Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (14 μέλη και 159 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.427
Πόντοι
46.232
Γυρνάει η Νατάσα Νικολέτα αύριο, όλοι στις 10 στο Φυλής 56. Πάρτε καφέ από την πλατεία Βικτωρίας, μη φτιάξετε σπίτι για να προλάβετε. Πηγαίνεται και ακατούρητοι βασικά.
ρε φίλε άστο , δεν το έχεις...καλύτερα να μην μιλάς  ;)
για πές μάς τι φορούσε το μωρό?  :grin: :grin: :grin: :grin:
όταν γυρίσει θα σου πούμε

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.152
Πόντοι
26.096
το είδος ποιοτικής συνουσίας που χαρακτηρίζει τα περισσότερα σοβιετικά θήλεα, με κύρια χαρακτηριστικά τη γλυκύτητα, την πραότητα, το ελεγχόμενο νεύρο, την σωματική αλλά και επικοινωνιακή επαφή, ή με μιά λέξη, Αρχοντιά...

Καίτοι καθυστερημένα, αισθάνομαι υποχρέωση να προσυπογράψω το συγκεκριμένο σχόλιό σας.  :rockon:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
καλησπέρα παιδιά.. λογο μεγάλης αποχής απο το άθλημα θα ήθελα μια πληροφορία που μονο εσείς την ξέρετε. λοιπόν η αννα απο κωνσταντινουπολεως 166β δουλεύει ακομα?? και ειναι ακομα στην βάρδια την βραδινή μετα τις.. 11 νομιζω???

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πριν 20 λεπτά ... μαζί με bmwpower, millepetrozza

Φυλής 66Α - Ρενάτα, η μουνάρα

Φυλής 56- Αουρόρα

Διδήμου 7Β - Άννα Ιλόνα, εκπληκτικά όμορφη

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλησπέρα παιδιά.. λογο μεγάλης αποχής απο το άθλημα θα ήθελα μια πληροφορία που μονο εσείς την ξέρετε. λοιπόν η αννα απο κωνσταντινουπολεως 166β δουλεύει ακομα?? και ειναι ακομα στην βάρδια την βραδινή μετα τις.. 11 νομιζω???
Η Αννα δουλευει στην απογευματινη βαρδια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Προύσσης
22 η Ελληνίδα μιλφογκίλφ Αλίκη, την έχω πετύχει και Τροφωνίου 13 απογευματινή βάρδια αλλά δεν θυμάμαι ισόγειο ή υπόγειο, καστανοκόκκινο ίσιο μαλλί καρέ, συμπαθητικό πρόσωπο και πάντα με το χαμόγελό και ευγενική, κανονικό σχετικά σώμα, 1,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.

Αψογη ενημερωση john Fystikis
Μια μικρη διορθωση η γκιλφ Αλίκη είναι Μολδαβη και οχι Ελληνιδα
Με μακρα θητεια στα μασατζιδικα. Πολύ ζεστη και περιποιητικη γυναικα της παλιας Σοβιετικης σχολης

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Η τελευταία μου έξις είναι να πηγαίνω Αλκιβιάδου 16Γ και να χύνω στο στόμα τη Μάγια. Σήμερα αντ' αυτής η παχουλούλα ξανθιά Νικόλ με χύσιμο στο στήθος. Απεχώρησα.
Φωκαίας 27 Β στο κάτω η πετίτ Μαρία, στο υπόγειο η Πολωνίδα Άννα, στο 19 η κοκκινομάλλα με το ακάποτο τελειωτικό. Στο Διδύμου 20 η Εύα, μελαχρινή ψηλή. Αγκύρας κλειστά αμφότερα.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Νικολέτα @@ ε ; το χάσαμε το κορμάκι.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ευρισκόμενοι στον πυρήνα του θέρους, δύο παρατηρήσεις για μεγαλόσωμα θήλεα, τις πρωινές ώρες:

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο
Χθες το πρωί, επεδείχθη η Ιρένα.
Σοβιετική, μεγαλόσωμη, με ασιατικά - κινεζομογγολικά χαρακτηριστικά.

Μαστοί king size.
Επειδή η διαβάθμιση των μαστών που κάνουν τα μέλη του site δεν υπόκειται σε κάποιο σύστημα μετρήσεων (π.χ. με το "βυζιά 4άρια", άλλο εννοεί ο ένας και άλλο εννοεί ο άλλος), θα γίνω σαφής:
Το μέγεθος της παλάμης μου είναι τόσο μεγάλο, ώστε τη μπάλα του μπάσκετ, καταφέρνω να την συγκρατώ και να την αιωρώ οριακά με τα ακροδάκτυλα της μίας άκρας χείρας.
Με αυτήν την παλάμη λοιπόν, κατάφερνα να χουφτώνω το μισό μαστό της Ειρήνης.

Η Ειρήνη είναι έκδηλα ευγενική, φιλική και πρόσχαρη, έστω κι αν υποκρίνεται.
Άλλωστε, η ευγένεια είναι η πιο διαδεδομένη και αποδεκτή μορφή υποκρισίας.
Ωστόσο, τα πράγματα χάλασαν, όταν ενώ της τον είχα βάλει μέσα με ποσοστό στύσης 33%, εκείνη βογκούσε, προσποιούμενη ότι ηδονιζόταν.
Στο μυαλό μου, ήρθε ο φίλος μου ο Μίμης ο βοθρατζής, ο οποίος συχνά - πυκνά γίνεται στόχος ύβρεων και αποδοκιμασιών από κατοίκους, όταν με το τεράστιο βοθροφόρο όχημά του, αποκλείει οδούς χωρίς καμία προειδοποίηση και εκτελεί εκκενώσεις βόθρων, όπου η δυσωδία των αναθυμιάσεων εκτείνεται σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.
Σε μια τέτοια εκκένωση, ενώ το βοθροφόρο ρύφαγε το βόθρο, ο Μίμης πήγε απέναντι στο περίπτερο για τσιγάρα και άφησε το βοηθό του να επιστατεί. Τότε όμως, συγκεντρώθηκε μια ομάδα περιοίκων, οι οποίοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να απειλούν τον βοηθό (τον Μίμη δεν τον είχαν δει).
Ο Μίμης, τρύπωσε μέσα στους περίοικους, κι άρχισε κι αυτός να βρίζει το βοηθό του, προσποιούμενος ότι είναι κι αυτός αγανακτισμένος περίοικος...
Μετά από λίγη ώρα, όταη εκκενώθηκε ο βόθρος, ο Μίμης σάλταρε στη θέση του οδηγού του βοθροφόρου του, έβαλε μπροστά τη μηχανή και φεύγοντας κοίταγε από ψηλά τους αποσβολωμένους περίοικους...

Μετά από αυτές τις σκέψεις, απέβαλα την Ειρήνη, γελώντας...
Γέλαγε κι αυτή....

Βέργας 3, ανώγειο
Σήμερα το πρωί, συνουσιασθήκαμε με την Ορνέλα.
Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για το πλέον υψηλόκορμο θήλυ στα λαϊκά μπουρδέλα των Αθηνών.
Κατά τα άλλα, δεν καταφέρνει να φοράει την καπότα, και επίσης έχει εμφανή αμηχανία όταν τον έχει μέσα.
Δεν διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο προσόν, παρά μόνο το ότι βλέπεις μπροστά σου ξαπλωμένη μια δίμετρη γυναίκα να ανοίγει τα πόδια της και να σου στήνει μουνί...

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια μπουρδέλα έχουν τους πιο 'ανθρώπινους' χώρους στην Αθήνα;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια μπουρδέλα έχουν τους πιο 'ανθρώπινους' χώρους στην Αθήνα;

μπουρδελα λιοσιων ... οπως στην οδο Βέργας, Εξηκιου, Χωματιανού ,Κωνσταντινουπολεως 206

Φυλής ... 56, 54Β, 66Α, Διδήμου τα 7αρια, 8αρια , Φωκαιας 24

Μεταξουργειο .. Κωλονου 23, Κωνσταντινουπολεως 166( υπόγα), Ιωαννίνων 3, Μεγαλου Αλεξανδρου 25

αυτα εχω εκτιμήσει ... :)

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Η τελευταία μου έξις είναι να πηγαίνω Αλκιβιάδου 16Γ και να χύνω στο στόμα τη Μάγια. Σήμερα αντ' αυτής η παχουλούλα ξανθιά Νικόλ με χύσιμο στο στήθος. Απεχώρησα.
Φωκαίας 27 Β στο κάτω η πετίτ Μαρία, στο υπόγειο η Πολωνίδα Άννα, στο 19 η κοκκινομάλλα με το ακάποτο τελειωτικό. Στο Διδύμου 20 η Εύα, μελαχρινή ψηλή. Αγκύρας κλειστά αμφότερα.

heellover  ποια εννοεις στο 19 τη ρωξανα ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σημερα πρωι και απογευμα στη φυλης και περιξ αυτης
Πρωι
Αλκαμενους 113 βαλερια και αλινα,η ξανθια μασαζοmlf με το εντυπωσιακο στηθος
Καταθεση στην βαλερια
Παιωνιων 43 ελλη,η μελαγχροινη κοπελα με το καρε μαλλι γνωστη από βεργας 2 και εξηκιου 18 τ απογευματα
Γλυκια κοπελα,ενδιαφερουσα,καλο θυλυκο κορμι
Κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο η σονια,μελαγχροινο κοντοπουτανο με τουρλωτο κωλο ,συμπαγες κορμι,τσαχπινικο και ζωηρο,από αυτά που αρεσουν στον φιλο μου τον piatsa
166 ισογειο δυο παρουσιες,η μελαγχροινη αλεξανδρα με τα καστανομαυρα μακρια μαλλια και τη μικρη κοιλιτσα,από φυλης 134,και η μαρθα,μεταmlf κυρια με ωραιο προσωπο,σεξι ματια,σωμα σαφως πλαδαρο με πολλες ατελειες
Κατορθωνει όμως με το βλεμμα και την ομιλια της να σε παρασυρει σε τρελες σκεψεις
Ιωαννινων 3 λαουρα,μελαγχροινη mlf με πλουσιο στηθος,λευκη επιδερμιδα,ζουμερο κορμι,γνωστη από βεργας 3 όταν ειχε πρωτοανοιξει
Ρεμουνδου
20 αντζελα,μελαγχροινη ευσωμη με γλυκο προσωπο,πληθωρικη και ζουμερη κοπελα
21 δυο κοπελες,η καρλα που εχει βελτιωθει εμφανισιακα,λεπτο σχετικα κορμι,σεξι παρουσια και η λιντα,ομορφη κοπελα σαφως καλυτερη με ωραιο σωμα
Ελλης 3 τζοαννα,καστανοξανθη mlf με καλο κορμι
Διδυμου
20 ευα,ψηλη μελαγχροινη κοπελα,ωραιο λεπτο κορμι
18 υπογειο συλβια
16 α δυο κοπελες ,η ειρηνη από φυλης 136 και αλκιβιαδου 16α φανταζομαι,ξανθια με γαμψη μυτη και η εντυπωσιακη χυμωδης θυληκια μελινα,ο ορισμος της ερωτικης γυναικας
Αλκιβιαδου 16γ η μαγια,μελαγχροινη,σαφως βελτιωμενη εμφανισιακα αλλα και σαν κορμι,υπεροχο προσωπο και ματια
Στην υπηρεσια μου φανηκε ότι δουλευε η στρουμπουλη ξανθια ρεμπεκα από μαραθωνος και βεργας που εργαζοταν ως ιεροδουλος
Μαλλον επιβεβαιωθηκα λιγη ωρα αργοτερα αφου όταν την ειδα ως εργαζομενη στον οροφο της διδυμου 8 γελασε δυνατα
Αρχικα δεν καταλαβα γιατι,αλλα μαλλον καταλαβαινω τωρα 
Απογευμα
Φωκαιας 27 και αχαρνων
Ισογειο ,επιστροφη του τσεχικου μελαγχροινου αλογου,ιζαμπελα
Αν το μαγαζι διεθετε ντουζ θα εμπαινα
Οροφος η καμελια,λεπτη μελαγχροινη με σεξι κορμι,μετριο προσωπο,φουλ προγραμμα
27 υπογειο η νατα από αλκιβιαδου 16β,καστανη,καλο κορμι,mlf κατασταση
25 ισογειο η τζουλια με τα piercing
17 οροφος ιζαμπελα από φυλης 92 παλιοτερα ως τζουλια και φυσικα από το ισογειο του 17
17 ισογειο η ειρηνη του μπεμπα,αν καταλαβα καλα,εντυπωσιακη μεταμορφωση
εχασε αρκετα κιλα, κερδισε ένα υπεροχο σωμα και ένα ακομη πιο υπεροχο προσωπο
Διδυμου
7β αννα/ιλονα,η ψηλη ξανθια <<γαλλιδουλα>>
8α η ρεμπεκα που ανεφερα παραπανω
8β δυο κοπελες, η λαβινια και η αλεξανδρα,καστανη με παιδικο προσωπο η μια εκ των δυο,λεπτη,κορμι που παραπεμπει  σ εφηβη.Ξανθια η δευτερη,επισης λεπτη,μικρη σε ηλικια
Κανουν παρτουζα,κατι που είναι πολύ δελεαστικο,αν και είναι εξω από τις ηλικιακες μου προτιμησεις
18 ισογειο η ξανθια ελενη,η γνωστη γκρανυ από φωκαιας
Φυλης
80 μαρια η ποντια,δυνατο κορμι
84β δυο κοπελες,η νικολ,καστανη ενδιαφερουσα και σεξι κοπελα,και η μεγκυ,ξανθια πληθωρικη κοπελα
86α μισελ,ξανθια με λεπτο ωραιο σωμα,σεξι προσωπο,ραιο χαμογελο
67 η αντινα από φυλης 59 επισης,καστανη λεπτη mlf με σεξι κορμι
69β νικολ,ξανθια δυναμικη παρουσια με κοντο μαλλι,ωραιο κορμι
71 ισογειο η στεφανια,διμετρη εντυπωσιακη γυναικαρα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σημερα πρωι και απογευμα στη φυλης και περιξ αυτης

Φωκαιας 27 και αχαρνων
Ισογειο ,επιστροφη του τσεχικου μελαγχροινου αλογου,ιζαμπελα
Αν το μαγαζι διεθετε ντουζ θα εμπαινα

Καύλα...ωραία ενημέρωση @xilnik... :rockon:

Στο μυαλό μου, ήρθε ο φίλος μου ο Μίμης ο βοθρατζής, ο οποίος συχνά - πυκνά γίνεται στόχος ύβρεων και αποδοκιμασιών από κατοίκους, όταν με το τεράστιο βοθροφόρο όχημά του, αποκλείει οδούς χωρίς καμία προειδοποίηση και εκτελεί εκκενώσεις βόθρων, όπου η δυσωδία των αναθυμιάσεων εκτείνεται σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων.
Σε μια τέτοια εκκένωση, ενώ το βοθροφόρο ρύφαγε το βόθρο, ο Μίμης πήγε απέναντι στο περίπτερο για τσιγάρα και άφησε το βοηθό του να επιστατεί. Τότε όμως, συγκεντρώθηκε μια ομάδα περιοίκων, οι οποίοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν και να απειλούν τον βοηθό (τον Μίμη δεν τον είχαν δει).

Πολύ ρομαντικός και ο @ΠΥΡΑΥΛΟΣ... :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
xilnik & ΠΥΡΑΥΛΟΣ  :dancing: :rockon:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Μικρή ενημέρωση για την τωρινή απογευματινή βάρδια που παίζει ακόμα:

Κολωνού 23Α: μια νεαρή πετίτ ξανθιά Μαρία γύρω στο 1.60 που βγήκε τόπλες στο σαλόνι. Μικρά στητά βυζάκια με καυλωμένες ρόγες.

Κολωνού 11Α ισόγειο: δύο κοπέλες, την πρώτη την ξέχασα ήδη. Η δεύτερη με την οποία και πέρασα πρέπει να είναι καινούρια καθώς δεν έχω διαβάσει κάτι για αυτή και μιλάει λίγα ελληνικά (συννενοείσαι πάντως). Μόνικα από μολδαβία. Γύρω στο 1.67 ύψος, λεπτή, καστανή με πρόσωπο που μοιάζει με τις υπόλοιπες 20άχρονες ωραίες της περιοχής (Αντριάννα - Αλεξάνδρα από 11β, Μόνικα από Λεων28) και στητά μικρά 2άρια βυζάκια που τα εμφανίζει στο σαλόνι. Καλή στο δωμάτιο. Θα γράψω κριτική αφού δεν βλέπω να έχει γραφτεί.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στην τελευταία μου τσάρκα είχα πετύχει στο μεσαίο την Σάρα, ξανθιά μιλφ και στο δεξιό την Άννα, (αν την δεις καλύτερα θα δεις πόσο τραχύ πρόσωπο έχει, έτσι την είχα πατήσει και γω όταν την είχα πρώτο δει στο Ιάσονος 37Α), αν σε βοηθάω...

Εξαιρετικός Προφέσσορας!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Ευχαριστώ! Συγχαρητήρια για την προαγωγή!
Την Άννα την είδα απο κάποια απόσταση ομολογώ και μου φάνηκε καλή.Τώρα αν το πρόσωπο της είναι τραχύ ελπίζω να το αντισταθμίζει απο τις υπηρεσίες της.Είναι καλή μέσα άραγε;

Εχει δουλεψει και περυσι την Ανοιξη Ιασωνος 44 με τον διαδρομο.Την ειχα τιμησει με καλες εντυπωσεις σε απλο προγραμμα.
Σοβαρά; Δεν την θυμάμαι καθόλου. Πάντως δεν μιλάει Ελληνικά πράγμα που σημαίνει ότι αν ήταν αυτή δεν συνέχισε το επόμενο διάστημα μέχρι την επανεμφάνιση της.

Χάλια υπηρεσίες η γκόμενα, Σου κρατάει τον πούτσο να μην μπει όλος μέσα, Την ώρα του χυσίματος με την καπότα τον τραβάει έξω από το στόμα της. Από πιασήματα ούτε συζήτηση. Τσάμπα το 10άρικο. Χθες το μεσημέρι έγινε η κατάθεση. Η βρωμόχοντρη τσατσά με τα πατομπούκαλα, ελλεηνίδα στη καταγωγή (πρώην πουτάνα κι΄ αυτή στο Μετάξι)  εξαπατά με τον τρόπο της τους πελάτες για πολύ καλές υπηρεσίες, και μέσα κλαις το δεκάρικο για τις κακές υπηρεσίες από τις και κατά τα άλλα εμφανίσημες κοπέλες.
Όταν βλέπεις να ανακοινώνουν απλό πρόγραμμα χωρίς 69,ελεύθερα πιασίματα κλπ,τότε η γκόμενα είναι σίγουρα φόλα.Ευχαριστώ πάντως που επιβεβαίωσες του λόγου το αληθές.

[size=11pt]Διδύμου, Φυλής, Φωκαίας, Μαγνησίας, Καλύμνου[/size]

10:27-12:12

Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η 'Αννα, από την πρωινή βάρδια στο ημιυπόγειο της Κωνσταντινουπόλεως 166 (?), με ίσιο ξανθωπό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο ωραίο κορμί. Σε απλό.
Ναι αυτή μου είχε έρθει στο μυαλό όταν την είδα αλλά δεν ήμουν και πολύ σίγουρος.Για αυτό έγραψα ότι την έχω πετύχει κάπου Μεταξουργείο.Όντως τελικά μάλλον είναι η Άννα που εργαζόταν πρωινα στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο.
Συγχαρητήρια και για την ενημέρωση!

καλα δεν πλενονται,γαμω το φελεκι μου??  :S :S
μπραβο σε Φανουρι,προφεσορα κτλ. :rockon:
Ευχαριστώ dimmits! Γαμάτο το νέο σου αβατάρ! Τον θυμάμαι τον τύπο απο το  ντοκιμαντέρ.

...professorx & Φανούρης Τζούρας,άψογοι... :sunglasses:
Thanks!

Καλο ξημερωμα σε ολους μπραβο στον professorx για την ενημερωση
Ευχαριστώ aorate! Συγχαρητήρια και για την δική σου συμβολή στην ενημέρωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom