Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (14 μέλη και 238 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σωρεία Ενημερώσεων και live κιόλας, RESPECT παίδες!!!

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

βόλτα(00.20-01.10) στην 3η βάρδια , Φωκαίας και Φυλής "κεντρικά"

Τσάρκα σε Μεταξουργείο - Φυλής/Φωκαίας 2η βάρδια με beverlys και συνάντηση με Πατριάρχη/Άγιο Παντελεήμων  πρόεδρο sotirof / Γκουσγκούνης...Άρχοντας69!

Μεταξουργειο 2η βαρδυα , βολτα(21.20-22.20) Κολωνου και "Σοβιετικα"

Τωρα το πρωι στη φωκαιας

jvas1968

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
"Σωρεία Ενημερώσεων και live κιόλας, RESPECT παίδες!!!"

συμφωνώ και επαυξάνω !!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

eric ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σε προηγούμενη σελίδα!!!  :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.20-01.10) στην 3η βάρδια , Φωκαίας και Φυλής "κεντρικά"

Φωκαίας 9 αριστερά Βανέσα η γλυκιά πιτσιρίκα μελαχρινή λεπτή ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και Κική μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με κώλο
στο φωκαιας 24 η ναταλια δουλευει σταθερα τριτη βαρδια?αυριο βραδυ ελεγα να την επισκεφτω γιαυτο
όχι δεν δουλεύει κάθε μέρα

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Σήμερα μπηκα Φυλης στην Λαουρα με τις βυζαρες.
Ειχα διαβασει απο συναγωνιστες τις διαφορες κακες κριτικες που της δίναν.
Αλλα οτι θα μου μιλαει οση ωρα ήμουν στο δωμάτιο στον πληθυντικό δεν θα το φανταζόμουν ποτε .
Ξενερωσα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αλλα οτι θα μου μιλαει οση ωρα ήμουν στο δωμάτιο στον πληθυντικό δεν θα το φανταζόμουν ποτε .
Ξενερωσα.
Είσθε κι εσείς μπάρμπας;

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
η ανκα που επαιζε μεχρι πριν απο λιγο καιρο φωκαιας 25 παιζει ακομα ?? η κοντη ρουμανα πιτσιρικα με καρε

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πέρασμα πριν από λίγο από Φυλής.
Μπήκα σε ελάχιστα λόγω βιασύνης, μπας και πετύχω τα καινούργια πλασματάκια που έχετε αναφερθεί.
Δεν τα πέτυχα όλα, αλλά ας δούμε τι είδα:

Φωκ. 19: η Αντριάννα
Φωκ. 25 1ος: ένα γλυκό πιπινάκι η Άννα, δεν το έχω ξαναδεί
Φωκ. 27 1ος: μια ξανθια κοντούλα με λίγες καμπύλες.
Φυλ. 86 1ος: κλειστό
Φυλ. 84 1ος: η Μαρία η ξανθιά με το φουλ
Φυλ. 69 ισ.: η Λάουρα, ένα χαμογελαστό στειλιάρι. Εδοκιμάσθει με πολύ καλές εντυπώσεις. Άνεση χρόνου, χαμογελαστή, πίπα άνευ & χωρίς χέρι, ωραίο στήθος με ρογίτσες σαν κουμπότρυπες.

Αυτά τα ολίγα.

Επισκέπτης
Πέρασμα πριν από λίγο από Φυλής.
Μπήκα σε ελάχιστα λόγω βιασύνης, μπας και πετύχω τα καινούργια πλασματάκια που έχετε αναφερθεί.
Δεν τα πέτυχα όλα, αλλά ας δούμε τι είδα:

Φωκ. 19: η Αντριάννα
Φωκ. 25 1ος: ένα γλυκό πιπινάκι η Άννα, δεν το έχω ξαναδεί
Φωκ. 27 1ος: μια ξανθια κοντούλα με λίγες καμπύλες.
Φυλ. 86 1ος: κλειστό
Φυλ. 84 1ος: η Μαρία η ξανθιά με το φουλ
Φυλ. 69 ισ.: η Λάουρα, ένα χαμογελαστό στειλιάρι. Εδοκιμάσθει με πολύ καλές εντυπώσεις. Άνεση χρόνου, χαμογελαστή, πίπα άνευ & χωρίς χέρι, ωραίο στήθος με ρογίτσες σαν κουμπότρυπες.

Αυτά τα ολίγα.

Στο Φωκαίας 19 είδες την μελαχροινή δίμετρη Αντωνία.

Στο Φωκαίας 25 είδες την Γιουλιάννα.

Στο Φωκαίας 27 στον όροφο είδες την μικρή ξανθιά Μέγκυ που πήρε κιλάκια από τότε που δούλευε στα Φυλής 84 και 86.

Την δοκίμασε έμπειρος συναγωνιστής και έμεινε ικανοποιημένος-ρε μήπως και βελτιώθηκε απ'ότι παλιά;;;
(Παρεμπιπτόντως,υπηρεσία ήταν η γλυκύτατη γηραιά Ελληνίδα κυρία Βάσω που όποτε έχω μπει με κοπέλα που δουλεύει μαζί της έχω ξεχάσει πόρτες, χτυπήματα, φωνές και χρόνο...

Επισκέπτης
η ανκα που επαιζε μεχρι πριν απο λιγο καιρο φωκαιας 25 παιζει ακομα ?? η κοντη ρουμανα πιτσιρικα με καρε

Παιδιά αν είναι τις ενημερώσεις μόνοι μας να τις γράφουμε και μόνοι μας να τις διαβάζουμε να το κόψουμε καλύτερα...

Στην χθεσινή του ενημέρωση ο  n.smirni 76 αναφέρει ότι την είδε την Άνκα, στην τρίτη βάρδια, στο Φωκαίας 27 στον όροφο.

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
86 όροφος: Η μελαχροινή μουνάρα πιτσιρίκα Λαβίνια, με το πολύ μακρύ μαλλί, το ωραίο προσωπάκι, λεπτό αλλά όχι στεγνό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο μικρό κώλο.
Αυτή είναι που έχει τατού μια πεταλοδίτσα-όχι η Κορίνα που ρώτησε κάποιος.
thx castel

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Παιδιά αν είναι τις ενημερώσεις μόνοι μας να τις γράφουμε και μόνοι μας να τις διαβάζουμε να το κόψουμε καλύτερα...

Στην χθεσινή του ενημέρωση ο  n.smirni 76 αναφέρει ότι την είδε την Άνκα, στην τρίτη βάρδια, στο Φωκαίας 27 στον όροφο.
σορυ φιλος μη βαρας δε το προσεξα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Στουντιοκόριτσο στο Μεταξουργείο, στην βάρδια που άρχισε πριν από μισή ώρα:

Στο μαγαζί της Κολωνού 27α, δουλεύει η μελαχροινή στουντιακή μικρούλα Αγάπη που την Δευτέρα το βράδυ, γύρω στις 10:30, την είδα να δουλεύει στο Κασάνδρας 4α.

Περιγραφή:Είναι κοντή, με ελαφρώς τραχύ αλλά όχι αδιάφορο πρόσωπο,έχει αδύνατο σώμα, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι και ένα τατού στη μέση πάνω από τον κώλο.

Έχει και κάνει απλό πρόγραμμα-σε αντίθεση με την Κασάνδρας.

:cool2: :dancing:

Επισκέπτης

Στο μαγαζί της Κολωνού 27α, δουλεύει η μελαχροινή στουντιακή μικρούλα Αγάπη που την Δευτέρα το βράδυ, γύρω στις 10:30, την είδα να δουλεύει στο Κασάνδρας 4α.

Περιγραφή:Είναι κοντή, με ελαφρώς τραχύ αλλά όχι αδιάφορο πρόσωπο,έχει αδύνατο σώμα, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι και ένα τατού στη μέση πάνω από τον κώλο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Ξενερωσα.

Φίλε την επόμενη φορά που θα περάσεις πες της ότι θα ήθελες μια τρισάθλια χειρόπιπα κι ένα ξενέρωτο γαμήσι  :2funny: :2funny:κι αν σου πει τι ειναι αυτά που λες θύμισέ της την τελευταία σας φορά ;) ;) :rockon: :rockon: :grin: :grin:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ωραία ανακάλυψη,με παραπάνω €...κάνει εξτραδάκια στο δωμάτιο?  :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom