδου 21 πανω,εδω ειχαμε το καλο της ημερας,η συλβια μαυρη πολυ σεξι,ηρθε πανω μου,καθισε ,μου λεγε να περασουμε μεσα,αρχισανε τα μπαλαμουτιασματα,φιλια στο λαιμο και ξαφνικα
μου ξεκουμπωνει τη βερμουδα,στο σαλονι ολα αυτα μου τον πιανει και αρχιζει να μου τον χαιδευει,λιγο ακομα και θα εκσπερματωνα δεκα κουταλιες της σουπας
περγαμου 1 η μονικα ωραια μελαγχροινη αλλα εχω δει και πακιστανους μεσα
διδυμου 18 η αντριαννα
διδυμου 18 αννιτα,σαν να βλεπεις μια ωριμη νοικοκυρα ν απλωνει μπουγαδα,25 ευρω το πρωκτικο,εχει και ακαποτο στα 20
διδυμου 8 μαριλια,καλο κομματακι,ακουγα και μικρες κραυγουλες απ το σαλονι στα συν
διδυμου 8 πανω η αλικη στο ναυτικο,α' συγγνωμη,το μαρακι με τις κοτσιδες
φυλης 84 πανω η αννα,ρωσιδα ,καταθεση,για τους χαρμανηδες πολυ καλλη επιλογη,μαυρισμενο κορμι,κοντο μαλλι,γυναικα,οχι κοριτσακι,καλα περασα,τελος
αχαρνων 106 η ξανθια και μαυρισμενη αλινα  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom