Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (16 μέλη και 231 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οι περισσότερες είναι μικρές κι έτσι αυτές που έχουν απομείνει για το συγκεκριμένο είναι οι γριές.

Η Ιζαμπέλα από Διδύμου είναι χοντρή, η Βικτώρια από Φωκαίας χάθηκε όπως και η Γιάννα από Μαραθώνος.
Μένει η Βικτώρια η κοκκινομάλλα που είναι ή Βέργας ή Μαραθώνος, η πρώην στουντιακή Μάγια(που είναι και πιο μικρή και βελτιωμένη τελευταία)είναι πρωινή στην Αλκιβιάδου, η Αλίνα από Λεωνίδου στο Μεταξουργείο είναι μετά τα μεσάνυχτα.

Δύσκολα τα πράγματα...Κατευθύνσου προς Αλκιβιάδου καλύτερα και αν δεις εκεί κάτι που σου αρέσει ...

h ιζαμπελα μπορει να ειναι γεματουλα αλλα πυροβολαει(προσωπικη αποψη)

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Οι περισσότερες είναι μικρές κι έτσι αυτές που έχουν απομείνει για το συγκεκριμένο είναι οι γριές.

Η Ιζαμπέλα από Διδύμου είναι χοντρή, η Βικτώρια από Φωκαίας χάθηκε όπως και η Γιάννα από Μαραθώνος.
Μένει η Βικτώρια η κοκκινομάλλα που είναι ή Βέργας ή Μαραθώνος, η πρώην στουντιακή Μάγια(που είναι και πιο μικρή και βελτιωμένη τελευταία)είναι πρωινή στην Αλκιβιάδου, η Αλίνα από Λεωνίδου στο Μεταξουργείο είναι μετά τα μεσάνυχτα.

Δύσκολα τα πράγματα...Κατευθύνσου προς Αλκιβιάδου καλύτερα και αν δεις εκεί κάτι που σου αρέσει ...
ευχαριστω Eric!!αε ελπισουμε οτι θα ειναι η Μαγια Αλκιβιαδου....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ρεμούνδου 21: Κάρλα, η γνωστή σκουρόχρωμη κοντή Βουλγάρα, μιλφ με το άσχημο πρόσωπο, σώμα με λίγα πιασίματα, μικρό στήθος και ασύμμετρο,με το υπόλοιπο κορμί της, κώλο μες την κυτταρίτιδα.
Αν κάποιος δει την άλλη Κάρλα, την "καύλα", αυτή που πέρασε από Μετάξι, και μετά στούντιο, ας ρίξει ένα σύρμα.
Ξέρω πως γύρισε από Ρουμανία, αλλά δεν έχει εμφανιστεί πουθενά.
Και κάτι της χρωστάω....

Επισκέπτης
καλημερα παιδια νυχτερινη βολτα σημερα που ξεκινησε στις22.50 απο μεταξι οποτε

καπου εδω τελειωσε και η σημερινη περιπλανηση ελπιζω να σας εδωσα μια μικρη εικονα απο την τριτη βαρδια καλα να περνατε φιλοι μου καλο ξημερωμα σε ολους

Καθυστερημένα μεν,επιβεβλημένα δε τα μπράβο στον aorato για την ενημέρωσή του...

Επισκέπτης
Αν κάποιος δει την άλλη Κάρλα, την "καύλα", αυτή που πέρασε από Μετάξι, και μετά στούντιο, ας ρίξει ένα σύρμα.
Ξέρω πως γύρισε από Ρουμανία, αλλά δεν έχει εμφανιστεί πουθενά.
Και κάτι της χρωστάω....

Προχθές το βράδυ είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στην περιοχή που μένει  ;)
(Μου φαίνεται οτι το θρεντ κοντεύουμε να το κάνουμε "Αναζητήσεις ιερόδουλων μέσω Ερυθρού Σταυρού"...  :grin: )

Επισκέπτης
h ιζαμπελα μπορει να ειναι γεματουλα αλλα πυροβολαει(προσωπικη αποψη)

:thumbsup:

Συμφωνώ και επαυξάνω...
Απλά δίστασα να του την προτείνω γιατί εξ'αρχής ζητούσε πιο μικρές οπότε(υποθέτω...)έψαχνε και πιο μοντελέ σώματα.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Χθες στο Μ.Αλεξανδρου 25 στο αριστερο ''μαγαζι'' ηταν μια μελαχροινη ''κοπελα''. Μαζι της ηταν και μια
ξανθια γεματουλα πολυ γλυκια. Δεν προλαβα να την δω πολυ καλα ομως. Ξερει κανεις εαν εχει the full package? και γενικα εχει δοκιμασει τις δυο κοπελες κανεις? Το αντιτιμο ηταν 10ευρω.

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Σημερα στην πρωινη βαρδια στο Βεργας 3 ηταν η Τζενη η οποία μου ειπε οτι ειναι απο τσεχία, μάλλον μούφα, το τίμησα πάντως γιατι μου εβγαλε κατι πουτανέ.

Μαλλον πρεπει να την ειχα δει πολύ παλιότερα στο φωκαίας;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καθυστερημένα μεν,επιβεβλημένα δε τα μπράβο στον aorato για την ενημέρωσή του...
καλησπερα σε ευχαριστω και συγχαρητηρια για την καθημερινη τακτικη δραστηριοτητα σου σε αναφορες και ενημερωσεις

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
φιλτατε καστελ ξερεις κατι για ρωξανα απο φωκαιας 19 πρωινη βαρδια πιτσιρικα με τατου στη μεση ,μηπως πηγε σε κανενα στουντιο γιατι εχω κανα διμηνο να την δω .

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Προχθές το βράδυ είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στην περιοχή που μένει  ;)
Το ξέρω, φίλε Eric πως είναι στην Αθήνα.
Ρωτάω αν "δουλεύει" κάπου. Με τη "δουλειά" της έχει να κάνει το χρέος μου.

Μένεις κοντά της και τη βλέπεις με το σκύλο?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
φιλτατε καστελ ξερεις κατι για ρωξανα απο φωκαιας 19 πρωινη βαρδια πιτσιρικα με τατου στη μεση ,μηπως πηγε σε κανενα στουντιο γιατι εχω κανα διμηνο να την δω .
Μιλάς για τη ΡωξάνΗ, που σαλοναριζε τσίτσιδη εντελώς?
Αυτή με τα κρεμαστάρια?

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα! τι ωρα γινεται η αλλαγη βαρδιας στο κωνσταντινουπολεως 166β??? (τωρα το βραδυ)

Επισκέπτης
Σημερα στην πρωινη βαρδια στο Βεργας 3 ηταν η Τζενη η οποία μου ειπε οτι ειναι απο τσεχία, μάλλον μούφα, το τίμησα πάντως γιατι μου εβγαλε κατι πουτανέ.

Μαλλον πρεπει να την ειχα δει πολύ παλιότερα στο φωκαίας;

Τύπε και βέβαια δεν είναι Τσέχα!
Έχει δουλέψει πριν από τρία χρόνια με άλλο όνομα στο Μεταξουργείο.

Τουλάχιστον ελπίζω να πέρασες καλά!

Επισκέπτης

Δεν δουλεύει κάπου-εξαφανίστηκε.
Βέβαια η συγκεκριμένη το έχει κάνει και άλλη φορά να χαθεί ξαφνικά και ύστερα από αρκετό καιρό να εμφανιστεί πάλι οπότε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom