Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (28 μέλη και 271 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Κύριε Πύραυλε αφού σας συγχαρώ για την απολαυστική αινιγματική σας ενημέρωση, να σας εκφράσω τις παρακάτω απορίες μου, μετά συγχωρήσεως..!

1)Επέσατε στην Αννούλα την "Έμπιστη" τόση περασμένη ώρα;

2)Από πότε η Ρουμανίς λάμβανε τις απολαύσεις/υπηρεσίες του Υπαρκτού Σουρεαλισμού της Σοβιετικής Ενώσεως;

Υ.Γ. Αν φυσικά ομιλείτε για την Άννα που κατοικεί μόνιμα εδώ!
...
Δεν ήταν η γνωστή Άννα - Πίτσος - Εμπιστοσύνη.
Ήταν άλλη Άννα, 19-20 χρονών, Ρωσίς, φυσική ξανθοκάστανη.
Μόλις την είδα, υπέστην πριαπισμόν...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
μαζεύονται σαν στρείδια μόλις τους χτυπήσει το φως.

χαχαχα! γαματο...θυμαμαι μικρος γυρω στα 15-16 που οταν πηγαιναμε τσαρκα και παρνουσε αμαξι την ωρα που
ειμασταν απεξω απο καποιο ''σπιτι'' αντι οι μαλακες να χωθουμε γρηγορα γρηγορα μεσα καναμε οτι και καλα μιλουσαμε και παντα με την μουρη αντιθετα απο το δρομο. Τι μαλακες που ειμασταν  :2funny:

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Ερωτηξη: η απογευματινη βαρδια διδυμου 18β τι ωρα τελειωνει;

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
συνηθως εκει γυρω παιζει ο χρονος 10 με 15 λεπτα...Μεταξι ακομη χειροτερα.
επαρχια δεν εχει χρονομετρο,αλλα εχει αλλες τιμες.
ετερον-εκατερον.
EΠEIΔH MAΛΛON ΔEN EXΩ ΓINEI KATANOHTOΣ.TO ΞEPΩ OTI TOΣO EINAI O XPONOΣ AΠΛA MEXPI KAI ΠPIN ΛIΓO KAIPO ΔEN TO ΛEΓANE OI TΣATΣAΔEΣ.ΛEΓANE TO ΠPOΓPAMMA,ΠΛHPΩNEΣ KAI TEΛOΣ.ΠPΩTH ΦOPA MOY ETYXE XTEΣ.KAI AKOYΣA KAI AΛΛOYΣ ΠOY TO ΣXOΛIAZANE.

Επισκέπτης
EΠEIΔH MAΛΛON ΔEN EXΩ ΓINEI KATANOHTOΣ.TO ΞEPΩ OTI TOΣO EINAI O XPONOΣ AΠΛA MEXPI KAI ΠPIN ΛIΓO KAIPO ΔEN TO ΛEΓANE OI TΣATΣAΔEΣ.ΛEΓANE TO ΠPOΓPAMMA,ΠΛHPΩNEΣ KAI TEΛOΣ.ΠPΩTH ΦOPA MOY ETYXE XTEΣ.KAI AKOYΣA KAI AΛΛOYΣ ΠOY TO ΣXOΛIAZANE.

Καλό θα ήταν να μας έλεγες και σε ποιο μαγαζί συνέβη αυτό με την ανακοίνωση του χρόνου.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Η Άννυ η πορνοστάρ μόνο 2η βάρδια τη βρίσκουμε?? :rolleyes:

Επισκέπτης
Η Άννυ η πορνοστάρ μόνο 2η βάρδια τη βρίσκουμε?? :rolleyes:

Την προηγούμενη εβδομάδα τις περισσότερες ημέρες-κυρίως από τα μέσα οπότε έχει και περισσότερη κίνηση-δούλευε διπλοβάρδια.
Χθες πάντως,πρώτη μέρα της καινούριας εβδομάδας, δούλεψε μόνο στη δεύτερη βάρδια, στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Την προηγούμενη εβδομάδα τις περισσότερες ημέρες-κυρίως από τα μέσα οπότε έχει και περισσότερη κίνηση-δούλευε διπλοβάρδια.
Χθες πάντως,πρώτη μέρα της καινούριας εβδομάδας, δούλεψε μόνο στη δεύτερη βάρδια, στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο.
ευχαριστώ Eric...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φωκαιας
19 η μαγια του  billy 13,λεπτο κοριτσι με στεγνο σεξι κορμι
25 οροφος χριστινα,τσιγγανορουμανα προφανως, με ωραιο κορμι,χαρακτηριστικο των κοριτσιων αυτης της κατηγοριας,λεπτο, σεξι,σφριγηλο με φοβερο πισω συστημα
25 ισογειο η τζουλια με τα piercing προφανως,φουλ προγραμμα διχως ελευθερο στοματικο
27 υπογειο η γκαμπριελα,σεξι τουμπανατη σκουρομελαγχροινη κατσαρομαλλα και αννα προφανως η πολωνεζα,λεπτη χαριτωμενη κοπελα σχεδον παντα με το χαμογελο
27 ισογειο η ελενη με το πλουσιο στηθος,σεξι παρουσια,ωραια γυναικα πια
27 οροφος νικολ,μελαγχροινο ζουμερο κοριτσακι με πραγματικα παιδικο προσωπο,μικρουλα
24 αντωνια,επιτελους την ειδα για πρωτη φορα μετα τα τοσα πολλα λογια που εχω ακουσει
Ψηλη μελαγχροινη πολύ ομορφη κοπελα με ωραιο κορμι
Οποιος δηλωσε ότι μοιαζει στη μονικα τη σερβα εχει απολυτο δικιο,αν τις εβλεπες μαζι θα νομιζες ότι είναι η μικρη της αδελφη(νομιζω ο mpouzoklidos αρχικα,οπως και ο piatsas στη συνεχεια)
Για ατελειες στο κορμι θα ηταν κουτο να μιλησω,παντα εβλεπα τη γυναικα ως συνολο
Προσωπικα μ ενδιαφερει η αυρα ,ο ερωτισμος,η συμμετοχη και η εντυπωση που μου δινει το παρουσιαστικο της ως συνολο
Ως συνολο λοιπον ηταν εντυπωσιακο και θα βρισκομουν σε μεγαλο διλημμα να περασω,αν αφενος δεν μ ενδιαφεραν περισσοτερο πια οι γυναικες σε σχεση με τα κοριτσια,μιας που και εγω εχω μεγαλωσει,αφετερου αν δεν ειχα περασει προηγουμενως με τη βαλερια
Αλκαμενους 113 λοιπον βαλερια και βανεσα,η βαλερια υπεροχη,πραγματικα αυτό που παιρνω από αυτή τη κοπελα δεν μπορω να το παρω από πουθενα αλλου
Η βανεσσα είναι η καστανη mlf γνωστη από διδυμου 16,θηλυκο κορμι,αρκετα σεξι
Περγαμου 27 τατιανα,ζουμπουρλουδικο ζουμερο προmlf πιθανον,δεν μπορω να προσδιορισω ηλικια,σιγουρα όμως σαφως μικροτερη από τις μεγαλοκοπελες που βλεπω
Εμφανιστηκε με μαυρη καρε περουκα
Y.Γ Πολυ ωραιες ενημερωσεις απο ερικ κυριως αλλα και αορατο, ενω πολυ ευχαριστο για μενα και η παρουσια, εστω με μικρα αλλα σημαντικα και ενδιαφεροντα ποστ, απο νεους συναγωνιστες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το πρωι στη φωκαιας
19 η μαγια του  billy13,λεπτο κοριτσι με στεγνο σεξι κορμι
Y.Γ Πολυ ωραιες ενημερωσεις απο ερικ κυριως αλλα και αορατο, ενω πολυ ευχαριστο για μενα και η παρουσια, εστω με μικρα αλλα σημαντικα και ενδιαφεροντα ποστ, απο νεους συναγωνιστες

Καλημέρα και μπράβο από εμένα... :thumbsup:

Επισκέπτης

Για όσους την έψαχναν τόσο καιρό όντως γύρισε σήμερα η Αθηνά στο Αλκαμένους 117.

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Κωνσταντινουπόλεως 206: Άννα, ψηλή, καστανόξανθη μιλφ, με γλυκό αλλά όχι θηλυκό πρόσωπο, ωραίο μοντελέ σώμα, μικρό στήθος και εξίσου μικρό κώλο.

Μαγνησίας 1: Ειρήνη, ξανθιά χοντρή μιλφ με άσχημο πρόσωπο και μεγάλο κρεμασμένο στήθος και Μαρία, μελαχροινή, νεαρής ηλικίας, με μέτριο πρόσωπο, χοντρή με εντελώς ατσούμπαλο σώμα.

Μαγνησίας 11: Ντίνα η γνωστή με τα ασιατικά χαρακτηριστικά, ελκυστική σαν εμφάνιση αλλά...μακρυά και αγαπημένοι!

Φυλής 136: Άννα, καστανή κοντή μικρούλα, με μέτριο προσωπάκι, λεπτό σώμα, μικρό στήθος και κάπως πιο ανοικτό σώμα από την μέση και κάτω.

134β: κλειστό.

134α: Τζέσικα, ξανθιά, νεαρής ηλικίας,με ωραίο πρόσωπο,με κομμένα πλέον τα μαλλιά της στο μέσον του λαιμού της, ωραίο αδύνατο σώμα, μικρό στήθος και μικρό κώλο.

134: Πάολα, πολύ ωραίο πιπινάκι, κοντό, με καυλωτικό γκομενίστικο προσωπάκι, αδύνατο σώμα, μικρό στήθος και κωλαράκι-ποίημα.
Αν ήμουν 18χρονος σίγουρα με αυτήν θα έμπαινα σήμερα...

109 ισόγειο: Άννα Πίτσος η γνωστή αδύνατη μελαχροινούλα.

109 όροφος: Τζούλια, μελαχροινή, με μακριά μαλλιά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο ελαφρώς πεσμένο στήθος και σώμα με λίγα ωραία πιασίματα.

Ρεμούνδου 21: Κάρλα, η γνωστή κοντή Βουλγάρα μιλφ, με το πολύ μέτριο πρόσωπο, σώμα με πιασίματα αλλά ωραιο κώλο και Μαίρη, καινούρια πιτσιρίκα που την είχα δει και την Κυριακή, σκουρόχρωμη, με απλά συμπαθητικό προσωπάκι, κοντή, πολύ αδύνατη, με μικρό στήθος και μικρό κώλο.

Ρεμούνδου 20: Λώρη, καστανόξανθη κοντή μικρούλα, με κανονικό σώμα,με ωραίο στητό στήθος και μικρό κώλο.

Τα Καλύμνου 48, Πιπίνου 65 και Αγ.Πέτρου 7 ήταν κλειστά.

Καλό μεσημέρι...

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Γεια σας συναγωνιστες :rockon: :rockon:
Θελω τη βοηθεια σας και τα φωτα σας στην παρακατω περιπτωση. Πολλες φορες στην πρωινη μου τσαρκα στο μεταξι, μετα τις 10 το πρωι, εχω πετυχει στην Ιασωνος σε 1 γωνιακο καφενειο, απέναντι ακριβως από το κινεζικο εστιατοριο, 1 ξανθο τραβελο (εγχειρισμενο?), με απίστευτα εκφυλο προσωπο, αλλα κυριως τεράστιες ΒΥΖΑΡΕΣ  :tits2: :tits2: Παντα καθεται στο καφενειο και πινει τον καφε του μαζι με παρεα, ξεδιπλώνοντας τις διμετρες ποδαρες και τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ  :tits: :tits: Ποτε μου δεν εχω παει με τραβελλο, αλλα μονο και μονο για τις πελωριες αυτές βυζαρες το σκέφτομαι (εννοείται να είμαι μονο εγω ενεργητικος). Υποθετω ότι δουλευει καπου στην τριτη βαρδια,αλλα δεν ξερω που. Παρακαλω αν ξερετε κατι, δωστε μου τα φωτα σας

Ευχαριστω πολύ  :helpplea: :helpplea:

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Παρασκευη η σαββατο κατα τις 10 το βραδυ θα γινει καταδρομικη επιχειριση στο Μεταξουργειο μαζι με εναν φιλαρακο.Πριν χρονια υπηρχε μια κοπελα σαν ψιλοτσιγγανομαυριδερη...μαυρο η καστανο μαλλι και ηταν πραγματικα κοντη αλλα απιστευτα αδυνατη και παιχνιδιαρα.Να την πετας στον αερα,να κανει τουμπα και να ξαναπεφτει πανω στο καβλι σου.Νομιζω πως λεγοταν Φωτεινη.Δεν νομιζω να δουλευει πια.Τιποτα αναλογης σωματοδομης υπαρχει?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
[quote authr=George Matz link=topic=26.msg5746377#msg5746377 date=1411490009]
Φυλής 74 δεξιά. Τερέζα η κορασίδα, ωραίο πρόσωπο αλλά μέχρι εκεί. Χρόνος ανακοινώθηκε και στο Φωκαίας 27Β όροφος.
[/quote]τη εννοεις χρονος ανακοινωθηκε? περισσοτερα λεφτα ποιο πολυ ωρα?

Επισκέπτης
Γεια σας συναγωνιστες :rockon: :rockon:
Θελω τη βοηθεια σας και τα φωτα σας στην παρακατω περιπτωση. Πολλες φορες στην πρωινη μου τσαρκα στο μεταξι, μετα τις 10 το πρωι, εχω πετυχει στην Ιασωνος σε 1 γωνιακο καφενειο, απέναντι ακριβως από το κινεζικο εστιατοριο, 1 ξανθο τραβελο (εγχειρισμενο?), με απίστευτα εκφυλο προσωπο, αλλα κυριως τεράστιες ΒΥΖΑΡΕΣ  :tits2: :tits2: Παντα καθεται στο καφενειο και πινει τον καφε του μαζι με παρεα, ξεδιπλώνοντας τις διμετρες ποδαρες και τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΒΥΖΟΥΣ  :tits: :tits: Ποτε μου δεν εχω παει με τραβελλο, αλλα μονο και μονο για τις πελωριες αυτές βυζαρες το σκέφτομαι (εννοείται να είμαι μονο εγω ενεργητικος). Υποθετω ότι δουλευει καπου στην τριτη βαρδια,αλλα δεν ξερω που. Παρακαλω αν ξερετε κατι, δωστε μου τα φωτα σας

Ευχαριστω πολύ  :helpplea: :helpplea:

Στο ιστορικό cult καφενείο ΟGGiani στη Λεωνίδου 21 λες...

Η "κοπέλα" είναι γνωστή στην πιάτσα του Μεταξουργείου(βαρύ όνομα σε πληροφορώ...)έχει άμεση σχέση με δύο μαγαζιά της περιοχής, αλλά δεν δουλεύει τύπε-περισσότερα δεν χρειάζεται να πούμε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom