Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 400 άτομα (45 μέλη και 355 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παρασκευη η σαββατο κατα τις 10 το βραδυ θα γινει καταδρομικη επιχειριση στο Μεταξουργειο μαζι με εναν φιλαρακο.Πριν χρονια υπηρχε μια κοπελα σαν ψιλοτσιγγανομαυριδερη...μαυρο η καστανο μαλλι και ηταν πραγματικα κοντη αλλα απιστευτα αδυνατη και παιχνιδιαρα.Να την πετας στον αερα,να κανει τουμπα και να ξαναπεφτει πανω στο καβλι σου.Νομιζω πως λεγοταν Φωτεινη.Δεν νομιζω να δουλευει πια.Τιποτα αναλογης σωματοδομης υπαρχει?

Πού τη θυμήθηκες την Φωτεινή ρε τύπε;;;

Σ'αυτό που θέλεις και περιγράφεις υπάρχει αλλά η ώρα που λες είναι περίεργη με την έννοια ότι (πάνω-κάτω)στις 11 γίνεται αλλαγή βάρδιας οπότε μπλέκουν οι κοπέλες.

Κάνε τη βόλτα σου, τσεκάρισε και θα δεις τι παίζει και τι υπάρχει.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Πού τη θυμήθηκες την Φωτεινή ρε τύπε;;;

Σ'αυτό που θέλεις και περιγράφεις υπάρχει αλλά η ώρα που λες είναι περίεργη με την έννοια ότι (πάνω-κάτω)στις 11 γίνεται αλλαγή βάρδιας οπότε μπλέκουν οι κοπέλες.

Κάνε τη βόλτα σου, τσεκάρισε και θα δεις τι παίζει και τι υπάρχει.

Πολυ τη γουσταρα στο δωματιο ρε φιλε! Τι τελειωματα ειχα κανει στο προσωπο και στο ανυπαρκτο στηθος!
Unfortunately δεν παιζει τιποτα εκεινη την ωρα.Ξεποδαριαστηκα αλλα δεν βρηκα καποια εστω στο στυλ της.
Αν παιζει τιποτα σε αλλη ωρα...να δωσω διαταγη να αλλαξει ωρα η επιχειρηση!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.735
Πόντοι
46.232
Μεταξουργειο 2η βαρδυα , βολτα(21.20-22.20) Κολωνου και "Σοβιετικα"

Κολωνου 53 Σιμονα καστανη κατσαρομαλλα με πιασιματα 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω και Λιλυ μελαχρινη παχουλη με 3αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω , κανουν και παρτουζα.

Κολωνου 48 Βαλερια ξανθια κανονικο σωμα 2αρι βυζι , τατου πιρσινγκ , εχει αρχισει να κανει μαγουλακια και κοιλιτσα..απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 47 κατω Ζανα ξανθια γκιλφ χοντρη με 3αρια βυζια, ακα τελειωτικο στα 10 ευρω.

Κολωνου 47 οροφος μελαχρινη γκλιλφ κανοινικο σωμα κοιλιτσα 2.5αρια βυζια, με κωλο στα 10 ευρω.

Κολωνου 32α Μαρια ξανθια κατσαρομαλα με πιασηματα με εντυπωσιακη κωλαρα μεσα σε διχτυωτο ολοσωμο 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 32γ Ντανα μελαχρινη νταρντανα με 2.5αρια βυζια, απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 32β Μισελ μελαχρινη λεπτη πια με 4αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 15 ευρω και Μαρια ξανθια ψιλιλιγνη με 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 15 ευρω.

Κολωνου 30β Ολγα ξανθια κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω και Εσρα κανθια με κοντο φρατζα μαλλι παχουλη με 2αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 30α Βανεσσα μελαχρινη μουναρα κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια , ταοτού νεραίδα αριστερη ωμοπλατη , απλο προγραμμα στα 10 ευρω(τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη)

Κολωνου 27α Ουανα καστανοξανθη λεπτη με ωραια 2.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 27γ κλειστο.

Κολωνου 27β Ρωξανη μελαχρινη πιτσιρικα το μαλλι πιασμενο πισω , κανονικο σωμα μικρο βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 23β Αντζελα η χαζοφατσα(απο Ιασωνος 27α , 31 κλπ) ξανθια παχουλη με 2.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 23 Ιωαννα μελαχρινη με ισιο μαλλι χοντρουλα με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 15α Κλαουντια ξανθια χοντρη με 3αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 15β Μαγδα ξανθια χοντουλα με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω και Μαρια καστανη παχουλη με 1.5αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω ,κανουν και παρτουζα.

Κολωνου 11β Αλεξανδρα ξανθια κανονικο σωμα ωραιο κωλο 2.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Κολωνου 11α ισογειο κλειστο

Κολωνου 11α οροφος Ζωη καστανη πολυ λεπτη με μικρο βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Ιασωνος 2α Μαρια ξανθια μιλφ παχουλη με 3αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Ιασωνος 2β Μαρια καστανη κατσαρομαλλα μαυριδερη παχουλη με 2αρια βυζια ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω.

Ιασωνος 1α κλειστο

Ιασωνος 2β και τα δυο κλειστα.

Ιασωνος 1γ Τζανινα ξανθια με κανονικο σωμα 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα στα 10 ευρω , την εχει παρει το ματι μου σε ενα απο τα τρια στουντιο την Μεταμορφωσης ...αλλα μην  τα θελετε και ολα στο πιατο  ;)

αυτα προς το παρον

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τσάρκα σε Μεταξουργείο - Φυλής/Φωκαίας 2η βάρδια με beverlys και συνάντηση με Πατριάρχη/Άγιο Παντελεήμων  πρόεδρο sotirof / Γκουσγκούνης...Άρχοντας69!

Μεταξουργείο είδα πάλι τον Karampinas... :rockon:

EopJuJI.png

l2hKhCh.jpg

G0KxgaT.jpg

9KhJHQi.jpg

ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΈΝΟ ΤΣΑΡΔΊ ΚΟΛΩΝΟΎ....

3WZwRdB.jpg

DxWEqxg.jpg

Φυλής 86 κάτω: Αλίνα (κλασικά στο παράθυρο,λέγοντας τα δικά της  :grin: )
Φυλής 67: Ορόρα (έχει χάσει κιλάκια και είναι καύλα  :cum:)
Φυλής 65 κάτω : Μάγια (Μπάρμπαρα - Λάουρα,καύλα και πάλι αλλά βαριέται) + ακόμα μια κορασίδα που ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα (καλή περίπτωση με κανονικό σώμα,αξίζει για το φουλ)
Φυλής 80: Τζούλια (Τσουρκοειδής κορασίδα,σκουρόχρωμη επιδερμίδα...ενδιαφέρουσα περίπτωση)

Φωκαίας 19: Αντωνία (Η ωραία ψηλή,δεν με ενθουσίασε στο σαλόνι)
Φωκαίας 27Α: Χριστίνα (το γνωστό στυλιάρι με κώλο  :cum: )
Φωκαίας 27Β: Αννα (H "Ελληνίδα πορνοστάρ)  :grin:

Στο Φωκαίας 27Β κάτω η υπηρεσία κ.Εύα,μου έπιανε το δεξί μπράτσο και το έτριβε ενώ έλεγε το πρόγραμμα στο σαλόνι!
Μου είπε πως η κορασίδα Άννα θα ξεκινήσει να δίνει κώλο επιλεκτικά,με 20€ + σε όποιους θέλουν,
ήδη λέει έχει λίστα με ονόματα όσων έχουν ζητήσει να μπει κώλος στο πρόγραμμα!
:zfuck:

Το ρομαντικό δωμάτιο που πέρασα και πάλι με Ανδριάνα (το τέρμα αριστερά,είναι τεράστιο μέσα  :rockon: )

EAt5LNP.jpg

Ιάσωνος 10 κάτω: Ελένα (σερί από το πρωί,ωραίο στυλιάρι  :pipa2: )
Ιάσωνος 10 πάνω: Ανδριάνα (η γνωστή με τα γυαλάκια,τιμήθηκε και πάλι σήμερα με καλές εντυπώσεις  :zfuck: )

P.S:

Γνωστός χύστης μου είπε πως η Νικολέτα που ψάχνετε,όντως είναι ακόμα Γερμανία και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει... :think:
Το καλύτερο πάντως ήταν ότι μου μετέφερε πως έχει επαφή με την Νταϊάνα,που είναι και αυτή Γερμανία.... :)
(Αυτές οι 2 πληροφορίες δεν είναι δικές μου και τις μεταφέρω με επιφύλαξη)... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.735
Πόντοι
46.232

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
στο Φωκαιας 27Α η χριστινα,λεμε για την ξανθια με το πεσμενο βυζι και ωραιο κωλαρακι?αν ναι απο ποτε εβαλε κωλο στο προγραμμα?γιατι την εχω παρει πριν καιρο και δεν ηταν ο κωλος στο μενου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
νεα καταπληκτικη ενημερωση  :thumbsup:
πιστευω οτι εφτασε το πληρωμα του χρονου ωστε να σε κανουν τιμημενο  :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτό δεν είναι στο χέρι μας...
Διάβασε στην ενημέρωση μου τι πληροφορίες,έδωσε η κ.Εύα...για κώλο!  :cheesy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
στο Φωκαιας 27Α η χριστινα,λεμε για την ξανθια με το πεσμενο βυζι και ωραιο κωλαρακι?αν ναι απο ποτε εβαλε κωλο στο προγραμμα?γιατι την εχω παρει πριν καιρο και δεν ηταν ο κωλος στο μενου.
Τι από πότε ρε μαν...τις προάλλες Αγκύρας 12 (αριστερά),πάλι κώλο ανακοίνωσε η υπηρεσία... ;)

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Τι από πότε ρε μαν...τις προάλλες Αγκύρας 12 (αριστερά),πάλι κώλο ανακοίνωσε η υπηρεσία... ;)
δεν ξερω που ειναι αυτο,εγω για το φωκαιας αναφερομαι,την εχω παρει 2,3 φορες και κωλος δεν ανακοινωθηκε ποτε..αλλου μπορει να δει οπως λες,φωκαιας ρωταω εγω,αν ξερει κανεις εχει καλως

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ξερω που ειναι αυτο,εγω για το φωκαιας αναφερομαι,την εχω παρει 2,3 φορες και κωλος δεν ανακοινωθηκε ποτε..αλλου μπορει να δει οπως λες,φωκαιας ρωταω εγω,αν ξερει κανεις εχει καλως

Δεν σε καταλαβαίνω τύπε...η κοπέλα κάνει κώλο και είχε φουλ δουλειά/δωμάτια... ;)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Στο ιστορικό cult καφενείο ΟGGiani στη Λεωνίδου 21 λες...

Η "κοπέλα" είναι γνωστή στην πιάτσα του Μεταξουργείου(βαρύ όνομα σε πληροφορώ...)έχει άμεση σχέση με δύο μαγαζιά της περιοχής, αλλά δεν δουλεύει τύπε-περισσότερα δεν χρειάζεται να πούμε...
Eric γιατί δεν κάνει να πούμε;;; :think: :think:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κατεθεσα - χαρτι και σπερμα - στο υπερμουνο Αννα. Απογευματινη βαρδια Διδυμου.

Επαναβεβαιωσα πως η κοπελα, περα απο καυλα, ειναι, επισης, επαγγελματιας - με την καλη εννοια.

Ελαφρια προκαταρκτικα (ΔΕΝ βαζει την καποτα σε πεσμενο εργαλειο), δεκτικη, συνεργασιμη, θανατηφορο βλεμμα, κ.ο.κ...  :grin:

2η φορα που περασα μαζι της, εχυσα εντος δευτερολεπτων (χωρις να συνυπολογισουμε μια διακοπη, ενδιαμεσως, που ομως δε βοηθησε και πολυ). Μονο που μπαινω μες στο μουνι της, χανω ΚΑΘΕ ελεγχο των ζουμιων.  :headbang:
Ασε που, παροτι υστερει σε κωλο (οχι πολυ κουρμπωτος), εχει μαλακη αισθηση και, στο πισωκολλητο, θαρρεις πως γκελαρει η κωλαρα αραπινας. Απο βυζια, εχω ξαναπει => 10/10.  

ΟΚ, δυσκολο να την ξαναπροτιμησω, αλλα συστηνεται ανεπιφυλακτα.  

ΥΓ Το δωματιο ειναι το πιο στενο που εχω πηδηξει, ever. Ιαπωνεζικης νοοτροπιας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.735
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.20-01.10) στην 3η βάρδια , Φωκαίας και Φυλής "κεντρικά"

Φωκαίας 9 αριστερά Βανέσα η γλυκιά πιτσιρίκα μελαχρινή λεπτή ωραίο κωλαράκι 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και Κική μελαχρινή κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με κώλο

Φωκαίας 9 κέντρο κλειστό.

Φωκαίας 9 δεξιά Νάντια μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 17α Ξένια επέστρεψε , μελαχρινή πια κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 17β Άντζελα καινούργια κοπέλα παχουλή με μπράτσα κωλάρα μεγάλη 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 19 κλειστό.

Φωκαίας 25α Ιουλιάνα  καστανή ψηλόλιγνη με 1.5αρι βυζί , απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 25β Αννα Κού κοκκινομάλλα πια αλλά δεν της αρέσουν και θέλει να τα κάνει καστανά , κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27α Χριστίνα κολλητή Αννας Κού η ξανθιά κορμάρα , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ελένη η πεταλούδα ξανθιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με ακα και κώλο.

Φωκαίας 27Β πάνω Άνκα το μελαχρινό ζυμαράκι , κοντή κανονικό σώμα σούπερ κωλαράκι μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 24 Ναταλία(Νάτα) κοκκινομάλλα κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα και κώλο.

Φυλής 40 κλειστό.

Φυλής 54β κλειστό.

Φυλής 56 Πατρίτσια ξανθιά λεπτή με 1.5άρι στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Αννα σε πολλή καλή διάθεση , ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Τερέζα ξανθιά λεπτή με 3.5άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 αριστερά Μάντα μελαχρινή μαυριδερή με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , με κώλο.

Φυλής 59 πάνω & κάτω κλειστά.

Φυλής 61 Νίκη μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με κώλο.

Φυλής 80 Νάνση καστανόξανθη κανονικό σώμα 4άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Βέρα(Μπέλα) καστανή παχουλή με 2.5άρια βυζία , με ακα τελειωτικό στα βυζία .

Φυλής 84β Μαρία καστανόξανθη κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρι βυζί , τατού , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 86β Μαρία ξανθιά κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , με ακα και κώλο.

Φυλής 65α κλειστό.

Φυλής 65β Μαριάννα καινούργια κοπέλα ξανθιά παχουλή με αφράτη κωλάρα 2άρι βυζί , με ακα.

Φυλής 67 κλειστό.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 69β Κατρίν ξαθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα .

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 71α Τζούλια μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.735
Πόντοι
46.232
Χριστίνα στο Φωκαίας 27α ,εννοείς Χριστίνα LCD ;

Μήπως η Ρουμάνα Χριστίνα με το πλούσιο στήθος ;
μίλησα για κορμάρα και δεν αναφέρθηκα σε σιλικονάτα βυζία, αρα  δεν θα μπορούσα να αναφέρομαι  στην LCD.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom