- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
Eric?Αυτη η Μαρια που λες τι λεει αυτη απο αποψη κωλου?Εναι καθολου στρογγυλος και πεταχτος η αρχιδια?Η μελαχροινή "κοπέλα" που είδες είναι η Σερραία Άσπα-δεν περιγράφω χαρακτηριστικά "της" γιατί είναι αρκετά τρομακτική!
Η ξανθιά πολύ γλυκιά γεματούλα που είδες είναι η Βουλγάρα Μαρία.
Επανεμφανίστηκε ύστερα από 4 χρόνια από τότε που δούλευε σαν Μαρία η Βραζιλιάνα στο Ιάσωνος 44.
Τότε πραγματικά(και όσοι παλιοί την θυμούνται σίγουρα δεν θα διαφωνήσουν) ήταν πολύ όμορφη-ξανθιά, με κορμάρα.
Παρ'όλα αυτά και σήμερα, παρά τα κιλά που έχει πάρει, είναι αρκετά γλυκιά και με ωραίο(ως προς το μέγεθος) στήθος.
Τα πρωινά δουλεύει στο Ιάσωνος 43.
Μέσα στο δωμάτιο είναι απλά καλή-αρκεί να μην την αφήσεις να σου πιάσει το μπλα μπλα!!!
Δεν θυμαμαι κατι χειροτερο. Μουναρα ομως...!!!Τελικα αυτη η Αντωνια στα Φωκαιας πρεπει να ναι μεγαααααλο παλτο
Τελικα αυτη η Αντωνια στα Φωκαιας πρεπει να ναι μεγαααααλο παλτο
Eric?Αυτη η Μαρια που λες τι λεει αυτη απο αποψη κωλου?Εναι καθολου στρογγυλος και πεταχτος η αρχιδια?
Για να το ξερεις πως ειμαι κωλακιας μαλλον με ξερεις προσωπικα Στειλε π.μ. να μου πεις ποιος εισαι.Είναι πλατύς και λίγο πεταχτός και με τατού από πάνω στη μέση.
Γνωρίζοντας τα αυστηρά στάνταρ που έχεις για τους ευμεγεθεις κώλους-κοινώς κωλάρες-διστάζω να σου την προτείνω αλλά ρίξτου μια ματιά και αυτουνού του κώλου!!!
(Ο Καρκαβίτσας έγραψε τα "Λόγια της Πλώρης",εμείς συγγράφουμε τα "Λόγια του Κώλου"......)
Εχω ακουσει σωστα οτι κατεβαζει σκουποξυλα στο λαρυγγι της.?
Δε συμβαινει τιποτα αντικειμενικα. Δες το "Fear and Loathing in Las Vegas" να καταλαβεις οτι δεν ειναι το τι πραγματικα συμβαινει, αλλα αυτο που βλεπει το μυαλο σου να συμβαινει γυρω σου...Ο ένας βλέπει στη Φυλής να αιωρείται αιθαλομίχλη...
Ο άλλος βλέπει στην Αλκιβιάδου πουτάνα να κατεβάζει σκουπόξυλα...
Στη Φωκαίας πάλι κυκλοφορούν χοντρά παλτά...
Και το ακόμη πιο περίεργο είναι πως όλα μάς φαίνονται φυσιολογικά...
Τί συμβαίνει τελικά στις μπουρδελόπιατσες;
Είμαι πάντα ακριβοδίκαιος,έως και ελαφρά διακείμενος υπέρ των γυναικών που,κακά τα ψέμματα,για πολλές απ'αυτές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,η πορνεία είναι ο μοναδικός τρόπος (αξιοπρεπούς τουλάχιστον) οικονομικής επιβίωσης.Όταν λέω ''ευχαριστημένος'',εννοώ ότι έδειξε υπομονή και δεν βιάστηκε να με ξαποστείλει,βρίσκοντάς με λίγο... πεσμένο,κι αυτό είναι το κύριο προσόν που εκτιμώ σε μία εκδιδόμενη γυναίκα,και σε δεύτερη μοίρα μπαίνουν τα σωματοτυπικά χαρακτηριστικά,κινούμενα πάντα σε λογικά όρια.(Μη μου εμφανιστεί και ''φάλαινα'' 100 κιλών με κρεαμασμένα μαστάρια,ή κανά ανορεκτικό 40 κιλά super skinny...)Κατ'αρχήν συγχαρητήρια που έχεις περάσει καλά(και μάλιστα 2-3φορές...) με την Αντελίνα, ίσως την μεγαλύτερη φόλα που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Μεταξουργείο! Άξιος!!!
Κατά δεύτερον η εικόνα που περιέγραψες είναι μια κλασική-συνηθισμένη αντίδραση της συγκεκριμένης κοπέλας, ιδίως όταν έχει αναδουλειά.
Απλά με εσένα υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω και δεν δικαιολογείται να αντιδρά έτσι μια και είσαι και πελάτης της.
Μάλλον δεν είχε δουλειά, σε είδε και πίστεψε αρχικά ότι θα μπεις και όταν τελικά είπες τον λόγο που πήγες αντέδρασε.
(Εμφανίσιμη μεν η συγκεκριμένη κοπέλα, αρκετά κυκλοθυμική και κακότροπη δε.
Και αφού έχεις περάσει και καλά μαζί της είσαι Ηρωας!!! )
Και οι πουτάνες έχουν αγριέψει μ'αυτήν την πρακτική,και αναφέρω το εξής συμβάν:πάλι στη χθεσινή βόλτα,στο Κ.11Α,όταν βγήκε να σαλονάρει,(τσατσά δεν υπήρχε και όνομα δεν άκουσα),έτυχε να διαβάζω μήνυμα άρτι αφιχθέν στο κινητό μου,και να γελάω.''Αρπάχτηκε'' και μου'ρθε τσαμπουκαλεμένη να ζητήσει το λόγο,μάλλον πιστεύοντας ότι εκείνη τη στιγμή την ''έθαβα'' στο διαδίκτυο... Άβυσσος η ψυχή των γυναικών,και δη των πουτάνων!ΥΓ: Όλοι στο Μεταξουργείο (και ιδιαίτερα το ξημέρωμα)κυκλοφορούμε με ένα τάμπλετ στο ένα χέρι και με ένα σμαρτφον στο άλλο.Απλά τα πρεζάκια μάς κοιτάζουν κάπως αλλά έχουμε γίνει όλοι μια οικογένεια-μη σου πω ότι και αυτοί γράφουν ενημερώσεις
Στο Ιάσωνος 44 η "Λετονή"που είδες είναι η Μανταλένα, άρτι αφιχθείσα από την Φυλής όπου και διέπρεψε κοιτώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού όπου δούλευε τους περαστικούς...Τόση δουλειά είχε...
Βεβαίως στο 10ρικο του Μεταξουργείου γνωρίζει δόξες-σε πληροφορώ είναι η αδυναμία των Πακιστανών
Στο υπόγειο της Κολωνού 32γ είδες την Ντάνα την μελαχροινή ξινισμένη μουνάρα.
Η ενδεδειγμένη κίνηση με την συγκεκριμένη είναι η εξής: κατέβαίνεις τα σκαλιά του μαγαζιού βγαίνει αμέσως μια και σχεδόν ποτέ δεν έχει δωμάτιο,την θαυμάζεις και φεύγεις ευτυχισμένος για το 10ρικο που γλύτωσες...
Όσο για την Μαρία είναι αυτό ακριβώς που είπες: ψυχούλα και καλή περίπτωση.
ΥΓ: Όλοι στο Μεταξουργείο (και ιδιαίτερα το ξημέρωμα)κυκλοφορούμε με ένα τάμπλετ στο ένα χέρι και με ένα σμαρτφον στο άλλο.Απλά τα πρεζάκια μάς κοιτάζουν κάπως αλλά έχουμε γίνει όλοι μια οικογένεια-μη σου πω ότι και αυτοί γράφουν ενημερώσεις
Εδω μπηκα σε ενα σπιτι στον πεζοδρομο και μπηκε ενας πακιστανος με ενα Smartphone ''ΝΑ'' και Blue tooth λες και ηταν κανενα golden boy...
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...
Βέργας 2: Τζούλια, μελαχροινή ψηλή μιλφ με σώμα με αρκετά πιασίματα, μεγάλω κώλο και μεγάλο στήθος.
3α: Στέλλα η καστανή νταρντάνα με το μεγάλο ελαφρώς πεσμένο στήθος και Τζένη, μέτρια σε ύψος μιλφ, με καθημερινό αλλά πονηρό πρόσωπο, μεσαίο στήθος και γεμάτο κώλο.
3β: Έλλη, κοντή, αδύνατη μιλφμε μέτριο πρόσωπο, με πολύ μικρό στήθος και μικρό κώλο και Καίτη, πολύ γλυκιά παρουσία, μέτριο σε ύψος, λεπτό σώμα και μικρό στήθος.
Στον όροφο η ξανθιά πετίτ Χρύσα με το λεπτό κορμί, το ωραίο στητό στηθάκι και το απίθανο κωλαράκι.
6α: Μαριάννα, η γνωστή ξανθιά μιλφ με το μεγάλο κρεμασμένο στήθος.
6β: Σοφία η ριζωμένη στο μαγαζί κοκκινομάλλα μιλφ με το γεμάτο σώμα και το μεγάλο στήθος.
Λιοσίων 73α: Λαουρίτα, μελαχροινή πιτσιρίκα, με πολύ ωραίο παιχνιδιάρικο προσωπάκι, μοντελέ κορμί, μικρό στήθος και κώλο όσο πρέπει για να μη θεωρηθεί ζουμερός-πρόκειται για την γνωστή μελαχροινή Λάουρα από το Φυλής 109 όροφος.
Χωματιανού 11β: Ρομπέρτα, μελαχροινή κοντή πιτσιρίκα, με μακρύ μαλλί,αδύνατο σώμα, μικρό στήθος και ελαφρώς γεμάτο αλλά όχι απωθητικό κώλο.
Τα Λιοσίων 76 α και β και Χωματιανού 11α είναι κλειστά.
Με 100 ευρώ αγοράζεις 5.5 ίντσες τύπε.
Γιατι ετσι αναδουλεια η Μανταλενα? Ειναι αξιαγαμητη. Εκτος αν στο παλιο της στεκι ειχε πολυ καλυτερες.
Για την Ντανα το ψιλιαστηκα και εγω οτι ειναι ετσι και την εκανα.